ציור חדשנופר
צבעי פסטל על נייר קנסון A4.
וואו...שולמית=]

אני לא ברמה של למצוא על מה להעיר... מי שכן- בשמחה.

אני רק יכולה להגיד שזה אדיר!

הברק שלה בפנים!!!המום

תודה רבה. נופר
אני שמחה שזה מוצא חן בעינייך.
וואו!!לאידעת

האף והעיניים-- מדהים! גם ההצללות מטורפות!

מה שטיפ טיפה פחות- הזווית קצת מוזרה לי- אולי בגלל הגולף

ויחסית לאף ולעיניים החלק העליון של הפה נראה עם פחות נפח..

תודה רבה.נופר
אני מבינה את מה שאת אומרת לגבי הזווית, כבר שמעתי את זה מעוד אנשים. אשתפר בפעם הבאה.
לגבי השפתיים- גם אני הרגשתי שפחות הוספתי להן ברק ואולי זה מה שמטשטש קצת את הנפח, אבל אני שלמה איתן בכל זאת.
שוב, תודה.
מדהים ממש...דינה ל.

הציורים שלך נפלאים אחד אחד.

אך היד לחלוטין לא בליגה.

ציור כף יד זאת משימה קשה ביותר, והרבה אומנים מקפידים להסתיר את הידיים של המצויירים שלהם, בדיוק משום כך.

בכל אופן, תראי מה אורך האמה, ואיפה הפרק של הקמיצה. הרי זה לא יתכן... וגם הקמיצה עבה, והאמה דקה.

בנוסף, נראה לי שהראש מעט "חתוך" מצד שמאל למעלה. לפי הגודל של הפרצוף, היקף הראש צריך להיות מעט יותר גדול, וזה בולט בפינה למעלה.

ומעבר לזה- עבודה נהדרת

דינה, תודה רבה על ההערות הבונות.נופר

אני נמצאת בחקירה עצמאית כרגע כי לצערי אין לי עדיין אפשרות להיכנס ללימודי ציור [כלשהם], ולכן יש לי שגיאות, ודאי שגיאות רבות, ואני מקבלת אותן באהבה ולומדת מהן כי זו הדרך היחידה- לטעות וללמוד, ניסוי וטעייה. 

ההערות שלך מקדמות אותי, אני רואה ומבינה אותן.

הציור הזה היה ניסיון. לקחתי גירי פסטל שקניתי פעם [עד היום השתמשתי רק בעפרונות פסטל, וגם זה רק באופן חלקי בציורים ולא כחומר יחיד] ואמרתי לעצמי שאנסה לצייר. לקחתי תמונה אקראית של ג'וליה רוברטס מהאינטרנט, ציירתי סקיצה מהירה בעפרונות בלי לשים לב יותר מדי והתחלתי למלא בצבע- כי זו הייתה מטרת התרגיל, להתאמן בגירים ולהתנסות בשימוש בהם.

בנוגע ליד- ניסיתי וניסיתי, תיקנתי שוב ושוב, וראיתי שיותר טוב ממה שעשיתי כבר לא אצליח, אז שחררתי את הציור לדרכו, חתמתי אותו ועזבתי את זה, אמרתי לעצמי שבניסיון הבא אולי אצליח יותר. נקווה שכך יהיה.

בכל אופן, תודה רבה ושתהיה שנה טובה ומבורכת.

וואווו הורססס!!!מלי
עבר עריכה על ידי מלי בתאריך כ"ב באלול תשע"ד 17:36

העיניים שלה נראלי לא ממש באותו קו..

תודה מלי.נופר

ייתכן מאוד שאת צודקת. בתגובה לדינה הסברתי את הציור הזה קצת.

למען האמת, דווקא מהעיניים אני יותר מרוצה.

שתהיה שנה טובה ומבורכת.

איזה צבעי פסטל?בת 500
גירי פסטל רכים במיוחד [extra soft] של חברתנופר
Koh-i-noor.
הא אה , טוב לדעת.בת 500
ו-ו-ו-א-ו-!מיכל =>אחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך