בבקשה, אם יש לך מקורות רשמיים כתובים - תביא. דבר נוסף - זה שיש משהו שאיש כזה או אחר ב"לשכת בנט" שאומר לח"כ כזה או אחר שהוא רצוי או לא - זה עדיין לא אומר הכל. אתה לא יודע כמה תככנות וכמה עסקנות פוליטית יש במקום הזה. בעצם אולי אתה כן קצת יודע - ולכן, ממש לא בהכרח שכל דבר כזה או אחר שאומרים בנסיבה כזאת או אחרת, ומישהו מסויים שהוא לא היו"ר, אומר את זה - זה לא אומר שזאת "Sעתו הרשמית" של היו"ר.
וכל עוד הוא לא אמר את זה, איך אתה בבדיוק משתמש בטיעון "כולם יודעים".
מה שאני יודע ממה שהוא אמר בוועידה עצמה, למשל, שהוא הודה לשטבון וליוגב ואמר שכולנו אחים, וכו' וכו'. הוא לא אמר: " אתם לא שייכים למפלגה". לא שמעתי דבר כזה. אם אתה שמעת, תביא מקור, אל תחזור שוב ושוב לטיעון ה"כולם יודעים". ולא, לטעון כנגדי חזרה שאני "עוצם עיניים" זה הרי שטות - למה אני צריך להאמין ל"כולם יודעים" יותר מאשר לדבוק בדרך של אדם "חף מפשע" (כאן לא מדובר בפשע, אבל העיקרון...) עד שתוכח אשמתו? למה אני צריך בכוח "לראות" מה שאתה רואה, אם אין לזה שום דבר רשמי שאומר דבר כזה או אחר?
כאמור, גם אני יכול לטעון שאתה "עוצם עיניים" כאשר אתה לא רואה שאריאל לא רוצה את הרב בן דהן בתקומה - האם זה אומר שעכשיו אתה עוצם עיניים וחייב לראות את זה, כי אני אמרתי? לא. מי שאומר - עליו חובת ההוכחה. טענת משהו - תוכיח. אל תזרוק סתם "אמירות" לאוויר בלי הוכחה. דבריו של בנט על שטבון לפני הפריימריז נאמרו בריש גלי, ואני גם הייתי במפגש עם שניהם ביחד שבאו לישיבה - אם אתה טוען שהוא חוזר בו - עליך החובה להראות שהוא חזר בו, בצורה מוחלטת וברורה, לא ב"כולם יודעים".
"להוציא אותם משם" - איך בדיוק אפשר להוציא חבר כנסת מכהן שנבחר בפריימריז, תזכיר לי? יכול היו"ר לשלול לו סמכויות מכוח סמכות שניתנה לו בחוקה, זה כן - אבל שום יו"ר של מפלגת פריימריז, לא יכול להדיח ח"כ מלהיות ח"כ, רק כי הוא "לא אוהב אותו".
דבר אחרון בנוגע לפריימריז - לא הבנתי - למה לדעתך יהיה ליוגב ושטבון הרבה יותר קשה לרוץ עכשיו? הרי מי שקובע זה המתפקדים, הם אלו שמחליטים מה יהיה הסדר, ולשם הדוגמא, כבר ראינו בבחירות האחרונות שדווקא אחד המתמודדים של-א זכו לתמיכה פומבית מבנט - שהוא ניסן סלומיאנסקי - זכה להגיע למקום הראשון בפריימריז, הודות לאהבת הקהל אותו.
הכל תלוי האם הקהל יאהב ויתמוך בשטבון ויוגב או לא.
אני באופן אישי בלי נדר אשים את שניהם במקומות מועדפים (המקומות שמקבלים 2 נקודות ולא 1) - בדיוק בשביל לעזור להם לצלוח את דעת הקהל.