הקפות שניות בעוז ציון!! במלאת שלוש שנים להקמה.עמיחי

כמיטב המסורת נקיים גם השנה הקפות שניות בעוז ציון!

בואו בששון.

רוצה לבואאמלתרא

אבל אין לי ולמאות משפחות אחרות התקועות בחו"ל האמצעים לבוא לארה"ק...

אנא תתפללו תפלה קטנה בשעת ההקפות שכל אלו שאינם יכולם ליכנס לאה"ק שיתן ה' בלב תושבי אה"ק לפתוח לבם לתת מקום ואמצעים בלי ביורקטריה לבוא ולרשת את הארץ, ולא ירגישו תושבי הארץ כאילו לבם וביתם פתוח לכל היהודים לבא...

הסבר?צעיר רענן

אפשר הסבר שנדע בדיוק על מה להתפלל? לא כל כך הבנתי את הבעיה... יש את חוק השבות לא? 

חוק שאינו בר ביצוע אינו חוקאמלתרא
לא הבנתי,די"מ
מישהו מפריע לעלות לארץ?
אין אמצעים= אין כסף.יהודי!!

אתה רוצה לתרום לה קצת?

נפש בנפש נותנים טיסה חינם למי שעולה לארץהמצב חסה
לא נקטתי עמדה, רק ניסיתי להסביריהודי!!

אמתרלא כתב שאין עמצעים לעלות לארץ, ודי"מ וצעיר רענן שאלו מה הכוונה אז הסברתי

עדיין אני לא מבין מה הוא רוצה מחיינו.די"מ
חסר לו כסף?
גם לי חסר.
עמו אנוכי בצרה...
הבנתיאמלתרא
עבר עריכה על ידי אמלתרא בתאריך י"ב בתשרי תשע"ה 05:26

אז נשמתכם גם במלחמת עולם השניה היו אומרים להיהודים בחו"ל אין לנו כסף גם, ובכבוד תלך לאושוויץ ותשרפו, ואנחנו בשם ה' אלקינו נלך...

נא ונא תעוררו לפני שזה מאוחר

אפשר לי לדבר אליכם בשפה מכובדת, אנא אני נמצא עכשיו בשדה התעופה, אין לי איפוא ללכת, הויזה עומד לפוג, אני ילך בינתיים למעברות או לקרוב ואישן שם על מיטה שאולה משכן...

השאלה היא נגיד שאני מוכן לעבור על הקישויים והיסורים, האם אתם מודעים לכך שיש אלפי משפחות במצור במצוק בחו"ל שטמונים בחובות אדירים, מוכנים לבוא לארץ, ובינתיים המלחמה [או מה שאתם לקרותם] היא בפתח!

אנא מכם, הקב"ה נתן לכם הזכות שאתם נמצאים באה"ק, אל תשימו מצור במושבכם.

האם יש בכל מושב ועיר באה"ק שני בתים ריקים לכל מי שרוצה להקים משפחה בישראל??

תגיד לי איפוא צריך יהודי שרוצה לעלות לארץ [וגם מי שגר בגיטו בארץ] לגור?? איפוא?? נא אל תגידו לי הח"כים וכו' וארגונים עוזרים... זה פשוט לא המציאות בשטח, המציאות היא שאין איפוא לגור! אני מכיר מקרוב יהודים שעולים לארץ במסי"נ ואינם יודעים מהיכן ולהיכן הם הולכים, פשוט מסדרים במסי"נ ממש

ולמי שאומר גם אנכי בצרה... זה אכזרי ביותר! נפש יהודי עניה סולד מלבקש עזרה, פשוט טבעי כך, ולמי שיש לו כסף פשוט לא מבין עד היכן המציאות בצד האחר, וחושב שלכולם פחות או יותר הולך לו בטוב, וגם נותן אלפי דולר לקרני צדקה אז בטח לכולם אור במושבותם

אבל במציאות אלפי יהודים נמצאים בקו העוני, הן העובדים והן השובתים, והנ"מ כי העובדים מעשרים בעליהם והשובתים עכ"פ אינם משחירים עצמם לאדוניהם... 

הקב"ה נתן אותי במצב הפוך על הפוך ולכן הנני יודע משני הצדדים טוב טוב איך מרגישים ואיך המצב אצליהם.

עם ישראל מחכה בכליון עינים למהפכה עצומה, למשל ארבעים יום הפגנות מול משרדי מנהל מקרקעי ישראל ומול ביתם של מנכ"ליהם ועובדיהם שגרים בשכונות עושר, ובעד בצע כסף שמקבלים נותנים לעם ישראל להיות עניים ומרודים

אנא תצרפו את ולפיגלין לעשות מהפכה גדולה ועצומה, הוא צודק בכל מלה כשהוא אומר שבשנה הבאה מחכים מיליון וחצי יהודים לבא לארץ ואין להם רגב קרקע לשים ראשם עליהם וכ"ש בית

ראה למשל כאן

http://www.kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=1018448

לא קראתי הכל אבל ברור שיש איפה לגור ואני גם יודעתשִׁירָה
עבר עריכה על ידי שִירָה בתאריך י"ד בתשרי תשע"ה 13:18

על כמה מקומות שבונים עכשיו. ולא רק ביו"ש.

וגם באמת נפש בנפש עוזרים למצוא מקום מגורים מתאים ועבודה ומוסדות לילדים וממש עושים הרבה.כדאי לנסות אצלם.

ה' יעזור לכם. שתזכו להגיע לכאן בקרוב. ארץ ישראל נקנית בייסורים...

וחוצמזה שזה ניצלו"ש..תפארת,אני באה איתך. תמשכי אותי .. לא מהפאות אבל מהצמה.טוב?

אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו.די"מ
זה נשמע מאשה חושב שמישהו חייב לך משהו.
מה אתה רוצה שאני יעשה יתרום לך כמה שקלים?
לא נראה לי שני שגולש עד בפורום יש לו כסף יותר מדי מדובר בבני נוער.
השאלה היא מה סדר העדיפויות....צעיר רענן

בס"ד

ברור שזה קשה לעלות לארץ, לשנות את ההרגלים, התרבות, שפה, חברים, משפחה וכו'... וברוך ה' שלא התנסתי בזה.
אבל אם אתה מבין שארץ ישראל זה הבית האמתי שלך וכאן אתה אמור לחיות ולא בגלות - כל השאלות נופלות ממילא.

מה אתה דוחף פה את הסיוע של המדינה ושל המוסדות? יהודים עלו לארץ כשהיה פה עותמאנים ובריטים, בכלל היום לעומת אז החיים ממש דבש! הכל קל (לעומתם).

אתה באמת רוצה לעלות לארץ רק אין לך איפה לגור? יש לי כמה מקומות להמליץ לך עליהם.

אני מדבר על אלפי משפחותאמלתרא

אף אחד לא יאמר האמת בפנים, ויחמקו בתירוצים שונים, אבל אם יהיה מוכנים בתים לאלפי רבבות משפחות ליהודים שומרי תורה ומצוות יראי ה', אז יבואו כולם לציון ברנה

ואם תאמר הלא כתוב בתורה שצריך יסורים... אז האמת היא שכולם עוברים יסורים זה בכה וזה בכה, ואפי' תמציאו להם המקום יעברו ויעברו הרבה יסורים משכניהם וקרוביהם שמלגלגים על אלו שעולים לאה"ק, וזה עולה בדמים תרתי משמע

וזה רק התחמקות, למעשה אתם מוציאים כוחות וכסף אדירים למען ישוב ארץ ישראל, במקום שיש אלפי יהודים שרוצים לבא, רק צריכים לתכנן ולעורר להכין מקומות להיהודים שיבואו,

אתם נערי בני ישראל, יש בכחכם לעורר שיהיה על השטח דירות להרוצה לבא להתיישב

גם בסוכה יש מנהג להניח כסא למען אושפיזין, ובסוד הכוונה היא שיהיה מוכן לאורח לבא ולאכול, כי זה כל תכללית מצות סוכה ומצוות ה' לתת לאחרים, וגם ביישוב באה"ק מי שיש לו בית העיקר היא שאם הבורא נתן לו בית, אז גם באפשרותו להיות לו שני בתים גם לאורח, והא ראיה שנניח במציאות היה צריך לו שני בתים כדאי לשרוד בעולם כבר היה ממציא לעצמו שני בתים, אז אנא תקיים מצוות סוכה וישוב אה"ק כדבעי, דהיינו שיהא מקום לעוד יהודי לקיים אותה

תודה

משעמם לכם? אין לכם מה לעשות בחיים?י.ל.

הצטרפו עוד היום למחלקת הפירסום של עוז ציון והציפו את בית אל בעוד טון של פליירים ומודעות על ההקפות השניות בעוז ציון.

חחחחעמיחי
חכה לשבוע הבא.גאהלהיותיהודיה
אז באמת הולך להיות כיף..
מה שנקרא פרסום בסטייל עוז ציון..עמיחי
אבל שיהיה בשכל,ובכמות נורמלית,י.ל.

כל רכב קיבל כבר בסביבות ה3 פליירים וכל הלוחות מודעות מפוצצים בזה....

ולפחות תחליפו את הכיתוב זה כבר ממש משעמם לקרוא כל הזמן את אותו טקסט,

חוץ מזה שוורוד זה צבע לא משהו בשביל פליירים....

ואגב שיש עוד ישובים בבנימין חוץ מבית אל...

ואח"כ נחלה בוכים שאין להם כסף קורץ......

ראיה חותכת לזה שלא חזית בכל הקולקציה.גאהלהיותיהודיה

עד שסוף סוף יש קצת צבע בבית אל אתם מוצאים על מה להתלונן..

והצבעים היו גאוניים.

תודה על העידכון.

ראיתי גם את המודעות הירוקות...י.ל.
עבר עריכה על ידי י.ל. בתאריך י"ג בתשרי תשע"ה 21:50

גם הם לא משהו..... מילא אדום או צהוב...או לפחות תגוונו... לפחות בכיתוב...

אבל אם אתם נהנים להדפיס ולחלק את אותם דפים כל הזמן שיהיה לכם בהנאה...

רק פעם הבאה תשאירו קצת מקום על הלוח מודעות כדי שיהיה אפשר להשתמש בו גם למטרה שלשמו הוא נועד....

אל תדאג מודעות זה לא מה שעולה כסף...עמיחי
ופיצוץ של חומר אומנם משגע טיפה חלק מהאנשים, אבל יוצר אווירה ובסוף מוציא אנשים.. בתנאי כמובן שבאמת לא מגזימים יותר מידיי.
ל- י.ל: נסה אתה ואז תתלונןר.ק
תעבור אתה על כל התהליך של יצירת פרסום בכתב אחר ואז תראה איזו דרישה זאת. תנועת נחלה מממנת דברים באמת חשובים. אם לא יפרסמו- איך אנשים ידעו על ההקפות?? אם אין לך כח לכתב הזה תזרוק את הפלאייר בלי להסתכל עליו, בהצלחה.. אולי נמאס לך לראות על האוטו שלכם פלאיירים. אבל זה שאתם לא מורידים אותו מהוישר לא אומר שקיבלתם 3 פלאיירים... כי חילקו לבנתיים רק פעם אחת.. והלוחות מודעות נ ו ע ד ו בשביל פרסומים... נ.ב- אתה מוזמן לנהל את מחלקת פרסום בבית אל. יש עוד יישובים (עפרה, פסגות.......) אם אתה ממש חושק לצאת בלילה מת מעייפות לפרסומים או לצאת בצהרים ןלהדרף אחר כך- לרוויה! כל הכבוד על היוזמה..
^^^^^^^^^עמיחי
א.לא באמת מפריע לי,סתם הבאתי את המציאותי.ל.

הלוחות מודעות נועדו למודעות שונות,ולא ל3 מודעו ענקיות שיכסו את כל הלוח,

דוקא הציעו לי לעזור בפירסום אבל החיים שלי חשובים מידי בשביל לחלק פליירים,חוץ מזה שאני חושב שכדי להוציא אנשים לא צריך להשקיע בפליירים אלא בדברים אחרים שיכולים להוציא יותר אנשים.

ועכשיו ברצינות:אני באמת חושב שקצת הגזימו בכל הפירסום הזה אבל אם אתם נהנים שיהיה לכם בהצלחה עם זה.

אז אנחנו נהנים, תודה.גאהלהיותיהודיה

ואתה יותר ממוזמן לחלוק איתנו את אוצרות החוכמה הבלומים אצלך.

חג שמח.

אז תהנו,י.ל.
עבר עריכה על ידי י.ל. בתאריך י"ד בתשרי תשע"ה 15:06

חלקתי את אוצרות החוכמה שלי עם מי שאני יודע שהוא מארגן את ההקפות שניות,מה שהוא עשה עם זה זה כבר ענין שלכם

וזה לא אוצרות חוכמה,זה פשוט מבט של תושב בית אל מבפנים ולא של כמה אנשים מבחוץ.

לדוגמה,זה שיש אנשים שהם דמויות מפתח בישוב שמאד חשוב להם הענין של א"י והם פשוט לא יודעים איך לעשות את זה ובמקום לפנות אליהם ולנסות להרים משהו גדול אז אתם מעדיפים להמשיך ולחלק פליירים ולהגיע לכמה עשרות ובמקרה הטוב אולי קצת יותר מ100 אנשים.

אני לא הייתי פונה לאנשים האלה אבל בגלל שהמטרה שלכם זה להביא מסות של אנשים אתם יכולים לעשות את זה בעוד דרכים חוץ מפליירים.

אחרי כל הקשקשת המשעשעת הזאת, חסר לך שלא תגיע!עמיחי
נ.ב ותביא תמשפחה.
אם תנועת נחלה תוציא את הכסף על הסעותי.ל.

ולא על פליירים (קורץ) ותסדר לי הסעה בצאת החג מהוד שרון אני יגיע עם עוד הרבה חבר'ה....

נ.ב.:אותה רמת סיכוי שהמשפחה שלך תהיה.......  (ולא לא התכוונתי לאחיך)

יש הסעותashki
עבר עריכה על ידי ashki בתאריך כ"ט באב תשע"ט 08:36

אם ככה אז סיכויים גבוהים שהמשפחה שלך מגיעה?עמיחי
ולא של כמה אנשים מבחוץ?!ר.ק
גם אני תושבת בית אל מבפנים! ולא של כמה אנשים מבחוץ, חחחחח. יש לך רעיונות יותר טובים איך לפרסם?! אתה מוזמן לחלוק אותן עימנו. אתה קצת מעצבן, במחילה מכבודך.. יש לך דברים יותר חשובים- רחמנות. בן אדם עסוק.. בשיא הרצינות! באמת. יש לך סדר עדיפויות ואתה יכול פשוט לומר שיש לך דברים יותר חשובים ברגעים אלו. והצבעים אחלה של צבעים.... וכן! יש הסעות! ביקשת- קיבלת! אתה מארגן לי רישום של 45 אנשים ויש לך הסעה מהוד השרון בחינם תשלום סמלי מאוד מטעם תנועת נחלה. בבקשה- בהצלחה! אשמח מאוד שתשמור על קשר בפורום כדי שאוכל לארגן לך הסעה.. ישר כח!
לא צריך להתרגש מקצת דוויאנים...עמיחי
י.ל מכיר אותי ואץ המספר שלי.. ואם הוא באמת היה רוצה לעזור הוא יודע איך לעשות את זה.. עדיף להתייחס לתגובות בשעשוע ולא להתעצבן..
בואו נרגע.... כתבתי דברים לגמרי בקטע הטוב ולאי.ל.
עבר עריכה על ידי י.ל. בתאריך י"ח בתשרי תשע"ה 16:35

באתי לתקוף אף אחד.

חבל שאנשים לוקחים פה כל מילה כאילו משה רבינו אמר אותה. איך עמיחי אמר? בשעשוע..

לגבי הדברים הטכניים אני חושב שאני יכול להסתדר גם בלי גרעין הבנות של עוז ציון.

לא אמרתי שיש לי דרך לפרסם אלא שיש לי דרך להביא אנשים ובגלל ההקפות שניות בגבעת אסף זה לא ילך,

ואגב ההקפות שניות בגבעת אסף לא די תקעו את העסק?

הם כן די תקעור.ק
אבל אין בדיוק מה לעשות. שמחה שיש לך תמספר. אז אם יש לך דרך להביא אנשים... וסליחה אם פגעתי.. אשתדל לקחת דברים יותר בקלילות. בכללי עיצה לחיים. סתם היתה לך הרבה ביקורת וזה מעצבן שאנשים נותנים ביקורת... אז התעצבנתי..
למה תקעו?גאהלהיותיהודיהאחרונה
הם פשוט עוזרים לנו להשיג את אחת המטרות של הארוע.. ( לי לפחות.)

נחמד מצידם.
( הם גם מראים לציבור הרחב מי הם באמת אז בכלל..)
גבעת אסף ממשיכים את דרך הנסיגה וההסכמים...עמיחי
וגם ההקפות שניות זה חלק מהעניין של הבאת ציבור לצורכי מיקוח...
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך