מזה טלפון נוקיה 208 <? עם ווצאפ? איטרנט פתוח ?
אני אשמח לפרטים על אולפנת בהר"ן קשה להתקבל? איזה מבחנים ? איזה טלפון מותר? מה הרמה הדתית ? מתי מתחילים ההרשמות בקיצר הרבה פרטיםםם תתיתנו לי
תוודההה וגמר חתימה טובה 
אנונימי (4)נוקיה 208 זה פלאפון
סתםם זה פלאפון רגיל דומה לC2 רק קצת שונה.. יש אפשרות לווצאפ, אינטרנט פתוח- זה בכל פלאפון, אבל אפשר לחסום
לגבי בהרן- לא יודעת אם קל/קשה להתקבל..
אבל לגבי הטלפון שמותר- אם נגיד תיכננת לקנות 208 אז עדיף שלא כי יעשו לך עם זה בעיות שיש בזה ווצאפ וזה..
רמה דתית מגוונת אבל סה"כ דוסית
זהו בערךך..
כל שנה נבחנו משו כמו 300-400 בנות ומתקבלות 120. מתוך אלו שלא מתקבלות יש ה-מ-ו-ן בנות שלא מתאימות לאולפנא..
מותר טלפון שאין בו אפשרות לווצאפ.. עד דור 2 נראלי.. עם נוקיה 208 עושים בעיות..
ההרשמות עוד לא התחילו..
נראלי יפרסמו באתר של האולפנא פרטים כשיהיה רלוונטי..
מבחנים- את עושה איפה שאת לומדת את המפמ"רים ומעבירים את הציונים לאולפנא..
רמה דתית גבוהה.
לפני שנתיים באו 900+ בנות להתקבל... (הרב נוימן אמר לנו) אז כן, זה נחשב שקשה להתקבל.
א-ב-ל - אם נראה לך שמתאים לך - תנסי. זה שווה את זה!! וגם אם לא - תתקבלי - זה לא סוף העולם, ואפשר לערער - בערך שליש מכל שכבה זה בנות שנכנסו על עירעור, גם הרב נוימן בעצמו אומר שיש הרבה פעמים טעויות. אם נראה לך שכן מתאים לך ואת רוצה - תערערי.
מבחנים - בעיקרון מה שיש ארצי לכולם (לא יודעת בדיוק מה זה אצלכם... לנו היה מפמ"רים) ויהדות - הרב נוימן שואל בראיון. יש ראיון עם הרב נוימן ומורה, וזהו![]()
רמה דתית גבוהה.
לפני ההרשמות יש שבתות טרמחיות, ושם אומרים מתי הראיונות. שבת טרמחיות - או שתבקשי ממישהי מהאולפנה, או שתסתכלי באתר, או שתבקשי עידכונים פה ונשתדל![]()
מותר טלפון שהוא לא סמארטפון. (עד דור 3).
אולפנה שיא השווה!!!
תגדירי קשה?
עקרונית- מלא תלוי בפרוטקציות באולפנא. הם יקחו בת ממשפחה מוכרת על פני אחת חסרת קשרים.
לפני הראיון תרחו להזכיר לי את זה כל יום.![]()
תכלס- עד כמה שידוע לי, הכמות הממוצעת של בנות שנרשמות למבחני קבלה הוא בין 600 ל700 בנות כל שנה, ומתוכן 120 מתקבלות (השנה אנחנו 124 בשכבה, אבל בקירוב)- מה שאומר שאחת לכל עשרים בנות (בקירוב) מתקבלת. ![]()
אבל אי אפשר לקבוע כלום לפי הכלל. נגיד בבצפר הקודם שלי 13 בנות ניסו להתקבל לבהר"ן- וכולנו התקבלנו (אמנם בסוף הלכו מתוכן רק 9, אבל זאת לא הפאנטה).
הרמה הדתית באולפנא ממש מעולה- דוס למהדרין![]()
חכי דקה עם הרשמות ומבחני קבלה
יש לפניך עוד שבת טרמ"חיות לפני זה
יסבירו לך הכל בשבת.
נוקיה 208... הפלאפון המשוכלל ביותר באולפנא! רציני- כן יש בו ווטצאפ ואינטרנט, אבל 85% מהבנות חוסמות אותו כמבוקש.
מותר כל פלאפון שהוא לא סמארטפון- נראלי זה אומר עד דור שני...? לא יודעת- אני לא מבינה בזה...
אולפנא מדהימה- באמת שכדאי לך לנסות![]()
חמישיתשע"ה בראבקקקק!!!!!!!!!!
יש בזה ווצאפ אבל אין wifi את צריכה אינטרנט בפלאפון.;)
בוקר טוב, האם משהי יכולה לספר לי על החוויה שלה באחת מהאולפנות האלה? (חברתית, איך הבנות, רמה לימודית ודתית…) בכללי מה ההבדלים ביניהן?
אם יש המלצות לאולפנות בסגנון, אשמח לשמוע
הכנתי טופס על מלא אולפנות ויש עליהם פירוש (מה שבכתב יד כזה זה מישהי שלומדת או מכירה כתבה ומה שבכתב רגיל זה מה שהאולפנה פירסמה או מאתר האולפנות) ויש גם תמונה של הבנות משם ותמונה של הקמפוס או הפנימיות
מוזמנות להינות אולפנות ארצי
כל הכבוד על ההשקעה, נראה ממש טוב ומסכם. הייתי מוסיפה בירושלים פרטים גם על תהילה, עטרת רחל ותאיר ציון. (שלושתן מאד מאד דוסיות)
הודיה לה':)אחרונהמישהו יכול להגיד לי בבקשה אם מותר סמארטפון או חצי טאצ' באולפנת שבות?
או על אולפנות דוסיות (או אם שם דוס) שמותר בהן
תודה מראש
היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה
מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה
ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?
האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?
כל מידע יעזור לי
תודה רבה!
נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.
אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.
(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)
כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.
אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.
הבנות שלי לומדות שם.
שווה לבדוק
אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?
ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..
הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.
מישהי יכולה לעזור?
למה את רוצה ללמוד שם?
מה הדברים שחשובים לך?
אני ממש אשמח לתשובהעלה קטןלא בשבילי -
אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל
מישהי מכירה אולי?
תודה מראש!
היייייי לכולןןן
מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)
אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות
בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל
חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות
לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה
בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..
מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה
וצוות טוב
חחח זהו בעיקרון
אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום 
מפוצלשת(:אחרונהיש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים
ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק
יש פרטים בגוגל תחפשי..
בהצלחה 😇
לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל
אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה
חסום לשעבראחרונה