אם כן אני אשמח שיפנו אליי בפרטי
זה לצורך מחקר שחברה עושה
תודה![]()
אם כן אני אשמח שיפנו אליי בפרטי
זה לצורך מחקר שחברה עושה
תודה![]()
אני פשוט החזרתי לחזור חזרה בתשובה הפסקתי לעשן בשבתות ראיתי שאני יכול ורציתי לצער פחות את ההורים שלי אז הפסקתי... החודשיים הראשונים היו ממש ממש קשים. אבל עכשיו יותר קל פעם ב איזה חודש ממש בא לי לפעמים אני מרשה לעצמי 2-3 סיגריות ולפעמים לא.
אבל בעיקרון או רצון אדיר או גמילה מסודרת. יש דרך קופות חולים הרבה גמילות או בזול או בחינם...
ב אין שיטה לגמילה מעישון יש שיטה לגמילה מהתמכרות. לא קריטי למה זה התמכרות למחשב, לבזבוז זמן, למין, לאוכל... אותה שיטה עובדת מדהים על הכל.... בפרטי אוכל להסביר ולפרט יותר.
מאיר.הרב דב ליאור והרב דוד חי הכהן התירו למכורים למין ולסמיםרב יהושוע שפירא (לא צריך לספר, זה ידוע) וכן שמעתי ממישהו שהיה בתכנית שכן הרב צבי טאו הורה לחבר'ה עם בעיות ללכת ל12 צעדים. אז אני מכבד או לא?!?
הרב טאו אמר נצרות
והרב שפירא גייר את השיטה....
להחזיק ידיים ולהגיד "אלי תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולותי לשנותם"....זה נצרות
פשיטא
יר מקרוב את השיטה. בבירורים שעשיתי אז שמעתי את הדברים שכתבתי לך קודם.
אבל כמו שאני בתור מי שאוכל חלק לא אומר שאשכנזים שלא אוכלים חלק אוכלים טריפותכך תיזהר גם את ה מלחלוק על ת"ח גדולים....
יש מחלוקת שכות כל אחד לא להסכים אבל מכאן ועד לאמר תכבד את הדתיים... המרחק גדול!
(משפט שאמרה אמא של איל יפרח בכנס לבנות בחברון בשמו)
אבל נסתיזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים