הכנה לעלייה של נחלה! מוזמנים בשמחה!איש_בנימין

זה לא לבנים....חסוי123
נכון.רק לבנות ומשפחות!איש_בנימין
אם הקמת יישוב חדש לאחר כל הפירסומים והפולמוסיםאלעד

זה סיור, דברי ברכה, ארוחת צהרים קלה וסיום משוער,

אזי כל עוכרי ישראל יכולים להשאר רגועים.

מזכיר את ההפגנות של מועצת ישע שקבלו אישור אוטומטי מכוחות הבטחון בידיעה שהם מנקזים את כל הזעם הציבורי של הימין לפעילות פושרת ומתונה.

להתייחס? או שאתה בעצמך מבין שאתה כותב שטויות...עמיחי
למה שטויות?די"מ
כי זה במפורש לא העלייה, אלא אחד מכמה סיורי הכנה...עמיחי
אז צורת התייחסות שלו יכולה להתפרש או כזלזול מוחלט או כסתם רחפנות רצינית מאוד.
מחכים כאן בקוצר רוח!אלעד

מסכים אתך רק לגבי הפגנותיהודה סעדה

אם כי באמת הייתי שמח לפעילות יותר רציפה ולוחמת של נחלה, הייתה תכנית שדיברו עליה לעלות 3000 איש שלושה ימים למבשרת אדומים ואני לא יודע מה איתה.

העלו, אבל כדי לקבל "אישור"alezish

הם היו צריכים לחתום שהם לא יישארו שם והצליחו להביא עשר אלף איש

צריכים ללמוד להתנתק מהמשטרה!

שוב דברים לא מדויקים בכלל.עמיחי
א) במבשרת אדומים היו 15,000 איש+-
ב) הסיבה שלא נשארו במבשרת אדומים זה בגלל שלא תכננו מלכתחילה לעשות אתזה, וזו לא הייתה המטרה בשלב זה.
ג)בעז"ה השלב כרגע הוא של עלייה שבה השאיפה להשאר, וממילא בקשת האישור תהייה להקמת ישוב ולא לצעדה.
אני מדבר על תכנית אחרת לעליהיהודה סעדה

לא הקשבתם? 3000 איש לשלשה ימים, שם היו 15000 ביום אחד, אני הייתי מעורב בארגון ואני יודע בדיוק על מה אני מדבר. בעיקר כל הקטע של התקיעת ברזנטים היה מיותר לחלוטין עבדנו כמו חמורים ובסוף אנשים הלכו משני הצדדים למה לעזאזל?????????????

שאלה- למה אף אחד לא חתום על המודעה?dan_land

אין שם של אף אחד.
דברי ברכה- ממי?
שיחה- של מי?
הסבר- מפי מי?

קצת מוזר...

איך היה האירוע?

זה גם לא הודפס.. וגם הופץ דיי בקטנה..עמיחי
זה אירוע כחלק מההכנות, שהגיעו אליו קרוב למאה בנות ומשפחות והיה מוצלח מאוד...
שיהיה לכם בהצלחהצעיר רענן

בעוד 40 שנה, שאולי תצליחו להקים עוד 130 ישובים כמו מה שאבותיכם הרוחניים ניסו לעשות. תסתכלו מסביב ותראו שמלכות בית דוד לא הגיע בזכות הדבקות של נחלה במוסדות מדינת ישראל...

לבינתיים לא ראיתי שהתקדם משהו בלי מדינת ישראלשמנמן

מוזר 300 אלף יהודים חיים היום "מעבר לקו הירוק".ותן טל

רובם המוחלט+רובם המוחלט של הישובים בהם הם גרים/הערים, הוקמו בסיוע ובעידוד ממשלות ישראל לדורותיהן, או לכל הפחות בהעלמת עין מכוונת וברורה, והסדרה לאחר מכן בדיעבד - דבר שמעיד עעל הכוונות הראשוניות.

כך שלמעשה מי שדאג מראש לסנדל את עצמו בתהליכי השלום למיניהם ב"תקיעת" 300 אלף מתיישבים יהודים ביו"A, ועוד כ400 אלף במזרח ירושלים - זאת מדינת ישראל עצמה. בלי המדינה לא גוש אמונים ולא אף אחד היו מצליחים להגיע לאן שהגיעו, ואתה יודע את זה.

אז בנתיים, אולי מלכות בית דוד לא הגיעה, נכון - מצד שני גם הארץ לא שוממה 2000 שנה כמו שהייתה כשאנשים רק דיברו כמוך... הארץ יודעת להגן על עצמה מ500 מליון ערבים מסביבה, במשך 67 שנים כבר, כן ירבו.

את כל זה, הפלא ופלא, מצליחה לבצע מדינת ישראל על מוסדותיה, לא "מדינת יהודה שכאשר נוח לנו לחלום עליה תחת כנפיה המגוננות של מדינת ישראל ו67 מליארד השקלים שהולכים לביטחון שלה, אז אנחנו חולמים, אבל כשהיה צריך לעלות לארץ לפני 300 שנים לא עלינו, ובסוף, אפעס, הגיעו החילונים וגנבו לנו את המדינה מתחת לידיים, גיוועאלד.

במקום להתמסכן כל החיים אפשר גם לראות קצת טוב. ואני אגלה לך בשקט - אין קצת טוב. יש הרבה טוב. הרבה מאוד.

כל טוב.

השאלה היא מה התכלית.יזהר

תגיע ל600,000 יהודים ביו"ש. ומה אז?

מה התכלית במי שגר בתל אביב?ותן טל

ליישב את הארץ. לדאוג שאף אחד לא ייקח אותה עוד מאיתנו.

ובעזרת ה', כשנתקדם עוד ועוד בתורה ובמצוות, וכאשר נצליח להשיב את לב העם אל אביהם שבשמיים, בעזרת ה', נקווה שהמשיח יגיע והגאולה תושלם, בית המקדש יבנה וכו' וכו'..."אחרית הימים".

לא ממש שונה ממי שגר בתל אביב, בבאר שבע או במטולה. בכל מקום בארץ צריך לגור וליישב ולבסס חזק את התיישבותנו באותו מקום.

ודאי שיש הבדל גדול בין מי שגר ביו"ששמנמן

בס"ד

לבין מי שגר בשאר חלקי הארץ אפילו הנגב והגליל.

מעבר לזה יש מצוה שאומרת שאסור להשאיר אפילו חלק קטן מארץ ישראל לשממה או בידי הגויים.

בקשר לגאולה השלמה  - ידועים דברי הרב חרל"פ שאומר שהדבר שבו הגויים לוחצים את עם ישראל הכי חזק, זה הדבר שבו אנחנו צריכים להתאמץ ולמסור את הנפש, ושבדור שלנו הדבר הזה זה ארץ ישראל. (מה מעניין את כל העולם 4 בזנטים עם יוטה שתקועים על גבעה באמצע שום מקום בשומרון ושהם מפריעים לתהליך השלום עם הפלסטינים?)

המצב בארץ ישראל הוא, שאם לא מתקדמים הלאה בישוב הארץ אז רק נסוגים, יהודה ושומרון הם כרגע חוד ההתיישבות ובהם אנחנו צריכים למלא את המרחבים הענקיים הריקים מיהודים שיש שם.

וליזהר - מה התכלית בעבודת ה' אז נתפלל כל יום ונחזיר עוד 200 יהודים בתשובה ואז מה? אלא אם זה הציווי שלנו אנחנו צריכים לעשות את מה שאנחנו יכולים, ואת מה שלא להשליך על ה' (כמו בכל נושא בחיים שבו צריך לעשות את ההשתדלות והאתערותא דלתתא והקדוש ברוך הוא ימשיך עם מה שעשינו)

אין שום הבדל בין מי שגר ביו"ש לבין מי שגר בכרמיאל.ותן טל

בשני המקומות צריך להחזיק באותה מידה. 

ואולי נהיה גאונים גדולים וכל עם ישראל יגור ביו"ש? איזו גאונות...הרי שם זה הכי חשוב... אז בואו נעבור 6 מליון יהודים לשם, ונפקיר 70 ויותר אחוז משאר מדינת ישראל לידי הערבים והבדואים...

כל מקום בארץ צריך להחזיק בו, גם במקומות אחרים בארץ יש חשש שגויים ישתלטו אם יהודים לא יהיו שם, וכו' וכו'.

הרב אליעזר מלמד מחלקיהודה סעדה

בין יו"ש לגליל לשאר הארץ. בוא לא נהיה תמימים ונודה שתל אביב לא בסכנת מסירה מיידית לגויים, כנ"ל הרצליה, כנ"ל רעננה וכו'. אז ודאי שצריך להחזיק את שאר הארץ אך את עיקר המאמצים יש להשקיע ביו"ש.

נקודה נוספת: כדי לגור בשאר הארץ לא צריך אידיאלים גבוהים מדי, מספיק להיות מחובר בקשר כלשהו לארץ. כדי לגור ביו"ש צריך אידיאלים גבוהים ותורניים והרבה מאד אומץ, לא כל אחד מוכן לגור במרחק כמה קילומטרים מהערבים.

ועוד עניין שלא ענית לקודמך-הרי ברור שאם לא נחזיק את יו"ש בשיניים-היא תימסר לגויים או תשמים, אין סכנה כזו בשאר הארץ, לכן  יש עניין יותר ביו"ש מבשאר הארץ, כשם שיש עניין ליישב את עבר הירדן וסיני כיון שיש לכובשם מיד הגויים.

ועכשיו תבוא השאלה הידועה והקטלנית: מדוע אינך הולך לגור בירדן? מוג לב!(ועוד כמה תארים שאתה מתאר אנשים).

תשובתי היא, כיון שאני יודע שאמצא בסכנת חיים מיידית, איני מחוייב בכך וגם אין שום תועלת במעשיי. לעומת זאת, אם אבנה עוד גבעות, זה לפחות ימנע הרס של יישובים ותיקים כיון שבראש מעייניהם של המנהל האזרחי עומדים המאחזים וזה לא מותיר להם יותר מדי זמן וכח להרוס יישובים. זו התועלת וזו החשיבות ליישב את הארץ דווקא ביו"ש.

גם אם יהיה לך מיליון איש בשומרוןצעיר רענן

מה שסביר מאוד להניח שיקרא תוך ארבעים שנה. האם בית המקדש יבנה, האם זה מקרב אותנו למלכות בית דוד?

האם זה שאנשים גרים בתל אביב, במטולה ובבאר שבע -ותן טל

מקרב אותנו לגאולה? מקרב אותנו לבית המקדש ולמלכות בית דוד?

נשמע לי בפשטות שכן. הנבואות על אחרית הימים מתחילות להתגשם, תרצה או לא תרצה. אז נכון, לא בקצב שלך - אבל סליחה, חבר - מי אמר שהעולם מתקדם בקצב שאתה רוצה? מי אמר שאלוקים מתוכנת לעבוד בדיוק בקצב שלך?

הגאולה תגיע לך ישר על מגש של כסף, נראה לך? לא, אנחנו עובדים קשה...פעמי משיח...

והשלב הראשון, כמובן, הוא לדאוג שהיהודים לא ייכחדו. שהיהודים יחיו במקום אחד, שלהם, היסטורי, מקום מלוכד, שבו הרבה יותר קל לשמור על עצמנו, ולא להיכחד לא התבוללותית ולא פיזית - ואת זה מדינת ישראל עושה בגאון כבר 67 שנים. להזכירך הייתה שואה לפני כמה עשרות שנים...

עם מדינת ישראל והכוח שלה היום, בעזרת ה' (כי כמובן שה' עומד מאחורי כל המהלכים האלו וכופר מי שיגיד שלא, כאשר רואים בעיניים התגשמות הנבואות) לא תהיה עוד מציאות של שואה בלי שנוכל להגן על עצמנו.

תרצה או לא תרצה, זה קרה בעזרת הכוחות החילוניים, שכיום לאט לאט שבים אל אביהם שבשמיים, ובעזרת ה' אם נתאמץ ממש, בשכל וברגש, נצליח לקרב את ישראל עוד לאביהם שבשמיים.

אין בן דוד בא אלא בדור שכולו זכאי או כולו חייב.

בוא נגרום לזה שזה יהיה בדור שכולו זכאי.

אבל לא, זה לא יעבוד בכפייה מבחוץ. אי אפשר לכפות על אדם להיות משהו שהוא לא - וגם ה', הוא תמיד יודע מתי אדם אמיתי ומתי זה רק בגלל שכופים עליו.

צריך שזה יבוא מהאנשים פנימה.

ולכן, זה בכלל לא משנה איפה גרים, בבאר שבע, בתל אביב, בירוחם, בפסגת זאב, בעפרה, ביצהר, או במטולה - כל מקום בארץ שמחזק את אחיזתנו בארץ ואומר שיותר לנצח, בעזרת ה', לא נזוז מכאן, כי אנחנו רואים בעיניים חבלי משיח - זה מה שצריך! ואם צריך מתיישבים בנגב - נהיה שם! ואם צריך בגליל - נהיה שם! ואם צריך בגוש דן - נהיה שם!  וכן, גם אם צריך ביו"ש - נהיה שם!!

לעיתים נראה שאצל חלק מהאנשים מטרת ההתיישבות הפכה למטרה בפני עצמה, אם המדינה לא רוצה שנתיישב נתיישב כאן כי זה הקטע, העיקר להתיישב.

לא, הקטע הוא לא העיקר להתיישב. הקטע הוא שתגיע הגאולה, על ידי ביסוס הארץ.

וביסוס הארץ צריך להיעשות בצורה הכי חכמה, הכי מאסיבית, הכי שלמה, כדי ש40 ומשהו שנים אחרי מלחמת ששת הימים, נוכל להסתכל על 300 אלף יהודים שגרים כיום ביו"ש ועוד 400 אלף בירושלים המזרחית ולדעת שכן, זה ממש עוזר למנוע "תהליכי שלום" מעוותים. ולהמשיך בכך. בשכל. 

הרי ברור גם לי וגם לך שמתיישבים שהמדינה לא רוצה שיהיו במקום מסויים - לא יישארו שם במשך 40 שנה. רק מה שהמדינה רוצה בו - בגלוי או בהיחבא - יישאר, ויצמח ויפרח. את עפרה, פרס הקים. וכו' וכו'.

אתה רציני שאתה נגד כפייה?די"מ
זה די כפירה בתורה,אתה מודע לזה?
היו כאן כמה פעמים דיונים על כפייה.יזהר
זה כפירה בצורך של בי"ד-די"מ

"אבל לא, זה לא יעבוד בכפייה מבחוץ. אי אפשר לכפות על אדם להיות משהו שהוא לא - וגם ה', הוא תמיד יודע מתי אדם אמיתי ומתי זה רק בגלל שכופים עליו."

רק ציינתי, להעשרת הדיוןיזהר

אני מסכים שזו אמירה בעייתית.

ותן טל, כפייה יוצרת רובד נמוך של עבודת ה': יראת העונש. זהו אכן רובד נמוך, אבל הוא הכרחי, חשוב ויסודי בדת. כל התורה מדברת ברובד הזה. מעבר לזה, היא חשובה גם ביצירת סדר ציבורי - לא רק בעניינים אזרחיים חוליים, אלא גם בעניינים של קדושה. מחללי שבת פוגעים בסדר הציבורי הנכון, ולכן צריך להרוג אותם. זה ברמה העקרונית כמובן. בדורנו זה לא שייך, כנ"ל ואכמ"ל.

כפייה זה לאו דוקא מוות.די"מ
אולי לא שייך להרוג מחללי שבת.
אבל לתת קנס או להכניס לכלא מחללי שבת בפרהסיא זה הכרחי.
ברגע שתיהיה לנו אפשרות ננהיג כפייה דתית במרחב הציבורי.
מה זה "אפשרות"יזהר

האם נכון לעשות מאמצים במדינה כפי שהיא כיום להעביר חוק שמטיל סנקציות על מחללי שבת?

אני לא חושב.

זה צריכה להיות "אפשרות" מהותית: שלטון של תורה, יד ישראל תקיפה. חלק ממכלול שלם, שבחשבון הכללי מאהיב את התורה ולא משניא אותה.

יש תשובה של רשב"אמופים

שמדבר על מציאות כזאת שהיה יד הרבנים תקיפה

והוא אומר שבדבר שיש בו פירצה בחלק נרחב בציבור - לא ללכת בכל הכח עם הכפיה, אלא ללכת לאט ובהדרגה

והוא קורא לזה "עבירה לשמה" וכנראה טעו שאם יש אחד שניים פורצי גדר - הכי טוב לכפות אותם והנשארים ישמעו וייראו

אבל כשחלק גדול מהציבור פרץ גדר, אם נכפה אותם הם יישארו ברובד הנמוך של עשיה מחמת כפיה, ולכן אנחנו כאילו עושים עבירה שאנחנו לא כופים, אבל אנחנו עושים את זה לשמה כי בסופו של תהלך יהיו יותר אנשים שיעשו מצוות ברובד יותר גבוה

זה, בתוספת העובדה שטכנית לא ניתן לכפות היום...ותן טל

מה שאומר שבמצב שבו עדיין אין מלך, והשלטון הא דמוקרטי - רק כאשר הרוב המוחלט ירצה בכפייה הזאת ויקבל אותה עליו, זה יהיה אשרי.

כשיהיה מלך זאת מציאות אחרת. אףאחד מאיתנו לא חי במציאות של מלך המשיח, אף אחד מאיתנו לא יכול להיות מחר המלך, אז עדיף שנחשוב בהיגיון במקום לצאת בהצהרות פופוזיות (לא מכוון אליך, מופים - אלא בכללי לדיון הזה...) - ונבין שכפייה כעת גם לא יכולה להיות וגם לא תעזור לכלום.

פשוט מהרמב"ם שהמלוכה תחזור לפני מלך המשיחדי"מ
אני גם מסכים שצריך בהדרגה.
מה שברור לי שנצרך זה כפייה דתית במרחב הציבורי.

ולמה החלטת ש"זה לא אפשרי" דעאש כופים את חוקי האיסלאם יפה מאד.
במצב שהמדינה תנהג לפי תורה.די"מ
לא, זה לא, והיו לי על כך שיעורים עם רבנים.ותן טל

אי אפשר לכפות כאשר רוב העם לא רוצה בכפייה הזאת. דוגמא קטנה לכך ניתן לראות כאשר בית דין ביטלו את עונש המוות ולא הרגו עוד כאשר זה לא היה מעשי.

חוץ מזה שזה לא משנה, כפייה לא יכולה להיות עכשיו בכל מקרה. כאשר תהיהסנהדרין הרי היא תחליט האם אפשר לכפות או לא - אבל זה יהיה רק כאשר תהיה סנהדרין. אני לא זוכר שיש עדיין ככה שמה שאתה אומר משולל יסוד בנתיים. וכאשר תהיה אחת כזאת, לא השטויות שאני אומר ולא השטויות שאתה אומר יהיו חשובות - רק מה שסנהדרין תחליט בסוף יהיה חשוב.

אבל אם אתה מאמין בכפייה אני רוצה להתחיל לראות שאתה מיישם אותה בפועל...

אבל ברור שלא תיישם, כי בניגוד אלי שאני יודע באידיאל שזה לא יהיה עכשיו, אתה פשוט מפחד ממה שיקרה לך אם תנסה לכפות, ומתרץ את זה שאתה לא כופה עכשיו, בכך ש"יש לי סדרי עדיפויות ועדיף לי להיות חופשי עכשיו ולעשות דברים אחרים מאשר לכפות ולהיות בכלא או מת". כלומר - אתה פה זה שמתנהג במוג לב, ואני, לא.

כל טוב

אתה שוב פעם חוזר לאותם טענות שטותיות על מוג לב.די"מ
יש כפייה מסויימת שברור שאם היינו בשלטון היינו עושים.במדינה שהולכת לפי התורה לא יסעו מכוניות בשבת גם אם לא תיהיה סנהדרין.
מלך המשיח יכוף ישראל לקיים מצוות לא יחלק להם סכוריות כדי שיקימו מצוות.
אני יכול לקבל טענה שהמצב לא מתאים לכפייה ולכן הקב"ה שם אותנו במצב שאין לנו אפשרות לכפות.אבל לא התנגדות עקרונית לכפייה.
פה הקט'ש.מדינה שתלך לפי התורה תהיה מדינה עםסנהדריןותן טל

מדינה שבה הולכים לפי התורה תהיה מדינה שבה רוב העם י-ר-צ-ה שהמדינה תלך לפי התורה. זה לא יגיע בצורה אחרת, מצטער להרוס לך את כל הפנטזיות שאתה אומר שוב ושוב..

וכאשר תהיה סנהדרין, כמובן שלא ישנה מה שאני אומר ואני גם לא אדבר ככה...

וזה לחלוטין שטות, מי אמר לך שיש לי התנגדות עקרונית לכפייה? למה אתה מעוות את מה שאמרתי? אמרתי שכל עוד אין סנהדרין לא תוכל להיות כפייה, וכאשר כ-ן תהיה סנהדרין, זה כבר יהיה מצב אחר.

מה שנקרא, ימים יגידו...

יתכן מאד שתיהיה מדינה לפי תורה בלי סנהדרין.די"מ
כן! בודאי שישוב הארץ מקדם את בניית הבית.עמיחי
אין לי כח וזמן עכשיו להביא מקורות...
כדאי שתביא.די"מאחרונה
כי על פניו זה מאד מוזר.
אני לא מבין איך זה עוזר (אולי בדרכים מיסטיות שאני לא מבין בהם אבל לא בדרך הטבע)
למרות שאני לא מבין מה הקשר מקורות?תסביר לי בצורה פשוטה איך זה יעזור.
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך