נעדא היה בדרכו לגבהה הגבוהה של השכונה. המקום הכי גבוהה בשכונה.מחוץ לההמולה, מקום שקט, בקצה,ורואים למרחקים. נעדא זמנו הוא יהודי ליושבי המקום ההוא שאולי מעלים בדעתם כי אין הוא יהודי. ונחזור למעשנו. נעדא זמנו נקרא לו זמנו היה בדרכו לפגישה אישית עם הבוס מאלבץ שגם הוא יהודי שלא תחשבו אחרת. פגישה מאוד מכריעהץ הנה הגיעה היום שחודשים זמנו מחכה לו ושנים חולם לו. הרגע שבו מאלבץ יודיע לו כי החליט מה יעשה בו. האם ילך הוא יעלה דרגה וישלח לתפקיד החשוב עם שותף או שישלח גם לתפקיד אחר שזמנו אינו חפץ בו. לא שהתפקיד ההוא אינו חשוב. להפך. מדובר בתפקיד מאוד חשוב. אבל זמנו יודע גם יודע שהתפקיד ההוא נועד לאלה שלא התאימו לתפקיד הגדול.
זמנו הביט מרחוק וראה איך חברו יוצא מהשיחה עם מאלבץ בחיוך כזה. מאלבץ מסתובב. מסמן לו לבוא. דפיקות הלב עולים ל140 מעלות. "נעדא, אתה מקבל את התפקיד החשוב אתה תשלח לשליחות מיוחדת במוקד 04- 01" זמנו קופץ. טוב להודות לה' ולזמך לשמך עליון. הוא נשלח למוקד 4!!. לפתע עצר אותו מאלבץ. "תקבל שותף מהיחידה של מדגרנת קוראים לו מתשפא, אתה מכיר אות?". נעדא נעצר. מכיר בטח מכיר זה הזה ש.. איי.. אוי...גוועלד. "נעדא, אתה מרוצה?" שאל מאלבץ? "כאן מאוד ענה זמנו והראה פרצוף שמח". הלך מעבר לגבעה שם חיכו לו חבירו לשאול אותו לאיפה נשלח. "ל04 ב01" אמר זמנו בחיוך. "עם מתשפא". החברים מצפחי'ם "שיהיה בהצלחה" הם אומרים. הלכתי הבייתה. מביט על השכונה האהובה מביט על הכול וכולי עצוב ומבואס. למה? למכולם מתשפא? זה השותף האחרון שהייתי רוצה לדרך! למה? עם המתשפא הזה בקושי אפשר לדבר. למה מכול העולם נתקעתי עם משתפא? למה? מאלבץ!! טוב הוא ליועד. הוא לא מכיר את מתשפא. הוא לא יודע באמת מיהו.. אם היה יודע ודאי לא היה עושה את זה וכנ"ל מדגרנת בחיים לא היה עושה את זה אם היה מכיר ואתי. ואני מתשפא לא ביחד. לא!!
"שלום, נרא? אתה זוכר אותי? הזה שלמד אצלך פעם, נשלחתי לשליחות מיוחדת שצריך בה הרבה שיתוף פעולה עם אחד שאני מה זה לא אבל מה זה לא מסתדר איתו.."
"ומה אתה רוצה שאני יעשה?"
"שתייעץ לי"
"איך החיים?"
"בסדר, תודה, ביי"
"ביי"
|בוכה|
ההמשך יבוא...