טם טם טם.......קול דממה

שרשור האולפנות החדשה!!!!!!!!

אז.....

שכל אחת תכתוב על האולפנה שלה:

בכותרת- את שם האול'

איזור (מרכז,דרום,צפון, ירושלים)                                                                                 

פנימיה/לא פנמיה                                                                                                      

יחס בין הצוות לבנות                                                                                                  

יחס בין השכבות                                                                                                       

אוכל (אכיל/גרוע/סביר/טוב/מעולה!)                                                                              

מדריכות יש/אין                                                                                                         

פעילויות מיוחדות                                                                                                      

מגמות (פירוט, לציין אם יש אפשרות לפתוח עוד)                                                            

רמה לימודית                                                                                                            

חוגים                                                                                                                      

פנימיה (אם יש) אפשר גם לפרט סדר יום                                                                      

וכל דבר אחר שיעלה לכם...

יאללה! כל אחת כותבת!

שיהיה...אנונימי (2)

אולפנה: למרחב פ"ת

איזור:מרכז..

לא פנימיה

יחס בין הצוות לבנות:תלוי עם אם מי...בכללי קשר טוב

יחס בין השכבות:סבבה לגמריייי

אין מדריכות

מגמות:ביולוגיה,ארץ,מחשבים

רמה לימודית:לא מהגבוהות .אבל זה לא אולפנה למפגרות... 

וזה לא קצת מצחיק שפותחים כל פעם את אותו שרשור מחדש.......?

זה לא מצחיק כי מאז השירשור הקודם השתנו מלא דבריםאנונימי (8)
וכדאי לעדכן .. וד"א - אני חושבת שכדאי לנעוץ גם את השירשור הזה וגם אצ השירשור הכרות ....
מה עם רמה דתית?אנונימי (3)
גם אפשר.. קול דממה
אז.. אולפנת בהרן!!! אנונימי (4)

אולפנת בהר"ן!!! מלך

אמממ דרום מרכז

פנימיה

היחס עם הצוות ממש טוב! (כמובן שזה תלוי בבת וזה..)

יחס בין השכבות- יש דיבור וזה.... ויש גם פירקאיות- שזה בנות שנתיים מעלייך/ מתחתייך... אבל בכללי- בת משכבה אחרת יכולה להתחיל איתך שיחה פתאום, ויש גם בנות שהן ממש חברות (שחנשי"ם וזה.. )והן לא מאותה שכבה.. 

אוכל- אני אחת שלא אוכלת כלום ודי כל דבר מגעיל אותי... אבל יש אחלה אוכל באולפנה!! והוא ממש (!) מגוון!!!!! [ומקסימום- מזמינים פיצה מבאלי.. קורץ)

יש מדריכות... שיא החמודות!! (צוות תשעה.. איזה מעולות... )

פעילויות מיוחדות.... אמממ לא עולות לי כרגע... אבל יש אולפיזמון בוכה/צוחק ושבוע עבודה לשישית, ושבוע התנדבויות לשביעית... [ובלי קשר- יש מלאאאאאאא התנדבויות שהאולפנה מארגנת....] אמממ בהרניסטיות? אם ישלכן רעיונות- תגידו...

מגמות: אנלא יודעת בדיוק... אמממ.... מחשבים. ארץ. תקשורת. מוזיקה (אנלא בטוחה מה נסגר איתה בסופ השנה...) . כימיה. בילוגיה..... אמממ אבל נראלי אפשר לפתוח עוד....

רמה לימודית: גבוהה. אבל נראלי כל מי שתרצה ממש- תצליח לשרוד חושף שיניים (דוגמא מכמה חברות... )

חוגים: בעיקרון זה משתנה טיפה כל שנה... ותמיד אפשר גם לפתוח עוד חוגים (חוץ מזומבה.... חחח בוכה/צוחק) יש ליצנות רפואית. הרכבים. תפירה. אירובי. יש גם חדר כושר.... לא זוכרת עוד... מבולבל

מוזמנות לבקר.. קורץחיבוק

אולפנת שירת הים..~אורטל~

איזור (מרכז,דרום,צפון, ירושלים)   -מרכז פחות או יותר..     

פנימיה/לא פנמיה -פנימייה.. 

יחס בין הצוות לבנות-לדעתי ממש טוב!       

יחס בין השכבות - אנחנו אולפנה חדשה ויש רק חמישית  ושישית אז היחס יחסית ממש טוב!   

אוכל (אכיל/גרוע/סביר/טוב/מעולה!)  הרוב טוב!!!  

מדריכות יש/אין     יש!, לכל כיתה..   

פעילויות מיוחדות   ממ.. לפעמים שיחות לימוד.. פשים..

מגמות (פירוט, לציין אם יש אפשרות לפתוח עוד)   יש מגמת מחול,מוזיקה..(מוזיקה זה שירה ונגינה... 

רמה לימודית      רגילה נראלי  

חוגים  יש חוגי צילום ג'אז ואמנות פעם בשבוע-בלי תוספת של כסף.. 

פנימיה (אם יש) אפשר גם לפרט סדר יום    הפנימיות חדשות ומעולות מממש!!!! 

אולפנת כוכב יעקבאנונימי (5)

איזור (מרכז,דרום,צפון, ירושלים)- ירושלים רבע שעה מהירושלים                                                                               

פנימיה/לא פנמיה-פנימיה חצי                                                                                                     

יחס בין הצוות לבנות-קשר ממש טוב..                                                                                                  

יחס בין השכבות-יחס ממש טוב אם נגיד מישי לא מגיעה תקופה שמים לב                                                                                                       

אוכל (אכיל/גרוע/סביר/טוב/מעולה!)-סביר טוב                                                                              

מדריכות יש/אין-יש מדריכה לכל כיתה                                                                                                         

פעילויות מיוחדות-אמ אין כל כך..                                                                                                      

מגמות (פירוט, לציין אם יש אפשרות לפתוח עוד)-ביולוגיה,כימיה,היה פעם ארץ אבל היא ניסגרה,עיצוב גרפי,פסיכולוגיה,תאטרון,ומחול(לא כל שנה פותחים הכל..)                                                            

רמה לימודית-רגילה אבל רוב הבנות עושות ארבע..                                                                                                            

חוגים-יש..תפירה,ריקודי עם, בעיקרון גם פותחים את החדר כושר בימי רביעי בצוהורים יש עוד אבל אני לא זוכרת.                                                                                                                     

פנימיה (אם יש) אפשר גם לפרט סדר יום-פנימיה שני ורביעי ויש אפשרות לישון גם בראשון אממ סדר יום בימי פנימיה ארוחת בוקר בעשר..יש בית מדרש שיעור של הרב בשלישי חמישי בשבע וחצי,אממ וזהוא אני חושבת..בהצלחה!!! 

צביה מעלה אדומים..אנונימי (6)

איזור- מעלה אדומים.. ליד ירושלים..

חצי פנימיה (שני ורביעי..) - לא חובה. מי שרוצה אפשר גם ביום ראשון. יש גם אופציה של להישאר עד 10 ככה וללכת בלילה... (יש חוגים בפנימיה, בית מדרש, ארוחת ערב, פעילויות של המדריכות וכו'...)

יחס- תלוי איזה מורה ואיזה תלמידה לגמרי, אבל הצוות רוצה הכי בטובת הבנות, ההנהלה מדהימה! מכירים כל תלמידה! באמת- מהמם..

יחס בין השכבות- וואו, טוב! הכי חם שאפשר! יש גיבוש, חברויות טובות יותר ופחות. אבל בעיקרון- יחס חם וכייפי. ומלא צחוקים..

אוכל- תלוי מתי. האולפנה משתדלת שיהיה טוב, אבל דוגרי- לא משו בכלל....

מדריכות- יש!

פעילויות מיוחדות? אנערף... למה הכווונה?

מגמות- ארץ, אומנות (ציור, צילום, גרפיקה, פיסול.... תלוי כמה רוצות ואז לפי הכמות פותחים לשכבה..) ספרות, ביולוגיה, פיסיקה, כימיה

רמה לימודית- אומרים שגבוהה.. סתם, כתבו עלינו בעיתון שיש לאולפנה 100% זכאות לבגרות חצי חיוך

חוגים- בפינימיה יעני? כדורסל, מקהלה, זומבה (?), ריקודי עם (מוציא לשון)

בעיקרון יום של פנימיה הולך שנגמר הפנימיה ואז יש לשכבה איזושהי שיחה מאיזשהו רב, (לא חובה!! חוץ מבחמישית עם הרב של האולפנה... ) ואז בשבע וחצי ארוחת ערב ובשמונה וחצי מתחילים החוגים.

באמת- אולפנה מדהימה, אווירה ספרדית וחמה. קשר מדהים בין השכבות, הצוות, יש מענה מהרבנים (לשאלות, יש אולפנות שזה פשוט לא קשור שתלמידה תשאל שאלה- אז אצלינו זה כן.. )

זהו, בהצלחה לכל הטרמחיות..

צביה מא"ד כבווווד!!!! איזו שכבה את??אנונימי (9)
נריה... <תמר>

איזור- ירושלים\מרכז (בערך... )

חצי פנימיה (שני ורביעי)

יחס בין הצוות לבנות- ממש מתחשב,זורם ומפרגן!! חיוך גדול

יחס בין השכבות- הרבה יותר מגובש מאולפנות אחרות לפי מה שראיתי...חיוך

אוכל- תלוי מה המצב רוח של הטבח... רוב הזמן טוב+ חוץ מיום יומיים בשנה....

מדריכות- לרוב לכל שכבה יש אחת...

פעילויות מיוחדות-

חמישית- טקס רחל אמנו, מבצע חמישית באדר ועוד כמה דברים...

שישית-יריד חסד\מבצע שישית באדר...

שביעית- שבת זכור

שמינית-הכתרה, הצגה...

מגמות- ביולוגיה,אומנות, ארץ, תקשורת (אם יש בנות שרוצות אפשר לפתוח אחרות...תקשורת פתחו השנה...)

רמה לימודית- גבוהה יחסית,עם הרבה עזרה לבנות שרוצות

חוגים- בזמן של הפנימיה, פסיפס,זומבה,הרכב מוזיקאלי, לימוד חליל צד.. (חוגים שבנות בחרו...)

סדר יום בפנימיה(לא באמת קבוע... כל פעם פעילויות אחרות אבל בערך....)-

16:30- טעימה (עוגיות וכאלה)

אח"כ חוגים\התנדבות פעם בשבוע, פעולת מדריכה, נקיון חדרים...

19:30 ארוחת ערב

אח"כ יש בית מדרש לכל שכבה(כיתה ), או שיחה...

ערב שוקו\לומדים למבחנים...

פנימיות חדשות (קרוואנים) מעולות!

אולפנת נריה דינושית
אין על האולפנא הזאת!! ;)
מעלה לבונהאנונימי (7)

איזור-שומרון

פנמיה-אפשרות לחצי פנמיה (נוסעים בשלישי בצהרים לבתים וחוזרים ברביעי בבוקר לאולפנה)

ולפנמיה מלאה (באים לאולפנה בראשון וחוזרים בחמישי לבתים)

יחס בין הצוות לבנות-מעולה! חם במיוחד! צוחקים ביחד,המורות מתוקות לדעתי,יש 'משפיעה' לכל כיתה.. עוזרת בתחום הנפשי/רוחני/מה שבא לך, חוצמיזה שיש גם יועצת לכל האולפנה

יחס בין השכבות- פשוט כיף! שרופה על כל הכיתות כולם אוהבות את כולם ויש הרבה חברות טובות משכבות אחרות

אוכל- אני אישית מסתדרת וגמישה עם הקטע.. אבל רוב מתלוננות, הולך להווצר שיפור טוב באוכל לאחר הגדלת המטבח

מדריכות- לכל שכבה יש מדריכה

פעילויות מיוחדות- שיעורי רשות מעניינים,בית מדרש,קריוקי,פעילות מדריכה בערבים,התועדויות,הפצות של יהדות וא''י..

רמה לימודית- יש אפשרות ל5 יחידות ויש אפשרות ל3.כל אחת שבא לה להיות מוצלחת יותר משם ומצליחה בגדול! יש גם הרבה בחירה חופשית אז זה לא בא בגלל שמכריחים אותך..

חוגים-מחול,הרכב מוזיקלי(שזה שירה ונגינה) הגנה עצמית

האולפנה פשוט מדהימה ואני שמחה ומודה כל יום לה' שאני לומדת בלבונה!! 

יש התנדבויות בישוב,שיעורי חסידות, שיחות מעניינות,שיעורי מקדש עם הרב גדי..

באמת! אולפנה נפלאה! מה שהכי כיף זה שיש את כ-ל הסגנונות שתחשבו עלהם!

יש דגש באולפנה על א''י ואהבת ישראל, יש הרבה הרבה בחירה חופשית בקטע של הצניעות וממש סומכים עלינו..

אני מתלבטת אם לעבור לשם השנה(מעלה לבונה)ילדה גי'נגי'ת

אני עכשיו לומדת בעפרה ולא כל כך טוב לי שם וחשבתי לעבור לאולפנת מעלה לבונה כי שמעתי שזה אולפנה יחסית קטנה

האמת ששיכנעת אותי  במה שכתבת אבל למרות זאת יש לי קצת חששות כי אני לא טיפוס כל כך  חברותי וגם לא בדקתי עדיין במעלה לבונה ואני גם חוששת מהפנימייהעצובמבולבלבוכה

טוב אז גם אני אענה- אולפנת כפר פינס!!!!!!!!קול דממה

אזור- מרכז\צפון (חור קטן ליד פרדס חנה...)

פנימיה- פנימיה מלאה

יחס בין צוות לבנות- לדעתי בסדר, אבל היה יכול להיות קצת יותר טוב... זה תלוי בבת.

יחס בין שכבות- מעולה! יש לי חברות בכל השכבות, וחוץ מזה יש את המוסרניקיות (לכל בת בחמישית יש זוג בשביעית ולכל שישיסטית יש זוג בשמינית) וזה עושה יחס עוד יותר טוב בין שכבות  

אוכל- טוב בד"כ.

מדריכות- יש לכל כיתה, והן בוגרות האולפנה.

פעילויות מיוחדות- כל יום אחה"צ יש המון פעילויות חברתיות ושיחות מעניינות וזה ממש נחמד.

מגמות- פיסיקה, אומנות, ביולוגיה, ארץ, מוזיקה. אני לא יודעת אם יש אפשרות לפתוח עוד...

רמה לימודית- בסדר. לדעתי בינוני. אבל כל אחת ואיך שהיא מגדירה את זה.

חוגים-  אני לא זוכרת בדיוק איזה אבל יש.

פנימיה- במצב טוב (חוץ מהשישית).

והאולפנה הקודמת שלי- צביה חיפה!!!!!!קול דממה

אולפנה מדהימה וזה שעזבתי לא מעיד על כלום  

סתם, באמת זה מקום מדהים. אז:

איזור- צפון (חיפה)

פנימיה-אין

יחס בין צוות לבנות- פשוט מדהים. אחד הדברים שאני הכי אוהבת באולפנה. המורות ממש קשורות לבנות, אפילו המורות המקצועיות. ובאולפנה בכללי יש הרגשה ממש משפחתית וחמה. 

יחס בין שכבות- מאד טוב. אני הכרתי בנות מכל השכבות כמעט. אבל כמובן שזה תלוי בבת..

אוכל-אין

מדריכות- יש בד"כ 4 מדריכות (כל אחת מהן לכיתה אחת או שתיים)

פעילויות מיוחדות- יש אבל לא בתדירות ממש גבוהה.

רמה לימודית- גבוהה.

מגמות- פיסיקה, ביולוגיה, סוציולוגיה, אומנות (לא זוכרת אם יש עוד)...

חוגים- אין

juuvאנונימי (10)

חוה, אני מכירה את הראש אולפנא שלך לשעבר!אנונימי (10)

וואי, הוא פשוט בן אדם מדהים!!קול דממה

אחד הדברים שאני הכי מתגעגעת אליהם בצביה..

באמת אדם מדהים!!מקום בעולם
אולפנת רעיה!!יסכוש

איזור :ירושלים                                                                              

פנימיה/לא פנמיה  : בעיקרון חצי פנימיה אבל יש פנ"ם ועליית הנוער                                                                                                    

יחס בין הצוות לבנות : מעולה!! שיא הפתוח והזורם                                                                                                 

יחס בין השכבות   :סבבה, יש קשר ועובדים על גיבוש חוץ שכבתי                                                                                                    

אוכל (אכיל/גרוע/סביר/טוב/מעולה!): תלוי את מי את שואלת... בעקרון האוכל נחשב אחד ה-... אז כנראה אני מפונקתחושף שיניים                                                                              

מדריכות יש/אין  : יש שתיים לכל שכבה                                                                                                       

פעילויות מיוחדות: כל הזמן!!ימי שיא בעשהי"ת, ערב שכבה, ערב גשם, האור הגנוב ושאר מריעין בישין                                                                                                      

מגמות (פירוט, לציין אם יש אפשרות לפתוח עוד)   לא זוכרת בע"פ, אבל יש ספרות וגרפיקה                                                         

רמה לימודית: גבוהה, מנסים לא להעביר ב3 אנגלית לדוג'                                                                                                            

חוגים: פתוח לכולם- ריקודי עם וכדור סל ואם תרצי חוג אחר- תאספי 15 בנות ויפתחו                                                                                                                      

פנימיה (אם יש) אפשר גם לפרט סדר יום 7:15 השכמה, 2 שיעורים, א. בוקר, שיעורים עד אזור עשרים לשתיים, ארוח"צ, ואז כמות השיעורים משתנה. ברבע לשמונה א. ערב וכיבוי אורות משתנה בין השכבות מ11:00 עד 12:00

מקווה שעזרתיחיוך             

רעיה..קצת יותר מפורט מישי רשמה פה פעם..פוצפוץ
עבר עריכה על ידי פוצפוץ בתאריך כ"ד בכסלו תשע"ה 20:01

עם קצת שיפוץ..

איזור: בית אל, נראה לי זה מטה בנימין, אבל אף פעם לא חקרתי את העניין 

למי שממש לא מכיר, זה חצי שעה מירושלים 

פנימי'יה\ לא פנימיה : פניימה חלקית, שני ורביעי חובה, הרבה בנות נשארות גם ביום ראשון... סתם כי זה הרבה יותר נוח כי גומרים מאוחר, ויש גם בנות שהם בפנימייה מלאה... [או שהם עליית הנוער, ואז הם צריכות להיות בפנימיה מלאה]

שבתות: יש בעיקרון 5 בשנה, 4 באולפנא ואחת בחוץ...
            [חוץ מבנות של עליית הנוער, וזה כמעט חצי אולפנא  שעושים להם עוד קצת שבתות כדי להשלים פערים ]

יחס בין הצוות: אחלה, ממש טוב! יש צוות יחסית מקשיב ואוהב וכאן בשבילך.
                       נממ... יש גם כאלה שלא מסתדרות, אבל זה כבר תלוי באופן אישי לכל 
                        בת, בגדול - היחס הוא אחלה!

יחס בין השכבות: גם סבבה, בתור שכבות יש פרגון ממש אחת לשנייה,
                          בתור בנות, כל אחת בנפרד בקשר שלה לבנות אחרות, זה נראה לי ממש תלוי בבת.

אוכל (אכיל/גרוע/סביר/טוב/מעולה!): נחשב אוכל טוב... רק שהוא קצת מלא שמן 

מדריכות יש/אין: יש, 2 לשכבה.

פעילויות מיוחדות: הרבה פעמים זה תלוי בשמינית.
                          אבל חוץ מיזה, יש את ה'אור הגנוב' שזה אומר סוג של הופעה של השמינית, שירים שהם ממציאות על האולפנא והם רוקדות וכו' בערך 3 פעמים בשנה... יש הרבה שיחות, ערבים, פעם בחודש יש סדנאות, ערב כשרונות צעירים, ערבים שקשורים לחגים, הצגת שישית, מבצעים מיוחדים,עשרת ימי תשובה (ימי שיא), טיול שנתי,(בכלל חודש אדר זה טירוף באולפנא), פעילויות מחיודות לראש חודש, משקיעים בקטע החברתי...

מגמות (פירוט, לצי'ין אם יש אפשרות לפתוח עוד):ספרות, ארץ, ביולוגיה, כימיה, פסיכולוגיה, גרפיקה, (יש אפשרות למחשבים והיסטוריה)

רמה לימודית: נחשב לרמה גבוהה.... משתדלים לא לחנוק אותנו... אבל סה"כ בנות מוציאות ציונים טובים.

חוגים: יש ריקודי עם פעמיים בשבוע, וגם מקהלה, יש סדנאות פעם בחודש.

השכמה.
מרבע ל8 עד 8 צריכים להיות בכיתה לתפילה, אחרת לא נכנסים לשעתיים ראשונות.

8:15 מתחיל שיעור ראשון
עשרים וחמישה ל10 ארוחת בוקר
2 שיעורים.

הפסקה קצרה

2 שיעורים
1:40 ארוחת צהרים.
הפסקה
2:15 מתחיל שיעור
ויש שיעורים בעיקרון עד 5:30 - 3:45, תלוי בגיל ובשכבה.

אח"כ יש אחה"צ פנוי...

בימי שני ורביעי יש אחה"צ ריקודי עם.

וגם ב7 יש נוכחות.

7:45 ארוחת ערב

וזהו. זמן פנוי 

ב10:30 נכבה האור באולפנא...

וזה אומר שצירך להעלות, כי ב11:00 יש נוכחות בפנימיות. [סוג של ב11, בדר"כ זה נוטה לשעות היותא מאוחרות של הלילה ]

בחמישית, שישית, יש כיבוי אורות ב11:30, ושביעית ובשמינית ב12:00 

בקשר לאוכל, רציתי להוסיף קצת.
בבוקר יש עוגיות ותה.

בשעה 4 בערך יש ארוחת 4 שזה בדר"כ עוגיות או פירות או משהו כזה 

וחוצימזה תמיד יש לחם עם שוקולד {ועוד ממרחים} ליד המטבח... לרעבות

אולפנת מירון!!חפרנית גאה=)

צפון!!

פנימיה זה מסובך בעיקרון האולפנה פועלת כפנימיה מלאה..

בפועל כל הבנות משתחררות בשלישי וחמישי, חוץ מהעולות וקבוצה קטנה של בנות שגרות רחוק...

יחס בין הצוות לבנות לרוב מדהים!! אני אישית בקשר ממש טוב עם המורות ועם הרב...ואצל רוב הבנות זה ככה..

המורות מוכנות לעזור מתי שרק צריך..

יחס בין השכבות גם די טוב..אנחנו שתי כיתות בשכבה אז האולפנה די משפחתית..

מדריכה לכיתה בד"כ (השנה לא בדיוק כי לא היו מספיק מדריכות..)

פעילויות מיוחדות- יש הרבה...

אבל אני אכתוב ת'ממש מיוחדות... שבע ברכות לבוגרות..שמח בטירוף...מתחילת שנה היו כבר שלוש!! והיום יש עוד אחת

מדרשת אביה- שיעורים בראשון בערב(רשות) עם כל מיני מרצים ממש טובים לזכר אביה אטיאס ז"ל.

ויש במשך השנה הרבה פעילויות, שיחות וכו'...

מגמות: ביולוגיה, מחשבים, ארץ, ניהול עסקי, אומנות, תיאטרון, היסטוריה, מחשבת, פיזיקה...נראלי זהו

רמה לימודית- טובה יחסית ויש עזרה לבנות שקשה להם...

חוגים-תפירה, סטיילינג ,זומבה, פילאטיס, בישול,דרמה, וחדר כושר לי"א- י"ב

אוכל- די טוב..

אממ..סדר יום?!

שבע וחצי א. בוקר

שמונה תפילה

שמונה וחצי שיעורים

אחת וחצי א. צהריים

ארבע ארבעים וארבע- א. ארבע.. (סנדוויצים עם שוקולד, ביסקוויטים ותה..)

שבע וחצי א. ערב..

בין לבין זה תלוי כיתה...

הרמה התורנית טובה, מקפידים על צניעות..אבל הבנות מאד מגוונות..מבנות מסורתיות עד בנות שפרשו מהחינוך החרדי 

נראלי חפרתי מספיק

וואי הגזמת!!צפונית בנשמה

פעם הרמה התורנית היתה כזאת היום היא ממש גבוהה!!! ויש ממש מעט בנות שפרשו מהחינוך החרדי 2 או 3 הפכת את זה לחצי אולפנה...חצי חיוך וגם הרמה הלימודית ממש טובה!!! ואני יודעת כי יש לי חברות במקומות אחרים ..

ויחסית לאולפנות אחרות האוכל של האולפנה ממש טוב.קורץ (מניסיון..)

לא אמרתי שכל הבנות פרשו מהחינוך החרדיחפרנית גאה=)
וגם לא אמרתי שחצי אולפנה.. פשוט ציינתי שמגוון הבנות שמגיעות לאולפנה הוא רחב.. וכדי להדגיש את זה ציינתי שיש באולפנה בנות שפרשו מהחינוך החרדי...בנתוש?!
צביה מא"ד!!אנונימי (11)
כמו שכבר אמרו פה אז האולפנא היא ממש אחלה!! חוץ מזה שאני חןשבת שהצוות ממש ממש מצש גרועה!! כאילו יש כמה מורות חביבות אבל כל השאר לא משו
בהצלחה!
ל יועת מי אתבל יש שמה אלה מורות לומד שם...אנונימי (15)
קטעים! אחד הדברים הידועים שהאולפנה שלנו אלופה בואנונימי (6)

זה צוות מעוללללהההה ומסור בטירוף שחשוב לו מכל אחת.. איזה עצוב זה... למה את חושבת ככה?

(גם אני מהאולפנה..)

^^^^^^^^^ מסכימה.רמקול

אני גם מהאולפנא...

וסתם ניראלי שפשוט הילדה שרשמה כנראה זיינוקית או משו כזה.(לא שהמורות בחטיבה פחות טובות, פשוט הבנות פחות בוגרות)

לי יש מורות (מחנכות ומקצועיות) מדהימות באולפנא שבאמת אכפת להם ממני ומכל בת אחרת.

ממש לאאאאנונימי (11)
אני בתיכון !! כבר שנתיים לומדת באולפנאא והצוות פשוטט גורםם לי להרגיש עוד יותר רע בכל יום שאני שם
חבל יקירתי רמקול

תנסי לחשוב על הטוב! בטוח יש איזו מורה שאת מסתדרת איתה.

אשמח לדבר איתך באישי אם את רוצה

אבל קחי בחשבון שאני חמשושית שלמדה חטיבה גם באולפנא.

אולפנת טהר (מלך)אנונימי (12)

אווווופס למחוק. ניסיתי לעשות מלך..אנונימי (12)

יש מצב את מפרטת על אולפנת טהר??אנונימי (13)
טהראנונימי (12)

בין ירושלים לדרום כזה..40 דקות מירושלים (בלי פקקים),35 דקות מאשדוד..אשקלון..משו כזה

פנימיה בימים ראשון ורביעי

יחס בין הצוות לבנות אחלה.תלוי איזה מורות ותלוי איזה בת.. אם רוצים אפשר מזה בכיף

יחס בין השכבות מעולההשיא הכיף

אוכל סביר-טוב כזה. לא כמו בבית אבל נחמד

יש מדריכה

פעולות עם המדריכה פעם בשבוע,מידי פעם שיחות,פעילות עם המחנכות כל פתיחת חודש בערך לשתי השכבות יחד..

רמה לימודית..אההמ.. כשלומדים,שיעורים כאילו,אז צריך ללמוד. לא כדאי להבריז יותר מידי וזה.. אבל תכלס בקושי לומדים.

נראלי האולפנא הכי סטלנית בארץ.. ב"ה חח.. כאילו אין הרבה שיעורים במערכת..

יש חוגים. השנה יש מוסיקה ועוד משהו מגניב. זה שעתיים בשבוע לכל חוג.

שבתות אולפנא פעם בחודש וחצי פחות או יותר ושבועות באולפנא. בשבתות יש הרבה שיחות (מעניינות!כל השיחות באולפנא מעניינות) אבל יש גם זמן להיות עם עצמך או עם חברות ולא כל השיעורים חובה..

מי שרוצה עוד דברים לדעת-אפשר לשאול כאן שיהיה לכולן, ואפשר בשרשור של האולפנא (עם המלא כוכביות) ואפשר גם לפנות לניק אולפנת טהר, בעז"ה נשתדל להכנס בתקופה הקרובה.. (זה לא הצוות או ההנהלה או משו..)

זייהו.

בהצלחה לכן!!כולכן!!

גם טרמחיות וגם חמשושיות/שישסטיות שרוצות לעבור..וגם כאלה שלא רוצות לעבור..

יומטוב

בהרןאנונימי (14)

בכותרת- את שם האול'

איזור (מרכז,דרום,צפון, ירושלים)                                                                                 

פנימיה/לא פנמיה                                                                                                      

יחס בין הצוות לבנות                                                                                                  

יחס בין השכבות                                                                                                       

אוכל (אכיל/גרוע/סביר/טוב/מעולה!)   ממש סבבה.. זה תלוי, צריך לבוא לא מפונקות מדי                                                                            

מדריכות יש/אין  יש לכל כיתה שזה ממש נדיר וטוב!                                                                                                       

פעילויות מיוחדות    וואי  פול! יש מבצע לכל שכבה.. בטח יש פה עוד בהרניסטיות שיש להם כח לפרטי יותר ממני..                                                                                                  

מגמות (פירוט, לציין אם יש אפשרות לפתוח עוד)      עוד לא הגעתי לזהה ב"ה                                                      

רמה לימודית       גבוהה בתכלס..                                                                                                     

חוגים  תפירה, כדורסל, ליצנות רפואית, אירובי ..                                                                                                                   

פנימיה (אם יש) אפשר גם לפרט סדר יום  השכמה, א.בוקר, תפילה, פ"ש, שיעור, א.עשר, ובכללי המשך לימודים עד ארבע וחצי חוצמימי שלישי וחמישי.. א.צהריים באחד וא.ערב בשבע ורבע..  

קבלוווווווו.................מריו

והנה זה בא.......מיקרופון

עטרתתתתתתת!!!!!!!!!!

מיקום- בירושלים, בסנטר 1 שליד תחנה מרכזית. אבל כנראה ששנה הבאה אנחנו עוברות דירהעצוב

לא פנימייה

היחס בין הצוות לבנות מעולה! מצד אחד יש את הסוג של 'יראה' כזאת, כי בכ"ז היא המורה שלי, אבל מצד שני- אני אתחבק איתה אם אני אפגוש אותה ברחוב...

יחס בין השכבות נראלי מזה טוב... בגלל שזאת אולפנה קטנה מכירים את כוווווולןכאילו מוציא לשון

האוכל- יש בשני ורביעי, הימים הארוכים, והוא..... אמממ.....אפחת עוד לא מתה ממנו...חצי חיוך

יש מדריכות נסיכווווות (צוותשע"ה איזה נסיכותמלךוהמבינה- תביןחושף שיניים)

פעילויות מיוחדות- יש תמיד פעילויות..... לא הכי הבנתי מה הכוונה מיוחדות... יש התנדבות קבועית שכל אחת בוחרת (מדריכות פטורות)...

מגמות- עיצוב גרפי, ביולוגיה ופסיכולוגיה, ממש יש אפשרות לפתוח עוד- זה תלוי בבנות.

רמה לימודית- יש גם וגם. מי שחכמה- נותנים לה אפשרויות (לא סגורה אם יש 5 במתמטיקה או לא... השנה לשביעית- אין..)

חוגים- יש תסרוקות, ציור, מד"א, ולא זוכרת מה עוד... אם יש קבוצה מספיק גדולה של בנות שרוצות משו מסוים- ממש מקשיבים בעניין הזה..

ולסיכום- ברור שיש גם חסרונות ואכמ"ל....

מי שרוצה עוד פרטים בבפרטי- מוזמנת לפנות בשמחה!

בהצלחה לחמשושיות ולכל שאר המחפשותחיוך

אולפנת צביה בני ברק אנונימי (16)

לא פנימיה, היחס בין הצוות לבנות- תלוי בבת.. בעיקרון הצוות ממש מעריך ומוכן לעזור ופה בשבילנו יחס בין השכבות- יש פירגון, וחברויות זה כבר תלוי בבת.. אבל יש בנות שממש חברות של בנות משכבות אחרות אנחנו שתי כיתות בשכבה (ז'-י"ב), אז מכירים יש שתי מדריכות, אלופותתת!! יש לפעמים שיחות, בעיקר לפני חגים אבל גם סתם ככה, וגם בית מדרש מהמם בימי רביעי, וכל יום יש בהפסקת עשר לימוד רמבם יומי ובהפסקת צהריים לימוד מסל"ש (הרב מעביר). יש מגמות פיזיקה, ביולוגיה, סוציולוגיה-פסיכולוגיה, גרפיקה ולא יודעת מה עוד (חמשושית)..הרמה הלימודית גבוהה בעיקרון, אבל יש מלא תגבור וגם תוכנית של עזרה לבנות שצריכות. הרמה התורנית מבחינת הצוות גבוהה, מבחינת הבנות ממש מגוונת, יש ויש. וזה אולפנה מהממת!! באמת ממש מוזמנות לשאול

אולפנית טבריה.פיתה פיתה

איזור (מרכז,דרום,צפון, ירושלים) צפון.                                                                              

פנימיה/לא פנמיה לא פנימייה.                                                                                                      

יחס בין הצוות לבנות   וואי. המחנכות הכי גברות בעולם! גם אם לא מתחברים למחנכת יש מורות אחרות. ויש לפחות לי רכזת שיכבה מדהימה ממש.                                                                                               

יחס בין השכבות אין ככ.                                                                                                      

אוכל (אכיל/גרוע/סביר/טוב/מעולה!) אין.                                                                             

מדריכות יש/אין יש.שפיציות.                                                                                                        

פעילויות מיוחדות יש פול. שבתות, טיולים שנתיים, מסעות, הצגת שביעית ומהשנה זה נהייה הצגת שישית. ועוד פולים דברים.                                                                                                     

מגמות (פירוט, לציין אם יש אפשרות לפתוח עוד)  ביולוגיה, פיזיקה, אוצנות, ניהול עיסקי, גיל הרך, פסיכולוגיה-סוציולוגיה,ובטח יש עוד ששכחתי.                                                          

רמה לימודית   גבוהה. ויש לימודיות וכיתות קטנות.                                                                                                         

חוגים  יש בכיתה ט לבחירה. אין לי מושג איזה.                                                                                                                    

פנימיה (אם יש) אפשר גם לפרט סדר יום                                                                      

וכל דבר אחר שיעלה לכם...

זה אחד מהבתי ספר הגדולים יותר שקיימים. לא מתאים בכלל לכל אחד.

אולפנת "תהילה" ירושלים!אנונימי (17)

איזור- ירושלים,מרכז.

פנימייה/לא פנימייה-לא פנימייה

יחס בן הצוות לתלמידות- משהו לא מהעולם הזה!

יחס טוב וחזק.

יחס בין השכבות-מטורףףףףףףףףףףףףףף! חם אוהב! כולם חברות של כולם (בקושי את יודעת מי בכיתה שלך מרוב שכל השכבות מגובשות)

אוכל-אין.

מדריכות- יש והם שפיציות בטירוף!

פעילויות מיוחדות- שבתות אולפנה,שבתות כיתה,שבתות שכבה,ערבי כיתה,פעילויות וועדת חודש,הרצאות,הכתרה,הצגת חמישית,אולפיזמון,השבעה לחמשושיות בתחילת שנה.וכ'ו...

שכחתי להוסיף פרטים לאולפנת 'תהילה'אנונימי (17)אחרונה

מגמות-ביולוגיה,מחשבים,גרפיקה...

רמה לימודית- סבבה לגמרי וכל מי שאמר שלאולפנה הזאתי יש רמה לימודית נמוכה-הוא טעה ובגדול!

חוגים- אין

דברים שרציתי להוסיף:

אווירה חברתית- שמים דגש חזק על הרמה החברתית.

רמה תורנית- גבוהה מאוד. חובה להיות שם עם גרביים- אפשר להיות עם חצאית מתחת לברך, אבל שיש גרבי ניילון. ואפשר להיות עם חצאיות ארוכות וגרביים קצרות. שמים דגש חזק על צניעות.

אולפנת כפר פינס, אולפנת אמנהשם מיוחד

בוקר טוב, האם משהי יכולה לספר לי על החוויה שלה באחת מהאולפנות האלה? (חברתית, איך הבנות, רמה לימודית ודתית…) בכללי מה ההבדלים ביניהן?

אם יש המלצות לאולפנות בסגנון, אשמח לשמוע

מחפשת אולפנה?תורת חיים בעiז

הכנתי טופס על מלא אולפנות ויש עליהם פירוש (מה שבכתב יד כזה זה מישהי שלומדת או מכירה כתבה ומה שבכתב רגיל זה מה שהאולפנה פירסמה או מאתר האולפנות) ויש גם תמונה של הבנות משם ותמונה של הקמפוס או הפנימיות

מוזמנות להינות אולפנות ארצי

בטוחה שזה לא תוצר של AI?נייקיי
בעיות עברית ותחביר לאורך כל המסמך. 
ואו איכותי!7410

כל הכבוד על ההשקעה, נראה ממש טוב ומסכם. הייתי מוסיפה בירושלים פרטים גם על תהילה, עטרת רחל ותאיר ציון. (שלושתן מאד מאד דוסיות)

כל הכבוד על היוזמההודיה לה':)אחרונה
מישהו יודע אולי על אולפנת שבות?איידן

מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם מותר סמארטפון או חצי טאצ' באולפנת שבות?

או על אולפנות דוסיות (או אם שם דוס) שמותר בהן 

תודה מראש

לא נראה לי מותר אבל יכולה לברר לך..תודה ל-ה' יתברךאחרונה
אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)