מה שאומר שאם הוא לא יתהפך עד שבוע הבא יקבעו לי קיסרי..
שמעתי על מלא עצות וסגולות על איך הופכים תינוק.. בסופו של דבר החלטתי להשאיר את זה ביד ה'. אם הוא ירצה- העובר יתהפך באופן טבעי ואם לא-לא.
מובן שאני מעדיפה לידה רגילה עם כל היתרונות שבה, אבל לא נרתעת מקיסרי...
אתמודד עם מה שיהיה..
העניין הוא שכל ביקורת הריון אצלי היא ממש ארוכה (בין שלוש שעות לחמש) כי יש תורים ארוכים לכל דבר.
והרופא שלי פסקני ומעצבן ולא ממש נותן מקום לשיח פתוח. אלא יותר קובע דברים כאילו הם מובנים מאליהם..
(שבוע שעבר הוא הסתכל על המצג של העובר ואז שאל ברוב טאקט- "קבעת כבר תור לקיסרי?")
אני יודעת שיש סיכוי גדול שהעובר יתהפך כי הוא כל הזמן זז מאולטרסאוד לאולטרסאונד (תזוזות משמעותיות.. רק לא בכיוון הנכון
) ואני גם מרגישה שהעובר זז בבטן בצורה ממש מורגשת ולוחצת עליי שלפעמים ממש יש לי הרגשה מתי הוא משנה תנוחה..רק שהרופא הזה לחוץ.. וזה מלחיץ אותי!!
חלאס.. תן לו להתהפך בקצב שלו!! למה לדבר כבר מעכשיו על קיסרי? אם בסוף הוא לא יתהפך-סבבה. אבל אם הוא יתהפך? יש עוד כמעט חודש עד ללידה..
ממש לא בא לי ללכת לביקורת הזו לבד.. הבעיה היא שבעלי לא בטוח שיוכל כי הוא מתחיל חפיפה בעבודה חדשה.
ואמא שלי- אומנם זה היום החופשי שלה. אבל לאחותי הקטנה יש בת מצווה בקרוב וזה דורש מלא עבודה.. אני יודעת שהיא תסכים לבוא איתי אם אבקש ממנה. רק שלא בא לי שהיא תהיה עמוסה אח"כ עם הבת מצווה.. מתאים לה לבוא איתי ואז במקום השעות שהיא כביכול ביזבזה כשהיתה איתי כי לא יכלה להכין דברים לבת מצווה- היא תשלים מאוחר בלילה. וגם ככה יש לה מחסור בשינה תמידי..)
בקיצור- אין בי כוח לשבוע הבא. ואין בי כוח להיות שם לבד. לא מפחדת ממה שאשמע שם (כי בסופו של דבר גם אם יקבעו תור לקיסרי העובר יכול לתהפך לפני- ויבטלו את הקיסרי. וגם אם בסוף אצטרך לעשות קיסרי-זה לא יהיה נוראי בעניי)
אבל ממש ממש לא מתחשק לי להיות שם לבד.... ממש!! זה מתיש וסוחט.
חיבוקים ותמיכה יתקבלו בברכה..
(ומי שזיהתה- לא באמת אכפת לי.. רק לא רוצה שכ--ל העולם ואישתו ידעו מזה)
יש לי שואב שוטף ואני משתמשת בו למה שכתבת