מוכשרים![]()
בעז"ה אנחנו עוברים דירה בקרוב, אני צריכה להחליט איך אני צובעת את החדר שלי,
באלי משהוא מגניב ויפה לא סתם צבע אחיד,
מוכנים לשמוע כל רעיון שאני יעלה, אז אם יש למישו עצות, רעיונות, תמונות.... זה יהיה כיף לשמוע![]()
מוכשרים![]()
בעז"ה אנחנו עוברים דירה בקרוב, אני צריכה להחליט איך אני צובעת את החדר שלי,
באלי משהוא מגניב ויפה לא סתם צבע אחיד,
מוכנים לשמוע כל רעיון שאני יעלה, אז אם יש למישו עצות, רעיונות, תמונות.... זה יהיה כיף לשמוע![]()
מליאז ככה.לדעתי,(מה שאני מתכננת כבר הרבה זמן ולא יוצא לי..
)
את יכולה למרוח קווים של שקיעה (במידה והתכוונת לקיר שלם)
ואולי לצייר איזה סוס אביר......
קודם כל אני אישית ממליצה לצבוע רק קיר אחד, או לפחות קיר אחד כהה\ בינוני והשאר בגוון בהיר מאד תואם (אישית אני מעדיפה לבן, אבל עניין של טעם) כי חדר שלם צבוע בצבע כהה\ צבעוני גם משעמם ואחיד וגם מחשיך את החדר ומקטין אותו. לבן ובהיר בכלל נותנים תחושה של אור ושל מקום מרווח יותר.
אופציה נוספת זה לצבוע בגוונים משתלבים: גווני טורקיז, שקיעה, ורוד, סגול. תלוי בטעם שלך ובצבע של הרהיטים, חשוב להתאים את הצבע לרהיטים (אני מניחה שאת לא מחליפה את כל הרהיטים)
על הצבע האחיד או הגוונים אפשר לשלב ציור של שבלונות תואמות (שחור\צבעוני תלוי אם הצבע בהיר או כהה) מחיתוך שקף בצורה מסויימת (עם סכין יפני) וציור בתוכו או טפטים בצורות תואמות- קוראים לזה מדבקת קיר. יכול לצאת מקסים.
מדבקות קיר זה דבר פשוט ממש אבל מייפה ממש, אפשר לוותר בכלל על צביעה ורק לקנות מדבקת קיר בצורה יפה ומתאימה לחדר ולהדביק אותה בהתאם להעמדת הרהיטים.
ממליצה לך בכל מקרה ללכת לחנות שיש בה מדבקות קיר, גם אם את לא מעוניינת לקנות, כדי לקבל השראה. אפשר גם לבדוק באינטרנט דוגמאות.
אופציה נוספת שראיתי- בת דודה שלי צבעה בצבע אחיד, והדביקה פסי טפטים מתאימים, וככה יצא פס טפט ופס קיר, ויצא מעניין ונחמד.
יש לך נסיון בציור? ובציור על קירות? כי אם אין לך או שאת לא ממש יודעת עדיף דברים פשוטים יותר או מדבקות קיר. אם לא אפשר להתפרע והשמים הם הגבול. וכמובן, רק אחרי שאת מחליטה איפה הרהיטים יעמדו, כי אחרת יכול להיות שהם יסתירו את החלקים היפים בציור, ואם את קונה רהיטים תחשבי איזה צבעים יתאימו להם (גוונים חמים מתאימים יחד וגוונים קרים מתאימים יחד)
אם אין לך נסיון בציור בשבלונות ממליצה לך להתאמן קודם, כי הציור בהן לא כל כך פשוט.
רעיונות לדוגמא-
לצבוע את אחד הקירות בצבעי שקיעה ומעל להדביק מדבקה\ לצייר שבלונות של ציפורים עפות בצד אחד ואפשר גם עוד שקנאי או אנפה עומד בצד השני,
לצבוע בטורקיז\גווני טורקיז או כל צבע אחר שאת אוהבת ומעל לצייר מנורה עתיקה (תחפשי פה בפורום, מישהי הביאה קישור להדרכה למנורה כזו, אולי היא עוד קיימת)
לצבוע בירוק תפוח ומעל לצייר או להדביק עץ
לצבוע בסגול אחיד ומעל לצייר או להדביק ציפורים לבנות
אפשר בקרם בהיר עם שבלונות של עלי שלכת
וכו'....
תהני לך! זה ממש כיף להתחדש עם חדר חדש ושונה
בהצלחה!
אחותי עברה פעם חדר ואז היא צבעה את כל הקירות שצבע שמנת בהיר, קנתה שבלונות של חיפושיות וצבעה אותן בצבע ירוק... אפשר כל חיה אחרת או צורה אחרת, זה יכול לצאת ממש יפה!
אצלינו לא משתמשים בחיות , שרצים וכו' טמאים.
אבל הרעיון מאד מאד מתוק!!
יעלאחרונהאני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173