אני כבר לא מסוגלת.רוקדת לאור ירח
כולם מתחזקים ואני נופלת.
כולם יפים ואני מכוערת.
כולם מצליחים ואני לא.
כולם טובים ואני גרועה.
כולם חזקים ואני רועדת.
כולם מושלמים ואני חצויה.
כולם אוהבים ואני שונאת.
כולם נעימים ואני מעצבנת.

פצלש"ית.
סופריקה.
אני כל כך מבינה אותך סתם שמנה
אני יכולה להגיד לך בלב שלםיעל

שרוב האנשים בעולם חושבים ככה..עצוב

את צריכה לעבוד על המודעות העצמית שלך!

תחשבי כמה דברים טובים כן יש בך... ואל תשווי לאחרים. זה יהרוס לך הכל.

כל אחד חשוב בפני עצמו, לא בגלל הסביבה שלו!

מאחלת לך המון בהצלחהנשיקהנשיקה

^ ^ ^ ^ ועוד משו---הנסיך חצוי-הדם
אם את מעונינת להרחיב יותר בביאור המיוחדות שבך וללמוד על זה מנקודת מבט תורנית ויחודית...

ממליץ בחום רב על הספר "יש לך כנפי רוח" שהוא ליקוטים מדברי הרב קוק על אמון האדם בעצמו ובחייו, ביחוד על השער השני.

וואו, יש לך הרבה מסקנות על אנשים סביבך..ענבל
בס"ד

ואני יכולה להתערב איתך שחצי מהן לא נכונות.

כולם מתחזקים? הקב"ה בוחן כליות ולב.. את לא יכולה לדעת מה הם עוברים.
כולם יפים? עניין סובייקטיבי לחלוטין. בכל אחד יש יופי מסוים. וזה עניין של כל אדם ומה הוא חושב על עצמו.. אני יכולה להכיר לך מלא אנשים שחושבים אותו דבר והם לא מכוערים בכלל.
כולם מצליחים? וואו, כל האנשים מצליחים?! אני חושבת שאנחנו חיות בשני יקומים מקבילים..
כל אחד נכשל, כל אחד מצליח, כל אחד בתחומים שלו.
כולם טובים? הגדירי נא טובים. טובים במה?
כולם חזקים? שוב עניין של האדם יראה לעיניים וה' יראה ללבב. כלפי חוץ אני יכולה להיות מלא דברים. מאיפה לך הבטחון שבתוך תוכי אני לא רועדת?
כולם מושלמים? הבנתי באיזה עולם את חיה! בגן עדן! כי חוץ משם אני לא יודעת על מקום בו יש מישהו מושלם. אבל אם מצאת אשמח אם תספרי לי עליו.. מעניין אותי איך אנשים שם לא מתים משעמום ומחוסר מטרה..
כולם אוהבים? נכון. לא את כולם, אבל בהחלט אוהבים מישהו. ועל אהבה עובדים. את לא אוהבת חברות? הורים? אחים? מורים? ילדים? אז תנסי להתחיל, תסתכלי על הטוב בהם.. למרות שקשה לי להאמין שאת לא אוהבת אף אחד.
כולם נעימים? אוקיי, חמודה שלי, אני יכולה לחתום לך שכל אחד מאלה שנראים לך נעימים, בחברה מסוימת יהיו מעצבנים. כי זה עניין של חברה..
מישהו פעם אמר לי שאני משעממת אותו, אמרתי את זה לחבר שלי והוא אמר לי שהוא טיפש כי ממש כיף לדבר איתי.
עניין של חיבור בין בני אדם, טבעי שלא אתחבר לכולם.

ועכשיו אחרי שסיימתי לבטל את תחושותייך בצורה די בוטה (סלחי לי, הייתי חייבת, זה לא היה מכוונה לפגוע..) הגיע הזמן לומר לך-
מותר לך להרגיש ככה, מותר לך לחשוב ככה, מי אני שאגיד לך מה להרגיש או לחשוב? מי אני שאבטל את תחושותייך ומחשבותייך?
אני לא. אבל אני כן מאמינה שאתצריכה לבטל אותן.. לא להדחיק, לעבוד ולהבין למה הן לא הגיוניות ונכונות.
נשמה, אם את לא שווה כלום אז מה מעשייך בעולם הזה? מה את עושה פה? הקב"ה הוריד אותך כי הוא נהנה לצפות במשהו דפוק?
בואי נלךצעד אחורה- הקב"ה בורא דברים שלא שווים כלום?!
גוועלד! זה כמעט כפירה לומר את זה!
אלא שהוא ברא בך דברים מדהימים ויחד איתם הוא גם נתן לך את חופש המחשבה..
והוא נתן לך את החופש אם לראות את הדברים האלה או לא.

מתוקה, לא משנה כמה יגידו לך שזה לא נכון, את הרי לא תאמיני כי את באמת ובתמים מרגישה ככה.
אז אין לי פתרון קסם.
יש לי את הדברים הרגילים שאנשים ימליצו לך-
רשימה של מה טוב בך וכו'. לי אישית זה לא עזר כי פשוט לא מצאתי...
אם לך זה יעזור אז זה מומלץ.
לי אישית עזר שבאמת מישהו דיבר איתי על הקב"ה והעלה לי את התובנה הזו-
איזה חוצפה נדרשת כדי לעמוד מול הקב"ה ולומר לו "אדוני, פישלת" (אדוני מלשון אדון).
ואז הבנתי שזה לא הוא, זאת אני, כי הוא לא פישל, אני פשוט לא מוכנה להודות בזה שהוא לא פישל
קשה לי להודות שאני מפשלת.
אבל פישלתי.
בהסתכלות על עצמי, בהסתכלות על החברה ביחס אלי..
פישלתי.
זה מה שעזר לי.
להגיד לך שאין פעמים שאני אומרת שאני שונאת את עצמי?
לא אגיד כי כתוב בתורה שאסור לשקר
אני אומרת, שבוע שעבר אמרתי.
ואז דיברתי עם מישהו וגיליתי שאני לא באמת שונאת את עצמי אלא שמשהו במציאות שלי מקשה עלי וגורם לי להרגיש ככה.
אני לא באמת רוצה להיות כמו כולם, אני רוצה להיות אני גם אם זה אומר שאני שונה מהחברה בה אני נמצאת וגם אם זה אומר שמצפה לי חתיכת עבודה קשה שסביר שאישבר מלא פעמים באמצע.
כי אם אהיה כמו כולם אז לא תהיה פואנטה להיותי כאן, אני שונה ושמחה בזה.
כנראה החברה זקוקה לשונות הזאת שלי.

אהובה,
את ילדה מקסימה ואם תפקחי עיניים סביבך תראי כמה חושבים ככה..
יש בך כוחות שעוד יתגלו, יש לך נשמה שעתידה לעשות דברים מדהימים, ויש בך עומק שאי אפשר לתארו במילים.
את תגדלי ואת תעבדי על עצמך, כל החיים תעבדי על עצמך, אבל בשלב מסוים זה יהפוך מעבודה של "אין לי כוח כבר" לעבודה שתשמחי לעשות כי תגלי שהיא מחזקת אותך ומקדמת אותך מאוד..
אני סמוכה ובטוחה שאם תנסי לעבוד על זה את תצליחי.
פעם כתבתי פה משהו ארוך על זה גם כתגובה למישהי.. אולי אמצא את זה.
בכל אופן הכוח בידיים שלך.
אם לא תרצי לצאת מהמצב הזה אז לא יעזור מה נגיד, את תישארי בו עד שתחליטי שנמאס לך.
אני מקווה ומתפללת בשבילך שאת תקומי ותגידי "לא עוד. אני לוקחת שליטה על חיי". כי ברגע זה היצר הרע והמחשבות הרעות הן אלה ששולטות בחייך..

לסיום כמובן שאני לא שוללת טיפול אם את מרגישה שזה מעל ומעבר ליכולותייך..
ואני גם לא שוללת בקשת עזרה מהקרובים אלייך, מניסיון הם יכולים מאוד לעזור.
ואם את צריכה אני תמיד כאן..
באמת. לכל דבר.
ב"הצלחה נסיכה, ותזכרי שחוץ ממנו יש גם מישהו למעלה שמחכה שתפני אליו..
תאמיני לי זה משחרר. והוא גם תמיד עונה..
אחפש את התגובה הקודמת שלי ואקשר.
בעז"ה שתצליחי בכל מעשייך..
כתבת ממש יפה.טובי =][=
תודה הקישור לתגובה שרציתי-ענבל
וואו.פינג.אחרונה

ותודהפרח

אמל'ה איזה נחיתות סתם שתדעי לך שאת כותבת מהמהםבת 500

ולא כל אחד יכול לכתוב ככה ואם כבר יש לך כשרון לכתוב דברים יפים אז.... בעצםחושב גם זה מאד יפה!חיוך גדול

מה הקשר נחיתות? תגידי את נורמלית?בנאדמית
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך