שלום לכולם
אני חדש פה, פתחתי שם משתמש בדוי במיוחד לצורך שאלה זו. מבקש מאד!!שתקראו ותגיבו לי
אז ככה אני בן 23 ולפני חודש הכרתי בחורה מדהימה!חכמה, עמוקה, יפה, מצחיקה וחמה.כל מה שאני מחפש באישה.
מההתחלה הכל זרם והיה לנו חיבור מדהים, וכן התאהבתי בה. אבל היה עניין אחד שהפריע לי והוא- העצב שלה. אני לא יודע להסביר אבל היה לה משהו עצוב. במיוחד במבט היפה שלה.
שיצאנו היא הייתה מספרת לי על דברים קשיים שהיא עברה בחיים שלה.
טוב אגיע לנקודה- ביום חמישי שעבר קבענו דייט לראשון. חשוב לי לציין שכבר הייתי בכיוון של הצעת נישואין.בקיצור נפגשנו וראיתי שמרגע שנפגשנו היא שידרה מתח רב.גמגמה ורעדה.שאלתי אותה מה קרה??והיא ענתה שהיא חייבת לספר לי משהו על עצמה.ואז היא סיפרה לי שהיא סובלת מהפרעת חרדה ודיכאון ומטופלת בכדורים נגד חרדה ודיכאון(פסיכאטרים)כבר שנה.היא סיפרה לי שיש לה בעיה של לחץ מהתחלות חדשות ובתקופות לחוצות בחיים הלחץ שלה עולה ומצטרף לו דיכאון.והכדורים שהיא לוקחת עוזרים לה מאד....
כשסיפרה לי רציתי רק לחבק אותה, היא הייתה אבודה ואומללה.ולכן הגבתי באמפטיה וכו
אבל משחזרתי הביתה מהדייט אני אובד עצות!!!אני לא יודע מה לעשות?אני אוהב אותה אבל מפחד!!!להתחתן עם בחורה על כדורים. מצד שני היא מדהימה!אין לי עם מי להתייעץ, אין לי מושג מה לעשות, להפרד ממנה ולוותר עליה??להתחתן עם בחורה עם בעיה של דיכאון וחרדה???בבקשה במיוחד למי שיש מידע על הנושא(וגם מי שלא)תכתבו לי מה דעתכם
תודה!