אם מישהי רוצה לשמוע פרטים היא מוזמנת לשאול בשמחה 
****************צביה בני ברק***************זורמת עם החיים
היי.. אני אשמח לפרטיםאש"ה
אני מחפשת אולפנה לשירות לאומי בעז"ה. חשבתי על צביה בני ברק אבל אני לא מכירה בכלל, אני אשמח אם תוכלו לענות על השאלות (זה הרבה..חפירה..)
סגנון- סגנון של הבנות? יש מגוון מבחינת: רמה דתית, רמה לימודית, סגנון? לדוגמא, מבחינה דתית יש בנות שממש מסורתיות או לעומתן ממש דוסיות? מה הרוב? מבחינה לימודית- יש באולפנה בנות שלא יצאו נגיד עם בגרות כנראה, או בגרות ממש ממש בסיסית? ובנות שהכל 5 כזה.. אופי ספרדי או אשכנזי ? (סליחה על הגזענות)
תפקיד- מה התפקיד של המדריכה? זה גם אחר הצהרים? יש פנימיה? כל כמה זמן נשארים לשבת? לגבי שאר המדריכות, כמה יש בכללי? יש מדריכות שהן בוגרות של האולפנה? איפה המדריכות נמצאות, בפנימיה/דירה? יש דבר כזה זמן פנוי למדריכה (נגיד יום אחד בשעות הערב או משהו כזה)? ואם זה חצי פנימיה או לא בכלל, מה הן עושות בימים שאין פנימיה?
הגעה- איפה האולפנה נמצאת? יש לשם הרבה תחבורה ציבורית? איך מגיעים בתחבורה ציבורית?
ה"ראש" של האולפנה- על מה מחנכים את הבנות, אילו ערכים פחות או יותר, נגיד האולפנה נחשבת דוסית או פתוחה? (מבחינת הצוות ומבחינת הבנות) חשיבות גבוהה ללימודים או הרבה פעילויות חברתיות?
זהו.. אני ממש אשמח לתשובות. תודה רבה!
מקווה שעניתי על הכול
זורמת עם החיים
יש המון סוגים באולפנא, יש חלק שיותר מודרניות מה שנקרא ועם חצאיות קצרות ומותגים (חצאיות לא ממש קצרות אבל כן מעל הברך) יש גם בנות דוסיות ממש תלוי בשכבה, יש כמה אולפניסטיות- קיצר מלא סגנונות.
מבחינה לימודית כולן יוצאות עם תעודת בגרות, יש דגש על לימודים אבל לא חונק מידי (אלא אם השכבה עושה בעיות) אין אופי מסוים של עדה משלבים את הכול.
המדריכה עושה פעילויות לכיתות (כל מדריכה אחראית על שתי שכבות מח'-עד יא', יש חוץ מזה מדריכה רק לשכבת ז' ומדריכה בשכר ליב'). היא מתפללת איתן ועושה להן נהורא. הן משתתפות בהכנות של אירועים באולפנא ולפעמים אחראיות להרים דברים לבד. הן נמצאות גם בשביל הבנות- יושבות איתן בהפסקות וסתם מדברות וכו'. זאת אולפנא בלי פנימייה- אבל כן יש דרישה לפעמים מהבנות להגיע אחרי הצהריים לפעילויות חברתיוית. אם את רוצה את גם סתם יכולה להיפגש עם חניכות אחרי הצהריים. בכל מקרה, אם את מחפשת לעשות משהו אחרי הצהריים את יכולה לשלב עם גרעין בתל אביב.
יש בין 3 לארבע מדריכות (השנה אין מדריכה לכיתה ז' ולכן אנחנו 3 שמיניסטיות שלקחנו את זה על עצמנו, אני אחת מהן), כרגע עוד לא הייתה מדריכה בוגרת האולפנא (אני שמיניסטית ואני מחזור ג') אבל אני אולי רוצה לעשות בשנה שניה. המדריכות ישנות בדירת שירות או עושות תקן בית.
האולפנא ממוקמת במקום שיחסית נוח מבחינת תחבורה (בכל מקרה תמיד יש איזה 5 דקות ללכת ברגל אבל ממש בקטנה.)
המנהלת של האולפנא מחנכת אותנו על ערכים בעיקר של עזרה לזולת וארץ ישראל.
האולפנא נחשבת לדוסית פתוחה ממש תלוי שכבה.
ולגבי הצוות- הצוות הכי מדהים בעולם! הם אוהבות את המדריכות וממש עוזרות להן וגם עם התלמידות הן ממש אחלה!
אני מקווה שאמרתי לך הכול אבל את מוזמנת לשאול עוד בשמחה!!
תודה רבה!אש"ה
וואיזורמת עם החיים
ממש לא נכון.
האולפנא כבר מורכבת ממגוון של בנות ממלא מקומות בארץ.
ונכון שיש לחץ לימודי אבל אין מלא בנות שעושות 5-5.
ומבחינת מגמות זה ממש תלוי שכבה. של שכבה בוחרת לפי מה שהיא רוצה ומה שיש הכי הרבה אצלה נבחר.
ולגבי הלחץ החברתי-זה ממש תלוי שכבה!!
אולפנת רננהעלה קטן
היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה
מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה
ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?
האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?
כל מידע יעזור לי
תודה רבה!
מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת
נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.
אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.
(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)
תודה רבה! עזרת ליעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן
אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?
ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..
הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.
מישהי יכולה לעזור?
..הרמוניהאחרונה
למה את רוצה ללמוד שם?
מה הדברים שחשובים לך?
הפורום הזה פעיל?
אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן
לא בשבילי -
אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל
מישהי מכירה אולי?
תודה מראש!
מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה
היייייי לכולןןן
מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)
אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות
רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה
בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל
חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות
לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה
בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..
מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה
וצוות טוב
חחח זהו בעיקרון
אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום 
היי
מפוצלשת(:אחרונה
יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים
ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק
יש פרטים בגוגל תחפשי..
בהצלחה 😇
הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר