בס"ד
אני באמת רוצה לשמוע את דעתכם קהל קדוש,על כל מה שקורה פה במדינה..
אני יודע שכבר לא פסקו הדיבורים על הנושא, אבל בכל אופן זה בוער בי!!
וזה בוער בי עכשיו בצורה טרייה בעקבות הפיגוע ביום חמישי שבו נפצעה איילה שפירא במצב קשה,הקב"ה ישלח לה רפואה שלמה בקרוב!!
אני מביא פה ציטוט של בוגי- "הפעילות הצבאית והפריסה בשטח בעקבות הפיגוע הייתה מהירה. אנו נניח ידנו על מבצעי הפיגוע ואם יש להם משלחים - גם אליהם נגיע".
סבבה,אז תניח ידך על מבצעי הפיגו,נו..?מה?פה זה יפסק? אנחנו יודעים מהניסיון שזה לא מה שמרתיע!! הרי להם יש שנאה לחיים,ומי שיש לו שנאה לחיים
אז יש לו שנאה למי שחי חיים! ומי יותר חי מעם ישראל?? מה יותר חיים מאשר הקודש מקור החיים? מה יותר חיים מאשר עם הקודש? מה יותר חיים מארץ הקודש? תבינו..אנחנו מתעסקים בקדושה נגד טומאה!!
חיסול מחבלים זה לא מה שיעזור!
אנחנו מבררים כרגע את יעודנו בעולם! את תפקידנו!
מה שבוגי אמר זה בכלל לא הכיוון שלמנוע טרור..זו אשליה!! זה לא מרתיע אותם! כל מה שהפוליטיקאים מרגיעים אותנו, אחרי כל פיגוע, זה פשוט כדור אקמול זמני שמשפיעה לתווך הקצר..וגורם לנו לשכוח איפה הבעיה באמת,ואז אנחנו מקבלים עוד כפה בזמן אחר או במקום אחר.
ואני אומר הבעיה היא עמוקה יותר! בעיה שקיימת בנו,ואנחנו אלו שבוחרים להתעלם ממנה, ומעדיפים להמשיך את חיינו השגרתיים ולא להשתנות! כי להשתנות זה אכן דבר קשה,זה דורש אחריות,זה דורש ניתוק ממה שהרגשנו עד עכשיו,ולהתחיל להרגיש מציאות חדשה!
הבעיה היא בחוסר הכרה בערך האמיתי שלנו!
הבעיה היא בחוסר ההבנה את תפקידנו בעולם, והעולם מרגיש ויודע את זה!
הבעיה היא יותר שורשית! די להתעלם מהשורש! די להתעלם מהשורשים שלנו!!
הנני בטוח בזה שאם כל אחד ייקח על עצמו אחריות אמיתית, וירגיש בכל ליבו שהוא יהודי ושיש לו תפקיד בעולם, אז המציאות פה תשתנה יותר מאשר אם ניתן לפוליטיקאים לשנות פה דברים!
בואו נצא מהאשליה שאם יש חברי כנסת אז הם אלו שמנהלים את מה שקורה פה במדינה,ואנחנו יכולים לחיות את חיינו הפרטיים על זרי הדפנה! הרי לנו אין את הכוח! הם שם בצמרת יכולים לשנות דברים! זה לא נכון!!
כל אדם שיש לו טיפה שכל מבין.. שהפוליטיקאים מפחדים!! ובצדק..למה? כי אנחנו עם ישראל,אנחנו אלו שמפחדים!
כבר עשרות שנים מנסים לפתור את הבעיה של הביטחון,ולא מצליחים!
כל פעם אנחנו מלאים תקווה על איזה מפלגה אחרת שתבוא ותעשה פה סדר, ושוב.. מתאכזבים!!
כשעם ישראל יהיה עם מספיק בטחון עצמי כדי לנהל חיים עצמאיים, אז גם המנהיגים יהיו כאלו..
מנהיגים שיקבלו החלטה ממקום אמיתי,מבתוכו. ולא מהשפעות זרות או חיצוניות.
מספיק להישען על הפוליטיקאים,בואו נמשיך את הגאולה הזאת בידיים שלנו,בידיים של כל אחד ואחד מאיתנו!
אנחנו עם שלא מתחשב בגויים,כל זמן שאנחנו נתחשב בגויים אנחנו מפספסים את ייעודנו!
אנחנו לא יכולים לחיות על פי מה שהעולם מכתיב לנו,בין אם זה תרבות,בין אם זה הצבא(היום הצבא לא מתנהל על פי היהדות),בין אם זה קשור להחלטות של ביטחון וכו'..בשבילנו לחיות ככה זה אומר מחלת נפש!
זהו.. פרקתי.. אתם יכולים להגיב.