2 ציורים...ממש אשמח לתגובות...היי=)
יפה מאד!יעל

הציור הראשון-

אהבתי מאד את הגוונים, הדיוק וההצללות! יצא ממש יפה!

*הפריע לי משהו בפרופורציות... עין שמאל ארוכה ורחבה יותר מעין ימין, וכן הגבות...

*השיער מאד עשיר, אבל הוא נראה עשוי מחוטים. הייתי מציעה לך למרוח אותו קצת, ואולי להוסיף קצת ברק.

*מה זה הפרצוף תשעה באב הזה?! אמנם מחר עשרה בטבת, אבל... מה עם קצת קמטים באיזור הפה?

*אגב קמטים, באיזור העיניים אמור להיות הרבה. אם תלכי רגע למראה או תסתכלי על תמונה, תגלי ש-1. יש מין 'שקית' מתחת לכל עין, וכדאי להצליל קצת את האיזור שמתחת, שייתן מראה בולט. 2. הריסים קצת יותר ארוכים, גם למעלה וגם למטה. 3. העין נראית קצת שטוחה... אני לא יודעת מה מפריע לי, אבל קחי בחשבון שהיא עגולה... 4. בקצה העין יש שקיק לדמעות, יש פה מישהי בפורום שנוהגת להעיר לנו על זה... לא זוכרת כרגע מי...

*האף קצת צר בשביל אף...

ותקשיבי, את כשרונית בטירוף! התלהבתי במיוחד מההצללות באיזור העליון של האף והסנטר...

הציור השני-

אהבתי מאד את הצל בצד הימני! זה נותן הרגשה של סיפור מצוייר, משהו בסגנון שרה גיבורת נילי ומרים רות...

כמה דברים...

*רואים בשיער בצד שמאל את הקווים שעשית, תנועות עגולות כאלה. לפי דעתי ניסית לצייר שיער-קש, נכון? תנסי לגמור את הקווים במקום, זה יראה טוב יותר....

*העיניים יצאו ממש טוב יחסית לקודם, וממש טוב בכלל!

*האוזן נראית קצת מסכנה, אם אפשר לומר... שימי לב לחור שבמרכז האוזן.

*השיער קצת מפריע לי... משהו בו נוקשה מדי, למרות שאולי זו האווירה שניסית לתת..? הפוני נראה כאילו סרטטו אותו, כאילו זו פאה שלא עלה עליה עול אני חושבת שפוני בובה ישתלב ממש טוב, רק מה שכן- אל תעשי אותו עגול וסימטרי מדי. תני לעיפרון לזרום
אהבתי במיוחד את הפה, האף והשקע ביניהם... ממש מוצלח, ונראה אמיתי!

עלי והצליחי!

מאד יפהמורשה

חושף שיניים

תודה רבה!!!היי=)

אנחנו יחד נבנה- תודה רבה על התגובה הארוכה והמושקעת!! נשיקה

אני אנסה לשפץ את הציורים  לפי ההארות \הערות שלך!!חיוך גדול

בכיףיעלאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך