(רקע: בעקבות פרסום בפורום אחר תחת הכותרת בעל אלים? עלו בו מליון תגובות שטענו שאני האלימה, אני מתלבטת מה בעיתי בהתנהגות שלי ורוצה לשמוע. אם אפשר בצורה ענינית ולא קוטלת,תודה)
חשוב לאמר שבעלי ואני נשואים 3 שנים באושר, הא אחד האנשים הכי עדינים בעולם.
לפני כמה שעות קרא משהו נורא שמעולם לא קרא ![]()
בלילה הילד קם מדי פעם לקבל תשומת לב. אתמול בערב דיברתי עם האיש וביקשתי ממנו שלא לפנק אותו יותר מדי- אם בוכה לא לקחת אותו אלינו למיטה, כי לדעתי הוא קצת מנצל את המצב (הילד) וקם סתם פעם הוא היה ישן חלק כל הלילה! ואם הוא קם אז שיכין לו דיסה מקסימום ולא ידבר איתו יותר מדי ולא ירים אותו שלא יהיה לו בשביל מה לקום
ב3 הילד בכה, אני קמתי הכנסתי לו מוצץ הוא נרגע, אחרי כמה דקות התחיל ליבב שוב, בעלי קם אליו והתחיל לדבר לא יפה: די כבר שקט,למה אתה בוכה? אמרתי לו היי תתפוס את עצמך איבדת קצת שליטה (ביום יום הוא מאוד אוהב אותו ומתיחס אליו מקסים.
חזרנו למיטה, הילד פתאום זורק את המוצץ על הרצפה ובוכה שנרים קמנו הרמנו לו חזרנו למיטה.
בערך ב4 הוא עדיין היה במצב של בכי מדי פעם אמרתי לבעל אולי תכין לו דיסה ואז הוא ירגע? הוא קם. ו...(!) מוציא אותו מהמיטה! הילד מתחיל לצחוק מאושר-זה מה שהוא רצה! ואני התעצבנתי אמרתי לאיש: רק אתמול בערב דיברנו שלא מוציאים אותו מהמיטה! תכין לו דיסה ודי! הוא מסתובב אלי ואמר לי אל תתערבי! תסובבי מייד את הראש! אם אני מטפל בו אז אני עושה מה שאני מבין! אני רגילה לישון עם הראש לצד שבו הוא במקרה היה עם הילד מייד עניתי לו אני לא יסובב את הראש אני ישן איך שבא לי ותשלוט על עצמך אתה מתחיל לאבד שליטה (כי הוא בעולם לא מדבר אלי ככה!) ואז הוא צורח עלי תסתובבי מיד! אחרת אני זורק את הילד למיטה ושאת תסתדרי איתו בעצמך!
ואז...
ואז...
![]()
קמתי בהחלטיות לקחתי את הילד אלי אמרתי לו בכזו צורה אני לא צריכה עזרה ממך! אני יסתדר לבד! והילד התחיל לבכות
והאיש קם בזעם לא נורמלי! הדליק את האור בחדר! התחיל להזיז את המיטה שעליה אני יושבת בפראות (יענו המוצץ נמצא מתחת... אבל אפשר להזיז מיטה בעדינות ואפשר בבעיטה)
התחלתי לבכות ואמרתי לילד שבוכה: מסכן אתה לא אשם שיש לך כזה אבא.
והוא עוד יותר התעצבן בא אלי התישב צמוד אלי וקרב את הפנים בצורה מאימת ואמר לי תשתקי הרגע! לא מדברים ככה לילד! ואני נתתי צרחה ואמרתי לו (זה היה נראה שעוד שניה אני הבאה אחרי המיטה שהוא יבעט בה... כל הסיטואציה היתה לא טבעית ומאוד מאיימת) הרגע תקום! או שאני מתקשרת למשטרה להתלונן על הטרדה!
הוא קם מייד, מצא על הרצפה ספל מים שהכנו לנטילת ידיים בעט בו ובום כל המים נשפכו על הרצפה ועל רוב החד וקצת גם בחוץ..
בקיצור המצב היה נורא, אני והילד בוכים בקול, יש אור בידר בשעה 4 לפנות בוקר, הילד צורח והמוץ נעלם, בעלי משתולל באובדן שפיות.
אני התחלתי גם לדבר לא הכי יםה מרוב לחץ: חכה בבוקר אני מספרת הכל לאבא שלי ולאבא שלך... שיטפלו בך. ולילד אמרתי: מסכן אני כבר יחשוב מה עדיף לך שאני ימשיך לחיות עם אבא או שעדיף שתהיה בן להורים גרושים אבל בלי אבא כזה.
דשדשתי במים והבאתי מוצץ חדש, כולי בוכה ורועדת מנסה להרגיע את הילד.
אחרי כמה דקות האיש תפס את עצמו.ניסה להגיד משהו ואני צרחתי אתה לא תדבר אלי עכשיו לא רוצה מילה ממך
הביא מגב וניקה הכל. התלבש, יצא החוצה. לא חזר. אני קצת נלחצתי התקשרתי אליו בא ואמר שהוא נמצא בסלון
הכנתי דיסה לילד והוא הך לישון איכשהו
חזרתי לישון ולא קמתי עד 10 וחצי.. לא רציתי לקום
עכשיו האיש לא כאן ואני בחרדות ולא יודעת איך להגיב
בעיני אלימות זה דבר אסור
ואני תמיד שולטת על עצמי
מצד שני הוא אדם כל כך עדין ועוזר לי המון ובעולם עוד לא קרא לנו דבר כזה! אולי קצת צעקות פעם ב אבל לא כמו שתארתי
וחוץ מלבכות אין לי מה לעשות. לא רוצה לערב אף אחד ולא יודעת איך להתיחס אליו עכשיו

וכן הלאה...
תגובה נפלאה
❤️