בכוונה ציינתי הנ"ל למי זה קשור ובאיזה נושא קשור אם כי, אני מבקשת את העזרה הנשית לכל אלה שעברו את מה שאני עברתי..
(מאמינה שיש כאן בפורום כאלה נשים)
אני כאן בפורום גולשת וותיקה והרבה בעיות שקרו לי בחיים העלתי אותם לכאן בלי אנונימי ויבלתי את עזרתכם.
הפעם, זה יהיה אנונימית..
אני אמא ב"ה. אמא ל.. (לא חשוב מספר ילדים)
"מאושרת" אבל באמת שמחה.
אני שמחה מהאוצרות שה' שלח לי. אני שמחה לשחק איתם להנות איתם לגדול יחד איתם.. הם חלק מגופי הם אהבת חיי.
אבל למה לא מאושרת?
כי אני מרגישה שעם מה שיש לי אני מתמודדת איתו לבד!!
יש לי הורים ומשפחה שתומכת ועוזרת בטיפול הילדים.. אבל הבעל?? לא תמיד איתנו.
הוא רוב היום בעבודה רוב השעות. בשעות שהילדים קמים הוא כבר עם רגל אחת בחוץ.. וחוזר עם שני רגליים הביתה אבל הילדים כבר ישנים. עצוב!!
אבל בשבילו, אין שום צער. הוא אומר שהוא מצטער אבל זה לא ראה על פניו. כי הוא אומר לי בשמחה רבה: "עכשיו אני יכול ללמוד תורה"
אשרייך אני עונה לו בחזרה.. מביא לי התייחסות בכמות שאני מבקשת. ואז לומד תורה לתוך הלילה. נכון צדיק?
שבתות.. לומד תורה. הגינה, לא בשבילו! לשחק איתם זה מבטל תורה, לשמור עליהם? רק כשהם ישנים.
אז מה יוצא? שהוא עובד מביא פרנסה- תודה רבה! ולומד תורה- אשרייך!!
אז אני רואה מידי יום ביומו את אמא שלי אני מרגישה שהיא הבעל שלי. כי גם במסגרות החינוך אני מתייעצת איתה משתפת אותה.. אם צריך טיפולי רפואה או טיפול שפה לילדים היא יודעת ועוזרת... אבל אין אבא בתמונה. אבל יש אבא במצאיות שלא ממש סבלני לילדים ולא ממש אכפת לו מהם.
אני באמת אוהבת את בעלי... אני גאה בו. אגב, הוא חוזר בתשובה ואני לא. הוא הכיר אותי בתחילת דרכו של חזרתו בתשובה אני הייתי דתייה עם ראש פתוח וזה ממש התאים לי בחור כזה שיודע להינות משני העולמות.
אבל לאט לאט, הבנאדם מתחרד! חרדי! כיום הילדים לומדים במוסדות חינוך חרדי.
הוא דורש ממני יותר צניעות פחות צבעים בולטים לא לדאוג שכל השיער יהיה במטפחת. מאז החתונה אני חובשת כיסוי מלא אבל גם אם טיפה גולש אחורה לא הפריע לי בכלל..
היום, הוא דוס דוס! מה זה אומר? שזה גם עוד ילדים להביא לעולם..
אני לא רוצה! כי אני מגדלת לבד יחד עם אימי.
אמא שלי התבגרה.. לא יכולה יותר לשאת את עול הגידול הילדים מה שזה אומר שזה עליי לשאת באחריות בצדק! אבל אני מתמוטטת ואלו הימים הקשים שלי שאומרת לקב"ה:
"אל תביא לי יותר ילדים!!!" "אני לא עומדת בעול הזה"
לצערי היו עוד כעסים על ה' של: "למה אתה עושה לי את זה קשה??"
ובגלל שיש לנו מאותו המין אנחנו גם רוצים עוד אחד/ת מהמין השני.
אבל לי, אין כוח כבר!
אומרים, שהכל הולך אחר הפה. אז ביקשתי מה' שלא יביא לי יותר ילדים...
איך אני חוזרת בי? איך ה' יסתכל על זה? אולי יבין שבגלל הדיכאון לידה התנהגתי כך בפניו.?
יהיה לי את הכוחות להמשיך לגדל את ילדיי בנוסף לעוד הריון?
מפחדת מדיכאון לידה נוסף...
נשים יקירותיי... מבקשת את עזרתן!!