אני ילדה מאןד חברותית והקטע שלה אין אופי וכלפי חוץ היא מאוד חברותית!!!! וכל פעם אני אומרת משו היא מתקנת אותי!!סתם למשל אני אומרת ''באלי בשרר'' היא צועקת לי מסוף הכיתה ''איכס למי בא בשר'' היא לא מפסיקה עם זה!!!
לפני כמה זמן היא אומרת לי שהיא אוהבת ''קוקס אולפניסטי''
היא ממש מתה על זה!!אתמול היא עשתה אותו לחברה ואמרה ''חסר לך טבע ואת מהממת'' ואז אמרתי ''אני לא אוהבת ככה '' אז היא פתאום אמרה ''כן גמאני לא אוהבת ככה'' ההיתי בשוווקקקקקקק!!!פשוט התעצבנתי!!אני לא יכולה להגיד דעה שלי בלי שהיא תשנה את דעתה כי אמרתי!!!!!
היא פשוט ילדה נוראית!!!כל דבר שאני עושה היא עושה אחרי!!!!אמרו לי למשל '' יאו את מזה ציונית'' כל היום היא פתאום מדברת על א''י!!''נכון צריך ליישב את הארץ!!צריך לטייל בה''
וזה היה פשוטטט עצוב ומעצבן יחדיו!!!!
אתמול ממש התעצבנתי..פשוט לא התיחחסתי אליה..היא כתבה לי מה את עצבנית עלי?? אז אמרתי לה הכל..שתפסיק לחקות אותי..זה ממש מטריד אותי !!דברתי איתה על זה פעם לכן גם יותר התעצבנתי!!!ואמרתי לה שקשה לי לחיות עם צל ושומר ראש!!ושהיא לא צריכה להגיב ולתקן אותי כל משפט שאני אומרת!!והיא התעצבנההההה!!כאילו ממש נעלבה והאשימה אותי שאינלי זכות להגיד ךה מה לעשות והיא תמשיך עם זה!!!!ואמרה לי שהיא לא רוצה לשמוע מימני יותר!!אני אמרתי לה כמה פעמים שאני לא אומרת את זה כדי לריב..ואולי יעיל יותר שניתרחק קצת..!!היא פשוט היתה כמו משוגעת!!!ןעכשיו מה אני יעשה ביום ראשון???אני שונאת להיות מוגבלת בכיתה!!הגעתי למצב שלקום בבוקר ולחשוב שאני רואה אותה עושכ לי רעע!!!יש לי רצון קטן לעבור מישם!!
תעזרו לייייייי!!!!!