בעזרת ה' יתברך
אני לא יודע, יותר ויותר בזמן האחרון עולה לי מחשבות בנוגע לבחירות בכנסת.
מצד אחד יש את סברת החזון איש שעליה נסמכים גדולי ישראל החרדים, משל ה"סוסים" והשודד ביער.
למי שלא מכיר - הבחירות בכנסת זה כמו מכירת סוסים. באים לקחת כמה שיותר, לחטוף מה שאפשר כדי שאחרים לא יקחו את זה. הסוסים יגיעו להסיע את בני התורה וכו'. או משל השודד ביער שבא וגנב לך את כל הכסף וכמעט תלה אותך, ברגע האחרון הוא זרק לך אחד מהשקים של מה שהוא גנב לך. האם לא תיקח בגלל ש-מה הוא עושה לי טובה? אני לא צריך אותו. יש לי שקל "טהור"...
סתם כך, מצד האמת רוב הכסף של המדינה זה בסה"כ כסף טהור שנפל בשבי לקליפות (המסים הרבים שעם ישראל הצדיק והמתוק משלם למשטר הציוני).
מהצד השני,
כמו שאומר מו"ר הרב סטבסקי שליט"א שהמפלגות החרדיות והדתיות הם מהסטרא אחרא... וכו'. כשאנחנו מצביעים אנחנו מחזקים את האחיזה של המשטר הציוני בארץ ישראל. יש לו עדיין כוח, "יניקה מהקדושה", אם הדתיים והחרדים יצאו הכל יבול החיות שלהם לא תחזיק הרבה זמן.
אולי צריך לשנות בכלל את כל כללי המשחק?
כל המאבק צריך לעבור למישור אחר בכלל. כשאנחנו נכנסים לתוך הקישקה שלהם, בחירות, מפלגות, תכחנות, שנאה בין מגזרים...
המלכת ה' בגדלות בלי לראות ימין ושמאל את הציונים.
אולי משהו בסגנון כזה -
דיבור שהתחזקתי ממנו:
זה שינוי מחשבה ותפיסה פשוט נפלא. מה שהוא בעצם אמר להם - "אין אתם כלום, אני לא סופר אתכם ממטר, אני רוצה את הקדוש ברוך הוא, ואתם בסך הכל מסכים בדרך. עוד שניה נגיע לגילוי פני ה' ואת כולכם לא נספור ממטר". יש לי תחושת בטן חזקה שמהאמירות האלה הציונים מפחדים יותר מהכול.