שמתם לב מי פסק לבן ארי לא להיכנע לסחטנות של ישי?המרקד

הרב דוב ליאור.
מה זה אומר? נראה לי שזה אומר שהרב ליאור תומך בעוצמה יהודית, מדובר בחיזוק עצום שיכול להביא בוחרים רבים.
אם הרב ליאור יורה לתלמידיו להצביע לבן ארי זה יוסיף המון מנדטים.
בבחירות הקודמות הוא לא יכל לעשות זאת, מאחר והוא כיהן בין רבני תקומה, אך עכשיו הוא כבר לא בין רבני תקומה ולפי מה שנראה הוא הולך להורות לתלמידיו להצביע לבן ארי.
זה ממש חיזוק טוב!

אני אגיד לך מה מרזל אמר היום לאחד ממקורבי הרב:מרדכי

בס"ד

"מלפני שבועיים יש לרב ליאור צבא גדול של תמוכים"

הרב ליאור הקריב את כל כולו בשבילם.

לרב ליאור אין רבבות תומכים - תפסיקו עם האשליות!מקרב

לרב ליאור יותר תומכים מל"קו"צבי-ליזציה
לרב ליאור יש המון תומכים, הוא מגדולי הדור בציונות הדתיתהמרקד

רבים מאוד נוהרים אחריו

השאלה היא האם ההמון תומכים האלו הם מנדט? שני מנדטים?טורנדו

מנדט כיום הוא כנראה סביב ה30 אלף קולות כשרים פלוס, של כאלו שהצביעו, כמובן - בני 18 ומעלה ביום הבחירות.

כמה מצביעים כאלו שהולכים באש ובמים אחרי הרב ליאור, נראה לך שיש? 120 אל קולות כאלו בערך לפחות, כדי להתקרב לאחוז החסימה/לעבור אותו?

אני בספק גדול. גם בבחירות האחרונות הרב תמך בבירור דווקא בעוצמה לישראל וקרא לעזור להם, ובכל זאת עם כל התומכים, הגיעו רק לכ60 אלף קולות. כעת צריך להכפיל את זה כדי לעבור את אחוז החסימה...

אפילו בן ארי ישר דיו כדי להגיד שיש לו בערך שני מנדטים ושלמרות זאת ירוץ גם לבד כי המצביעים שלו לא יצביעו לאף אחד אחר ממילא (אבל הי! לא טענו כל הזמן שהבית היהודי בפעם הקודמת הכשילה את עוצמה ושבגללה היא לא עברה את אחוז החסימה? אם התומכים של עוצמה הם קשיחים ובכל מקרה לא יצביעו לאף אחד אחר - אז איך בדיוק הבית היהודי יכלו להרוס לעוצמה? אלא אם זה לא בדיוק כמו שאתם אומרים, ותומכים של עוצמה בהחלט כ-ן יכולים לעבור למפלגה אחרת בתנאים כאלו ואחרים...ואז כל התזה של בן ארי נופלת, ומסתבר שיהיה חלק, אולי לא כולם, בהחלט לא - שאם הוא לא ירוץ, ואפילו יקרא לתמיכה במפלגה אחרת, שיצביעו לאותה מפלגה.)

אז במצב נוכחי שבו הוא מתמודד לבד רק בשביל שיהיה "מישהו שיתמודד גם אם לא עוברים את אחוז החסימה בוודאות" - היה ראוי שיעשה חשבון עם עצמו האם הוא יכול כן להוסיף חצי מנדט או מנדט לגוש הימין אם לא ירוץ כאשר בכל מקרה בוודאות הוא לא עובר את אחוז החסימה והוא יודע את זה (בלי אלי ישי) - ואם הוא באמת יודע שהוא יכול לעזור למפלגות אחרות ימניות ו/או תורניות, ולחזק את גוש הימין כאשר במילא הוא עצמו לא יכנס (מדובר על תרחיש שלא ירוץ יחד עם אלי ישי) - אז למה הוא בכל זאת רץ? גם אם מתוך 60 אלף הקולות שמצביעים לו, וכאשר הוא לא יתמודד - אפילו אם נגיד ש30 או 40 אלף קולות לא יצביעו בכלל, אבל 20-30 אלף קולות כ-ן יצביעו למפלגה אחרת שהוא יסמן להם, ויעזרו לה ככה לקבל עוד מנדט ולהגדיל את הכוח של אוהבי ארץ ישראל בכנסת - זה שווה את אלו שלא יצביעו בכלל! ככה אני חושב.

לא הבנת את דברי בן אריהמרקד

הוא טען שיש לו 2 מנדטים על בטוח שלא יצביעו לשום מפלגה אחרת בשום מצב, אך אלה לא כל התומכים שלו. יש לו עוד 2 או 3 מנדטים שחוששים להצביע לו בשל אחוז החסימה וצריך לשכנע אותם שאם כולם לא יפחדו מאחוז החסימה אז אפשר בקלות לעבור.
לגבי הציבור של הרב ליאור: מדובר בתוספת למנדטים שקיימים, כך שגם מנדט שיתווסף עכשיו זה הרבה.
בפעם הקודמת הרב ליאור לא יכל לתמוך בהם בגלוי ולהוציא קריאה להצביע לבן ארי בשל כך שהוא כיהן כאחד מרבני תקומה, כך שהוא תמך בסתר. זה שונה מהפעם. הפעם נוכל לפרסם בכל מקום קריאה מפרשת של הרב ליאור להצביע לבן ארי, זה יחזק מאוד את המפלגה.

וואי לא.עץ על מים
אין לבין ארי בשום מצב אפשרות לעבור את אחוז החסימה.

אם אלי ישי לא היה פותח מפלגה, אז הדת"לים החזקים והחרד"לים שמצביעים לישי (ויש לא מעט כאלה!) היו מצביעים לבן ארי... וגם זה לא בטוח היה נותן לו לעבור את אחוז החסימה.

זה סתם דופק את כולם....

והאמת? אני חושבת ברצינות להצביע ליכוד.

להצביע לאלי ישי / בן ארי זה לזרוק קולות לפח.
ליכוד צריך חיזוק כי בתכל'ס בקצב הזה יש סיכוי שהרצוג יקח תבחירות וזה יהיה גרוע. צריך להצביע לביבי למרות שהוא בכלללל לא אידיאל גדול במקום לזרוק קולות ימין לפח...

ולביבי יותר חשוב מלבנט.

בסוף עם כל ההתעסקויות הקטנות האלה תהיה ממשלת שמאל בראשות הרצוג יחד עם לפיד, החרדים ואולי אפילו עם הערבים וגלאון. והאמת מתאים לליברמן גם להצטרף...
הרצוג- 24
לפיד-10
יהדות התורה - 6
ש"ס - 7
ליברמן - 10
מרץ - 5/6
וזה ממשלה!
עם הערבים זה אפילו ממשלה רחבה נראלי.

תפסיקו לזרוק קולות ימין לפח!!! יוצא מזה רק רע!!!
רק לגבי הרשימה שהצגת בסוףאלעד

מרץ לא ישבו עם ליברמן, החרדים לא עם לפיד,

וגם אם יתרחש ניסא והם יסכימו לשבת יחד בממשלה (כאשר ישנו הסכם שלא לפגוע בחרדים למשל בחוקי דת או שיוון בנטל) אז מפלגות כמו יש עתיד או ישראל ביתינו לא יוכלו לעמוד במגבלות הללו כי על העניינים האלה הן קיימות, והממשלה הזו תתנהל באופן מופרע ומעורער הרבה יותר ממה שחזינו כעת פשוט מפני שהפערים בין המפלגות השונות בלתי נסבלים.

יש עתיד, החרדים וליברמן יכולים להסתדר...עץ על מים

תאמין לי שהם מסתדרים יותר טוב משנדמה לך. התקשורת מנפחת דברים.

וסתם נק' למחשבה. ביבי לא ישב באופזיציה... הוא יהיה בממשלה ישר והפוך. גם אם זה ממשלת שמאל.

ולהרצוג יש סיכוי להרכיב ממשלה... ואם יטילו עליו להרכיב ממשלה יש לו סיכוי להצליח בסופו של דבר. זה לא בלתי אפשרי.

ואז מה?

ומה הבעיה שילכו קולות לפח? שזה קולות ימין!!! וזה בדיוק יגרום לממשלת שמאל לעלות.

נכון שהממשלה עכשיו היא לא הדבר האידיאלי בכלל... ולא הייתי מגדירה אותה כממשלה ימנית אלא יותר כממשלת מרכז. אבל זה עדיף ע"פ בוז'י ולבני.

אז תפסיקו עם המשחקי כבוד המטופשים!

אם ישי ובן ארי לא רצים ביחד, שלא ירוצו!

אלי ישי עוד איכשהו יש לו סיכוי מסוים לעבור... איכשהו.

לבן ארי אין!

ואני תומכת בהרבה מדעותיו של בן ארי... (לא בכולן) אבל אם זה היה יעיל הייתי מצביעה לו. אבל זה לא.

ושכחתי את כחלון שגם יכול להצטרף...עץ על מים
את אומרת עובדות לא נכונות בעלילהמרקד

יש עתיד לא יכולים לשבת עם החרדים, זה לא ניפוח ולא נעליים.
לפיד הציב תנאי בסיס לכניסה לקואליציה שלא תהיה אף מפלגה חרדית בממשלה. ביבי התחנן בפניו שיסכים לשבת עם החרדים, אך לפיד עמד בסירובו העיקש וגרם לביבי לוותר על השותפות הכי טבעיות שלו. לאורך השנתיים האלה לפיד לא הפסיק להציג לציבור כמה הוא דופק את החרדים, הוא רואה בזה את ההישגים הכי גדולים שלו.

ביבי בהחלט יודע לשבת באופוזיציה, הוא עשה את זה כבר. בזמן ממשלת אולמרט ביבי היה יו"ר אופוזיציה.

והגיע הזמן שתשימי לב לעובדות: בשתי הממשלות האחרונות ביבי דאג שתהיה מפלגת שמאל לצידו לה הוא נתן לנהל את המדיניות (התנועה בממשלה האחרונה והעבודה בזאת שלפניה). בשתי הפעמים הוא דאג מיד לאחר שקיבל את משימת הרכבת הממשלה מהנשיא להודיע מיד על רצונו ליצור ממשלת אחדות רחבה עם השמאל.
ביבי זה אותו דבר כמו בוז'י ולבני, אין שום הבדל. ביבי יכניס את בוז'י ולבני לממשלה שלו ויתן להם לנהל את המדיניות, אתם תראו שזה מה שיקרה.

ועם כל הכבוד להצהרות שלך, יש לבן ארי המון סיכויים לעבור את אחוז החסימה הרבה יותר מלאלי ישי.
כבר בבחירות הקודמות היו לבן ארי 4 מנדטים של תומכים, אלא שחצי מהם לא הצביעו לו מפחד אחוז החסימה ולכן הוא לא עבר. מאז רק נוספו לבן ארי המון המון מצביעים ממאוכזבי בנט הרבים מספור ועכשיו גם ממאוכזבי ישי ושטבון שגילו שהם חבורת סחטנים שמונעים בכוח אחדות. ואם נוסיף לזה את התמיכה הגלויה של הרב דוב ליאור שליט"א, יש לנו את כל הסיכויים לעבור.
הסיכוי היחיד שלא נעבור זה אם אנשים יפחדו מאחוז החסימה ולא יצביעו לבן ארי.
אם כל מי שתומך בבן ארי יצביע לו - עוברים בגדול!

רק תומכי בן ארי הנלהבים בטוחים שהוא יעבור.עץ על מים
יעבור בגדול? איפה אתה חי?

הר המור יחזרו לבנט עכשיו... והחרד"לים ישארו עם ישי או גם יחזרו לבנט. מעטים האנשים שיעברו לבן ארי בגלל זה.

יש עתיד יכולים יופי לשבת עם החרדים! ש"ס בטוח (אין הרב עובדיה ויש אריה דרעי)

יש להם את עצמם, את לפיד, כחלון, ליברמן, ש"ס, מר"צ... זה ממשלה.

אני מעדיפה ממשלה שיהיה בה גם מעט קולות ימין (שקד, אורי אריאל, הרב בן דהן, אורבך, סטרוק, הרב רונצקי, ועוד כמה אנשים טובים) ביחד עם שמאל מאשר רק שמאל.
אני חי במציאות בשונה ממךהמרקד

הר המור זה בקושי כמה מאות בודדות, והחרד"לים עוברים אלינו, כי הם לא יצביעו לאלי אוחנה וינון מגל ולא יצביעו לסחטנים שעשו הכל כדי למנוע אחדות.

וראינו יפה מאוד כמה הבית היהודי משפיע בממשלה (הקפאת בנייה, שחרור מרצחים, מו"מ מתקדם עם האויב, מלחמה כושלת, השתלטות על ישיבת עוד יוסף חי, פינוי מאחזים ועוד).

קיצר, אנחנו לא חושבים כמוך. אנחנו סומכים רק על בן ארי.
יש לבן ארי מספיק תומכים כדי לעבור אם רק יפסיקו לפחד מאחוז החסימה.
אז די להפחדות!

אתה פשוט חי בסרט.השפיץ!
אבל בסדר זה אותו סרט שכניסה לכנסת.תעזור במשהו..
כן בטח, אני חי בסרט.......המרקד

אם לטעון שלחבר כנסת יש השפעה על המדינה זה לחיות בסרט, אז תעשה לי טובה......

מי דיבר על המדינה?השפיץ!
אני מדבר על גאולה,מלכות,בית מקדש,כיבוש הארץ
מדינת ישראל היא ראשית צמיחת הגאולההמרקד

אז זה לא סותר

בערך כמו שהשואה היא ראשיתהשפיץ!
צמחית הגאולה..
זה היה ליברמן שמנע כניסת החרדים!!!י. נחמיה
לא, זה היה לפיד. מה קרה לזיכרון שלכם?המרקד

ביבי התכוון להקים ממשלה עם החרדים ואז לפיד התנה את כניסתו בהוצאתם, אז הוא פנה לבנט שהתנה את כניסתו בהכנסת לפיד שהתנה את כניסתו בהוצאת החרדים. זאת הסיבה שהחרדים לא היו.
לאחר פיטורי לפיד ולבני אכן ליברמן פתאום מנע את כניסת החרדים, אך בהקמת הממשלה זה היה רק לפיד.

לצערי- לא כל כך קשור למציאותי. נחמיה
זאת בדיוק המציאות שהייתה, אנשים פה איבדו את הזיכרון!המרקדאחרונה

תשאל מי שאתה רוצה, כל אדם שהיה פה לפני שנתיים.

מה כלהשפיץ!
כך רע בזה שקולות הולכים לפח?
צודק..מה רע בעוד "ממשלת זדון"?אלעד
לא, כי אם תהיה ממשלת ימין היא לא תהיה ממשלת זדון...ראשית חכמה

הגיון צרוף. לא "ראשית חכמה" ולא "שפיץ" אני רואה כאןאלעד
זה סתם כי אתה עיוור.ראשית חכמה

לא קשה להבין שמתוך המערכת הקיימת לא תצמח הישועה.

הו כמה טוב שבאת להאיר את עינינו!אלעד
אכן כדאיהשפיץ!
שמישהו יעשה את זה.

פסילת.כ"ך הןכיחה למה אין תןעלת בלהצביע.
חבל שתלמידי הרב כהנא מסרבים להבין את זה.
את "ממשלת הזדון" מזכירים פעמיים בשנה..השפיץ!
את "מלכות הרשעה" (וי"ג "מלכות הזדון") שלוש פעמים ביום...

כמובן שזה על דרך המליצה.
גם עם ביבי יהיה ראש הממשלה ובנט שר הבטחון זה ממשלת זדון.
ביום שבו "כך" יכולו לרוץ לכנסת יהיה אפשר לשקול אולי יש תועלת בהצבעה.
כל עוד אי אפשר לרוץ עם מצע לפי התורה אין למה להצביע
זה בדיוק מה שההורים שלי אמרו בבחירות באזור שנת 2000צעיר רענן

ולכן הם הצביעו לאריאל שרון. ומה יצא לנו?

תפסיקו עם ההשלייה הזאת. למי שאין אלוהים (למשל ביבי נתניהו) אין שום עמוד שדרה. 

אגב, ספציפית לנתניהו יש הקלטה שאבא שלו אומר לא להצביע לו כי אין לו עמוד שדרה. 

בגין, שרון, נתניהו מסורות של ליכודניקים שמעידים שכשאין תורה ומצוות הציונות הופכת ל"מפלצת משחית" כלשון הרב זצ"ל.

יש 2 אופציות מי יעמדו בראש. אל תהיה בת יענה!עץ על מים
או ביבי, או הרצוג.

את מי אתה מעדיף?

גם אני לא סובלת את ביבי. אבל אני לא טומנת תראש בחול ומסתכלת בצורה צרה ונקודתית.

וכן אני מעדיפה לדאוג שהממשלה לא תהיה בראשות הרצוג מאשר לתת תקול שלי 99% לפח.
כולם פה חיים בבועה!

אנחנו לא במדינת הלכה מתוקנת! עוד לא זכינו לגאולה. במקום ללכת ראש בקיר תסתכלו על המרחב.
אה, וברק היה אלטרנטיבה יותר טובה אז??צעיר רענן

גם אז היה או ברק או שרון. 

כל הפינויים עד היום היו ממשלות ימין. אוסלו לא יצאה לפעול ברמת הדחפורים. 

למה לעזאזל ביבי נתפס בתור איש ימין? מי שמכריז מעל במה באוניברסיטה בישראל (בר אילן) שנלך על כל פינוי אפשרי שיביא שלום נחשב ימין???

ירחם ה', איזה עולם מעוות. 

אז אתה מעדיף את בוז'י?עץ על מים
תענה על השאלה!

שנינו יןדעים שאו בוז'י או ביבי יעמדו בראש.

את מי אתה מעדיף?

(עכשיו תגיד אני מעדיף שמאלני שמציג תצמו כשמאלני משמאלני שמציג תצמו ימני. אז אני אגיד מראש שעל חשבון המשחק הזה שגם אם הוא נכון כי ביבי לא בדיוק איש ימין, זה להגיד אולי דבר נכון אבל לירות לעצמנו בראש בו זמנית.
אל תהיה צודק. תהיה חכם.)
ביבי יכניס את בוז'י ולבני לממשלתו וייתן להם להחליטהמרקד

די לנסות ליצור הבדלים. ראינו יפה מאוד איך ביבי לוקח לצידו שמאלני תורן ונותן לו להחליט על המדיניות.
בוז'י ולבני ישבו בממשלת נתניהו וינהלו אותה, אין הבדל מי בראש!!!!

ותמשיכי לפמפם עד מחר על זריקת קולות לפח... את לא קולטת שבזה את גורמת לזה לקרות?
שמעת על המושג "נבואה שמגשימה את עצמה"?
את זאת שגורמת לאובדן קולות! בדיוק כמו בפעם הקודמת!

בפעם הקודמת אדוני הצעיר, אני שכנעתי כמה וכמה אנשים להצביע לועץ על מים
עבר עריכה על ידי ע(א)לומה... בתאריך ח' בשבט תשע"ה 21:47
בפעם הקודמת לא הייתה לי עדיין זכות בחירה... אבל שכנעתי כמה וכמה אנשים (גם חרדים של ש"ס ויהדות התורה)
אם בוז'י ישב בראש לא יהיה אפילו לא ימני אחד בכנסת.
וכן אני גם מעדיפה את בנט על לפיד למרבה הפלא...
הרע במיעוטו מכיר תמושג?
אבל עכשיו את זאת שעושה את מה שעשו אחרים פעם קודמתהמרקד

היו לנו את כל הסיכויים לעבור עד שהפחידו את הציבור על אחוז החסימה ולקחו לנו 2 מנדטים ולכן לא עברנו.
עכשיו זה בדיוק מה שאת עושה.
אנחנו לא רוצים רע במיעוטו, אנחנו רוצים טוב.
אז די להפחדות, אם תפסיקו להפחיד על אחוז החסימה אפשר יהיה לעבור, אך אם תמשיכו (את ויתר המפחידים) באמת לא נעבור.
את באמת לא מבינה שאת גורמת בעצמך שיזרקו קולות לפח במה שאת עושה?!

לא לקחו לכם 2 מנדטים.עץ על מים
אם בן ארי היה עובר זה היה על הגבול. אל תסחף. נכון הוא היה יכול לעבור אם לא ההפחדות.
אבל עכשיו אחוז החסימה הוא פי שניים!
וכמות המצביעים עלתה באופן משמעותי מאוד ממאוכזבי בנטהמרקד

גם פעם קודמת אני טוען שהיו לנו מספיק מנדטים גם בשביל האחוז החדש (4), כיום יש אפילו יותר.
אין לך שום דרך לפסוק בוודאות שאין סיכוי. תכל'ס את זו גורמת לזה לקרות

החא לא הכפילה אתהשפיץ!
עצמה.
אל תשלו את עצמכם
לדעתי אתם המפחידנים של אחוז החסימה משלים את עצמכםהמרקד

אלא שאתם לצערי יכולים להפוך את האשליות שלכם למציאות כשאתם גורמים למצביעים לא להצביע.

אבל כל הדיון על אחוז החסימה נגמר, כנראה יש אחדות.

אתה ממש מצחיקהשפיץ!
לא מפריע לי שתצביע לבן ארי אבל אתם חיים בסרט.
בהחירות הקודמות נכון.היו קורבים.
אבל הוא לא הכפיל את עצמו
ואתה ממש מוזרהמרקד

זה ידוע...השפיץ!
התכוןנת בטח לממשלה..השפיץ!
בכל מקרה אין בכנסת נציג של השם יתברך והאחרון שניסה נפסל מלרוץ
אז אין סיבה מהותית להצביע
אין שום הבדל ולכן אין סיבה להצביעהשפיץ!
אסור שבוז'י ייבחר. אסור אסור אסור.מוטיבציה
אוף, אני כל כך רואה את זה קורה.
התחזקתי באמונה יהודיה יקרה!צעיר רענן

עברנו את פרעה נעבור גם את בוזי'.

תכניס תראש יותר עמוק בחול. עוד עוד. תכנס כולך בתוך החול.עץ על מים
ככה לא תראה מה קורה.
מה שלא רואים הוא לא קיים נכון?
תצאי לעולם, תראי הכל!צעיר רענן

איזה יופי העולם כל כך יפה... הרב בנט קוטף פרחים לביבי נתניהו, סצינה רומנטית מסרט בריטי.

צדיקה, 

בעולם הזה אנחנו במלחמה.

מלחמה בין כוחות הקדושה לכוחות הטומאה, הסטרא אחרא.

פוליטיקה, חברי כנסת, מפלגות - הכל זה מדמה למרכבתו של הסטרא אחרא. 

בראש ובראשונה אנחנו צריכים להמליך את ה' עלינו - ה' הוא המלך! 

לא ביבי, לא בנט, לא אף אחד אחר - רק ה' הוא המלך!

כשהנקודה הזאת תשב לעם ישראל טוב טוב עמוק מאוד בחול איפה ששם נמצאת הביצה של הבת יענה, 

אז נוכל להביא את משיח צדקנו. 

להיות ראליים זה יפה וחשוב. אבל אסור לאבד את הצפון.

המטרה שלנו היא להביא את המשיח שימלוך על ישראל, 

אה, מה לעשות כרגע יש לנו את מדינת ישראל תקוע לנו באמצע תהליך הגאולה. 

אז בסדר, גם איתה נתמודד. 

לכן צריך גם לחשוב פרקטית איפה אפשר למלא את האינטרסים (חוקים ותקציבים) שלנו בצורה הטובה ביותר.

המטרה היא להפיל את מדינת ישראל הנוכחית כדי שתקום פה מלכות שהולכת על פי התורה. 

איך לעשות את זה? מתוך המדינה (קו)? מבחוץ? את זה בוא נשאיר בצד, כי הוויכוח יימשך כל הלילה. 

אבל אסור לשכוח שזה המטרה! המטרה היא להקים מלכות ישראל שהולכת על פי התורה.

ועל זה אף אחד (...) לא חולק.

עכשיו, 

על פי הריאליות מה עדיף כדי שלא יהיה פינויים, ביבי או בוז'י? 

גם אם נניח שביבי. 

כדי שהוא יצליח לעשות את זה הוא חייב קואלציה ימין חזקה, כזאת שלא מתפשרת בקלות (לא לפיד). 

הסקרים מראים שהם בשוויין. 

מי ירכיב ממשלה? בוז'י, לפיד והערבים? מה הסיכויים שזה יקרה... 

מה עשינו? תמכת בביבי הוספת לו עוד מנדט ואת מי הכנסת ברשימה שלו? עוד איזה אבי דיכטר? 

תמכת בביבי הוספת לו מנדט, הורדת ל"יחד" ולבית היהודי מנדט. וגוש הימין רק נחלש. 

לא צריך לדאוג לביבי, יש לו תומכים שיצביעו לו באש ובמים... אנחנו מדברים על מנדט שתיים לפה או לשם - דתיים לאומיים מתנדנדים. 

את רוצה לחזק את גוש הימין לא את ביבי נכון? 

בשביל זה צריך כמה שיותר מפלגות ימניות חזקות. 

אם ביבי - 25, יחד יהיו 6, הבית היהודי 16, אגודה 8, וש"ס תצטרף - גם 6-9. מה קיבלנו? 

61 - הרכבת ממשלה רק של ביבי ומפלגות דתיות. 

יש עוד כמה שיצטרפו לעגלה הזאת.

סגרנו קואליציה.

אגב, תמיד יכולים להיות עוד צדדים למטבע: למשל שאם יהיה מצב כל כך דפוק של ממשלה חסרת אונים זה יכול להביא לשידוד מערכות כללי של המדינה ויכול ליצור כאוס כזה שיהיה אפשר למנף למלכות ישראל, ואז ממה נפשך נצביע בוז'י. 

או שבוז'י ירצה להתחנף לחרדים ויתמוך בכל הצעות החוק שהבית היהודי וממשלת הזדון עשו בקדנציה האחרונה. וזה נחמה פורטא. וכן על זה הדרך. 

המטרה היא להביא את מלך המשיח. מאה אחוז.עץ על מים
כדי לעשות את זה צריך להסתכל טוב טוב מסביב ולחשוב גם על הגרוע מכל.

בוז'י יכול להרכיב ממשלה!

ביבי לא יעשה קואליציה רק עם הימין כי ביבי לא דוס כמוך ולא ימני כמוך. בכ"מ יהיה שמאל בממשלה.
השאלה אם יהיה רק שמאל או גם ימין.
אני מעדיפה שגם ימין.

אם ישי ובן ארי יתאחדו אני מצביעה להם. כרגע זה כל שניה מתפוצץ אז כן אני מעדיפה לחשוב מחוץ לקופסא.

דווקא כי אני רוצה גאולה! כי אני רוצה דתיים שנאמנים לתורה ולארץ בממשלה כדי לקרב את הגאולה, דווקא בגלל זה אני אדאג שתהיה להם אופציה להיות בממשלה!
אז מה תעשי? תצביעי לביבי?צעיר רענן

ואז מה יהיה לו 28 מנדטים, והבית היהודי ירדו ל15 מנדטים, ויחד לא תיכנס. ואז מה עשינו?

נקבל את אותה ממשלה בסיבוב נוסף?

ממשלת נתניהו-בנט-לפיד ועוד כמה רסיסי מפלגות?

את רוצה את ביבי בגלל שהוא יהיה בשלטון או כי את רוצה שהכנסת תהיה ימנית?

כדי לעשות את זה צריך לבחור בכמה שיותר ימני שכמובן יש סיכוי סביר שיעבור. 

(אם עכשיו אני יקים מפלגה וירוץ לבחירות לא יהיה לי דילמות אידיאולגיות שאצטרך לגשר עליהם על ידי גושים טכניים, אבל הסיכוי שמפלגתי תעבור את אחוז החסימה דומים לסיכוי שבן ארי יעבור לבד - 0%)

לכן גם אם הם לא יתאחדו "הרע במיעוטו" זה יחד, אחרי זה אגודה, אחרי זה ש"ס(אני בספק בגלל נטיותיו השמאלניות של דרעי) / הבית היהודי, 

הכנסת הוא מקום שצריך לצאת בו מנצחים. להשיג כמה שיותר לטובת האינטרסים שלנו. 

ככה תמיד צריך לחשוב.

אם הדילמה הייתה רק בין מלכות ישראל לכל השאר - מלכות ישראל.

אם הדילמה הייתה רק בין ביבי לבית היהודי - הבית היהודי.

אם הדילמה הייתה רק בין בוז'י לביבי - ביבי.

אם הדילמה הייתה רק בין מרץ לבוז'י  - בוזי.

אם הדילמה הייתה רק בין מרץ לחד"ש רע"ם תע"ל - מרץ.

אם הדילמה הייתה בין רע"ם תע"ל למפלגת נציונאל סוציאליזם - רע"ם תע"ל. 

פשוט לי מאוד שבבחירות האלה הכי פחות רע זה יחד (הוא עדיין לא המשיח שאני אראה בו רק טוב), אבל הוא בהחלט אדם ששווה לתמוך בו. בנוסף לזה שזה בכלל מהלך מבורח של מחיקת ההבדלים בין המגזר הדתי לאומי לחרדי (תהליך הפוך קורה בצד השני של המטרס שלנו לייטים וחילונים). 

אני באמת מתקשה להבין אותך.

אבל המצב כרגע שביבי על הגבול! אין לו 28 מנדטים!עץ על מים
יש לו 23!

והסיכויים של ישי ובן ארי לעבור אם הם לא יתאחדו נמוכים!
אז אני מעדיפה לדאוג שלא תהיה ממשלה בראשות בוז'י!

אם המצב היה שביבי בטוח מנצח - אתה צודק. אבל זה לא המצב!!!!
אמרתי שאם את תצביעי זה יעלה ל28צעיר רענן

בהנחה שהמטנדנדים זה 2 מנדטים...

הסקרים מראים 25-+... בערך אותו דבר לבוז'י. 

אם ביבי היה ממש נואש הוא כבר היה מזמן מרים את הדגל השחור ששרון הרים בזמנו - 

להציל את הימין מפני ברק...

המצב של ביבי לא נראה כזה גרוע, אל תכנסי לפאניקה מיותרת.

וגם אם בוז'י ייכנס ויקים מפלגה, קואליציה כזאת משוגעת: ליכוד, הבית היהודי, יחד, אגודה, ש"ס. זה יכול לפרק את הממשלה לגמרי.

צריך עכשיו כמה שיותר לחזק את גוש הימין, כדי שאחרי הבחירות יהיה לביבי גב חזק. (אם הוא לא ייפנה לנו עורף)

בסופו של דבר, תאכל'ס, שום דבר אי אפשר לדעת רק עד אחרי הבחירות.

ביבי מתנדנד בין 23-24 ובוז'י בין 23-25עץ על מים
תכל'ס, הויכוח הזה עקר.
אתה לא תשכנע אותי ואני לא אותך.

בציפייה לגאולה קרובה! (על זה אנחנו מסכימים נכון?)

אגב, אם לא יתנו לי להצביע לא בבית אני בכלל לא הולכת להצביע... אני ממש לא מתכוונת לבזבז יום חופש כדי ליסוע להצביע בקצה הארץ... (בתשירות)
אל דאגה, לא יתנו לךצבי-ליזציה
אפשר להצביע רק בבית.

ד.א. ובלי לעודד שקרים או עבירה על החוק - בקלפי נכים מותר להצהיר שאתה נכה ואתה יכול להצביע בכל הארץ. כמובן שזה לא חוקי.
אמורים לתת לבנות שירות.עץ על מים
לפעמים יש עם זה בעיות.

אחותי הצהירה פעם שהיא נכה זמנית... ליסוע את זה בשביל לשים פתק זה מפגר. אני לא גרה בפתח תקווה...
אם יהיה לך כסף בשביל לרוץהשפיץ!
לכנסת,דבר איתי אני אתן לך רעיונות לדברים יותר מועילים
מה כזה חשוב שבוז'י לא יהיה בממשלה?השפיץ!
אולי זה עדיף אפילו.
יעורר את העם
^^^^^^השפיץ!
כשאנשים מייחסים כל כך רבה חשיבות לבחירות זה פשוט גורם לי לכזה גןעל.
במובן מסויים זה נכוןהשפיץ!
נכון, צריך שאחמד טיבי.ראשית חכמה

רק ככה עם ישראל יבין שהמדינה הזאת דפוקה.

אין כמוה ♡מוטיבציה
שכחת ו'..השפיץ!
מה הבעיה אם הוא יבחר?אל שאביחה

כבר היה פה ברק, היה אולמרט, ושניהם היו פחות גרועים משרון וביבי.

צאו כבר מהשיעבוד הגלותי שלכם לימין שגם נוגד את התורה וגם את השכל הישר.

למה?מה יקרה?השפיץ!
את לבני.ראשית חכמה

היא תגרום למדינה לההרס על בטוח.

לא הייתיהשפיץ!
בונה על זה
במה ביבי עדיףהשפיץ!
על הרצוג?
עכשיו קראתי שממשל אובמה מזרים כספים עצומים לבחירות בישראלhamedinai
יש אפשרות שחלק מהכספים האלו נשלחים גם לאנשים שונים בימין-דתיים-חרדים שיכולים איכשהו לטרפד את דרכו של הימין בישראל.

לכן צריך מאוד להיזהר מפרובוקטורים למיניהם שבמסוה של קיצוניות מזויפת מחבלים במחנה הימין בכל מיני דרכים מתוחכמות. חלקם עושים את זה בלי להיות מודעים שהם נהפכו להיות סוכנים של כוחות הרשע. כי השוחד יעוור.

הבחינה היא פשוטה: האם הבן אדם משקיע מאמצים לשכנע את השמאל שלא כדאי נסיגות. אם הוא עושה את זה ומצליח, הסיכויים שהוא סוכן של כוחות הרשע הוא אפסי.

אולי אני פרנואידי מדי. אבל כבר היו דברים מעולם.
לא "אולי" אתה פראנויד מדי.השפיץ!
בטוח אתה פראנויד מדי
כל השנים...סיעתא דשמייא1

....העולם קיבל בשוויון נפש את ההתיישבות היהודית בעמק הירדן ויהודה.

מרגע שמתיישבים החלו לרקוד בסבסטיה ולשיר "עוצו עיצה ותופר" בניגוד למדיניות הממשלה דאז,

ובהמשך, חילופי שלטון ותגבור ההתיישבות בגב ההר, עם חיכוך מתגבר עם האוכלוסיה הערבית

העולם מתעורר לחרמות ונידויים. מעניין מה חושבים תושבי עמק הירדן, ישובים כמו פצאל, על המצב.

לא עמק הירדן אלא בקעת הירדןזיויק
ולא ככ מסכים איתך, מה שעשה את ההבדל זה אוסלו
לאחושב. נהפוך הוא…סיעתא דשמייא1

… אוסלו יכל להצליח (אולי) אם היינו נצמדים בעניין ההתישבות לתוכנית אלון..

בכלל לו לא היינו מפנים את סיני לא היינו מגיעים לאוסלו. אגב לא פינינו אף ישוב באוסלו והתפטרנו מלדאוג ליותר ממיליון ערבים . נכון שזה גרר טרור אבל אף ממשלה כולל ממשלת הימין על מלא לא נסתה לבטל את ההסכם. אז קצת מחשבה הגיונית ובלי פוזיציה בבקשה.

שוב אתה מעלה את הגרה הזאת?! שמענו אותך מרגל!הסטורי

'העולם' היה נגד הקמת המדינה

'העולם' היה נגד השלטון שלנו בירושלים

'העולם' היה נגד כל התיישבות חדשה

לא חשוב מה יאמרו הגוים - חשוב מה יעשו היהודים (הנאמנים, לא הנפולת של נמושות כמוך)!

היא הנותנת…סיעתא דשמייא1

כשעושים את זה בחכמה למרות שהעולם לא מקבל זה עובר בלי חרמות ובלי נידויים ממדינות המערב. כן היה החרם הערבי לגבי מוצרי יבוא אבל היצוא הישראלי לא נפגע ורק גדל. במקום להכפיש ולזהם כדאי שתנסה להיות ענייני. חבל שגידולים כמו תמרים איכותיים תוצרת בקעת הירדן לדוגמא לא יהיו על מדפי סופרמרקטים בעולם רק בגלל מדיניות התיישבותית שגוייה שמושכת תשומת לב עולמית לא חיובית.

אגב גם מדיניות של פוליטיקה של משרות ותקציבים בקרן קיימת לישראל הביאה לירידה בתרומות לקרן שגם זה שינוי לרעה לצערי.

אתה אמיתי?! חרם הנפט מוכר לך? האמברגו על מכוניותהסטורי

שאילץ את ישראל לייצר סוסיתות שבעלי חיים אכלו, מוכר לך? העובדה שבמלחמת יום כיפור, אף מדינה אירופאית לא הסכימה שהמטוסים האמריקאים עם הציוד בשבילנו יתדלקו אצלה ידועה לך?

תמיד היו חרמות, תמיד היו גינויים, סנקציות אלו ואחרות, "העולם כולו נגדנו לא נורא נסתדר" לא נכתב היום.

הועברת לדף אחר

רק יהודון גלותי כמוך, מאשים את היהודים בזה שהגויים הצבועים אנטישמיים. קראנו בפרשה האחרונה על נמושות כמוך. האנטישמיות האירופאית של כל הדורות, של מסעי הצלב, של האינקווזיציה, של פרעות ת"ח-ת"ט ושאר הפוגרומים עד השואה, בסה"כ לובשת היום, כשאנחנו חזקים ואי אפשר פשוט להוביל אותנו למשרפות, תחפושת של 'סנקציות על קיצונים'.

אמרתי חרם ערבי….סיעתא דשמייא1
… אבל זה לא פגע ביצוא הישראלי. להפך הצלחנו ליצר פירות , ירקות, פרחים מגוש קטיף, עוזי, טכנולוגיות למיניהם ועוד. אנחנו מוחרמים היום בעיקר ביצוא. 
אה, עגבניות ועוזי, כאילו היום לא עומדים בתור לקנותהסטורי

מאיתנו את שיאי הטכנולגיה והנשק:

צרפת מודה: ישראל לא צריכה אותנו, היא מטילה עלינו אמברגו - סרוגים

לך תוציא דיבה במקום אחר, אצלינו המרגלים כמוך כבר מתו במגיפה.

סיימנו להיות יהודונים גלותיים שמאשימים את עצמם, ברשעה של האירופאים. 

אם נכמרו רחמיך על הרוצחים והאנסים הישמעאליםאיתן גיל

תציע להם קורת גג באוסטרליה המפנקת.

כל רוצח וכל אנס יורשה לקחת איתו חצי קילומטר של מנהרת תופת.

מי שמרחם בעקיפין על מרצחים…סיעתא דשמייא1

… זה אנשי ימין שפוגעים בצורה עוורת בערבים

ומשניאים אותנו בכל העולם, פוגעים ביצוא שלנו ומרחיבים את מעגל האלימות. מילא אם זה היה מרחיב את גבולות ארץ ישראל ניחא אבל במבחן התוצאה אנחנו רק בנסיגה. הגליל והנגב עם רוב ערבי,ביהודה ושומרון יש ערבוביה כלומר אין תכנון של שטח יהודי מובהק. צעירים מנסים להפחיד ערבים כדי לנקות שטח כאילו אנחנו בשנת 48 ששם עשינו את זה בהצלחה ללא מצלמות וטיק טוק. ידידי המציאות כואבת.

הייתי רוצה לפתוח רדיו מחר בבוקראיתן גיל

ולשמוע שכל החברים שלך הישמעאלים עלו על מטוסים ונחתו באוסטרליה ( גם אירופה זה טוב), אבל זה לא יהיה, ולכן מעט מעט אגרשנו מפניך.

ערבי ימ"ש שמפחד להיות כאן, זה בסדר גמור. חבל שיש כאלה שלא מפחדים להיות כאן.

הם לא חברים שלי. זה אתה שרוצה לגור..סיעתא דשמייא1
… בתוכם בכוח.
הם מהגרים מערב הסעודיתאיתן גיל

ואני נולדתי כאן.

גם הם לא מתים להיות כאן, אבל חשוב להם יותר שאני לא אהיה כאן.

ב- 48 זה נגמר בנכבה, ונכבה נוספת היא עניין של זמן.

טוב. גם אתה כדאי…סיעתא דשמייא1
שתלמד פרקי רבי אליעזר כדי שתבין את מהלך העניינים.
מכיר פרקי דמגוגיה של נפולת של נמושות ושל יורדיםאיתן גילאחרונה
זה עוד לא היה..סיעתא דשמייא1

"אין כניסה לישראלים: בגלל מדיניות הממשלה הטיסה מישראל לא הורשתה לנחות

טיסה מישראל לבירת סלובניה, נאלצה לסטות ממסלולה לאחר שנתקלה בסירוב מצד השלטונות לאפשר את הנחיתה. הסיבה - החלטה פוליטית. כל הפרטים על התקרית החריגה"

מעניין אם יש ביביסט בטיסה .

סלובניה היא היורשת הטבעית של גרמניה הנאציתאיתן גיל
אין כניסה ליהודים ולכלבים.
טוב בשביל זה…סיעתא דשמייא1
… שאלתי אם יש ביביסטים במטוס שרוצים לתת פרנסה לתיירות הסלובנית האנטישמית.
לא הייתי באוסטרליה ובסלובניה, ולא אסע לשםאיתן גיל
שיחנקו.
ובאירופה האנטישמית?סיעתא דשמייא1
באירופה הייתי, ולא כטיילן. תסתפק בזה.איתן גיל
זה לא 'בגלל מדיניות הממשלה'הסטורי
האירופאים אנטישמים אלף שנה, הם לא צריכים את התירוצים שלך.

היום לא מצטלם טוב לשרוף בתי כנסת על המתפללים בתוכם, להעלות למוקד בתהלוכות או-טו-דה-פה או להוביל לתאי גזים - אז בטענות פסדו-מוסריות, הנכדים של הנאצים מטילים סנקציות על ישראל.

עברנו את פרעה, נעבור גם את זה בלי הטובות שלהם ובלי ההטפות הצבועות שלך.

הערבים צריכים להפסיק להתחכך בנו, זה כזה פשוטנקדימון
רוצים להישאר בינינו בשלווה? תחיו את חייכם בשקט. תרעו צאן, תמסקו זיתים, תבנו באופן חוקי ואדריכלי, תניפו דגל ישראל. זה כזה פשוט.
תלמד פרקי רבי אליעזר ותבין….סיעתא דשמייא1
…שאתה חי בסרט.
תלמד הלכה ותבין...נקדימון

...שאתה נוצרי.

כל המשים ליבואריק מהדרום
כל המשים על לבו שיעסוק בתורה ולא יעשה מלאכה ויתפרנס מן הצדקה, הרי זה חילל את השם וביזה את התורה וכיבה מאור הדת וגרם רעה לעצמו ונטל חייו מן העולם הבא, לפי שאסור ליהנות מדברי תורה בעולם הזה. אמרו חכמים, 'כל הנהנה מדברי תורה נטל חייו מן העולם'. ועוד ציוו ואמרו, 'אל תעשם עטרה להתגדל בהן ולא קרדום לחפור בהן'. ועוד ציוו ואמרו, 'אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות', 'וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון'. וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות.
רק שבמדינת ישראל, במשך עשרות שנים, כדי לקבל פטורפ.א.

מהשירות הצבאי (תורתו אומנותו), הקביעות וההנהגות הללו נשארו בגדר המלצה בלבד …

אבל ביהדות החרדית באירופה, בארה"ב, בדרום אפריקה, באוסטרליה- כיוון ששם לא קיים הצורך להתחמק משירות צבאי, ואין תמיכה ממשלתית ופטורים והנחות וקצבאות נדיבות בזכות העסקנים הפוליטיים, גם לא קיים מוסד ה"אברכות" במתכונת המוכרת בישראל.

שם הגברים הנשואים עובדים ומתפרנסים ואפילו רבים מהם הם בעלי הון רב.  

אולי מספיק להביא ראיה מאירופה וארה"בקול אומר קרא

באמת שם הם לא מצליחים לגדל אברכים ברמה שיש כאן בארץ חוץ ממקומות כמו ליקווד ששם מוסד האברכים הוא בדיוק כמו פה

וכן תפסיקו לזלזל ולשפוך את כל מה שאתם שומעים מהחילונים כל היום אל תנסו אפילו להשוות בין התורה במושגים והשאיפות שלכם למה שהחרדים מצפים מעצמם אל תשווה אותם לחרדי מאמריקה כי כן הם שואפים להיות הרבה יותר מזה

תסתובב במקומות כמו מודיעין עילית תראה אלפי אברכים שמה שמעניין אותם בעולם הוא גדרים במוקצה או בבונה בכלים שלומדים תורה מהבוקר עד הלילה כן בדיוק ככה וברור לך שעם כל המימרות שלך המספר שעות שלך ביום אחרי יום עבודה לא ישוו לזה והם מקריבים מעצמם המון בשביל זה והאשה שלהם עובדת והם מחליטים להסתפק בזה כדי לחיות חיי תורה

אתה מדבר על אנשים טהורים שעולם המושגים שלהם רחוק כרחוק מזרח ממערב מהעולם שלך

ומי מתפרנס מן הצדקה מה זה הקשקוש הזה למה מישהו מהם ביקש ממך משהו אם אתה מדבר על הכמה מאות שקלים שהם מקבלים מלגה מהמדינה מחודש זה זכות קיום למדינה ואף אחד לא שואל אותך כמו שלא שואלים אותם על מימון להבימה.

כתבתי קצת חריף אבל פשוט כואב לי לאיפה חלקים בציונות הדתית נגררים זה לא ישפיע על שום חרדי כהוא זה הם כ"כ בטוחים בצדקת דרכם אבל אתה ממבט לאחור תתבייש בעצמך איך דיברת על לומדי תורה

נו בסדר... אבל לפחות תשים סימני פיסוק פה ושםנקדימון
לפחות הסיסמאות וההבלים ייראו טוב יותר
לכן עולם התורה פורח במדינת ישראל ולא שםפתית שלגאחרונה

גדולי הדור הבא צומחים פה בארץ הקודש. יש הזדמנות שווה לכולם לעמול בתורה ולהיות ת"ח.

זאת נקודת זכות ענקית של מדינת ישראל.

יחד עם זה יש גם בעיות שצריך לפתור

נמאס לי כבר מכל האדיוטים השימושייםקעלעברימבאר

בפייסבוק.

סתמו ת'פה!

כרגע סמוטריץ מנסה להלך בין הטיפות ולבחור ברע במיעוטו . הוא לא תמך בחוק לימוד תורה מרצונו אלא כי לא היתה לו ברירה כי החרדים הכניסו אותו בכוח לברוך הזה.

אז סתמו ת'פה ותנו לו לעבוד פוליטית כמו שהוא יודע!

אלא אם כן אתם רוצים להיות אידיוטים שימושיים מכשירים בידי בנט וחבריו לפיד וגולן כדי להפיל את הימין

(לא מדבר על מילואימניקים עייפים שאין דנים את האדם בכעסו. רק שידעו שבממשלת בנט לא יגייסו אף חרדי)

סמוטריץ' המתפכח הראשון בציונות הדתיתאיתן גיל

האיש הזה שגרר את הציונות הדתית לעברי פי פחת,המבין את הטעות שעשה ולקח כמה צעדים אחורה.

מה שדחף אותו להבין זה בג"ץ שבפסק דין שערורייתי הוציא את כל ראשי ישיבות ההסדר להודיע שאין יותר גיוסים לשריון,

וזה בדיוק מה שטוענים ראשי הישיבות החרדים בחדרי חדרים ובריש גלי: צה"ל הפך מזמן לצז"ל (=צבא זימה לאומי), וככזה- לא נוכל להסכים לחוק גיוס בכל נוסח שהוא. 

לא קשור. זה נראה שאו שהחרדיםקעלעברימבאר
כפו עליו את החוק, אחרת לא ילכו עם ביבי בקדנציה הבאה. או שביבי כפה עליו לתמוך בחוק
קשקוש, כרגילהסטורי
סמוטריץ' כפי ש @קעלעברימבאר הגדיר יפה - הולך כל הקדנציה בנושא  בין הטיפות.

הוא ממש לא צריך שהעסקנים מגיל 15 גפני ודרעי ילמדו אותו על הערך של לימוד תורה, הוא גדל על זה וגידל על זה. הוא דאג לישיבות בהחלט, גם לישיבות החרדיות. אם השרים והח"כים החרדים, לא היו תוקעים מקלות בגלגלי הרפורמה המשפטית. אם החרדים היו נוהגים בקצת תבונה - היו מסכימים למתווה הגיוס של אדלשטיין, שלא היה פוגע בשערה של מי שבאמת לומד, והיו חוסכים את כל הסאגה הנוכחית.

מתברר שזה היה במצע של סמוטריץ'נקדימון

בבחירות האחרונות, ופשוט כולנו שכחנו.

המפלגה פרסמה את זה בפייסבוק היום.

אמנם קצת שונה המצב היום ממה שהיה בבחירות... ובהחלט נכון לציין שהם סירבו לאשר חוק שמשווה לומדים לחיילים. ניסו לעקר את העוקץ של הקרדום לחפור בה שהחרדים רצו. לא בטוח שזה באמת דווה משהו, אבל אלה העובדות על כל פנים...

העובדות לא מעניינותהסטוריאחרונה
את איתן גיל, רק האובססיה לסמוטריץ'.

טראמפ החדש: יריתם מספיק, חיזרו למשא ומתןאיתן גיל

אירן בתגובה: מי סופר אותך? ג'יננ'י טיפש, וגס רוח. 

עוד מאירן: צוחק מי שצוחק אחרון.

טראמפ החדש: שוב תימרנתי את איתן גילנקדימון
🤣🤣🤣הסטורי
אנחנו חוטפים, ואותך זה מצחיק.איתן גיל
המצחיק זה שהאירנים הם אלו שחוטפים, ואתה חגגת כאןהסטורי
בשמם
דבר איתי על הג'ינג'י ולא על האירניםאיתן גיל
אנחנו תוקפים, ואותך זה מעציבנקדימון

זה עכברנות המקלדת שמוציאה ממך כל כך הרבה עין רעה וחצי הכוס הריקה, או שגם במציאות אתה כזה?

אנחנו חוטפים ומגיבים.איתן גיל

טראמפ החדש לא מצטרף.

כבר לא סופר אותנו.

אתה מפטפט את עצמך לדעתנקדימון

בלי לדעת

אתה אחלהאיתן גיל

ד"ש מאוסטרליה הרחוקה.

טראמפ החדש: ישראל ואירן חייבות להפסיק מיד את היריאיתן גיל

פעם הוא היה איתנו ועכשו הוא מהאו"ם

הוא ממשיך לעשות בך פסיכולוגית מה שבא לונקדימון
ואתה ממשיך כמו עלה נידף ברוח, כלומר כמו ברק רביד. זה פשוט בדיחה
נתניהו וטראמפ, בתיאום מלא, משחקים מול אירן אתהסטורי
השוטר הטוב והשוטר הרע.

משום מה אתה נבהל מכל הצהרה, בלי להבין שההצהרות הן חלק מהמשחק.

ולכן שפך עליו מטר של קללות וניבולי פהאיתן גיל

שבשום מגרש כדורגל לא יעזו להשמיע אותם.

"מטר"נקדימון

מכל נמחה עושים פיל.

יש יותר ממטרי ברכות מאשר טפטופי התעיה של "ניבולי פה"

לטראמפ יש פה גדול וזה לא חדשהסטורי
לא צריך להתייחס לדיבורים שלו, אלא למעשים. למעשה הוא עושה על אירן מצור ובעוד שהם וכל העולם קונים את ההצגה שהזמן עומד לרשותם והוא לחוץ על הסכם - למעשה הוא לא מסכים להסכם שלא מפרק את יכולתיהם הצבאיות, מה שיביא לסופו של המשטר.

בנתיים, כחלק מההצגה, הוא כביכול מרסן אותנו, חוץ ממתי ש"ביבי לא הקשיב לו" וצה"ל היכה הלילה והבוקר באירן היטב. מה שיזרז אותם להגיע להסכם שהוא רוצה או לקרוס.

פשוט מדהים שאנשים שמבינים דבר או שניים, עוד קונים את ההצגות על 'פערים בין נתניהו לטראמפ'.

תכלס באמת בדיחה מה שהולך כאןכְּקֶדֶם
עצוב. ואנשים עוד ממשיכים לאהוד את הגאוותן הפחדן הזה
מי שבאמת מדמיין, שנתניהו וטראמפ לא מתואמיםהסטוריאחרונה
עד הצעד האחרון - כולל ההפצצות של צה"ל שלשום, שהיו הכנה להפצצות האמריקאיות אתמול (ואולי גם הלילה) - יש לי קרקע זמינה לבניה על המאדים למכור לו...
לא נראה שפייגלין צודק:קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך י"ט בסיוון תשפ"ו 19:19

פייגלין לערוץ 7: זהות מחזירה לגוש הימין קולות שזלגו לליברמן ולבנט | ערוץ 7

שמעתי על הרבה לייטים שלא יצביעו לבנט בגלל שבעיניהם הוא שקרן, ויצביעו לסמוטריץ בלית ברירה, לא כי אוהבים את סמוטריץ.

יש מצב שפייגלין ישתה לסמוטריץ את המצביעים. ואם גם פייגלין וגם סמוטריץ לא יעברו את אחוז החסימה, הלך על גוש הימין

ההגיון (המוזר) שלישלג דאשתקד

אומר שמי שלא מתחתן ברבנות, גם הנישואין שלא הם לא ממש כדמו"י. העדים פסולים וכדו'.

אז אין את הבעיה של הגט.

במקוםרועישםטוב

במקום פעם אחת ולתמיד לגמור את הסיפור (להפציץ את כל מה שקשור לחשמל, מים והתשתיות הכי בסיסיות ככה שפשוט טכנית

לא יהיה אפשר לגור שם), עוד פעם כמה טילים לפה, כמה טילים לשם. הכל מטומטם לחלוטין.

כי ביביshaulreznik

צעד קדימה, שני צעדים אחורה, "תחזיקו אותי חזק". תמצית המדיניות של הגאון האסטרטגי עם האנגלית המוצחצחת (שיש לכל ילד שלומד בחו"ל מגיל 8).

תחליטו: ביבי או טראמפנקדימון
הדילוגים האלה בין ביבי שולט בטראמפ לבין טראמפ שולט בביבי; ביבי האשם או טראמפ האשם. אתם נראים כל כך מבוהלים ועלובים עם התנודות ברוח האלה. רחמיי...
שניהם הרע במיעוטוshaulreznik

נתניהו הוא זגזגן, טראמפ הוא זגזגן חולה נפש.

תתעסקו בשלושת רבעי הכוס המלאהנקדימון
במקום להתגולל בקיא של העין הרעה, ולחפש איפה אתם עליונים על האחר.
בקושי שמינית כוסshaulreznik

הישגים: זיני וגופמן, מבצע הביפרים, פגיעה בתוכנית הגרעין האיראנית

הפסדים: הרפורמה המשפטית בוטלה, היועמ"שית לא פוטרה וממשיכה להשתולל, שירות קרבי לחיילות הולך ומתרחב, חמאס מתעצם, חיזבאללה משתקמת, איראן משתקמת.

אני עדיין ממליץ להפסיק להתגולל בקיא של העין הרעהנקדימון

צריך להיות טיפש או רשע כדי לכתוב את הרשימות הפגומות שהצגת כאן.

אני לא מתכוון להיכנס למלחמת רשימות, וגם לא לתקן את הפגמים בשלך.

פשוט תנסו להתבגר מעבר לעכברנות המקלדת הזו...

אם היו כותבים לך בפאתוס דומה בימי ממשלת בנט-לפידshaulreznik

היית משתכנע או שהיית מצביע על הצלחות וכשלים?

קודם הייתי מצביע על העובדותנקדימון
וברשימות שלך מכעט ואין כאלה
תכל'ס.. במקום לשחק משחקי קופסאנקדימון
אנחנו מתעסקים עם החיים האמיתיים. הגיע הזמן לחזור למשחקי קופסא, שם הכל קל ונגמר בקלות מדהימה.
כנראה שניהול מדינה ומלחמה אינו דומה למשחקי מחשבפ.א.
זה שאתה לא מבין לא הופך את זה למטומטםקורא נלהב לשעבראחרונה

יש שיקולים רחבים.

-'מדיניות הכלה' של 'טיפטופים וסבבים'- באמת על הפנים.

-מדיניות אחראית בשביל לאפשר לטראמפ למצות את המו"מ עם איראן שתפרד מהגרעין?- שווה לתת צ'אנס.

להזכירכם לכן גם מראש מבצע שאגת ארי הופסק בשביל לאפשר את המו"מ הזה. כי כנראה קשה מאד להגיע לכל האורניום המועשר.

כמובן תוך המשך הלחימה הנוכחית מול חיזבאללה

"שאגת הארי" "ארי שאמרת נעשה שועל"סיעתא דשמייא1
שהשועל שברח לאדמה טמאה, ישתוק לפחותהסטורי
המרגל שימות במדבר האוסטרלינקדימוןאחרונה
ניתוח מקורי וקצר של מה שקרה ביומיים האחרוניםסביר11

אולי יעניין אותך