12 שנים.. עברנו יחד הכל!! עצב, שמחה, כעס, התרגשות, ציפיה, ייאוש.. הייתי שם בזמן הארוך שחיכית.. למרות שהייתי עמוק בגלגל החיים..עבודה, ילדים, בעל, משפחה. נתתי לך כל מה שיכולתי: הקשבה, ייעוץ, עזרה טכנית ונפשית.. בכל שעה ובכל זמן. כל לידה, ברית, תאריך..היה הזדמנות להתפלל עליך. היינו כתובת אחת לשניה..
אני מרגישה שקיבלתי ממך סטירה! באלגנטיות ( או שלא..) הורדת אותי מרכבת החיים שלך. כשאשמע פתאום שילדת..לא אתפלא )-:.. אני..שהייתי שותפה ללבטים, לתחינות, לבכי..
אני גם מרגישה שאיבדתי חברה..אחות..
נכון, התחתנת וזה מורכב!! אבל את ממשיכה לבלות, לצאת, לדבר, להשתתף..רק שלא איתי (וגם לא עם בעלך..כי אם זה היה איתו..לא הייתי כואבת כל כך!).. זכותך! אבל לי עצוב..
תמיד האמנתי שיש דבר כזה חברות אמת.. אז אולי בתור חברה שכזאת אני צריכה להבין אותך?! לאפשר לשינוי שאת רוצה לקרות בלי להפגע?!
לעולם תיזכרי בשבילי כחברה/ אחות שהיתה שם בשבילי כשהייתי צריכה. ולעולם... אהיה כאן בשבילך כשתצטרכי!
בשולי הדברים..
אני נשואה ויש לי ולבעלי קשר מדהים! אבל אצלי..זה לא סותר..הוא או היא לא היו תחליף בחיים אחד לשניה... חווינו יחד את ההתבגרות, את עיצוב האישיות, את הלימודים, בחירת בן הזוג, הריונות, לידות.. וזהו..פתאום בטבעת אחת..היא הלכה.. מרגישה סוג של פקק שעכשיו כבר לא צריך ומצד שני..חסר . לי ההקשבה והעצות שרק היא יכלה לתת לי..
חיפשתי מקום לחלוק את הכאב..כי אין לי רצון להכניס אותה לפלונטר..
וחיפשתי מקום להעלות נקודה..אל תסגרו ככה דלתות! תנהלו שיחה בוגרת ממקום של חברות. תסבירו, תדברו, תלכו..אבל מתוך מחשבה על הזולת..