בס"ד
בדרכי לעבודה היום בגן ילדים ראיתי שלטי פרסומות ותעמולה של הבחירות, אך שלט אחד גדול לקח במיוחד את תשומת ליבי:
כתוב בו כך: "מסירת שטחים - סכנת חיים!" ובצד נכתב על ההתנתקות ועוד... ואני, כתושבת גינות שומרון שהיא התנחלות כביכול... הרגשתי שממש הבחירות האלה קריטיות לגבינו.
עברה לי הרגשה כאילו מחר או- טו- טו חס וחלילה והיו לא תיהיה ב"ה דופקים לי בדלת.....![]()
![]()
רק מי שגר כאן ורואה את השלטים האלה ברחובות הערים יכול להבין ולהרגיש את מה שחשתי בלב ובנשמה ....
הרגשה כבדה כזאת.. עצובה.. שנמשכת מאליה כל הזמן, שהנה , עוד מעט נגזר גורלי אחרי הבחירות האלה... שאם חלילה וחס השמאל יעלה לשילטון- וכך אגב גם אימי אמרה- "אם ציפי והשמאל יהיו בשילטון- אבוי לכולנו- יתנו יישר הכל לערבים! אסור שזה יקרה!" ![]()
ואימי כבר דיברה אגב נגד מסירת האיזור שלנו לאוייב- "גם עם ערפת בעצמו יגור כאן מתחתינו- אני נשארת!" רצינית איתכם- ככה בפירוש היא אמרה כשראיתי יום אחד כתבה באתר ערוץ 7 שנכתב על היישובים שביבי באיזה נאום אמר שיגרש..כולל אותנו....קרני שומרון.. לכן...המחשבות על כך ששוב אנחנו בכותרות ולא בדבר טוב..לא ממש מוצאת חן בעיניי...אך מה ביכולתי כרגע לעשות חוץ מלהתפלל ולזעוק לה' ולבקש רחמי שמיים? ולהצביע ל"בית היהודי " או "ייחד" (אני עדיין מתלבטת בכך..למי אצביע מביניהם)..
מה אתם הייתם מרגישים וחושבים על כך ? אשמח לשמוע ....באהבת אחים
מיכל.

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל