למה יחד מדשדשים במקום?hamedinai
היה להם כבר בסקרים 5 מנדטים. אבל בסקרים האחרונים יש רק 4.

מה שהיה באמצע אלו הסרטונים איך הולכים מכות בחנות ליד מערת המכפלה, משאית הזבל, והשפרצת מיים על זועבי.

הבוחר מן המניין לא מבין כל כך את ההיגיון העמוק הטמון בתוך המסרים האלו.

אבל יש דברים יותר פשטניים שכולם יכולים להבין ולהתחבר לזה:

המרחק שבין עוטף עזה לעזה והמרחק שבין עוטף יו"ש ליו"ש.

וכמה שאני לא מנסה להעביר להם שזה צריך להיות המסר המרכזי, כאילו שאני מדבר לאוויר.
אתה מערבב דבריםהמרקד

האירוע בחברון החל ע"י הערבים שניסו לפגוע ביהודים שעברו שם והיהודים הגיבו כפי שצריך, השפרצת המים על זועבי לא בוצעה מטעם המפלגה אלא ע"י סטודנט שעשה זאת על דעת עצמו.
בכל מקרה הארועים הללו אינם חלק מקמפיין המפלגה.
ומה שאתה מציע לא שייך בכלל לבחירות, משום שהוא לא מסביר למה דווקא יחד אלא מסביר באופן כללי למה להצביע למפלגת ימין. יחד מעוניינים בקולות שילכו אליהם ולא לנדב קולות למפלגות הימין האחרות. קמפיין כמו מה שאתה מציע רק יחזק את הבית היהודי והליכוד על חשבון יחד, משום שהבית היהודי והליכוד גם מצהירים (אני מדגיש: מצהירים, לא עושים) את העמדות הללו.
וחוץ מזה, גם לעמוד במקום זה טוב, לפחות אנחנו לא יורדים. מה שחשוב לזכור זה שלא היה סקר, אפילו לא אחד, בו יחד קיבלה מתחת לארבעה מנדטים וזה הישג אדיר. בעז"ה בבחירות נקבל לפחות 7 מנדטים.

זה כן מסביר למה דווקא יחד. שאר הימין לא מספיק חזקיםhamedinai
ומי שמתחיל להבין את גודל הסכנה בנסיגות, מבין שצריך ימין הכי נחוש, ימין הכי חזק, ימין הכי מאמין.

יחד צריכים לגשת עם גישה שאין ימין אחר רק הם, ואז הם יצליחו. אם הם ניגשים עם גישה שהם הימין המצחיק, המבדר, או סתם גלגל חמישי, הם יקבלו בהתאם.
הלוואי שהציבור היה מבין את זההמרקד

אבל לצערי הציבור הולך שבי אחרי אחיזות העיניים של בנט וביבי.
לכן צריך להסביר להם למה דווקא יחד ולא ביבי ובנט.
את המסרים האלה שאתה כותב רוב הציבור כבר הפנים, רוב הציבור ימני בדעותיו, אבל צריך להסביר לציבור מי ימין אמיתי ומי מתחזה לימין אמיתי כשבפועל הוא לא כזה, וזה מה שיחד עושים.

בנט וביבי לא אוחזים עיניים. זה יחדhamedinai
עבר עריכה על ידי hamedinai בתאריך י"ד באדר תשע"ה 23:23
הליכוד בפירוש אומרים שהם בעד שני מדינות. והבית היהודי עדיין נאבקים עם מיטוס ההתנצלות.

אם זה שני מדינות בהכרח שיהיו נסיגות, רק אם סומכים על הנס שהערבים עצמם לא ירצו לקחת.

אבל יחד לא נכנסים לפרצה הזו להסביר על סכנת הנסיגות ולפנות לעם. מתקבל רושם שהם או באותה דעה או שבין כה אין להם מספיק אמונה שהם מסוגלים לעצור את הנסיגות בלי להסתמך על ניסים.

גם מתקבל הרושם שיחד אין להם מספיק ביטחון עצמי לפנות לקהל במרכז המפה ולהסביר להם על הסכנה שבנסיגות ולהעביר אותם ימינה. הם מסתפקים עם קהל שבין כה יש להם כבר את הדעות הנכונות. זאת אומרת הם לא מוכנים להיות גדולים וחזקים.
הליכוד מציגים את עצמם כימין אידיאולוגיהמרקד

הם מנסים להשכיח מהציבור את זה שהם בעד שתי מדינות.
והבית היהודי מציגים את עצמם כימין מאוד מאוד מאוד אידיאולוגי.
ואני שוב מזכיר ואומר: אין ליחד מה לנסות ולשכנע אנשים שאינם ימנים. אדם לא הופך בן רגע משמאלני או מרכז לאחד שיצביע למפלגה שמספר 4 שלה זה מרזל. שמאלני שיהפוך לימני יתחיל בלהצביע לביבי או מקסימום לבנט, ויחד לא עושים תעמולה בחינם למתחרים.
וכפי שאמרתי כל הזמן, שינוי תודעתי זה תהליך שלוקח זמן, את זה צריך לעשות (ועושים) בזמן שבין בחירות לבחירות, אך זמן בחירות הוא זמן קצר מדי לשינויים בתודעה ולכן צריך להיאבק על כך שימני אידיאולוגי יצביע למפלגת ימין אידיאולוגית אמיתית ולא לאחת שמשלה את בוחריה שהיא ימין אידיאולוגי.

כמו המדד של יראת שמים שזה לא לפי אורך הזקןhamedinai
עבר עריכה על ידי hamedinai בתאריך ט"ו באדר תשע"ה 10:59
ככה אצלי המדד של הימניות זה לא למי שטוען שהוא ימני.

אם לא מסבירים כלום בבחירות בהקשר לנסיגות מתקבל הרושם או שכולם נגד נסיגות או שכולם בעד.

ומי שאינו מפרגן שיצביעו בעד מפלגה ימנית יריבה, מבחינתי הוא השמאלני.
מרץ שהם שמאלנים אמיתיים כן מפרגנים קולות למפלגת עבודה. פעם ראיתי שכמעט כל הפעילים המתנדבים של העבודה הם אנשי מרץ. כי מתנדבים יש רק בקרב הכי קיצוניים.

"ויחד לא עושים תעמולה בחינם למתחרים"
זה בנוסח "גם לי גם לך לא יהיה".
אצלך זה כך, אבל לא אצל רוב הציבורהמרקד

רוב הציבור הולך שבי אחרי נאומים והצהרות.
ובהחלט שמדברים ביחד על הנושא של נסיגות, אך לא בכיוון של להסביר למה נסיגות זה רע (הסברתי כבר למה) אלא בכיוון של הסברה שאנחנו היחידים שנאבק באמת בזה.
ואין אף מפלגה שמשקיעה קמפיין בחירות בשביל מפלגה אחרת, גם לא מרצ. בחיים לא שמעתי על כך שמרצ מנדבת פעילים לעבודה, נזה נשמע לי לא הגיוני. בזמן בחירות כל מפלגה משקיעה בעצמה, ככה זה.
אבל יש כאלה שעושים את מה שאתה אומר ופתחו בקמפיין להצביע למפלגות הימין עם סיסמאות כמו שאתה מדבר עליהם. מתוכננת גם עצרת ענק. זה התפקיד של ארגונים לא מפלגתיים, משום שבזמן הבחירות מפלגה לא תשקיע מקמפיין הבחירות שלה כדי לחזק מפלגה אחרת.

אני ראיתי את זה במו עיני. כל המתנדבים של עבודה היו מרץhamedinai
כי עבודה מחפשים רק כסף וג'ובים.

אבל פה לא מבקשים ךנדב גם את סנ. רק להציג משפט אחד: נסיגה מיו"ש טילים על בן גוריון. נסחגנ מיו"ש מנהרות לכפר סבא. נסיגה מיו"ש מרגמות על הכנסת.

וזו סיסמה שרק יחד יכולים להשתמש, כי בהצהרות - הליכוד כבר מחוייב לשני מדינות, רק מקווים לנס שיחד יפריע להם או שהערבים לא ירצו לקחת.
קשה לי להאמין שמרצ שלחו מתנדביםהמרקד

יכול להיות שהפעילים מתנדבים למען שתי המפלגות על דעת עצמם.

יותר טוב ככהיוני
כל פעם שיהיה סקר שנותן להם מעל 5 הבית היהודי יתחילו לשפוך את הג'ורה שלהם..
בקיצור, הקטנוניות.hamedinai
היחידים שיכולים בפשטות לגרוף קולות בגלל הסכנה שנסיגותhamedinai
הם יחד. כי על אחרים יש מסמכים פה ושם שגם הם הסכימו לנסיגות.
לדעתי הם יהיו הפתעת הבחירות.שודד ים
בכל מקרה הם יהיו הפתעת הבחירות - אם יעברו ואם לא יעברו.ותן טלאחרונה

אבל לא בגלל מספר המנדטים שיהיה להם, כנראה. אלא בגלל עצם המעבר או אי המעבר. וכמובן, בגלל מרזל. מרזל מרזל מרזל

תודה. וכבר פרסמתי הלאה.hamedinai
עבר עריכה על ידי hamedinai בתאריך ט"ז באדר תשע"ה 23:23
וגם הוספתי את הקטע הבא:

בואו לא נשלה את עצמנו,

מי יטפל יותר טוב במשבר הדיור, אין לי שום הוכחה מי יותר טוב. כבר היו מקרים רבים שרצו לעשות יותר טוב ועשו יותר גרוע.

אבל דבר אחד ברור:

פינוי 1/2 מיליון יהודים או יותר מיו"ש ודחיסתם לתוך גבולות הקו הירוק יחמיר פי כמה את מצוקת הדיור.

צריכים לזכור שהפינוי כולל גם מחנות צבא שצריכים היערכות מחודשת ושטחים חדשים.

ייתכן מאוד שגם מצוקת הדיור הנוכחית בחלקה היא כתוצאה מהנסיגה מגוש קטיף.
בפשטות,נפתלי הדג
הם מפלגה שפונה לסקטור מאוד מאוד מצומצם שיכול להביא לקלפיות כמות מאוד מצומצמת של אנשים.
אני יודע שהם אוהבים להציג את עצמם האחדות כוללת, אבל המציאות מעט שונה.
אחדות של דתיים מכל הגווניםציוני
הם פונים לקהל חרדי, דתי ומסורתי.
בנט פונה מנסה לפנות גם לקהל חילוני, ולכן הביקורת מהצד הדתי, איך אתם מכניסים לקמפיין תכנים הסותרים את ההלכה?
יותר כמו זזים אחורה.LightStar

דווקא הקהילה ההודיתzmil

וחלק מחוזרי התשובה וחלק מהאתיופים והאדמור מבוסטון תומכים

את הציבור החרדי קשה לסקורציוני
הם לא משתתפים בסקרים, ותמיד נותנים לציבורים הללו על פי השערות.
יש לישי תמיכה רבנית-חרדית לא מבוטלת, שאני מאמין שתבוא לידי ביטוי בתוצאות הבחירות האמיתיות, ולא בסקרים.
לא נראה שיש מצב כל שהוא, שהוא עוברישראל אבג

אסביר למה, כל הסקרים דוגמים לפי אחוז החסימה של פעם שעברה ולפי התחזיות הכי אופטימיות (מבחינתו של ישי) זה שהציבור הערבי הולך להוסיף לאחוז ההצבעה הכללי לפחות 1.5 עד 2 אחוז, ולישי אין קול אחד שמגיע מהציבור הערבי, וא"כ הוא יצטרך ליבא לא פחות מ140000 קול מה שהאופטימים מדברים על סביבות ה125000 קול (אחד שקצת מכיר את האנשים שבוחשים במפלגת יחד)

הציבורים שהצביעו לעוצמה (66,000 קולות)ציוני
+ תמיכתם של ציבורים חרדיים מגוונים שתמכו בעבר בש"ס, בעיקר תלמידי הרב מאזוז והרב אברג'ל + החרד"לים, תלמידי הרב טאו, שברובם תמכו בעבר בבית היהודי.
מסתבר ש'יחד' תעבור את אחוז החסימה בצורה ניכרת. השאלה האם הם ישיגו תמיכה של רבנים נוספים, שמרוב עיסוקם בתורה לא מזהים את השחיתות החזירית של דרעי וחבר מרעיו, על ידי כך שיפרסמו את התיעודים לכך.
שכחת את חב"ד שרובם ככולם כנראה יצביעו יחד.hamedinai
כי הם מחפשים גם יראת שמיים וגם מי שישמור על ארץ ישראל, ויחד בדיוק הכי קרובה לדרישות שלהם.
מאיפה אתה יודע שאחוז ההצבעה הולך לעלות? אין דרך לדעתהמרקד

לדעתי דווקא אחוז ההצבעה הולך לרדת באופן משמעותי, משום שהרבה אנשים שבעבר הצביעו למפלגות הקטנטנות (כמו הפיראטים, עלה ירוק, או נ נח) מתוך תקווה שאולי הם יצליחו לעבור את אחוז החסימה, הפעם לא ילכו להצביע בשל אחוז החסימה הגבוה.

המרקד, אין טעם להתייחס לטיעונים הממוחזרים לגבי אחוז החסימה..מצביעים 'יחד'

כל בר דעת מבין שיחד עוברים בענק והולכים לקבל הרבה יותר מאשר בסקרים, ושאף אדם רציני לא מתייחס לסקר מפוברק אחד בערוץ 24 (שלפני שבוע עקפנו שם את ש"ס במנדט). ברור שגם אנשי דרעי וגם אנשי בנט בלחץ ובפאניקה מאיתנו, לכן הם שולחים טוקבקיסטים בשכר לכל הפורומים והאתרים לפמפם לאנשים שיחד "לא עוברים את אחוז החסימה" בדיוק כפי שהם עשו לעוצמה לישראל בבחירות שעברו (הסיבה היחידה שבגללה עוצמה לא עברו. כמות האנשים שהושפעו מההפחדות הללו הייתה כמה עשרות אלפים. מספר הקולות שחסרו להם היה תשעת אלפים בלבד...), ולא מבינים שהפעם הדמגוגיה הזולה הזאת כבר לא עובדת על אף אחד....

נ.ב. גם אם חלילה וחס הייתה סכנה שכזאת, בכל מקרה היינו מצביעים ליחד ואדרבה - בשביל להציל 4 מנדטים לימין חובה לדאוג שיעברו למי שחושב שיש סכנה!

לא, כי אתה...נפתלי הדג
אהבתי את הניגוד.
אין סכנה אז תצביעו לנו, וגם אם הייתה סכנה - תצביעו לנו.
הניגוד הוא אולי אצלכם ידידי, בטח לא אצלנו....מצביעים 'יחד'

כי אנחנו מלכתחילה נגד כל העיסוק בעניין הזה. מי שמנסה להלך אימים ולהפחיד אנשים, כאשר הוא יודע שהדבר עלול חלילה לעלות לימין ביוקר, הוא זה שצריך לערוך עם עצמו חשבון נפש נוקב. 

אנחנו בסך הכל רוצים ושואפים למה שכל מפלגה שואפת בזמן של בחירות: שכל מי שמזדהה איתנו ותומך בדרך שלנו - גם יצביע לנו. מה פה מנוגד להיגיון?

עכשיו, אם אתה מנסה בכל זאת להעלות את הדיון האווילי והמיותר סביב אחוז החסימה, אז כן אני אומר חד וחלק: א. אין שום ספק שאנחנו עוברים ואף יותר מכך. ב. למי שתומך בנו אבל בכל זאת מהסס רק בגלל שאצלו כן מתעורר איזשהו ספק בעניין - אחד כזה על אחת כמה וכמה צריך להצביע יחד בעיקר כדי להציל 4 מנדטים לגוש הימין! מה פה לא ברור?

כל הסקרים לוקחים הכול בחשבון.hamedinai
לגבי הסקריםישראל אבג

כל הסוקרים אומרים שהדגימות שלהם מבוססות ע"פ אחוז ההצבעה של פעם קודמת, ומה שברור זה שהפעם עולה אחוז ההצבעה לפחות 1.5 עד 2 אחוז מה שבאמת עושה את מחסום אחוז החסימה לדמיוני

סרטון חדש של יחדחפרנית בנשמה

צפו בסרטון החדש של יחד:

תעמולה?נפתלי הדג
נפתלי, כעחפרנית בנשמה

אסור מלבד בשרשור המיועדנפתלי הדג
בעיניי חבל שזה לא נאכף... אבל לא אציק.
בבקשה נדייק -מרדכי
בס"ד

האיסור הוא לפתוח שרשור על סרטון חדש או קמפיין שעלה. אבל אם מדובר בתור תשובה או תגובה להודעה אחרת וזה בא לענות על ההודעה אליה זה שורשר אז זה בסדר. כמו כן אם הקמפיין עולה כדיון ולא כפרסומת (ודיון זה לא 'מה אתם אומרים על הקמפיין החדש של מפלגת הגוגל-מוגל')

בכל מקרה-
ניתן לדווח אם רוצים שזה יטופל כי אם העומס המוטל עלינו אנחנו לא שמים לב להכל.
אבא עשה אתזה.חפרנית בנשמה

הוא רצה לשלוח אתזה ופתח את הניק שלי.

סליחה.

מצטער על הפסימיותישראל אבג

ה66000 קולות שהיו למרזל לפחות כ10000 קולות היו בתוך בנק הקולות של אלי ישי לפני החיבור עם עוצמה לישראל 

ועוד כמה אלפים לא יחזרו לשם מכיוון שהם היו צעירים שדם חם זורם בעורקיהם אז הענין של לעבור את אחוז החסימה קצת דמיוני.

בכל עשרות הסקרים, למעט אחד בלבד, יחד עברו את אחוז החסימה!המרקד

זה נקרא דמיון?

והאחד הזהמרובע ירוק

הוא האחרון, אז צריך להתייחס אליו בקצת יותר משקל.

אתה מודע לכך שמכון גאוקטוגרפיהציוני
נתן לעוצמה לישראל 6 מנדטים לפני הבחירות הקודמות, נכון?
אתה מודע לכך שבסקר הקודם של המכון ש"ס קיבלה 4 מנדטים ויחד 5, ובסקר הנוכחי ש"ס קיבלה 8, נכון?
אתה מודע לכך שבסקר הזה הליכוד מוביל על העבודה ב-5 מנדטים, נתון הסותר את כל שאר הסקרים, המדברים פחות או יותר על שוויון, עם הובלה של מנדט-שניים לאחד הצדדים, נכון?
כך שאף אחד לא צריך לתת משקל לסקר האינטרנטי הטיפשי הזה.
הנה הסקר שאליו התכוונתי קודםציוני
דרך אגב,ציוני
עכשיו מפורסם באתר סקר חדש, שבו יחד עוברים.
בסדר, צודק, לא צריך להתעצבן...מרובע ירוק

חצי חיוך

הוא כבר לא האחרון, בסקר החדש יחד קיבלו 4 מנדטיםהמרקד
שכנראה ע"פ פרסומים היום הוא מומן ע"י ש"ס...מרדכי
חוץ מהסקרים שמעבירים אותםציוני
עבר עריכה על ידי ציוני בתאריך י"ט באדר תשע"ה 00:57
גם אל לנו לשכוח עשרות אלפי קולות שרצו לבחור עוצמה בבחירות הקודמות, אלא שנרתעו מכך עקב חשש שלא יעברו את אחוז החסימה. היות וככל הנראה יחד מעל אחוז החסימה, הרתיעה הזאת יורדת מהם.

ועוד הערה על הסקר האחרון של גאוקטוגרפיה, שבו יחד לא עוברים ואילו ש"ס מקבלת 8 - בסקר הקודם של אותו מכון ש"ס קיבלה 4 ויחד 5. כמו כן, בסקר הזה הליכוד מקבל 26 מנדטים, והעבודה 21, נתון הסותר באופן מוחלט את תוצאות כל שאר מכוני הסקרים.
זהו הסקר היחיד שלא העביר את יחד מאז האיחוד עם עוצמה, ורמת רצינותו מגוחכת, כפי שאנו יכולים לראות.

כך שלטעון שהסיכוי של יחד לעבור הוא דמיוני, זה מתבסס אולי על תקוות שווא של אנשים מסוימים.
התשובה ללמה יחד מדשדשים במקום נעוצה בשני גורמים פשוטים:ותן טל

1. עלייה באחוז ההצבעה במגזר הערבי, אוטומטית מעלה את המודד למנדט וגורמת ליחד לא לעלות במנדטים.

2. ליחד, בסופו של יום, יש מגזר מאוד מאוד מצומצם ממנו היא יכולה "לשתות" מנדטים, בניגוד לליכוד, ללפיד, ואפילו לבית היהודי. רוב המנדטים שיחד שותה, הם בעיקר המנדטים של עוצמה, מאוכזבי ש"X, ומעט מאוכזבי הבית היהודי, ואולי עוד אנשים פה ושם שלא הצביעו בעבר - אנשים חדשים לא נוצרים משום מקום. בסופו של דבר יחד היא מפלגת נישה הרבה יותר נישתית מהבית היהודי ולכן היכולת שלה להגדיל את מאגר התומכים שלה, קטן. מבוסס בעיקר על המפלגות הקיימות שכמובן גם נלחמות על המנדטים שלהם, אבל יכולות במקביל גם להלחם על עוד מצביעים ממפלגות מרכז לדוגמא (תבין - יחד הסיכוי שמישהו שמתלבט להצביע לכחלון או ללפיד, יצביע בעבורה - קטן. לעומת זאת הסיכוי שמתלבט כזה יצביע בסוף לליכוד, לבית היהודי, ואפילו לש"ס או לג' - גבוה בהרבה).

בגלל שני הנתונים הפשוטים האלו, יחד לא מצליחה להמריא הרבה מעבר למנדט הרביעי. סקרים בודדים יחסית מעניקים לה 5 מנדטים, ובסוף בסוף, מה שיכריע כמה תקבל ואם בכלל, זה לא המצביעים שכבר יש היום או שאולי יצטרפו עוד קצת בעתיד - אלא אחוז ההצבעה של הערבים.

אם לדוגמא הערבים הצביעו בבחירות האחרונות לדוגמא, 60 אחוז - אם בבחירות הקרובות הם יעלו ל75 אחוז, הם כנראה יקברו באופן מוחלט את יחד.

צריך להתפלל שלהרבה ערבים יירד החשק ביום הבחירות להצביע. עדיף שילכו להינות בים ביום שטוף שמש, מאשר שיצביעו

אור של חנוכה שלי...סיעתא דשמייא1
...ראוי שיצויין בכל דרשה השבת את האור הגדול של הארוע המטורף שהיה ביום ראשון . אור ששמו אחמד אל אחמד.

להרבה קשה לעכל את זה אבל לא במקרה השם שלח לשם שינוי איסלמי ערבי לעצור את היורה מלהתקרב למקום הארוע.

חשוב להנהגה  לאמר בכל רם במיוחד ליהודים יקרים כאלה שלא צריך להתלהם ולהכליל ולאבד תקווה.

אותי הוא הציל אישית.

גם בת פרעה הצילה את משה, זה לא גרםקעלעברימבאר

לשאר להיות טובים לישראל. תמיד יש חריגים.

גם בגרמניה בשואה היו חסידי אומות העולם.

גם אצל הכנענים היה איוב.

דייקת הפעם קאלימבערנקדימון
את המציל שיצא מהכלל באמת צריך להעלות על נסהסטורי
ולהוקיר לו טובה, בדיוק כמו את היחידים בגרמניה הנאצית שהצילו יהודים, בפולין, באוקרינה. כשהכלל כמעט כולו, מההנהגה ועד כמעט אחרון הקבצנים הסגירו יהודים. (אגב, בעזה בשמחת תורה לא היה אפילו אחד...)

אסור שהעובדה שהיה אחד כזה, תסמא את עיננו מלראות שכלל הערבים המוסלמים שונאים אותנו, מתחנכים על שנאתנו ומחכים לג'יהאד הגדול שבו ישמידו אותנו.

לא נשכח לרגע על שם מי הם קוראים כיכרות, את הפוסטרים של מי תולים בבתי הספר, את מי הם מעריכים ובדרכו של מי האיממים מאינדונזיה ועד ארה"ב מדריכים ללכת.

ממליץ מאוד לעקוב אחרי צבי יחזקאלי, שמביא מידי פעם 'פנינים' מדרשה בפני אלפי אנשים במסגד במיאמי/פריז/לונדון. את ההמונים שצועקים "ח'ייבר ח'ייבר יא יהוד" - ומכריזים בלי להתבלבל את מה הם רוצים לשחזר.

יופי אז אתם טוענים…סיעתא דשמייא1

… שזה מקרה. השם לא גרם שדווקא מוסלמי ערבי יעשה את את זה ואל לנו ללמוד מזה כלום.

דרך אגב אם רק 50 אחוז מערביי ארץ ישראל יחליטו לנהוג כמו אותם טרוריסטים לא היה עוזר שום שב"כ או מוסד או משמר הגבול או משטרה. הזחיחות שלכם מדאיגה.

מה הקשר מקרה?הסטורי

מה החשבון של הקב"ה, איני יודע.

אני כן יודע שלאדם יש בחירה והדת המוסלמית בחרה להיות דת של חרב "דין מוחמד בסייף". אני יודע שהם מחנכים שהפרמטר למוסר זה מעשיו של הנביא ומלמדים איך הנביא הורה וישב לראות איך חתנו עלי שוחט בידיו שבע מאות יהודים אחד אחרי השני.

אני יודע ששום דבר מהזוועות של שמחת תורה, של מעלה עקרבים, של תרפ"ט, הם לא המציאו בדור הזה - הכל מוחמד ואנשיו כבר עשו.

העובדה שיש אחד שהתעורר אצלו רצון לצדק ויושר - בהחלט מעלה אותו על נס ויהיה לו גם חלק לעולם הבא, יחד עם כל מצילי היהודים בכל הדורות. אבל אסור להתבלבל מהיחיד ולחשוב שזה הכלל כשהכלל מחנך להפך.

אתה נביא? כי יש לי עוד כמה שאלותנקדימוןאחרונה
רק 1 מתוך מיליארד? זה ייאוש, לא תקווה.נקדימון
ומכיוון שאנחנו יודעים מהי משנת האיסלאם, הקוראן ומוחמד - אז יוצא הדופן הזה הוא זה שצריך להסביר איך זה הגיוני שהוא עבר על מצוות דתו ותרבותו.
- כדי להתקבלקעלעברימבאר

להפועל צריך להרוג 100 אוהדי ביתר פעילי כך, ואוהד מכבי אחד.

-למה אוהד מכבי?

-התקבלת

בג"ץ נגד המשטרה: מותר ללבוש חולצות מחאה

האמת שגם פעילי כך נגד המשטרה בנושא הזהברגוע
אתה חושב שיש בעיה ללבוש את החולצה?צעאחרונה
אני מעניק לכם תקציב בלתי מוגבל לקמפיין פוליטיזיויק
אבל בתנאי אחד: אתם מקימים מפלגה ומריצים את עצמכם עם נבחרת. מה המצע של המפלגה שלכם? בונוס: מי האנשים שאתכם ברשימה?
כסף אף פעם לא מהווה בעיה מעכבת בפוליטיקהפ.א.
הבעיה היתה ונשארה איוש המועמדים - ליצור נבחרת שתהיה מקובלת ואטרקטיבית על פלח משמעותי מציבור הבוחרים, שתוכל לזכות במספיק מנדטים כדי להגיע לייצוג הולם בכנסת.  
מה פתאוםזיויק
לוגית, אם לכל אחד היה תקציב, הרבה יותר היו רצים והיה לך היצע גדול יותר. בלי לקבוע אם זה מצב טוב יותר או להפך.
אז לא מבין את הלוגיקה שלך בהקשר הפוליטיפ.א.אחרונה
עבר עריכה על ידי פ.א. בתאריך כ"ו בכסלו תשפ"ו 7:27

באקדמיה, בתעשיית ההייטק, בתחומי מו"פ (מחקר ופיתוח) - כאן אכן תקציבים גדולים וכסף רב מהווים פוטנציאל ליותר חוקרים מבריקים, ליותר סטארטאפים ופיתוח המצאות בתחומים שונים שיתורגמו בהמשך לחברות מצליחות - את הפירות נראה בעוד שנים.  

בפוליטיקה, אני צריך את ההצלחה עכשיו. לא בעוד 5-10-15 שנים.  איך הכסף הגדול יביא לי לבחירות הקרובות את המועמדים המתאימים להובלת המגזר הדתי לאומי על זרמיו וגווניו, מועמדים שיהיו מוכרים ועם ניסיון ועשייה ציבורית מוכחת כדי שהציבור הדתי לאומי יזכה לנבחרת מנצחת בבחירות שיתבטא בכוח פוליטי בכנסת?

מי הם המועמדים הכריזמטיים שלנו, הכוכבים הפוליטיים המקבילים לבנימין נתניהו, אריה דרעי, בני גנץ, יאיר לפיד, יאיר גולן, בציבורים האחרים? מי מהם הגיע לאן שהגיע בגלל כסף גדול ולא בזכות כישוריו האישיים שהביאו אותו לעמדת הנהגה?

אני לצערי לא מכיר. 

חבל שלא דנים בפורום הזה…סיעתא דשמייא1
…על תאונות הדרכים הקטלניות. 
אידיוט.ימח שם עראפת
אדרבה, הערבי ההוא עשה פיגוע רציני בכך שהציל אותך.
אני מקציב לכם עד 5 מילים לענות על השאלה:זיויק
מה ה-בעיה המרכזית של עם ישראל שצריך לפתור?
יש בהם נקודת אמתקעלעברימבאר
ה' לא מתגלה באופן מלא כדי לתת אוטונמיה לאדם
עוד הוכחה לאפסיות של ביבירועישםטוב

פשוט לא נתפס

ביבירועישםטוב

ביבי מתנהל *בדיוק* לפי התפיסה השמאלנית שאומרת - 

יש בעזה מיליון-2 חפים מפשע, אנשים ממש טובים.

למרבה הצער קבוצה טרוריסטית איכשהו השתלטה עליהם.

בגלל 7.10 ישראל נאלצה בלית ברירה לצאת למלחמה וחבל על כל הרוג ופצוע "לא מעורב".

עכשיו שחמאס כמעט נעקר אז ישראל כמובן תעזור לעזתים, האנשים הטובים והאיכותיים, להשתקם חזרה.

אתה קורא את מה שאתה מעלה כאן?!הסטורי
אין כאן שום דבר על ראש הממשלה. ארה"ב דורשת, נו שוויין. היו גם כותרות כאלו, רק לפני קצת יותר מחודש, על המחבלים ברפיח ש"ארה"ב דורשת שניתן להם לצאת" וכל שונאי נתניהו חגגו כאן. היא דרשה, הוא סירב. היום המחבלים הללו מתים או בכלא.
אתה קורא את מה ששלחת?ארץ השוקולדאחרונה

כי נראה שלא.

מדובר פה על דרישה אמריקאית, לא על מה שישראל עושה או מבצעת, אז אין פה הוכחה לכלום על נתניהו.

אפשר לנסות ללחוץ שלא יקרה אם באמת אכפת לך.

עכשיו אפשר להיות בטוחבינייש פתוח

חוק הגיוס לא יעבור בשום מתכונת. אלא אם כן יחליפו ממשלה (לא חייב בחירות, אבל זה תלוי במרכז הפוליטי שיפסיק להחרים את נתניהו) ויביאו לחוק שבאמת יגייס חרדים.

אני מקווה שכולם הבינו מזמן שלעולם לא נשיג שינוי בהידברות, שיתוף פעולה ובאופן הדרגתי.

במיוחד שהחוסר בחיילים די גדול וקריטי, אבל הוא קטן מאוד ביחס למיצוי המקסימלי של החרדים הבריאים בגיל גיוס.

אף אחד לא רוצה ולא צרייך לגייס את כל פונוביץ וכל מיר וכל ישיבת חברון ואת כל חסידות סאטמר ותולדות אהרון.

הסברתי את דבריך לנקדימון, לא כתבתי מה דעתיהסטורי

לגופם של דברים:

א.אני לא מדבר על 'שוויון בנטל' והמושג שוויון כשלעצמו לא מעניין אותי.

אין שוויון ולא היה שוויון. אי אפשר שיהיה שוויון - לא בין לוחמים ביחידות קרביות לג'ובניקים, לא בין אנשים עם מסוגלויות שונות ותפקידים שונים. הכי מביך זה לשמוע עיתונאים בוגרי גלי צה"ל, שהשירות הצבאי שלהם היה חסר כל סיכון, חסר כל מאמץ אמיתי והתרומה של השירות שלהם לבטחון ישראל היתה 0 עגול במקרה הטוב ובעיקר מקפצה לג'ובים הבאים בתקשורת, כזאת שאין לבוגרי שירות צבאי אמיתי - מדברים על הנטל והשוויון בו.

ב. צה"ל צריך להבנות מחדש, ליישר את המטרות, לחזור להיות צבא שמשימתו הראשית היא בטחון ישראל, שהקוד האתי שלו הוא כזה שעמינו וחיילנו קודמים לאוייב וקודמים לכל מיני ניסויים חברתיים של שוויון מדומה וקדמה עקומה. כחלק מזה, הצבא גם יתעדף את הצרכים של הלוחמים בקדושת המחנה, על פני דחיפת נשים לכל מיני מקומות, תוך הורדת הרף והעמדת שרפרף בבוחן מסלול.

ג. חלק מהבניין מחדש הזה, הוא צורך בהרבה יותר חיילים אמיתיים. הצורך הזה מצדיק גם גיוס חובה. צריך לוחמים בשדה הקרב, צריך בשביל שהם יוכלו להלחם תומכי לחימה בהתאם וצריך אנשי 'חזית שבעורף' כמו אנשי מודיעין וכד'.

ד. שאר משימות שאינן צורך ביטחוני ממשי, בין אם עושים אותן על מדים (גלי צהל, מורים חיילים, בדיקות קורונה, סיוד מעונית של מסתננים וכד') ובין אם לא (מה שמוגדר היום שירות לאומי/אזרחי לסוגיו) - אינן  אמורות להיות באחריות הצבא (למעט אולי מצבי חירום ממשיים) ואין שום סיבה להתייחס אליהן כשירות צבאי משום בחינה.

ה. זה נכון גם הלכתית - למחלמת מצווה הכל יוצאין, למשימות אחרות גם אם הן חשובות - מי שנדבו ליבו.

ו. ממילא איני רואה שום מקום להשוואה בין אחי החרדים, לאויבים הערבים.

את הערבים (למעט יחידים מהם שחפצים להיות בצד שלנו על מלא לשמוח בשמחתינו ולהצטער בצרתינו) צריך לגרש מהארץ. גם אם לא בשלו התנאים לכך - חובה להרחיק אותם מכל הקשר ביטחוני לא לאמן אותם בנשק, לא לתת להם להתקרב לנשק, לא לשפץ בסיסים של צה"ל (השתגענו לגמרי?!).

שירות לאומי למי שנשאר כאן? לא יודע, אולי זה יכול להיות סוג מודרני של ה'יהיו לך למס ועבדוך' של התורה. אין לזה קשר לחובה ההלכתית והלאומית של יציאה למלחמת מצווה.

אולי יעניין אותך