אלי ישי במכתב גלוי לנפתלי בנט הבוקר בפייסבוקמצביעים 'יחד'

נפתלי אחי היקר,

רבים, ואולי גם אתה, שואלים מה ההבדל בין הבית היהודי לבין "יחד". אתמול הגדרת אותנו כמפלגה מיותרת, חשוב אם כך שתדע את הערך המוסף שרק אנחנו נביא לממשלה הבאה.

אנחנו המפלגה היחידה המאחדת תחתיה, חרדים, בני ישיבות, אברכים עובדים, מתנחלים, דתיים לאומיים, חילוניים - יחד מזרחיים ואשכנזים, במטרה לדאוג באמת לכולם.

אנחנו לא מפריעים לך לגייס קולות. אנחנו לא מתיימרים להיות מתחרים בליכוד, אלא מפלגה עם חזון משל עצמה, שתוביל ולא תובל.

אנחנו לא נסכים לפגיעה בעולם התורה. אנחנו לא ניתן לפגוע בסטטוס קוו ונתקן את כל החוקים הנוראיים שהממשלה האחרונה, בה אתה חבר, העבירה.

לא תקפנו אותך על הצבתו ברשימתך של מועמד מעשן סמים, התומך בליגליזציה של סמים, דבר המעביר מסר חמור מאוד לבני הנוער.

לא תקפנו אותך על החלטתך להוציא את אלי אוחנה, דבר שגרם להרמת גבה בציבור המזרחי. הם שאלו מדוע הכדורגלן לא ומעשן הסמים כן.

אנחנו נהיה בכנסת ובממשלה הבאה למען הבוחרים שלנו ולמען כלל ישראל ונדאג להם לפי השקפותיהם, ממש כפי שהתחייבנו להם ערב הבחירות.

אנחנו לא נגמגם כשידברו על שלום מדומה, החזרת שטחים ושחרור מחבלים מרצחים עם דם על הידיים. נדאג לתורת ישראל, עם ישראל וארץ ישראל, בלי להתנצל.

נפתלי אחי, "יחד" היא כיום מפלגת הימין היחידה. המפלגה היחידה בימין שהיא גם תורנית וגם חברתית. לכן, אם חשוב לך שביום הבחירות גוש הימין יתחזק, אנא גלה אחריות.

ב-17 במרץ כולנו שמים "קץ" בקלפי - כי רק "יחד" חזקה תעניק בטחון לימין בשלטון.

https://www.facebook.com/EliyahuYishai/posts/692609314181189

אוה. לתגובה כזו חיכיתי!אלעד

אשריו

למרות שחצי ממנה מרמזת לשלילה אצל בנט ולא לחיוב אצלו בבית,

עדיין הנימה עניינית וחברית.

קורע האלי ישי הזה....מרובע ירוק

לא תקפנו אותך על הצבתו ברשימתך של מועמד מעשן סמים, התומך בליגליזציה של סמים, דבר המעביר מסר חמור מאוד לבני הנוער.

לא תקפנו אותך על החלטתך להוציא את אלי אוחנה, דבר שגרם להרמת גבה בציבור המזרחי. הם שאלו מדוע הכדורגלן לא ומעשן הסמים כן.

הוא "תוקף" את הבית היהודי ובתוך ה"תקיפה" הוא מדבר על הדברים הרעים של בנט, ורק מציין שהוא לא תוקף אותו עליהם...     מצחיק.

חוץ מזה, בנט לא הוציא את אוחנה, הוא פרש לבד - זה ידוע. וגם צריךלהזכיר לאלי ישי שציבור המצביעים שלו הוא זה שהתנגד לאוחנה וגרם לו לפרוש.

ולכל מי שדיבר על האיגרת של בנט - אם של בנט היא נגד יחד, האיגרת של אלי ישי היא ממש נגד, אנטי ויורה בתוך הנגמ"ש...

אלי ישי הגיב למבול ההתקפות של הבית היהודי על יחדהמרקד

הוא אומר שהוא לא תקף את הבית היהודי עד עכשיו על הדברים האלה למרות שיכל לעשות זאת, כדי לא לירות בתוך הנגמ"ש, אך בנט לא מפסיק לתקוף ולהשמיץ את יחד בצורה הכי נמוכה שיכולה להיות. אז כתגובה למבול ההתקפות של הבית היהודי על יחד (כל חמש דקות התקפה חדשה) ישי מחליט כן להזכיר את זה.

כל חמש דקות התקפה חדשה? אתה יכול להביא לי בבקשה את כלותן טל

ההקפות האלו? כי אני עצמי ערכתי מחקר, סיירתי בפייסבוק של חברי הכנסת ובמיוחד של בנט, עברתי גם במירב הכתבות כאן באתר וגם באתר סרוגים ובאתר כיפה - וסלח לי, אפילו למלא אצבעות יד אחת בספירה של הכתבות או התבטאויות נגד יחד, לא הצלחתי.

נכון, קראתי התבטאות של הרב רונצקי שיחד יוצרת פילוג בבציונות הדתית - לא הרבה יותר מזה. וגם זה עצמו, האם זה בעיה להגיד? האם אסור כבר לרב רונצקי להגיד את דעתו זאת שגם יש לה אחיזה בפועל בצמציאות?

למה זה שיוני שטבון אומר שהבית היהודי לא מפלגה דתית זה לא נחשב לתקוף כל חמש דקות את הבית היהודי, וזה שהרב רונצקי אומר שיחד יוצרת פילוג בציונות הדתית זה תקיפה כל חמש דקות?

בקיצור - רוב הקמפיין של הבית היהודי בשבוע האחרון מתמקד דווקא נגד יש עתיד, ממש לא נגד יחד. אז די לנסות לחזור שוב ושוב על שקר בניסיון להפוך אותו לאמת. 

לא תמיד זה בנט, כל פעם זה ח"כ אחר או רב אחר מהבית היהודיהמרקד

יש להם מגוון אנשים שיוצאים בהתבטאויות נגד יחד.
בשבוע האחרון הם באמת קצת הפסיקו לתקוף את יחד כי הם ראו שזה לא עושה להם טוב, אבל בשבועות שלפני כן כל חמש דקות יצאה כותרת חדשה של מישהו מהבית היהודי (ח"כ או אחד הרבנים) שתוקף את יחד.
נכון, היו גם מיחד שתקפו את הבית היהודי, אבל הרבה הרבה פחות.

שוב, מזמין אותך להביא לי התבטאויות כתובות.ותן טל

עברתי על הפיד של בנט בפייסבוק בחודש וחצי האחרונים (לקח זמן) ולא מצאתי התבטאויות על יחד.

עברתי גם על הכתבות בחודש האחרון בערוץ, מצאתי התייחסויות בודדות ליחד, וחלקן לגיטימיות לחלוטין...

וגם עברתי על הכתבות בסרוגים ובכיפה, וגם שם לא מצאתי יותר מידי גורמים רשמיים בבית היהודי נגד יחד.

ואם כבר, לפחות אותה כמות - אבל למעשה גם יותר - של התבטאויות נגד הבית היהודי מטעם גורמים רשמיים ביחד, מצאתי. ככה שאני ממש ממש חולק עליך.

אבל אני מזמין אותך להביא לי את כל ההבתאויות שאתה מוצאשל הבית היהודי נגד יחד - אני אשתדל בלי נדר על כל קישור שאתה מביא לי של הבית היהודי נגד יחד, להביא לך לפחות קישור אחד של התבטאות של יחד נגד הבית היהודי, אם לא יותר.

הולך?

בוא נראה מי "ינצח". אתה מביא - אני מביא.

רק פייסבוק יש בעולם? ע"ע סרוגים וכיפהעוגי פלצת

שמתפרנסים כבר חודשים רק ממלחמת הבוץ הזו

אחרת, הם לא היו מוצאים על מה לכתוב כל הזמן

לא הסתכלת בתוך ההודעה שלי?ותן טל

כתבתי שעברתי גם על הכתבתו בכיפה ובסרוגים ולא מצאתי יותר מידי התבטאויות של הבית נגד יחד, ולכל הפחות לא יותר מאשר ההתבטאויות של יחד נגד הבית היהודי.

וזה מה שהעמדתי כאתגר בפני המרקד - על כל התבטאות כתובה או מדוברת שהוא יביא לי מקור אליה, של גורם בבית היהודי נגד יחד, אני אמצא לו משהו הפוך כנגד.

בנתיים בעיקר דיבורים כמו חול. כשיביאו מקורות אוכל להתייחס.

אל תשתף איתו פעולה. מלחמת התשה מיותרת.יזהר

. חבל. מסתבר שלזרוק טענות זה בסדר, אבל לעמוד מאחוריהן לא.ותן טל

אז גם אם אני אגיד מגוון טענות הזויות ומקוממות נגד יחד, זה יהיה בסדר לגמרי מבחינתך אם אגיד את זה ללא פיסת מקור אמיתי?

באמת?

חבל שאתה מנסה להמריד נגדי על גבי הפורום. תן לכל אחד לבחור למי הוא רוצה להגיב ולמי לא, ומה רוצה להביא ומה לא.

המציאות היא שכל פעם שמבקשים מקור, זה לא עובד. הצד השני נעלם (זה קרה גם בעימות של הרב בראלי מול הרב בן דהן - הרב בראלי ברח מכל הצגת העובדות האמיתית של הרב בן דהן וסירב להתייחס למה שהרב בן דהן דיבר. וכמובן, גם עורך אתר עין פקוחה שכל כולו נוצר כדי להתנגח בבית היהודי, וכמובן, מבית ישיבות הקו - הוא הוזמן לעימות של הרב בראלי והרב בן דהן אך בחר משום מה שלא להגיע. מעניין למה).

זה בדיוק מה שעשית בזמנו נגדי, אז מה פתאום יש לך בעייה עם זה?המרקד

פתאום מפריע לך שממרידים נגדך? אז למה המרדת נגדי? ואתה עוד פתחת שרשור מיוחד בו קראת לכולם לא להגיב לי ומעולם לא חזרת בך או התנצלת.

נגדך? אי פעם כתבתי שם של מישהו שאני קורא לא להגיב לו???ותן טל

לא כתבתי שם או ניק של אף אחד ולא הגבתי ככה לאף אחד אישית.

אגב, גם שם, כתבתי לאחר הדעה של אלעד, שלא יפנו אלי לשאול על מי אני ממליץ לא להגיב, ושאני כבר לא ממליץ. 

אבל גם ככה - בכל מקרה לא כתבתי שם שם של אף אחד, אתה זה שנידבת את עצמך והחלטת שאני כותב עליך. הבדל גדול מאוד ממה שיש כאן.

אבל מעניין ששם בין אם סברת שזה נוגע אליך ובין אם לא אישית אליך, בחרת לצעוק על זה, וכאן פתאום אתה לא צועק על זה. למה?

כל טוב. אני רק מציג את העובדות...

כל אחד יודע שהתכוונת אלי, אל תתמםהמרקד

וזה לא מפריע לי כשזה בא כלפיך, מגיע לך לקבל את מה שאתה עשית לאחרים.
עין תחת עין.

ואגב, לא יודע אם שמת לב - אבל אני ממשיך להגיב לך...\ותן טל

אז כנראה שאם התכוונתי למישהו ספציפי ואני לא מגיב לו, אז זה כנראה לא אתה, לא? שהרי הנה, הגבתי לך היום ולא פעם אחת... מעניין. כנראה זה מרסק את התזה שלך שאולי התכוונתי אליך אז .

כנראה שלמדת את הלקח בעקבות הסילוק שלך מכאןהמרקד

פחחח.. תראה איך הפורום נראה אחרי כמה שעות איתו. אדמה חרוכה.יזהר

יזהר והמרקד אתם לא המנהלים פה וזו הזהרה אחרונה!!שלומי20104

אין פה דיון על ניקים ע"ג הפורום.

רוצים תגיבו לא רוצים אל תגיבו.

הודעה הבאה שלכם על ותן טל חסימה!

תודה רבה שלומי. והאמת והשלום אהבו שנזכה לשבת אחים גם יחד.ותן טל

גם יחד...השפיץ!
לכן כתבתי את זה...זאת ססמא שמלווה אותי כבר כמה שבועות.ותן טלאחרונה

כל הכבודחסר כינוי

להוסיף "אחי" בתחילת כל משפט זה לא מספיק מוטיבציה
זה נקרא לא לתקוף?
אור של חנוכה שלי...סיעתא דשמייא1
...ראוי שיצויין בכל דרשה השבת את האור הגדול של הארוע המטורף שהיה ביום ראשון . אור ששמו אחמד אל אחמד.

להרבה קשה לעכל את זה אבל לא במקרה השם שלח לשם שינוי איסלמי ערבי לעצור את היורה מלהתקרב למקום הארוע.

חשוב להנהגה  לאמר בכל רם במיוחד ליהודים יקרים כאלה שלא צריך להתלהם ולהכליל ולאבד תקווה.

אותי הוא הציל אישית.

גם בת פרעה הצילה את משה, זה לא גרםקעלעברימבאראחרונה

לשאר להיות טובים לישראל. תמיד יש חריגים.

גם בגרמניה בשואה היו חסידי אומות העולם.

גם אצל הכנענים היה איוב.

- כדי להתקבלקעלעברימבאר

להפועל צריך להרוג 100 אוהדי ביתר פעילי כך, ואוהד מכבי אחד.

-למה אוהד מכבי?

-התקבלת

בג"ץ נגד המשטרה: מותר ללבוש חולצות מחאה

אני מעניק לכם תקציב בלתי מוגבל לקמפיין פוליטיזיויק
אבל בתנאי אחד: אתם מקימים מפלגה ומריצים את עצמכם עם נבחרת. מה המצע של המפלגה שלכם? בונוס: מי האנשים שאתכם ברשימה?
כסף אף פעם לא מהווה בעיה מעכבת בפוליטיקהפ.א.
הבעיה היתה ונשארה איוש המועמדים - ליצור נבחרת שתהיה מקובלת ואטרקטיבית על פלח משמעותי מציבור הבוחרים, שתוכל לזכות במספיק מנדטים כדי להגיע לייצוג הולם בכנסת.  
מה פתאוםזיויק
לוגית, אם לכל אחד היה תקציב, הרבה יותר היו רצים והיה לך היצע גדול יותר. בלי לקבוע אם זה מצב טוב יותר או להפך.
אז לא מבין את הלוגיקה שלך בהקשר הפוליטיפ.א.אחרונה
עבר עריכה על ידי פ.א. בתאריך כ"ו בכסלו תשפ"ו 7:27

באקדמיה, בתעשיית ההייטק, בתחומי מו"פ (מחקר ופיתוח) - כאן אכן תקציבים גדולים וכסף רב מהווים פוטנציאל ליותר חוקרים מבריקים, ליותר סטארטאפים ופיתוח המצאות בתחומים שונים שיתורגמו בהמשך לחברות מצליחות - את הפירות נראה בעוד שנים.  

בפוליטיקה, אני צריך את ההצלחה עכשיו. לא בעוד 5-10-15 שנים.  איך הכסף הגדול יביא לי לבחירות הקרובות את המועמדים המתאימים להובלת המגזר הדתי לאומי על זרמיו וגווניו, מועמדים שיהיו מוכרים ועם ניסיון ועשייה ציבורית מוכחת כדי שהציבור הדתי לאומי יזכה לנבחרת מנצחת בבחירות שיתבטא בכוח פוליטי בכנסת?

מי הם המועמדים הכריזמטיים שלנו, הכוכבים הפוליטיים המקבילים לבנימין נתניהו, אריה דרעי, בני גנץ, יאיר לפיד, יאיר גולן, בציבורים האחרים? מי מהם הגיע לאן שהגיע בגלל כסף גדול ולא בזכות כישוריו האישיים שהביאו אותו לעמדת הנהגה?

אני לצערי לא מכיר. 

חבל שלא דנים בפורום הזה…סיעתא דשמייא1
…על תאונות הדרכים הקטלניות. 
אידיוט.ימח שם עראפת
אדרבה, הערבי ההוא עשה פיגוע רציני בכך שהציל אותך.
אני מקציב לכם עד 5 מילים לענות על השאלה:זיויק
מה ה-בעיה המרכזית של עם ישראל שצריך לפתור?
יש בהם נקודת אמתקעלעברימבאר
ה' לא מתגלה באופן מלא כדי לתת אוטונמיה לאדם
עוד הוכחה לאפסיות של ביבירועישםטוב

פשוט לא נתפס

ביבירועישםטוב

ביבי מתנהל *בדיוק* לפי התפיסה השמאלנית שאומרת - 

יש בעזה מיליון-2 חפים מפשע, אנשים ממש טובים.

למרבה הצער קבוצה טרוריסטית איכשהו השתלטה עליהם.

בגלל 7.10 ישראל נאלצה בלית ברירה לצאת למלחמה וחבל על כל הרוג ופצוע "לא מעורב".

עכשיו שחמאס כמעט נעקר אז ישראל כמובן תעזור לעזתים, האנשים הטובים והאיכותיים, להשתקם חזרה.

אתה קורא את מה שאתה מעלה כאן?!הסטורי
אין כאן שום דבר על ראש הממשלה. ארה"ב דורשת, נו שוויין. היו גם כותרות כאלו, רק לפני קצת יותר מחודש, על המחבלים ברפיח ש"ארה"ב דורשת שניתן להם לצאת" וכל שונאי נתניהו חגגו כאן. היא דרשה, הוא סירב. היום המחבלים הללו מתים או בכלא.
אתה קורא את מה ששלחת?ארץ השוקולדאחרונה

כי נראה שלא.

מדובר פה על דרישה אמריקאית, לא על מה שישראל עושה או מבצעת, אז אין פה הוכחה לכלום על נתניהו.

אפשר לנסות ללחוץ שלא יקרה אם באמת אכפת לך.

עכשיו אפשר להיות בטוחבינייש פתוח

חוק הגיוס לא יעבור בשום מתכונת. אלא אם כן יחליפו ממשלה (לא חייב בחירות, אבל זה תלוי במרכז הפוליטי שיפסיק להחרים את נתניהו) ויביאו לחוק שבאמת יגייס חרדים.

אני מקווה שכולם הבינו מזמן שלעולם לא נשיג שינוי בהידברות, שיתוף פעולה ובאופן הדרגתי.

במיוחד שהחוסר בחיילים די גדול וקריטי, אבל הוא קטן מאוד ביחס למיצוי המקסימלי של החרדים הבריאים בגיל גיוס.

אף אחד לא רוצה ולא צרייך לגייס את כל פונוביץ וכל מיר וכל ישיבת חברון ואת כל חסידות סאטמר ותולדות אהרון.

הסברתי את דבריך לנקדימון, לא כתבתי מה דעתיהסטורי

לגופם של דברים:

א.אני לא מדבר על 'שוויון בנטל' והמושג שוויון כשלעצמו לא מעניין אותי.

אין שוויון ולא היה שוויון. אי אפשר שיהיה שוויון - לא בין לוחמים ביחידות קרביות לג'ובניקים, לא בין אנשים עם מסוגלויות שונות ותפקידים שונים. הכי מביך זה לשמוע עיתונאים בוגרי גלי צה"ל, שהשירות הצבאי שלהם היה חסר כל סיכון, חסר כל מאמץ אמיתי והתרומה של השירות שלהם לבטחון ישראל היתה 0 עגול במקרה הטוב ובעיקר מקפצה לג'ובים הבאים בתקשורת, כזאת שאין לבוגרי שירות צבאי אמיתי - מדברים על הנטל והשוויון בו.

ב. צה"ל צריך להבנות מחדש, ליישר את המטרות, לחזור להיות צבא שמשימתו הראשית היא בטחון ישראל, שהקוד האתי שלו הוא כזה שעמינו וחיילנו קודמים לאוייב וקודמים לכל מיני ניסויים חברתיים של שוויון מדומה וקדמה עקומה. כחלק מזה, הצבא גם יתעדף את הצרכים של הלוחמים בקדושת המחנה, על פני דחיפת נשים לכל מיני מקומות, תוך הורדת הרף והעמדת שרפרף בבוחן מסלול.

ג. חלק מהבניין מחדש הזה, הוא צורך בהרבה יותר חיילים אמיתיים. הצורך הזה מצדיק גם גיוס חובה. צריך לוחמים בשדה הקרב, צריך בשביל שהם יוכלו להלחם תומכי לחימה בהתאם וצריך אנשי 'חזית שבעורף' כמו אנשי מודיעין וכד'.

ד. שאר משימות שאינן צורך ביטחוני ממשי, בין אם עושים אותן על מדים (גלי צהל, מורים חיילים, בדיקות קורונה, סיוד מעונית של מסתננים וכד') ובין אם לא (מה שמוגדר היום שירות לאומי/אזרחי לסוגיו) - אינן  אמורות להיות באחריות הצבא (למעט אולי מצבי חירום ממשיים) ואין שום סיבה להתייחס אליהן כשירות צבאי משום בחינה.

ה. זה נכון גם הלכתית - למחלמת מצווה הכל יוצאין, למשימות אחרות גם אם הן חשובות - מי שנדבו ליבו.

ו. ממילא איני רואה שום מקום להשוואה בין אחי החרדים, לאויבים הערבים.

את הערבים (למעט יחידים מהם שחפצים להיות בצד שלנו על מלא לשמוח בשמחתינו ולהצטער בצרתינו) צריך לגרש מהארץ. גם אם לא בשלו התנאים לכך - חובה להרחיק אותם מכל הקשר ביטחוני לא לאמן אותם בנשק, לא לתת להם להתקרב לנשק, לא לשפץ בסיסים של צה"ל (השתגענו לגמרי?!).

שירות לאומי למי שנשאר כאן? לא יודע, אולי זה יכול להיות סוג מודרני של ה'יהיו לך למס ועבדוך' של התורה. אין לזה קשר לחובה ההלכתית והלאומית של יציאה למלחמת מצווה.

שאלות שכל אדם חושב צריך לשאול את עצמו על כיפת ברזלסביר11

💡שאלות שכל אדם סביר צריך לשאול את עצמו לגבי כיפת ברזל וטיל החץ:

1. האם ראיתם אי פעם בעיניים שלכם- כשנאלצתם להיות בחוץ בזמן אזעקה -יירוט אמיתי של רקטה או טיל שעף בצורה אופיינית, וכיפת ברזל שמזנקת אליו ואכן פוגעת בו באמת? לא ראיתם.

ואם ראיתם סרטון כזה- כל איש מולטימדיה שעוסק בעיבוד סרטים ובפוטושופ יכול להראות שהסרט הוא מפוברק, אולי ברמה מקצועית יותר מהסרט המפוברק של שדה תימן, אך נוצר במסך המחשב ולא במציאות.

( יש ברשת כמה סרטים מפוברקים של פגיעה ,עם הסברים משכנעים של איש מקצוע שמראים שהם מפוברקים והפגיעה לא קרתה)

2. טילי תמוז ,גיל ,וכל טיל מכובד,  מראה צלב שהטיל מצלם בעצמו כיצד הוא מתקרב למטרה,

שהולכת וגדלה, עד שהמסך שחור כשהוא מפוצץ אותה.

האם ראיתם אי פעם סרטון כזה מכיפת ברזל?

אני בטוח שלא ראיתם.

ואם כן, איש מקצוע כנ"ל -יוכל להראות לכם שזה סרט מפוברק.

וכן לגבי יירוט של טיל על ידי טיל חץ.

האם לדעתכם קיימים סרטים של יירוט, אלא שמסתירים אותם מהציבור?

לא הגיוני לחשוב כך, כי סרטים כאלה יכולים רק להועיל ולהגביר את אמון הציבור במערכות.

3. 📢מדוע ,כשמתפרסם שהגיע טיל=רקטה לאיזור מסוים, ושהוא יורט בהצלחה, נשמעים באזור כמה פיצוצים .למה יותר מפיצוץ אחד,

כמה פעמים יכולה רקטה של האויב להתפוצץ?

הרי לאחר הפיצוץ הראשון הרקטה כבר לא קיימת יותר. אולי זה חתול בעל תשע נשמות?

4. ידוע שארהב השתתפה ומשתתפת בפיתוח  כיפת ברזל והחץ . האם אין לה אינטרס להגן על עצמה? הרי היא נמצאת בסכנת ירי טילים מכל ספינה רוסית שמתקרבת לחופי ארה"ב גם ממרחק גדול, כגון אלף/ אלפיים קילומטר.

אם כן ,למה ארה"ב לא רוכשת טילי כיפת ברזל או חץ מישראל?

ולהיפך, היא ביטלה עסקאות רכישה של הכיפה מישראל. למשל חפשו בגוגל : "ארה"ב לא תרכוש את מערכת כיפת".

מה שאומר שאין לארה"ב אמון 🤏 בטילים שהיא מייצרת על ידי ישראל.

🐣אבל לקידום מכירות- למה לא? כלומר ארה"ב, שמושקעת בכיפת ברזל וב- חץ,  יש לה אינטרס שמדינות שונות ירכשו מישראל את המערכות הללו, והיא תגזור קופון ברווח , מה שיכול להסביר מדוע גרמניה רכשה לאחרונה חץ3,

ומי יכול לשלול את הטענה שזהו תרגיל של איש העסקים טראמפ , שנתן לגרמניה את הכסף לרכישה?

אגב, גם סינגפור, שסיכמה שתרכוש מערכת כיפת ברזל מישראל- חזרה בה ולא ולא רכשה. חפשו בגוגל "סינגפור לא תרכוש כיפת".

כן ראיתי. פיזית.נקדימון
ולא אכפת לי איך קוראים לזה - זה פוגע ומציל חיים.
ראיתי מלאזוזיק העכבראחרונה

גם אתה היית רואה אם היית גר באיזורים מסויימים בארץ.

ראיתי כיפת ברזל רודף אחרי טיל ופוגע בו לפחות שלושים פעמים. ראיתי שיגורים של כיפת ברזל יוצאים מהקנים. ראיתי והחזקתי בידיים המון רסיסים - גם של מיירטים.

אולי מישהו השתיל לי שבב עם דמיונות לתוך הראש, כשנכנסים לעולם הקונספירציות אפשר להיות מאד פוריים ואין גבול לאפשרויות. 

אולי יעניין אותך