בהמון ישובים עלה ירוק הגיעה למקום הרביעי.
אנחנו דור מסומם, תרתי משמע.
גועל נפש.
בהמון ישובים עלה ירוק הגיעה למקום הרביעי.
אנחנו דור מסומם, תרתי משמע.
גועל נפש.
אני יודע על כאלו שהצביעו בטעות נץ במקום קץ (אני עצמי התבלבלתי לרגע) כיוון ש"נץ" היה פתק הבחירות של עוצמה לישראל, וגם לעלה ירוק מתוך תחושה אנרכיסטית אנטי-ממסדית או הבעת חוסר אמון בממשל, שלא לדבר על פריחת השימוש בסמים בהתנחלויות, שזה נושא לדיון פנימי כאוב בפני עצמו, וד"ל.
איך בנט קשור לזה?
התחלקת על השכל? 
כדי להוריד קולות ליחד.
המיסדים שלה הם-
הם זכו ב-943 קולות
לא נראה לי שזה מה שיביא ליחד את הכניסה לכנסת....
אם תבחני את המקומות שהצביעו להם, תראי שאכן אלו אנשים שהתבלבלו ושמו נץ במקום קץ.
משטרת ישראל הייתה מפסיקה לרדוף אזרחים חפים מפשע שכל חטאם זה שהם עושים משהו שלדעת חלק מהמומחים הורס את הבריאות.
אני לעולם לא אגע בחומרים המסוכנים האלה (ע"ע הכתבה של יהודה יפרח), אבל למה שמי שמעוניין בהם לא יוכל לצרוך אותם?
אך זה ממש לא כל המצע שלהם.
יש להם עוד מטרות, והן פחות מלבבות.
בנט גם אחראי לרעב העולמי
לרעידת האדמה ביפן
להיעלמות המטוסים המלזים.
לטורנדו בצפון קרוליינה
לפיצוץ מכרה פחם באוזבקיסטן
להכחדת ציפור הדודו
ולסכיום - בנט והבית היהודי, הם בכבודם ובעצמם - אשמים בגלות בבל וגלות אדום, ובהרס בתי המקדש הראשון והשני.
בדיוק - בנט אשם בכל זה, עכשיו אתה מרוצה? נשמח קצת שקט, תודה.
המרקדרצח רבין!
מאמינים שהוא יכול להתחפש גם לאישה או לשועל.
אה, והוא גם זה שרצה להכין שטיח מכל הכלבים הדלמטיים בסרט ההוא...
חיה רוזמתכתב עם "שיוויון בנטל".
בס"ד
תראה אפילו בחוברת החדשה של מכון....

ואת יחד ש"זרקו להם קולות לפח".
לא חוכמה לדון על הפורום הזה, כי כאן יש רוב מוחלט של תומכי יחד לכן יותר סביר לשמוע טענות מהכיוון של תומכי יחד מאשר מהכיוון של תומכי הבית היהודי.
אך ברשת ישנם התבטאויות רבות של תומכי הבית היהודי ואפילו נציגים רשמיים של הבית היהודי (פספסת במקרה את המופע הגדול "שולי מועלם מאשימה את כל העולם ואשתו"?) על הליכוד ש"שתו להם קולות" ועל יחד ש"זרקו להם קולות לפח".
שהם רוצים שביבי לא יתפתה לממשלת אחדות, וגם רוצים לשפר את הסיכויים לקבל תפקידים טובים בממשלה ובוועדות - בסופו של יום מי שרה"מ לא אוהב אותו, יהיה לו יותר קשה להשיג תפקידים טובים.
השאלה למשל היא, מה הסיכוי שהבית היהודי יצליח לחלץ 3 תיקים אליו. נראה לי מצב כזה אפשרי רק אם ירחיבו את מספר השרים המותר, נניח ל22.
שמצטרפות לקואליציה יסכימו לחוק הזה.
אם יסכימו - אז בוודאי שזה יקרה, זה רק שאלה של כמה מהר.
אם לא יסכימו חלק מהשותפות - יאלצו להסתפק במספר תיקים קטן יותר ופחות יכולת מיקוח.
את כל העולם ואשתו האשימו
פשוט לא מפסיקים להאשים ולהתלונן ולערער ולא רוצים לקבל את העובדה שהם טעו.
ובגדול. והם זרקו 125,106 קולות לפח.\
מה שאתם עושים זה להאשים את הנאנסת.
מי שזרקו קולות לפח הם אלה שלא הצביעו לנו, לא אלה שכן הצביעו לנו.
התנהל נגדנו מסע הכפשות אדיר בהיקפו שהוריד לנו מצביעים.
הרבה יותר חמור!!!
בס:ד
כל העיתונות המגזרית (מקור ראשון, בשבע, עלוני השבת) האתרים (ערוץ 7 וכיפה. סרוגים לא נטו לשום צד) עמדו לצד הבית היהודי והגנו עליה בעוד יחד לא זכתה כמעט ליחס הוגן (למעט בשבע שהיה הוגן מאוד).
בכל מקרה הטענה העיקרית היא כמובן על כך שהיו רמאויות רבות שפגעו קשות במפלגת יחד, שבלעדיהן היה סיכוי גדול הרבה יותר לעבור (אולי רק אם הזיופים הסיכוי הוא אפסי, אבל אנשים שהכניסו ש"ס כי אמרו להם שאלי ישי הסיר מועמדות או קלפיות שבכלל לא היה בהם קץ וכו', היו יכולות להעביר את המפלגה).
שום מפלגה לא קיבלה מספר ראיונות עם ראשי המפלגה כמו יחד, שקיבלה ראיון הן עם אלי ישי והן עם יוני שטבון, בעולם קטן. ככה לפחות הם טענו בעלון, אני עצמי לא עשיתי את הבדיקה בשטח אם מה שהם אומרים נכון.
בס"ד
והכתבות של רבני הציונות הדתית שפגעו מאוד ביחד.
לגבי ראיונות הם באמת נתנו במה מכובדת ותוסיף גם את מרזל לרשימה שקיבל ראיון במוסף הפוליטי בגיליון של ערב הבחירות.
און שמא זה רק "הכתבות" שלהם שפגעו?
למה פגעו? בגלל שאמרו בקול ברור ונחרץ שהבית היהודי מקשיבה לרבנים? כי היו עוד כמה אנשים שבגלל זה לא עברו מהבית היהודי ליחד אחרי שטף חוברות השטנה שהיו ממוקדות אך ורק בלהיכנס בבית היהודי? מעניין שאת זה אתה שוכח להזכיר...
רבני הציונות הדתית נחלצו לעזרת הבית היהודי כאשר חשו שהתקיפות עליה מעבר לכל פרופורציה, ואמרו את האמת מבחינתם. הם לא ניסו להציג בצורה רעה או מכוערת דווקא את יחד - אבל כן הציגו בצורה ראויה את הבית היהודי. האם זה נקרא "לפגוע ביחד"???
בס"ד
כמובן שזכותם המלאה לפרסם כתבה כזאת, רק שהפרסום פגע במפלגת יחד והסקר היחיד שבו יחד לא עברה את אחוז החסימה התפרסם לאחר השבת שבה פורסם ראיון עם הרב מלמד בעולם קטן וראיון עם הרב דרוקמן בישראלי. לאחר מכן היה משבר גדול שב"ה הצליחו לעלות ממנו עד סוף אותו השבוע. בין היתר כי לצערי הדברים שהובאו שם אינם נכונים, גם דברים שאותם הרבנים אמרו התבררו כלא נכונים.
ולא, הבית היהודי לא נשמעת לרבנים.
ממה שאני מבין מכל הסיפור הזה ומברור של כל הסיפור גם אצל ח"כים מהבית היהודי, מלשכות הרבנים וממקומות נוספים בהם בדקתי את כל הסיפור, ההשערה העיקרית היא שכל הנאמר הוא ניסיון של תקומה להביא ולספק את האלקוטרט שלהם ומשוך מצביעים מ'יחד' אל הבית היהודי. בנט עצמו אמר בראיון לגל"צ שכל ההחלטת הן החלטות סיעה והם לא מקשיבים לרבנים, ורבנים שהוזכרו בראיון כחברים בוועדה חלקם טוענים שהם לא היו חברים בכזה דבר והיא לא קיימת.
ועכשיו לשאלה הקבועה -
הרב זלמן משקר? הרב דרוקמן משקר?
באמת קשה לי עליהם, כי הרב ליאור משקר? הרב יעקב אריאל משקר?
בס"ד
ושוב, אני גם שמעתי דברים ברורים ממקור ראשון ושוחחתי עם אנשים שקשורים לנושא.
אגב, גם אותו הראיון בעולם קטן סותר דברים שאמר הרב בראיון חצי שנה לפני זה בערוץ 7 על אותה המפלגה
אז בשבילי, הבית היהודי כ-ן מקשיבים לרבנים.
אגב, כנראה שגם לרוב מוחלט של הבוחרים הדתיים לאומיים - מהשוואה שביצעתי בתוך יו"ש, נראה בבירור שיחד כמע שלא לוקחת כלום או אפילו ממש לא לוקחת שום קול מהבית היהודי, או ממש ממש זניח - מאיזור יו"ש, שנחשב יותר "חרד"לי" - אם כבר, ההיגיון אומר שהליכוד לקח יותר קולות מיחד, הוא זינק הרבה יותר מיחד (בהשוואה לעוצמה פעם שעברה).
אז כן, הבית היהודי נשמעת לרבנים, וגם אורית סטרוק, שכעת לצערנו לא חברת כנסת, אומרת את זה - ההחלטות הן החלטות סיעה וזה לא סותר - אבל הן החלטות סיעה שמתקבלות לאחר ההתייעצות עם הרבנים, והן לא נוגדות בצוה מוחלטת את מה שהרבנים התוו.
הרב דרוקמן אמר בבירור ובלי שום הסתרה ששום דבר לא התקבל נגד דעתו. בניגוד לרב ליאור, שלא היה חבר בוועדה ולא היה מעורה כמו הרב דרוקמן בתוך המפלגה - הרב דרומקן, כאמור, כן היה.
אז כששואלים אותי למי אני מעדיף להאמין - אני מעדיף להאמין לרב דרוקמן, וכמוני, מסתבר, רוב הציבור הדתי לאומי, והציבור של הרב ליאור זרק את קולו לפח. באסה.
אגב - הדברים שנאמרו בכתבתות נכונים לגמרי, במיוחד לגבי חוק הגיור וכו' - כל הדברים האלו בדקתי בעצמי נוסחים, פרוטוקולים וכו'... - אז מסתבר, שכנראה מי שהטעו אותו זה דווקא את הרבנים שלך ולא את הרבנים שלנו. מה לעשות, מסתבר שגם הרב ליאור יכול לטעות - כאשר פיזרו שקרים ותקפו את הבית היהודי במשך חודשיים שלמות בצורה חסרת תקדים, מכיוון מפלגת יחד ו"תומכיה", לעיתים "בלתי רשמיים" - אז כן, דבר כזה יכול לקרות.
הבית היהודי בסדר גמור, והבית היהודי היא הנציגה הדתית לאומית היחידה היום בכנסת. תהנו לכם בתנועת יחד מחוץ לכנסת...
בס"ד
מלשכת הרב ליאור אמרו לי שהם לא יודעים על כך ואומרים שהרב חד משמעית לא לקח חלק בוועדה שכזאת.
גם אורית סטרוק לא מקשיבה למי שהיא הגדירה לא פעם רבה, המובהק, הרב ליאור, הרי היא פעלה נגד דעת הרב ליאור בחיבור בין 'יחד' ל'תקומה'. אז כנראה שגם היא אינה מקשיבה לרבותיה בעניינה הפרטיים. וממקורבי הרב ליאור נאמר לי בפירוש שהיא לא עשתה את זה לאורך כל הקדנציה שלה. גם על הרב יעקב אריאל אמרו בראיון שהוא חלק מהוועדה הזאת, אבל הוא לא ידע על זה.
ואני הצבעתי לפי מה שרבותי אמרו להצביע, ע"פ האמת שלי וע"פ הדרך שאני מאמין בה. כך שאת הקול שלי לא זרקתי לפח, הקול שלי עשה את התפקיד האמיתי שלו.
כי לפי מה שזכור לי, הרב דרוקמן אמר במפורש שהוצע גם לרב ליאור להצטרף לוועדה והוא סירב, לעומת הרב קלונסקי והרב שטיינר מרבני תקומה, שהסכימו, והיו חברים.
וכנראה שגם מעולם לא בוצעו ימי העיון מהרבנים שאורית סטרוק חתומה על יצירתם, וכנראה שמעולם לא ישבו והקשיבו לרבנים - כלום.
שיהיה.
אני יודע למי אני מאמין, אתה יודע למי אתה מאמין. זה הכל. לפתוח את הפה על גדולי דור הרי אף אחד מאיתנו לא יתפח, אז הדיון הזה לא מוביל לשום מקום טוב...
נ.ב: לגבי "זריקת הקול לפח" - התכוונתי במובן הממשי של מה קרה לו בסוף, לא האידיאולוגי - אידיאולוגית, באמת עשית כרבותיך וזה בסדר גמור ומצויין - מעשית, מציאותית, מה שקרה זה שהקול נזרק לפח של הקולות שלא עברו את אחוז החסימה. נגד זה אתה לא יכול להתווכח. אני לא מדבר אידיאולוגית אלא מה קרה בשטח.
בס"ד
נאמר שם שהרב ליאור היה חלק מהוועדה עש שהרב עבר למפלגת יחד.
ואפשר גם לקרוא לחברי הועדה ולהגיד שחסרים פתקים, או לסדרן - והם מוסיפים.
זה שאין פתקים, כל אדם עם קודקוד בראשו מבין שזה לאו בהכרח אומר שהמפלגה הסירה מועמדות ברגע האחרון - ככה לפחות אני מאמין.
בס"ד
גם פעילים של יחד עצמה שאלו במהלך יום הבחירות האם במידה ואין פתקים מותר לכתוב על הפתק או שזה יפסול אותו. כנ"ל אם מי שאחראי היה אדם מש"ס שמשכנע שאין מפלגה. אני כותב עדויות מהשטח שמגיעות לקבוצה שלנו שנפתחה בנושא.
והשמצות פרועות מכאן ועד דמשק...
נו, באמת..
אם כבר, אז אפשר להאשים שיחד גרמו לבית היהודי להפסיד הרבה יותר ממה שיחד הפסידה מהבית היהודי (ויותר, מש"ס...בינינו...).
ככה שלהתחיל לבכות על כך זה קצת הרצחת וגם ירשת. כולנו נפגענו במהלכים האלו, ואני מקווה שיחד יפנימו את המסרים לפעם הבאה ויתמקדו יותר בהגדלת מאגר התומכים שלהם עד שיתרחקו ממש מחשש אחוז החסימה, ופחות ישקיעו בלתקוף כל היום בחוברות שונות (שלטעון שלא הגיעו מתומכי יחד יהיה צחוק) את הבית היהודי, מפלגה הכי קרובה אליה בדעות.
קצת יותר אחווה ושלום, וייתכן שגם יחד הייתה עוברת עכשיו את אחוז החסימה. אולי כל הגועל שהתנהל סביבה, כולל ההתנהלות שלה עצמה, גרמו לאנשים להירתע מלהצביע לה.
, ליחד היו יותר סיכויים.מוטיבציה..
ובו מתפארים השר סמוטריץ' וחבר הכנסת סוכות בהכפלת היישוב יצהר. ובכן, כתושב היישוב אני יודע היטב על איזו הכפלה הם מדברים, על בנייה בתוך תחומי היישוב בשטחים הפתוחים שבין שכונה אחת לאחרת, מגדלים שירימו את גטו יצהר לשמיים ויתנו לכפרי האוייב- בורין, מדמא, עצירה אל-קבליה, עוריף, עינאבוס, וחווארה, להמשיך בהשתלטות על השטחים סביב היישוב, לחנוק את צירי הגישה ואת המרחב הפתוח עד שיגיעו אל הגטו.
השר סמוטריץ' בחוצפתו הזכיר את עוקף חווארה. במקום לטפל בבעיה והיא מחבלי חווארה עינאבוס וביתא, שזרקו אבני על רכבים שעברו בכפר חווארה, שמו פלסטר על שטף הדם ובנו לנו "עוקף". עכשיו לא עוברים בתוך הכפר, אלא מאחוריו, בתוך כלוב מגודר משני צדדיו.
המחבלים כמובן לא התרשמו מכך שכעת הכביש מאחורי הכפר ולא בתוכו, מהמבתר אפשר לזרוק אבנים בדיוק כמו מבין הסמטאות, וכלוב הגדרות מונע מהחיילים שיגיעו לרדוף אחריהם. העוקף הוא מטווח ברווזים.
והיום, לפני כמה שעות, פגשתי חבר שלי. שלפני כמה חודשים נורה בגבו בידי שוטר מג"ב. פעמיים.
חבר הכנסת צבי סוכות, שתק.
לא מיחה, לא עורר מהומה. לא זעק על הדבר הנורא, שנערים נורים בידי שוטרים יהודים.
השר סמוטריץ', מילא פיו מים.
לא עצר את יומו, לא דפק על השולחן, לא עשה כלום.
אז שלא יספרו לי סיפורים, פוליטיקאים צבועים. לא מדובשך ולא מעוקצך אנו רוצים. לא את גטו הדיור שלכם ולא את ההרס וחורבן שאתם ממיטים על הגבעות שפורצות את הגטו הזה.
"הוו זהירין ברשות, שאין מקרבין לו לאדם אלא לצורך עצמן, נראין כאוהבין בשעת הנאתן, ואין עומדין לו לאדם בשעת דחקו".
הטענה שלך נגד סמוטרוץ היא כי לא ציפית ממנו לחלוקה כזו ולאסטרטגיה שלו (שעדיף להשתלט על c וי לזה יותר הגנה משפטית, כך אני מבין זה לפי מה שתיארת) או כי מאז שנכנס יש רק הרעה בכל מה שקשור לגבעות ולחוות?
בס"ד
תכתבו כאן על הכבישים ביהודה ושומרון שצריכים שידרוג
אם אתם מכירים כביש שצריך שידרוג - תכתבו את מספר הכביש, ליד איזה יישוב/ עיר הוא נמצא ותפרטו את הבעיה שבכביש
דרך עמק פסגות (כביש 4578) בין היישוב בית אל ליישוב פסגות
כביש ללא שוליים, חסרה תאורה לאורך הכביש, צמתים כמוקדי סיכון
מתחיל בצומת המשטרה הבריטית על כביש 60 ומסתיים בצומת גבעת כח על כביש 444 (קרוב לאלעד)
עובר ליד היישובים עטרת, נווה צוף (חלמיש), בית אריה, עופרים.
כביש ללא שוליים, חסרה תאורה לאורך הכביש, עיקולים רבים, צמתים כמוקדי סיכון.
אני אסביר. אתמול בלילה הייתה לי שיחה מאוד ארוכה עם מקורב לחבר כנסת מהקואליציה. בין היתר הוא סיפר לי שיצא לו לנסוע בשבוע שעבר בצומת שדיברתי איתו עליה, שאני עובר בה מידי יום, שהיא מאוד פקוקה ועמוסה. הוא אמר לי שהוא גם נתקע בה, אבל מצד שני שהוא רואה שגם המאמצים הצליחו, והתחילו שם את הבנייה לרמזור והרחבת הצומת.
מרדכיבסוף אנשים כאלה מחפשים את השם שלהם בגוגל עם מייל התראה כמו שאתה בטח יודע. לפעמים מספיק לאזכר את השם שלהם והם רואים או הנציגים שלהם רואים.
זה עדיין לא קרה...
למה לא מקדמים את הכפלת כביש הגישה 466 ליישוב בית אל?
"נעלמו לי ראשי הרשויות ביהודה ושומרון"
דרך עמק פסגות (כביש מס' 4578) - קטע הכביש מעין תות לפסגות (מסתיים בצומת יחי"ש ציון)
אין תאורה, אין שוליים, סיבובים מסוכנים, בעיות שדה ראיה, צמתים כמוקדי סיכון
אחד מהכבישים המסוכנים לנסיעה... במיוחד שרכב יכול להפתיע אותך באחד הסיבובים
שצריך לשדרג אותם?
מי שמכיר כבישים ביהודה ושומרון שצריך לשדרג אותם - שיכתוב כאן
כביש מסוכן, גם אם הוא נידח, חייב טיפול.
מה שצריך לעשות זה לחבר את בית אל ישירות לכביש 60. המרחק זה 300 מטר וצריך פשוט לעשות את זה ולהעביר את הש.ג למקום קצת יותר הגיוני על המפה.
ועדת חקירה ממלכתית לחקר אסון מירון נכשלה באופן המחפיר ביותר, עד כדי גיחוך, כאשר הטילה אחריות אישית על נתניהו.
יש מפקד משטרה האחראי על האירוע, ורק הוא אחראי ואשם. אפשר ללכת דרג אחד אחורה: מפכ"ל המשטרה, שתי דרגות אחורה: השר לביטחון פנים, זה יהיה כבר מוגזם, אבל שלוש דרגות אחורה זה כבר מטורף לגמרי. אבל זה מה שהוועדה הפוליטית שקראו לה "ממלכתית" החליטה.
כאשר מסתכלים על היועמ"שית ועל הממלכתיות שלה, רואים שהמילה "ממלכתי" אינה אומרת שום דבר, זה הפוך מממלכתיות.
מסקנות ועדת מירון היו כל כך מגוחכות שזה לא עשה רושם על אף אחד. החונטה הבינה שהעם לא קונה את הבלוף שלהם.
ניסו להסית את החרדים נגד נתניהו כי הם היו אלו שנפגעו בעיקר מאסון מירון, אבל ראו שגם החרדים לא קונים את זה.
אפילו את העבודות לא התחילו
כתבות בעניין:
המטרונית הראשונה ביו"ש יצאה לדרך
תכנון וביצוע המטרונית בשומרון יוצא לדרך
הרכבת על גלגלים תבצע ניסוי בשומרון
הרכבת תגיע לשומרון - אבל מה ההשלכות?
סמוטריץ': רכבת קלה עד צומת תפוח
שר התחבורה מתכנן רשת מסילות רכבת ביו"ש
אמרתם שתקום רכבת? תעשו! 🚆
מעפולה ועד לבאר שבע. יחסוך הרבה בעיות עם בעיית התחב"צ ביהודה ושומרון.
עם תחנות עצירה בכמה וכמה ישובים מרכזיים בבנימין ובשומרון.
על ההזנחה הפושעת של ארץ בנימין אנחנו משלמים ביוקר. אוי לכם מיום הדין.
אתמול השתתפתי מתוקף עבודתי בכנס 50 שנה לחידוש ההתיישבות בשומרון. היו שם נשאי המדינה, שרים שונים חברי כנסת ואישי ציבור, בהם בין היתר גם ח"כ יולי אדלשטיין. אני חייב להגיד לכם שכמתבונן מהצד, מאוד כאב לי הלב לראות איך הוא נהיה "מנודה" בציבור שלנו.
והאמת זה עוול שאנחנו כציבור עושים לו. אם מסתכלים על נושא ההתיישבות, בין אם זה צפון השומרון וחידוש ההתיישבות בחומש ובין אם זה נושא הריבונות, במשך שנים מי שקידם את זה בכנסת, כנגד כל הסיכויים, היה יולי אדלשטיין. הרבה לפני שסמוטריץ' ובן גביר נכנסו בכלל לכנסת, יולי היה שם כל הזמן ודחף לזה בעבודה באמת קשה.
והיום? בגלל חוק הגיוס (שהוא פעל ניסה להעביר כדי להביא לגיוס חרדים, ואפשר להתווכח על הדרך), מתייחסים אליו כאל מישהו דחוי. זה באמת כאב לי לראות את זה. פתאום אין טיפת הערכה לפעולו, והעשייה שלו פשוט נשכחה.
הרי כולנו יודעים היום "לדקלם" בזכות מי ההתיישבות מתפתחת בשנים האחרונות, אבל היו שם אנשים שפעלו עוד הרבה לפני. לא בממשלות "ימין על מלא", אלא בממשלות שכללו את לפיד וציפי לבני. והם נשכחים היום בצד, מנודים, וזה ממש כואב הלב.
לעומת אדלשטיין, ראיתי שם גם את השרה מירי רגב. מי שהייתה דוברת ההתנתקות ודבררה את הגירוש מגוש קטיף ומצפון השומרון. היא לעומתו התקבלה שם בחיבוקים, נשיקות ובקשות לסלפי מכל עבר.
מי שהיה נגד הרפורמה המשפטית ובעד הבג"ץ הפרוגרסיבי הוא נגד עם ישראל. ברגע שלא נבחר ליו"ר הליכוד נהיה אנטי עם ישראל. טוב מאוד שדחו אותו. רק שררה הוא רוצה. כמו זאב אלקין
ממש לא מתאים לאדם ערכי כמוהו. מקווה שלא השתנה ונסחף לצד המרוח בחמאה כמו שעשה אלקין למרבה הבושה
להרבה קשה לעכל את זה אבל לא במקרה השם שלח לשם שינוי איסלמי ערבי לעצור את היורה מלהתקרב למקום הארוע.
חשוב להנהגה לאמר בכל רם במיוחד ליהודים יקרים כאלה שלא צריך להתלהם ולהכליל ולאבד תקווה.
אז מה אכפת לי? הוא לא מייצג כלום, אפילו לא את עצמו, אם הוא נבחר ולא בחר
גם פרעה שלח את העם. אז אחמד בן אחמד הוא כמו פרעה. ברוך השם שלא נתננו טרף לשיניו. מלאך רע אמר אמן בעל כרחו.
אם אחרי אירועים כאלו נמשיך "להפטיר כאשתקד" (מ2 הצדדים!) המצב לא טוב.
הבעיה היא אחוז החסימה הגבוה, שגודע יצירתיות ויוזמה , בטענה ל"שריפת קולות".
מקוןה שיקרה הנס ויפחיתו אותו
כמו רשיון מונית או מכסת ביצים.
אלו הרגעים שאני מזמזם את שיר הסזון.
ככה זה ברוב המקרים, ולתשומת ליבך, גם מחדלי יוהכ לא הפילו את המערך...
לפי ויקיפדיה "תוצאותיהן (של בחירת תשל"ד, מיד לאחר המלחמה) הושפעו במידה רבה מהמלחמה, אם כי מלוא ההשלכות של המשבר ניכרו רק כעבור ארבע שנים בבחירות לכנסת התשיעית."
זו אמירה עדינה ומתחמקת, כי בחירות 1977 הושפעו בעיקר מפרשיות השחיתות שנחשפו אז והתאבדותו של השר אברהם עופר. (וגם זה לא הספיק, כי זה רק חצה את הקולות של המערך. המהפך האמיתי היה בכלל ב1982 כשהימין קיבל את מירב הקולות)
בקיצור, מה שהשפיע זה לא ממש המלחמה.
למרבה הצער - כי ימין הוא לא, לכל היותר, ימין תבוסתני שעושה את מה שהשמאל דורש ממנו. אבל כישורי המשחק של ביבי פועלים ניסים על קהל הבוחרים שלו, ואלה ימשיכו להצביע לו שוב ושוב, עד לפרישתו לגמלאות או לעולם שכולו טוב.
סמוטריץ אחרי כזה מלא עשיה אמיתית ולא דיבורים 69 ישובים ,כבישים ביוש, אחלה כלכלה ורוטמן מספר אחת של הרפורמה המשפטית סטרוק פשוט בנתה את יו"ש חוות, גבעות פשוט הכל ... ומילה שלי יש עוד שחקני מפתח שיצתרפו : 1) עופר וינטר 2) צביקה מור 3) בראלה קרומבי 4) ארז בינר רשימה חלקית ...
הימור אם מפת המפלגות נשארת ככה:
הליכוד:32-37
שס:9-11
יהדות התורה:8
הציונות הדתית:8-12
בן גביר:5-7
בנט:5-8
גנץ:8-15
לפיד:10-17
הדמוקרטים:11-16
ישר: 0-5
חדש תל:5
ראמ:5
בלד, המילואיניקים לא עוברים!
בס"ד
סמל ישוב זה אירוע חשוב, ואני ממש לא מזלזל בו. מצד שני אי אפשר להכניס תחת ההגדרה 'יישובים חדשים' את הישובים נריה (450 משפחות), לשם (700 משפחות), כרם רעים (200 משפחות) שבות רחל (150 משפחות) ויישובים נוספים.
יישובים חדשים, בהחלט יש, ב"ה. לא 69.
(ואגב, נא לא לכרוך ביחד את נושא החוות ואת נושא הגבעות. רק לפני פחות מחודש הסבירו לנו סמוטריץ' וסטרוק שזה לא אותו דבר ומה צריך לחזק ומה צריך לפנות)
הם בהחלט דוחפים ומעודדים את הקמת החוות והגבעות, לגמרי. תשאל את כל מי שנמצא שם.
מה שטענו שצריך לפנות זה מקומות בהם הבניה העצמאית, מעכבת את הבניה המסודרת שאמורה להיות הרבה יותר משמעותית.
(אין לי מושג מי צודק בוויכוח הספציפי על הפרטים באותו אירוע ומסכים לגמרי שהאירוע ההוא וההסברה סביבו היו אמורים להראות אחרת לגמרי).
גם באופן אישי אני לא רואה הבדל משמעותי בין החוות לבין הגבעות. אבל בשורה התחתונה, שהם הסבירו את המהלך, הייתה הפרדה ברורה בין החוות לבין הגבעות. צד אחד הוצג כמעשה פטריוטי בעוד לגבי הצד השני השתמשו במילים קשות יותר.