הרב טל על הבחירות...בתבת
מתוך דברי הרב טל על תוצאות הבחירות: (למי שהרגישה שקולה הלך לריק)

...אבל אני יודע שזה חלק מהעניין, אנחנו כרגע בהנהגה של הסתרה שהקב"ה לא נותן כרגע לדברים לקרות, ואני אומר שזה ההנהגה שיש כרגע, שהדברים לא מתגלים, לא יוצאים מהכוח אל הפועל בבחינה הזאת ואני מתחבר למקומות שעכשיו כרגע אמרתי פה לכם.
שא. לעמוד עוד יותר במקום הזה של הענווה "כי ממך הכל" ולהתחבר לנקודה של מלכות ה' שגם היא חסרה, זה ממש להשתתף בצער השכינה, השכינה הקדושה, כל כך מגיע לה, כל כך אמיתי שהקב"ה יהיה המלך, והוא לא, זה עדיין לא בא לידי ביטוי, וכך אני מתחבר עוד יותר חזק אליו, ועוד יותר חזק למקום הזה.
מה שבטוח, שבבית דין של מעלה אין דבר כזה אחוז חסימה, ושם כל דבר שעשינו כל מאמץ, כל תפילה בעצם מה פעלנו, לא בשביל כבוד, לא בשביל טובות הנאה, לא בשביל כסף, ולא בשביל שום דבר, אם היינו רוצים כסף היה עדיף להצמד כמה שיותר לש"ס אנחנו עשינו את זה רק למען שמו באהבה, למען עם ישראל, למען ארץ ישראל, רק למען שמו, עכשיו, הקב"ה, ואני אומר את זה גם לגבי כל הדברים האחרים, גם הקליטה וכו'.
הקב"ה ככה מלמד אותי הקטן, זה נהיה בצורה שאין קשר, אתה עושה מאמצים ואין קשר לגבי התוצאות, אתה מתחיל לעבוד לחיות בלי קשר, אתה עושה מאמצים ובתוצאות יש משהו שהוא לא קשור, אבל אתה לומד לחיות לפי מה שאתה צריך לעשות ולא לפי מה שיוצא בסוף.
והלימוד הזה הוא לימוד מאוד מאוד חשוב ונצרך, אף אחד פה לא בזבז שום דבר לריק, כי במהלך האלוקי שהקב"ה מגלגל כאן בעולם, הכל נספר בבית דין, הדברים האלה בעזרת ה' יתברך יתנו את אותותיהם ושום דבר לא הלך לריק במאמץ הרוחני שלנו.
אז שיתלונן לה' למה מפנים מאחזים, לא לבית היהודי ותן טל

הרי בשמיים אין חוז חסימה - דהיינו בשמיים הם נכנסו לכנסת של מעלה, אז אם פונו מאחזים, זה ה' והם אשמים בכך שהרסו מבנים בגבעת אסף.

מצטער - הרב טל, עם כל הכבוד לגדלות שלו בתורה - והא מנותק. כמו הרב טאו. מנותק מהעם ומנותק מהמציאות.

כי אם זה הכוח וההשפעה הפוליטית על מדינת ישראל שהם רוצים ושמחים בה - נפילה מתחת לאחוז החסימה, זריקה לזבל של כמה מנדטים ימניים, וסיכוי רב שגם בפעם הבאה לא יתייאשו ולא יסכימו לא לזרוק קולות לזבל - אז זה ניתוק מוחלט מכדור הארץ, יותר מזהבה גלאון.

מה לעשות וכאן בארץ כ-ן יש אחוז חסימה, וכ-ן כוח ההשפעה מגיע מתוך הכנסת, ורק אם אתה בכנסת, ורק אם אתה בקואליציה, אתה יכול לפעול לבלימת מעשים הרסניים לעם, לתורה ולארץ.

אבל בסדר - מי שמנותק, שימשיך להיות מנותק, רק שבבקשה לא יתלונן על אלו שלא מנותקים שהם לא עושים מספיק - הוא האחרון שיכול להגיד לאנשים בבית היהודי, למש, שהם לא עושים מספיק - כאשר הוא לא מסוגל לעשות מספיק ולהביא אפילו 4 מנדטים למפלגת יחד. אם הוא היה עושה מספיק והיה נכנס לכנסת, היה יכול לפעול למען הדברים שהוא מאמין בהם - הוא לא עשה מספיק, אז זאת צביעות לזעוק ולבכות על כך שמפלגה אחרת לא עושה מספיק.

תאמינו לי שהבית היהודי יצליחו לעשות ולהשפיע קצת הרבה יותר ממה שיוני שטבון ואלי ישי ישפיעו בכנסת הקרובה (כי אופס, הם לא בכנסת) - ככה שאולי הבית היהודי לא עושים מספיק, אבל יחד לא עושה מספיק בריבוע.

כל טוב.

דווקא בשונה מהרב טאו הרב טל מאוד מחובר למעשהחכחעחילםכ

בשונה מהרב טאו? אינני יודע עד כמה הרב טל פעיל במעשהבחורצ'יק

ואני יודע שניראה אתה לא יודע עד כמה הרב טאו מעורב במעשה..

באמת שהצחקת אותי.

לא מכיר מעבר חהילה המנותקת(שאולי לאנכונה) שסביבוחכחעחילםכ
מחילה אם מישהו הבין את זה כזלזול...
לא הצלחתי להבין הרבה ממה שכתבת.בחורצ'יק

ואין פה שום זלזול.זה פשוט לא נכון.אילו הייתה יודע מה זז מאחרי הקלעים,כן כן,ביישוב האר ובכיבושה.

ישר כח לכל העוסקים במלאכהחכחעחילםכאחרונה
ברור שאנו פונים אל הקב"ה ולא לבית היהודישיגר

הם רק שליחים אחרי שפונים להקב"ה אפשר גם לפנות אליהם אבל ברור שהעיקר זה הקב"ה

זו היתה טענתו של פרעהירח חסר

לא בדיוק עזר לו.

אולי בבית היהודי לא מאמינים שהקב"ה מעניש לרשעים ונותן שכר טוב לצדיקים, אבל חוסר האמונה שלכם לא משנה את עיקרי האמונה.

ואולי הקב"ה העניש את שטבון וישי, את הרב טאו והרב טל - עלותן טל

הפילוג, ולכן לא העביר אותם את אחוז החסימה.

מה נראה לך - גם אם תגיד שבגלל "רמאויות" לא עברתם את אחוז החסימה ובאמת מגיע לכם - האם ה' סתם נתן כוח להשחית בידי אותם שועלים קטנים?

אלא כנראה הוא לא אהב את הפילוג הזה של יחד - ולכן דאג שלא יעברו את אחוז החסימה.

הנה, גם אני יכול לעשות "דרושים" נפלאים כמו שאתה עושה על חוסר האמונה של הבית היהודי. הקב"V העניש אתכם, וגמל טוב לנו, בבית היהודי, שהשאיר אותנו בלי הפילוג הזה בתוככי הכנסת.

כל טוב

לא. בעולם של הסתר לא רואים מציאות של שכר ועונשירח חסר

ואף על פי כן יש שכר ועונש. וגם אם רואים צדיק נכשל ורשע מצליח דרכו, צריך למחות בעושי עוולה ולהצדיק את הצדיק.

גם אם פרעה לא היה מקבל עונש גשמי בעולם הזה, זה לא היה מבטל את מציאות שכר ועונש שטבוע בבריאת העולם.

חשבתי שממלכתי דתי מלמדים לפחות את עיקרי האמונה. מסתבר שטעיתי. 

אתה גדול אתה. רק מפלגת יחד יודעת מי רשעים ומי צדיקים,ותן טל

ורק הם יודעים מי ראוי לעונש ומי לא ראוי לעונש.

שיהיה. אני עם היגיון מעוות כמו שאתה מציג בעקביות ברוב מוחלט של ההודעות שלך - לא מסוגל להתדיין.

שיהיה לך בהצלחה בחיים, ורק בריאות הגוף ובריאות הנפש.

לא. אולי יודעים, אולי לא. אבל לכל הפחות לא כופרים בי"ג עקריםירח חסר

בשכר ועונש ובבחירה חופשית.

לגבי המציאות - אולי אנחנו טועים בגדול. ייתכן שהרב טל טועה ואין כל איסור ברפורמה, בחילון ובטשטוש שעושה הבית היהודי. אבל אתה טענת שגם אם הוא צודק אין לפנות לבנט ולבית היהודי, כי אין להם בחירה חופשית ואין שכר ועונש. וזו בוודאי השקפה מאוד לא יהודית שמעידה על כשלון חינוכי קולוסאלי של הממ"ד, לפחות במקרה שלך.

אתה אדם פתטי. הניסיון הנואש שלך להכפיש אנשים על גבי הפורוםותן טל

ולטעון שוב ושוב שהם כופרים ו/או שונאי יהודים וכו' - לא יעזור לך. רוב האנשים בפורומים האלו חכמים ממך ומהנואשות שלך.

זה התנהגות מסכנה, וכדאי שתטפל בעצמך. אני יכול להמליץ לך על מישהו שיכול לעזור לך.

התנהגות דוחה ומסוכנת - המאסת את עצמך על יושבי הפורום שסולדים מההתנהגות הברברית שלך, והמעוותת.

אתה במצח נחושה אומר דברים שמעולם לא אמרתי ו/או טענתי ("לבנט אין בחירה חופשית" וכו'), בצורה מתוחכמת של "טענה" כדי נטו לפגוע ולהכתים ולהלעיג.

אבדוק עם מנהלי העל מה ניתן לעשות עם טרול שכמותך. נמאס כבר ההתנהגות הבריונית והדוחה הזאת שמנסה רק לפגוע ולהרוס את הפורומים ואת האווירה בהם!!

הטיעונים שלי עובדתיים, לוגיים ונקיים מכל פניהירח חסר

והם מתבססים אך ורק על דברים שאתה כתבת. 

ההגנה היחידה שלך יכולה להיות שאתה פשוט מברבר את עצמך לדעת ולא מתכוון כמעט אף פעם למה שאתה כותב. אבל במקום זאת אתה בוחר בדרך ההתקרבנות והבכיינות: רודפים אותי, אני מסכן, מכפישים אותי. אז לא, מתוק. פשוט מצטטים אותך ומנתחים את דבריך באופנים נאמנים ללוגיקה אנושית מקובלת.

למשל במקרה בו כתבת מפורשות שלמדינה מותר "להעביר" יהודים ממקום למקום כרצונה, אבל כשהואשמת בכך שאתה תומך בגירוש, התבכיינת על רדיפה, הוצאת דיבה נגדך ומה לא, כי טענת טענת הבל ש"להעביר ממקום למקום" בכפיה זה בכלל לא גירוש. פאתטי, כמובן - אבל כך נראת התנהגות של אדם שלא מוכן לקחת אחריות על דבריו ועל מעשיו.

גם במקרה שלנו ניסית לעקוץ את פותחת האשכול, אבל יצא לך דבר כפירה מוחלט. נו, קורה. במקום לומר שלא באמת התכוונת לכתוב את השטות שכתבת,  ניסית להגן עליה ושירבטת עוד דברי כפירה בעיקרי האמונה היהודית. שוב, זה קורה לא בגלל שרודפים אותך ושונאים אותך, אלא בגלל שאתה נוהג לשרבט הבלי הבלים ולא לקחת עליהם אחריות מינימלית. 

לוגיקה אנושית מקובלת ו"ותן טל" - שני מקבילים שלעולם לא יפגשויזהר

וואי וואי...יזהר

ותן טל מדבר בשם רוב אנשי הפורום, מזדעק על טרוליות, ואומר למישהו שהיא המאיס עצמו על יושבי הפורום, ופוגע באווירה.

פורים כבר עבר לפני כמה שבועות, וה-1 באפריל זה רק עוד שבוע. הכל בסדר?

לשם התרגיל אני חייב לנסות משהו:

ותן טל, אתה אדם פטתי. הניסיון הנואש שלך להכפיש אנשים על גבי הפורום לא יעזור לך. רוב האנשים בפורומים האלו חכמים ממך ומהנואשות שלך.

זה התנהגות מסכנה, וכדאי שתטפל בעצמך. אני יכול להמליץ לך על מישהו שיכול לעזור לך.

התנהגות דוחה ומסוכנת - המאסת את עצמך על יושבי הפורום שסולדים מההתנהגות הברברית שלך, והמעוותת.

אתה במצח נחושה אומר דברים שמעולם לא אמרתי ו/או טענתי, בצורה מתוחכמת של "טענה" כדי נטו לפגוע ולהכתים ולהלעיג.

אבדוק עם מנהלי העל מה ניתן לעשות עם טרול שכמותך. נמאס כבר ההתנהגות הבריונית והדוחה הזאת שמנסה רק לפגוע ולהרוס את הפורומים ואת האווירה בהם!!

עכשיו, אני קורא ל"רוב חברי הפורום" לחשוב לעצמם עם איזה טקסט הם יותר מזדהים.

מה לעשות ואני לא טרול, ואני משתמש ותיק באתר, ובניגודותן טל

לכמה מכאן, מסתבר שאותי דווקא המנהל של פורום מסוים הבין שאין שום מניעה להחזיר אותי לפורום מסויים.

מה לעשות שלאותו אחד שכתבתי לו מה שכתבתי, כבר מחקו וערכו הודעות שכתב עלי בפורום אחר (אגב - גם לך, הודעות שכתבת עלי).

מה לעשות, שזה משתמש שכמעט בוודאות הוא פצל"ש שלאחד שכל מה שיש לו לעשות בחיים זה לתקוף ולהעליב אחרים בטענות שקריות.

מה לעשות שאני לא טוען דברים על אנשים אחרים, לא מסלף את דבריהם, לא משקר, ולא מנסה להכתים ולפגוע באף אחד? (וזאת התחייבות אישית למנהל, אגב - שבודק שאני עומד בה).

מה לעשות שאני לא טרול?

אבל איך כתבת כאן למעלה "לוגיקה אנושים מקובלת וותן טל - מקבילים שלא יפגשו לעולם".

כנראה שבאמת לעולם לא אצליח לחשוב בלוגיקה אנושית מקובלת, אלא בלוגיקה אנושית נכונה ואמיתית בלבד איזה עצוב לי.

את חד מימדי באופן מפחידאלעד

ואתה כמובן מאוד רב מימדי ובעל עמקות מופלגתירח חסר

תובנותיך הפילוסופיות בוקעות את חומות הפורום מדי יום ביומו ומגיעות עד כסא הכבוד עד שכל העולמות כולם רועדים ומזדעזעים.

אני לא רוצה להתערב בחשבונות שמיםשיגר

ויכול להיות שאתה צודק אני אישית חושב שלא אבל יכול להיות שזה בגלל הרבה סיבות אחרות

רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

אולי יעניין אותך