...אבל אני יודע שזה חלק מהעניין, אנחנו כרגע בהנהגה של הסתרה שהקב"ה לא נותן כרגע לדברים לקרות, ואני אומר שזה ההנהגה שיש כרגע, שהדברים לא מתגלים, לא יוצאים מהכוח אל הפועל בבחינה הזאת ואני מתחבר למקומות שעכשיו כרגע אמרתי פה לכם.
שא. לעמוד עוד יותר במקום הזה של הענווה "כי ממך הכל" ולהתחבר לנקודה של מלכות ה' שגם היא חסרה, זה ממש להשתתף בצער השכינה, השכינה הקדושה, כל כך מגיע לה, כל כך אמיתי שהקב"ה יהיה המלך, והוא לא, זה עדיין לא בא לידי ביטוי, וכך אני מתחבר עוד יותר חזק אליו, ועוד יותר חזק למקום הזה.
מה שבטוח, שבבית דין של מעלה אין דבר כזה אחוז חסימה, ושם כל דבר שעשינו כל מאמץ, כל תפילה בעצם מה פעלנו, לא בשביל כבוד, לא בשביל טובות הנאה, לא בשביל כסף, ולא בשביל שום דבר, אם היינו רוצים כסף היה עדיף להצמד כמה שיותר לש"ס אנחנו עשינו את זה רק למען שמו באהבה, למען עם ישראל, למען ארץ ישראל, רק למען שמו, עכשיו, הקב"ה, ואני אומר את זה גם לגבי כל הדברים האחרים, גם הקליטה וכו'.
הקב"ה ככה מלמד אותי הקטן, זה נהיה בצורה שאין קשר, אתה עושה מאמצים ואין קשר לגבי התוצאות, אתה מתחיל לעבוד לחיות בלי קשר, אתה עושה מאמצים ובתוצאות יש משהו שהוא לא קשור, אבל אתה לומד לחיות לפי מה שאתה צריך לעשות ולא לפי מה שיוצא בסוף.
והלימוד הזה הוא לימוד מאוד מאוד חשוב ונצרך, אף אחד פה לא בזבז שום דבר לריק, כי במהלך האלוקי שהקב"ה מגלגל כאן בעולם, הכל נספר בבית דין, הדברים האלה בעזרת ה' יתברך יתנו את אותותיהם ושום דבר לא הלך לריק במאמץ הרוחני שלנו.

אתה גדול אתה. רק מפלגת יחד יודעת מי רשעים ומי צדיקים,
איזה עצוב לי.

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל