שנה הבאה בע"ה אני עוברת אולפנה, וקצת קשה לי..~ יעל ציון ~
בזמן האחרון לאט לאט אנשים מגלים שאני עוברת.. פתאום אנשים באים אליי 'יוו, מה?? את עוברת?? ' וכאלה.. וזה קצת מלחיץ כזה.. וגם יש לי חברה שנה מעליי, שאני ממש ממש ממש אוהבת אותה ושאני חושבת על זה שאני יהיה בלעדיה, ממש קשה לי..
ואני כל פעם רוצה לבטל את ההרשמה כדי להישאר איתה.. אבל בתכלס אני עוברת כי החברות שלי זה בנות שיותר גדולות ממני, ואני צריכה ליהיות עם בנות בגיל שלי, ובאולפנה שלי קצת קשה לי להתחבר לסגנון שלהם.. קיצר.. קצת חפרתי.. אבל אני אשמח לעידוד ועזרה.. וסליחה על הבלאגן.. תוודה!!
את טרמחית???אנונימי (2)
כאילו את בכיתה ח שעוברת אולפנא פשוט??או שאת עוברת בגלל סיבות מסויימות???
טרמחית..~ יעל ציון ~
מקפיצה. אני ממש צריכה עזרה !! ~ יעל ציון ~
באמת ממש קשהאברימלה...

לדעתי את פשוט צריכה לבדוק לבד לבד עם עצמך מה יהיה לך הכי טוב, מי את ומה את מחפשת במקום הלימודים שלך. ברגע שתהי ברורה ובטוחה עם עצמך על הנושא הזה לא יפריע לך שום לחץ מהסביבה.

ממליצה לדבר עם מישהי שמכירה אותך טוב ואובייקטיבית (לא מהאולפנה שלך, שבלי אינטרסים..)

לאיזה אולפנה את הולכת?אנונימי (3)

וואי מתוקה! קודם כל נשיקות!! אנונימי (4)

נלחץ לי באמצע...אנונימי (4)

אני מבינה שממש קשה לך ואני אנסה לעזור.. גם לי הייתה את בעיה דומה בכיתה ח' כשהחלטתי לעבור אולפנא..

הרבה בנות גילו אתזה והיה עלי לחץ מממש גדול להישאר (מחברות של אחותי שלמדו באולפנא, מורות, חברות שלי וכו..) והיה לי ממש קשה!! כל לילה הייתי בוכה במשלך חצי שנה בערך - מפסח עד תחילת שנה, וחושבת על עצמי אם באמת אני רוצה לעבור וכל לילה מחדש הייתי

סליחה, שוב נלחץ..אנונימי (4)אחרונה

וכל לילה מחדש הייתי מגיעה למסקנה (כל לילה במילים אחרות ובדרך שונה)  שאני בעצמי החלטתי אחרי הרבה מחשבות והתיעצויות עם אנשים אוביאקטיבים שמכירים אותי טוב, ללכת לאולפנא הזו, ולעבור מהאולפנא הקודמת וזה מה שאני חושבת שטוב לי ואם כל הכבוד לחברות אני ולמשל ההורים שלי (שאיתם אני  התיעצתי) יודעים יותר טוב מה טוב בשבילי וכנראה שזה אולפנא אחרת... 

למרות זא תהיה לי קשה לקבל את ההחלטה שלי (כאמור, כל לילה מחדש בכיתי..) אז עשתי לעצמי הסכם שאני אלך לתקופת ניסיוון ורק אם אני ארגיש אחרי חודשיים שניסיתי באמת (!!) שיהיה לי טוב באולפנא וזה לא כ"כ הלך טווב אני אתייעץ שוב טוב טוב ואחשוב אם אני רוצה לחזור לאולפנא הקודמת... ובאמת אני הלכתי לאולפנא וממש ממש טוב לי ב"ה!!

חברה שלי, שגם רצתה לעבור וביטלה את הרישום בגללל החברות, היום מאוד מתחרטת על זה.. אל תעשי טעויות! תנסי!! זה הכי חשוב! ובעז"ה יהיה לך הכי טוב שיכול להיות!

חוץ מזה, דיברת על הקטע של החברה הגדולה שלך.. בשביל זה יש פלאפונים;) ברור שזה לא יהיה אותו דבר, ועכשיו זה אולי נראה לך משהובכלל לא אפשרי והגיוני לא להיות איתה בבי"ס אבל את תתרגלי ותראי שזה פסדר, ואולי הריחוק ממנה קצת (באופן פיזי) יעשה לך טוב עם הקשר שלך עם בנות בגילך!! 

בקיצור, אני רואה ממה שכתבת, שאת כן רוצה לעבור ואת יודעת שזה יעשה לך טוב! מה שמפריעה לך במילים אחרות ה\זה תגובת החברה.. (לפי מה שהבנתי.)

אז לפחד ממעבר זה הגיוני ונומאלי!! אבל לא צריך להגזים עם זה ולא צריך כ"כ לשים על תגובות החברה.. זה גם יכול מאוד להיות שהם יהיו מופתעות ותצא להם תגובה שכזו! הם רוצות שץישארי איתם אבל תהיה גאה בזה שאת עוברת והחברה תקבל אתזה מצויין ב"הצלחה!!!

- קצת ארוך.. מקווה שלא חפרתי מדי! אם את צריכה עוד משהו, בשמחה! - 

מחפשת אולפנה?תורת חיים בעiז

הכנתי טופס על מלא אולפנות ויש עליהם פירוש (מה שבכתב יד כזה זה מישהי שלומדת או מכירה כתבה ומה שבכתב רגיל זה מה שהאולפנה פירסמה או מאתר האולפנות) ויש גם תמונה של הבנות משם ותמונה של הקמפוס או הפנימיות

מוזמנות להינות אולפנות ארצי

בטוחה שזה לא תוצר של AI?נייקיי
בעיות עברית ותחביר לאורך כל המסמך. 
ואו איכותי!7410

כל הכבוד על ההשקעה, נראה ממש טוב ומסכם. הייתי מוסיפה בירושלים פרטים גם על תהילה, עטרת רחל ותאיר ציון. (שלושתן מאד מאד דוסיות)

כל הכבוד על היוזמההודיה לה':)אחרונה
מישהו יודע אולי על אולפנת שבות?איידן

מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם מותר סמארטפון או חצי טאצ' באולפנת שבות?

או על אולפנות דוסיות (או אם שם דוס) שמותר בהן 

תודה מראש

לא נראה לי מותר אבל יכולה לברר לך..תודה ל-ה' יתברךאחרונה
אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.

אולי יעניין אותך