אז ככה:
אני אוהבת אותה וזה אבל משום מה היא לא כלכך ריאליסטית..
אשמח אם תתנו הערות מועילות!
והבגד - התכוונתי שיש לה קפוצ'ון אבל לא יוצא לי הקפלים.. הסבר מישהו?
תודה!!

אז ככה:
אני אוהבת אותה וזה אבל משום מה היא לא כלכך ריאליסטית..
אשמח אם תתנו הערות מועילות!
והבגד - התכוונתי שיש לה קפוצ'ון אבל לא יוצא לי הקפלים.. הסבר מישהו?
תודה!!

בCעתא Dשמיא
היא ממש יפה! השיער והשפתיים ממש!
אני חושבת שהסיבה העיקרית לזה שהיא לא ריאליסטית זה העינים (הם מהממות לשכעצמן) אבל הגודל שלהם לא מתאים לגודל של שאר הציור... במיוחד ברקע של האף שמאוד עדין ..
את צודקת.. אני באמת מציירת עיניים גדולות יחסית גם בציורים אחרים..
אבל נניח ואני רוצה להשאיר אותן באותו גודל, יש איך לסדר את הפה והאף שיתאימו?
למרות שחשבתי עלזה, ויש הרבה אנשים עם עיניים גדולות לעומת הפה. אז??
אחי הקטן פה לידי, מלטף את התמונה על מסך המחשב: ''חמודה, חמודה''...
קבלי מחמאה גם ממני וגם מילד בן 3 
יש לך יד טובה וטכניקה מעולה,
בזה אין ספק,
אבל תזכרי שאת מציירת אדם.
לא כלכך הבנתי.. למה אתה מצייר את הכל בו זמנית??
ברור שאני יעבוד על כל אחד בנפרד!
הייתי שמחה אם היית מפרט יותר מה בדיוק לא בסדר..
חוץ מהגודל של העיניים, ואני יודעת שהאוזן נראת קצת שונה כי העתקתי אותה מתמונה, יש עוד משהו שאתה יכול להצביע עליו?
תראי, יש כללים בסיסיים לציור פנים..מירי ט.
שורדתתתאז ככה,
בציור הזה תכננתי באמת משהו אחר ובסוף הכל השתנה לי וזרמתי עם זה, ככה שבאמת לא חשבתי מההתחלה על המראה הכללי.
השרשור - קראתי אותו מזמן, ואני יודעת שעיניים צריכות להיות לפחות בגודל של הפה..
אבלאבלאבל ככה אני אוהבת אותה..!
ועל הקו התוחם - במציאות אני כבר שיניתי את הציור לפני שהעלתי, אבל שינויים קטנים שלא משמעותיים כלכך, וכן, שם טשטשתי עוד שזה יותר נראה צל..
קיצער תודה![]()
הציור ממש יפה, וכמו שאלעד אמר, כל איבר מהמם לכשעצמו, החיבור קצת פחות ריאליסטי...
לענ"ד כדאי להקטין את העיניים, להגדיל טיפה את האף, (משהו בו קצת מוזר לי...) ולעגל קצת את המצח... ואני ממש אוהבת את הקפוצ'ון, למרות שהוא לא נראה אמיתי. אני אוהבת את הסגנון
עלי והצליחי!!
האף - גם אני חושבת, נראה לי שצריך לראות קצת גם את הצד השני שלו, זה לא הגיוני. לא הבנתי איך לעגל את המצח..
בכל אופן תנקס![]()
ואהבתי את ה'אז ככה' ![]()
הוא דק מדי...
אני עוד לא יודעת מה יוצר עובי.
אבל רק אני שמתי לב שהשיער לא באמצע הראש? ![]()
![]()
אגב, האור והצל בשיער ממש אבל ממש מדהימים! זה אמיתי מידי.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173