בס"ד.
אני כבר לא יודעת איך להמשיך, הכל כל כך מנחוס..
הכרנו דרך האתר, אנחנו מכירים כמעט שנתיים, הוא היה אדם עם בעיות. ( : היה מדבר הרבה עם נשים, וכן, פותח קשרים ולא ממשיך אותם). הרי אותו משאול התחתית. וייצבתי אותו,
הכל היה כל כך טוב, וסטנדרט.. כזוג אוהבים.
כשהוא הציע שנמשיך, אמרתי לו שאני אחזיר לו תשובה בהמשך, החזרתי לו תשובה לאחר כמה שבועות. הכל היה מצוין, באחת הפגישות שלנו, הוא אמר שהוא לא יודע מה לעשות. שהוא לא יודע מה לעשות עם הקשר, הצעתי להפסיק אותו לשבוע, בכדי שיחשוב מה עם עצמו. במקום שנמשיך ואז הכל יתפוצץ. הוא לא הסכים, והמשכנו כרגיל.
לפני כמה חודשים. באחת הפעמים שדיברנו בטלפון, פתאום ירד לו המצב רוח מלדבר, והוא אמר ש"להתראות". לא הבנתי מה נסגר איתו, וניסתי להוציא ממנו מידע מה קרה. לאחר שהוא לא רצה להגיד, הוא פלט לי :"אני פשוט לא רוצה לדבר איתך". נפגעתי, ואמרתי לו להתראות.
יום למחרת, הוא התקשר אלי ודיבר כרגיל, כאילו לא קרה מאומה.
אחרי כמה שעות, קרה מקרה דומה.-ושוב, הבלגתי.
לאחר זמן מה, שוב, כשדברנו בטלפון, פתאום הוא ניתק את הפלאפון, וכיבה אותו למשך חצי שעה+-. הוא לא התקשר אלי כשאר הוא הדליק את הפלאפון, אני התקשרתי לאחר חצי שעה מאז שהוא כיבה את הפלאפון, בכדי לראות אם הפלאפון הודלק, או שמא עדיין מכובה. - הפלאפון היה דלוק, הוא ענה. דיבר בקרירות, שאלתי מה היה פשר הדבר הזה, ההתנהגות הזאת... הוא אמר שהוא פשוט לא יודע, והוסיף: שלא עושה לו טוב לדבר איתי, אחרי חצי שעה. שהוא מנסה להסביר את עצמו, הוא פשוט התחיל לבכות, ולהגיד שהוא לא יודע מה עובר עליו. - בשיחה הזאת אמרתי לו שאני לא מוכנה להמשיך כך, ושאני אחרי הכל בן-אדם.. עם רגשות. באמצע השיחה אני גם בכיתי.. זה היה ערב ממש מוזר...
כשדברנו היום, הוא שאל משהו, ותוך כדי אמר שקשה לו עם קשרים.
כבר פה נשבר לי,
כל הקשר הזה, יותר מגיע ממני, אם לא אני. הקשר הזה לא היה קיים. נמאס לי !!
אני אוהבת אותו, פי חמש ממה שהוא אותי, והוא עצמו אישר את זה.
הוא כ"כ מוזר, ישלו הרבה בעיות. אבל לסיים איתו זה לא יהיה אפשרי.
פשוט ... די.
נמאס.
אובדת עצות..
HELP ME...
עצות?... יש מזדהים? משו...?