אני מתביישת אבל אני מעלה!בת 500

איך להמשיך את הציור? תסלחו לי שזה עם שורות

תשמיטי את שלוש המילים הראשונות. בשבילך.מלי
עכשיו לציור.
א כל- את הקו התחתון של העין תדגישי הרבה פחות. הוא בהיר יותר. דבר שני-שאמור להיות לפני הכל בעצם; קחי מראה או תמונה ברורה ותבחני היטב איך נראית עין במציאות. את תשימי לב שמעבר לצורה רגילה של המסביב לעין, יש עוד כמה קוים נראים יותר או פחות, שבהצללה נכונה יגרמו לעין להיראות יותר כמו תלת מימד מאשר משהו שטוח כזה..
בכל אופן,תמשיכי בהצלחה!

וטיפ קטן; אל תשתמשי לעולם במשפט ההוא, שלמעלה. זה רק יגרום לך להישאר במקום ולא להתקדם בצורה נכונה.
הא פ'סדר כי לא השקעתי בזהבת 500

סתם היה לי משעמם אז ציירתי עין והיה לי משעמם אז ציירתי עוד אחת

ואז אמרתי אם כבר יש 2 עיניים שיהיה אף ואז אמרתי אם כבר יש שתי עיניים ואף בואי נעשה גם פה אבל תמיד הפה הורס לי אלא אם כן אשקיע בו הרבה זמן אז עוד לא עשיתי פה

2 הערות חשובות

1. זה לא בין הציורים המושקעים שלי

2. אני לא מתכוונת להתקדם איכשהוא בציור כי אין לי סבלנות, זה רק מתי שיש לי קריזה או שממש משעמם לי

סתם התפרקות!

למה להתבייש?יעל

זה ממש ממש יפה!

הלוואי עלי להגיע לרמה כזו...

מה? בחיים לא הצלחתי לצייר יד כמו שאת ציירתבת 500

זה רק בגלל שפעם ראיתי סרטון היט=ויוב איך לצייר עין!

באותה מידה- בחיים לא הצלחתי לצייר עיניים כמו שאת ציירתיעל

גם אני ראיתי סרטון ביוטיוב איך לצייר עין, ועדיין לא הצלחתי. את באמת כשרונית, כי עין זה אחד הדברים הקשים!

תודה, והוספתי פה, אני יעלה את זה!בת 500

תודה, טוב האמת היא שאף פעם לא ניסיתי לצייר ידבת 500

הנה אבל זה עדיין לא גמור, איך להמשיך?בת 500אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך