המשבר הבא בין הבית היהודי לביבי?מושיקו
איילת שקד רוצה להתמנות לשרה...
המשבר הראשון עוד לא הסתיים.יקוט

למי ששכח את ההצהרה של בנט ימים ספורים לפני הבחירות, שהיתה בערך כך: "אנחנו נלך עם הליכוד בבלוק אחד...".  ברוח אותה הצהרה הייתי מצפה מבנט שיתן לנתניהו אור ירוק לסגור עם המפלגות האחרות ובסופו של יום לחלוק עם הליכוד את השלל שנשאר. דהיינו דין בנט כדין יעלון, ודין אריאל כדין כץ, ודין שקד כדין ארדן. 

באופן כזה היו מנטרלים את כל השמועות והספינים והאיומים למיניהם כאילו הולכים לסגור עניינים עם הצמד בוז'י ציפי.

זאת הפרשנות האמיתית של שותפים טבעיים, אלא שבנט הפזיז הסתבך עם עצמו ועם האגו הנפוח שלו, ובצדק מתגברים הקולות במחנה לשלוח אותו חזרה למקום ממנו הוא בא- להייטק.

אבל שרה יש רק אחת...מושיקו
צרה לשרה...יקוט

למה אתה לא מצפה מנתניהו שיעמוד גם הוא בהצהרות שלו?ותן טל

שבנט יהיה השותף הראשון הטבעי והבכיר בממשלתו?

למה אתה לא מצפה מנתניהו לקיים את ההבטחה שהבטיח לבנט את תיק הביטחון או מינימום את תיק החוץ?

נראה שאתה מצפה להרבה מאוד מאוד מבנט אבל מנתניהו אתה לא מצפה לכלום, רק שיהיה אליל, שיש לו מלכה, כמובן...;

הניסיון להאליל את נתניהו רק כי הצליח לעבוד בשקרים שהוכיח מייד לאחר הבחירות על הרבה בוחרים - זה ניסיון לא מוצלח במיוחד.

הניסיון כאילו להגיד שנתניהו הוא אלוקים וכעת כולם צריכים להשתחוות ולהתרפס בפניו כי הוא המלך האחד והיחיד הכל יכול ומי שלא מקשיב לו הוא עם אגו מנופח ושתיבייש לו, איזה בנאדם מגעיל הוא, הרי נתניהו הוא מלך מלכי המלכים הקדוש נתניהו - ולנתניהו אין אגו ואין טריקים ואין שקרים, הוא צדיק תמים היה בדורותיו ואסור לצייץ נגדו, במיוחד לא אם זה בנט.

נתניהו צריך להיות ילד טוב ולהבין שזמנו בפוליטיקה הישראלית תם, שאף אחד אפילו בתוך מפלגתו כבר לא רוצה לראות אותו ראש ממשלה, ולהוריד קצת מהאגו המנופח שלו ומהשקרים שלו, ולפנות את מקומו לבא בתור.

רק האגו של נתניהו וחוסר היכולת שלו לזוז מהכיסא שנדבק אליו, ומהבית שהוא כל כך אוהב +כל הפינוקים שיש בו - מונעים ממנו להתנהג בצרה ראויה למי שבמשך מערכת בחירות שלמה היה נראה שעוד שנייה הוא מאמץ אותו רשמית לאחיו במקום יוני שנהרג באנטבה.

נתניהו - אם לא תבין את זה בעצמך, העם בעצמו יגיד לך את זה. זמנך עבר, וכעת הגיע זמנם של הצעירים שעדיין לא הספיקו לשקר ולתחמן כל כך הרבה כמוך.

קח את הכל בקלות.יקוט
בהנחה שהבטיחו לבנט הרים וגבעות שאין לכך אישור משום מקום, הדעת נותנת שיקבלם תמורת 19 מנדטים שהיו לו בסקרים. בפועל הוא קיבל פחות מחצי מזה ולכן עליו להסתפק בחצי תאוותו בידו.
הקשבת לנתניהו בעצרת?~מישי~
הוא אמר שהבית היהודי יהיה שותף בכיר בכל מקרה. שהרי אם זה תלוי במספר מנדטים למרות שיצביעו לי בכ"כ ביטחון. את ההבטחה באותו מעמד לכחלון קיים אבל את הבית היהודי זורק.
שותף בכיר.יקוט

הייתי מצפה מבנט שבטלפון הראשון שקיבל מנתניהו, שיציע לו לסגור עם כל האחרים תוך שמירת האינטרסים של הבית היהודי כשותף בכיר. כלומר דין בנט כדין ארדן, ודין אריאל ושקד כדין כל בכיר אחר בליכוד. זה כמובן לא עלה בשיחתם הטלפונית כי אם היה עולה סביר שמישהו היה רץ לפרסם.

איך שלא יהיה, מסתבר שבנט חושב רק על עצמו. די להזכיר שההנחה הפוליטית המוקדמת היתה שהחרדים יטלו חלק בכל ממשלה שתקום. בהנתן כך הייתי מצפה מבנט שישריין קודם את משרד הדתות ואחר כך יוסיף את כל השאר.

שמענו את הדרישות הקואליציוניות לגבי תיקי הבטחון והחוץ והמשפטים ובטחון הפנים, ומה לא... אך מה שבטוח שהדתות לא נמצא ביניהם. משכך הוא הוצע לש"ס כמעט באופן טבעי. והנה אחר שהוצע בתום לב פתאום קפץ רוגזו של בנט שידוע שאינו חשוד בקנאות דתית. ברור לנו שאין לו שום עניין במשרד הדתות זולת כארגז כלים לניקור עיניהם של החרדים. 

מהסיבה הזאת, וסיבות אחרות, הוא לא מציע לחרדים לשבת סביב שולחן אחד ולתאם עמדות. עדיין לא מאוחר.

כשראשו של בנט מכוון אך ורק לסכסך בין השותפות הפוטנציאליות, איזה מין שותפות טבעית היא זו? זהו שאי אפשר איתו, ואי אפשר בלעדיו.   

או שאתה עיוורצריך עיון
או שאתה עוצם עיניים בכוח..
אתה באמת חושב שאם הוא היה אומר את זה ביבי היה סופר אותו?!? זה מו"מ, חייבים לעשות שריר.
בקשר לדרישות שלו, כל עוד לא ישבת בחדר עם צוותי המו"מ אתה לא יכול לדעת מה הם דרשו, הספינים שמשתחררים זה יפה מאוד, אבל לא אומר כלום.
את העצרת בככר רבין ארגנה דניאלה ויס- מקורבת לבנטיקוט

נתניהו הגיע לככר והכריז האוצר לכחלון בטרם כחלון עשה שריר. זאת אומרת שאם היה לבנט שמץ של רצון להשאיר את הדתות בידי הציונות הדתית סביר שהמסר היה מועבר לנתניהו, ואין ספק שנתניהו היה מכריז על כך באוזני ההמונים לפני ה"שריר" של בנט. 

ואוסיף, לפני הבחירות הקודמות הציע ליצמן לתאם עמדות עם בנט. ההצעה הועברה באמצעות הרב בן דהאן ועל דעת דרעי. בנט גיחך מה שמהווה ראיה לכאורה שבנט ולפיד היו מתואמים לפני הבחירות. שורת הסיכום שאי אפשר להאמין לאף מילה של בנט.

???? כחלון מתחילת מסע הבחירות הצהיר ב"שריר" שהעיקרותן טל

שלו זה להיות בתיק האוצר, אז על מה אתה מדבר?

נתניהו הוא תחמן פוליטי, הוא מבטיח דברים ובסוף רק למי שהוא רוצה הוא מקיים.

חבל שאתה או שלא מבין את זה, או שעוצם אתה עיניים שלך חזק מלהבין את זה ובוחר להתעלם ולטמון את הראש בחול כמו בת היענה, כי זה נוח, וככה אפשר להמשיך להאשים את בנט על ימין ועל שמאל בלי לעשות חשבון ובלי להיות נאמנים למציאות.

בת יענה כבר אמרתי?

מצחיק שאתה כותב ש"אי אפשר להאמין לאף מילה של בנט" כאשר ביבי הוא זה שהתחפש לימין לפני הבחירות ושנייה לאחר מכן כבר החזיר את הכסף לערבים, כבר הספיק להרוס בית כנסת בקריית ארבע, כבר הספיק לבטל אישורים שניתנו לבנייה יהודית במזרח ירושלים.

ועדיין, כשטומנים את הראש בחול אז רואים גם את מה שעוד ניתן לראות, אבל הפוך - וככה במקום להודות שנתניהו הוא שקן ורמאי שבסך הכל רצה עוד כמה קולות אליו ובשביל זה מוכן לפזר הבטחות כמו חול (שטומנים בו את הראש) ויודע שהוא לא מחוייב בפיפס לקיים אותם הבטחות לאחר הבחירות - במקום להודות בזה, מגיעים למסקנה הפוכה לגמרי שדווקא בנט הוא "השקרן" והרמאי.

עולם הפוך ראית, לגמרי אבל

דניאלה ויס מקורבת לבנט?! שטויות.BA_BA
מה פתאום שדין בנט ואריאל כדין הליכוד. הם מפלגה נפרדת.ותן טל

ארדן וחוטובלי הם ל-א שותפים בכירים, הם כאלו שמקווים לקבל מנתניהו תפקיד.

בנט אמור היה להיות על פי הבטחותיו של נתניהו, שותף בכיר - שותף, לא אחד מהמפלגה של נתניהו.

אתה מספיק תמים? באמת? אתה באמת לא מבין איך עובד מו"מ? או שאתה רוצה לא להבין?

אבל כנראה שמבחינתך זה שנתניהו קיים את מה שהבטיח לכחלון אך לא מה שהבטיח לבית היהודי, כשההבדל במנדטים הוא באמת די מזערי, שני מנדטים בלבד, והעובדה שנתניהו אאולי נותן את תיק החוץ לליברמן, לא מזיזה לך.

משכך לא נותר לי אלא לתהות האם בעצם כוונותיך הנסתרות הן לא רק לטובת נתניהו אלא לרעת בנט? האם אתה בעצם מחפש איך "היכנס" בבנט ולתקוף אותו בכל מחיר?

אם לא, אשמח להבין איך זה מתיישב עם כל הסתירות ועם העובדה שכל הדרישות והמענות שלך הן אך ורק כלפי בנט.

מעניין.

מאוד מעניין.

כל טוב.

אילו הוציאנו ממצרים... דיינויקוט

אילו הליכוד+ בית יהודי היו מסתכמים ב- 61 מנדטים, לכחלון היה מוצע האוצר כפי שהובטח באמת, ואולי גם את המשרד לאזרחים ותיקים. על כל ציוץ נוסף היו מראים לו את הדלת מצידה החיצוני. כמוהו ליברמן שהיה נשלח אחר כבוד לסגור על עצמו אם הוא תומך בגבולות כביש 6 או בעונש מוות למחבלים.  לחרדים בסיטואציה שכזו היו מציעים סגן שר במשרד לענייני כלום.

אבל זהו שבנט לא סיפק את הסחורה כמו בסקרים ולכן אין לו להלין אלא על עצמו ועל הסוקרים.

ארדן מספר 2 בליכוד ומועמד לרשת את נתניהו. אל תזלזל בו.

לא רואה טעם לדון איתךצריך עיון
אתה פשוט לא עונה בהיגיון, חבל
יש לך מה להשיב גם לגופו של עניין ?יקוט

ועוד משהו, בהנחה שהליכוד היה מקבל 20 מנדטים כפי שחזו הסקרים, והבית היהודי היה מקבל 18 מנדטים גם כן כפי שחזו הסקרים לפחות לזמן הרלוונטי לנטען לגבי ההבטחות לבנט. ביחד 38 מנדטים כמו היום. כמו כן כל התוצאות האחרות גם הן ללא שינוי. במקרה שכזה כחלון בוודאות מוחלטת היה ממליץ על המחנ"צ כמי שראוי להרכיב את הממשלה הבאה בהיותו המפלגה הגדולה ביותר. "וזה פסק דינו של הבוחר", ואגב כך היה משריין לעצמו את האוצר. החרדים היו מצטרפים לשמאל תחת נוסחה יצירתית שמכשירה את לפיד, ומנגד נתניהו ובנט היו ממשיכים לריב ביניהם מספסלי האופוזיציה עד שאחד מהם לפחות היה פורש מהפוליטיקה.

חסד עשה עמנו ה' שתחזיות הסקרים לא התממשו. בנט שאינו טיפש הבין את הסיטואציה ועדיין ניסה למכור לנו לוקשים לפיהם מה שקובע הוא מספר המנדטים המצטבר של המחנה. הוא שיקר ביודעין, ובצדק נזרק לקרשים. עכשו רואים בעליל מה עושה נדידת מנדטים פשוטה.

אז מה לעזאזל ערכן של כל ההבטחות הקואליציות למיניהן אל מול פני המציאות שנחתמה בתוצאות האמת.

לנגד עינינו בכלל, ועיני נתניהו בפרט, נתונה ברית אחים אמנם לא מוצהרת ולפיה ליברמן אינו מצטרף בלי משרד החוץ בכיס, וכנגדו כחלון לא מצטרף ללא ליברמן לידו.

אז תגידו לי אנשי בנט: למה ברית אחים עם לפיד מלפני שנתיים היא כן בסדר ולעומתה "הברית החדשה" ליברמן-כחלון היא לא בסדר. ועוד, במספר המנדטים התוצאתי כחלון גדול יותר מבנט, ובתוספת המנדטים של ליברמן הוא כפול ממנו בגודלו. מה לא ברור פה? 

נו טוב, הפנמתי שאין מצב לשכנע את אוהדיו השרופים של בנט כבודם במקומו מונח. אני מרים דגל לבן. מנפנף

ארדן לא יכול להפיל את הממשלה, בנט כן. אל תזלזל בו...ותן טל

ארדן יכול לארגן מרד שיצטרפו אליו עשרים מנדטים לפחותיקוט

תזכיר לי כמה חיילים יש לבנט ?

???ארדן יארגן סתם ככה מרד? ומאיפה לך ש"20 חייליםותן טל

יצטרפו אליו"? עם ההבנה הגדולה שלך בפוליטיקה, מצטער, אני אישית לא מוצא 20 חיילים כאלו.

בנט הוא ראש הבית היהודי, ועומד בראש מפלגה שיכולה להפיל את הקואליציה ולאיים על ראש הממשלה. בוז'י יהנה לראות את ביבי מתפתל ולא ימהר להציל אותו - ככה שנתניהו יודע שהוא תלוי בבנט.

אתה ממש לא בענייניםשי כהן20אחרונה
שלום יקוט, במקרה קראתי את הדברים בשרשור הזה ואני די בקיא בדברים מבפנים.

אני מוכרח לומר שאינך יודע כלום וכותב שברים שקריים שאינם נכונים כלל וכלל...

אתה ממציא מעצמך הצהרות ואמירות וגורם להוצאת שם רע, הוצאת דיבה ועובר על איסור לשון הרע והפצת שקרים ברבים. אתה חייב להיות זהיר ולבדוק את הדברים שאתה כותב ולא להיות כאחד מאנשי השוק שיורה דברים לאוויר ואולי אף מצליח, חלילה, לשכנע בשקרים אנשים נוספים! הרי זה הדבר החמור ביותר, לשכנע אנשים בשקרים שאתה ממציא!

אומר לך מתוך חדרי המו"מ באופן ברור לחלוטין - מתחילת הדרך עוד מימי טרום נפילת הממשלה הובטח לבית היהודי להמשיך בתיק הדתות וכן בתיק הבטחון או החוץ בממשלה הבאה. כמו כן, הובטחו עוד שני תיקים שתלויים בגודל המפלגה. אך הבטחון/חוץ והדתות היה ללא כל תנאי! כך נתניהו בשיחותיו עם הבית היהודי בכדי שיתמכו בו בהקדמת הבחירות ובכדי שהבית היהודי לא ילחם בליכוד ולא יקח ממנו מנדטים. בפועל הליכוד נילחם בבית היהודי והבית היהודי לא הגיב בכדי לשמור על הברית הזו, הבית היהודי יכול היה לומר דברים קשים מאד על הליכוד על הקפאת הבניה ביו"ש ובירושלים וזה שביבי בעד הקמת מדינה פלסטינים ובכך לגרוף עוד מנדטים רבים על חשבון נתניהו שאינו דובר אמת. אלא שלמעשה נתניהו לא מוכן לקיים את דבריו בדיוק כמו שהוא חזר בו יום אחרי הבחירות ואמר שהוא כן מחוייב להקמת מדינה פלסטינית...

בוודאי שהדבר הנכון ביותר מבחינת בנט זה להגיד לביבי "תסגור עם המפלגות האחרות ואח"כ תדון איתנו", אלא שביבי נותן למפלגות האחרות את כל מה שהבית היהודי צריך בכדי להיות שותף בכיר בהנהגת המדינה, מי שלא רואה את זה הוא פשוט עיוור גמור! הדבר הקל ביותר היה לומר לביבי "אנחנו מאחוריך!" אבל תמורת מה? תיק החקלאות ואזרחים ותיקים?! מה עם הפשרת הבניה בהתנחלויות שהליכוד לא מתחייב לזה? מה עם חוק לוי? מה עם חוק ההסדרה? מה עם צמצום סמכויות בג"צ? מה עם החוץ או הבטחון? מה עם החינוך? מה עם הדתות? מה עם המשפטים? המשטרה (בטחון פנים)?

צריך להבין שהבית היהודי לא באו בכדי להיות בקואליציה, הם באו בכדי להיות חלק מהנהגת המדינה בדברים החשובים והעקרוניים ביותר!

לגבי "ברית האחים" - הרי הדברים שכתבת הם שקר וכזב! בבחירות הקודמות בנט הציע לדרעי ברית והוא סרב בתוקף כיוון שרצה להיות האחראי הבלעדי על ענייני הדת בממשלת נתניהו ולא רצה לראות שם את בנט. גם בבחירות הללו בנט הציע לדרעי שוב לחבור אליו - אך דרעי "הישר והטוב" כרגיל מעוניין להתנהל לבד בלי האנשים הימנים שאינם בעד מדינה פלסטינית. זו גם הסיבה שכאשר הבית היהודי הציעה פשרה בענייני תיק הדתות - דרעי סרב. לא היה שום נסיון מצד רעי או ליצמן לכרות ברית עם בנט - הכל מוניפולציות של אנשים שלא אוהבים את בנט שממציאים שקרים, בדיוק כמו מפלגת 'יחד' שהמציאה עשרות שקרים על הבית היהודי. שטיקים של חרדים שחושבים שהכל מותר במלחמת 'הקודש'.

לצערי אתה פשוט ניזון משקרים והגיע הזמן שתתנצל לפני שאתה ממשיך לכתוב את הדברים הללו.

בשורות טובות!

אם תחשוב מתמטית.יקוט
לאלי ישי מגיע תיק שמן יותר ממה שמגיע לבנט. אלי ישי קיבל ארבעה מנדטים פחות ממה שקיבל בסקרים, לעומתו בנט קיבל אחד עשר מנדטים פחות ממה שקיבל בסקרים.
לא נכון. בנט קיבל מנדט אחד פחות ממה שאמרו הסקריםותן טל

ואילו אלי ישי קיבל 4-5.5 מנדטים פחות ממה שאמרו הסקרים.

אני מדבר על הסקרים של ימים ראשון ושני, בשבוע הבחירות - אלו הסקרים האמיתיים.

בשום סקר בחודשיים וחצי שלפני הבחירות הבית היהודי לא קיבל 19 מנדטים - על מה אתה מדבר?

ובחודש שלפני המספר נע בין 11 ל14 מנדטים.

ובשבוע האחרון כאמור הסקרים הראו צניחה ברורה בגלל הקמפיין החזק של "הצילו אותי" של נתניהו.

אלו סקרים שאיילת שקד בעצמה חשפה בפני ובפני עוד חבר'ה במטה אצלנו ממש ערב הבחירות.

אלו הסקרים האמיתיים.

ככה שברור שאלי ישי הפסיד הרבה יותר מהבית היהודי, גם מבחינת כמות המנדטים שאיבד וגם מבחינת זה שלא נכנס לכנסת.

נכון, גם אני ראיתי ככהמרובע ירוק

הייתה מגמה ברורה מאוד של מספר חד ספרתי לבית היהודי.

מה פתאום?BA_BA

זה ממש לא משנה מה איילת אמרה בימים ראשון שני, הסקרים האמיתיים היו עד יום שישי.

החשיפות האלה מתגלות לרוב כספינים פוליטיים מובהקים.

היו סקרים פנימיים אובייקטיביים שדלפוצריך עיון
הם היו די מדויקים, סטייה של ארבעה-חמישה מנדטים, כבר מהם היה ברור שהליכוד ניצח ובנט ירד משמעותית.
לא נכון. סקרים מתבצעים עד לרגע האחרוןותן טל

פשוט אסור לחשוף אותם בתקשורת.

אבל מי שנמצא בסניפי המפלגות השונים (כמוני) נחשף לסקרים שנערכים בשבוע הבחירות עצמו.

ואלו סקרים שביצעו כל המפלגות ואכן הראו בבירור שהבית היהודי צונח מתחת לסכום מנדטים דו ספרתי, ושהליכוד התחזק משמעותית ועקף את המחנ"צ.

תשאל כל פעיל שטח ומי שקשור  למטות המפלגות והכיר את הסקרים של הימים האחרונים וכולם ידגידו לך את זה.

המגמה האמיתית, כמו שנוכחנו לדעת גם בבחירות הקודמות - מתרחשת ביומיים שלושה האחרונים, אז כל המתלבטים תופסים כיוון די ברור. גם בבחירות הקודמות, המספר המפתיע של המנדטים ללפיד הגיע אליו בימים האחרונים והשתקף במידת מה גם בסקרים שנערכו בימים שלפני הבחירות שכבר אסור לפרסם סקרים.

ברור שנערכים סקריםBA_BA
וברור שאנשים מסוימים יודעים את תוצאותיהם.
אבל מבחינה רשמית אתה לא יכול לטעון בפני אדם שהסקרים הראו צניחה אם אף אחד חוץ ממך (ואיילת שקד..) לא שמע עליהם.. זה כמו שאני יטען בתוקף שכולנו קיבלו בסקרים האחרונים 20 מנדטים. זה פשוט בלי שום הוכחה. חוץ מהמילה שלי.

ומבחינת הידע שלי על מטות וסניפים אני בסדר . למעשה העבודה הקבועה שלי בחודשיים של לפני הבחירות הייתה במטה המנהלתי הארצי של מפלגת *****
נו, אז אדרבה - האם אתה נחשפת לסקרים שנעשו ביומיים שלפניותן טל

הבחירות?

האם אתה יכול להגיד שלבטח בסקרים שאתה ראית שנערכו בימים ראשון ושני, מפלגת הבית היהודי עדיין דרכה על בין 11 ל14 מנדטים כמו בחודש שקדם לכך?

כמובן שאתה צודק שסקרים פנימיים הם לא חשופים לתקשורת וזה חסרון מסויים, אבל בעולם כה נגיש כמו שלנו, שבו את אותם "סקרים פנימיים" יכולים אנשים רבים, מאידיאולוגיות רבות, ממפלגות שונות, לקבל כמעט את אותן תוצאות ואף להעיד על כך לאחר מכן - אומר שמותר ג-ם על סקר זה להסתמך.

ובסופו של יום, למען האמת, כן - אני יודע על הסקר הזה וכמוני מי שהיו איתי, ולכן אני כותב את מה שאני כותב. מי שלא רוצה להאמין לי/אין לו דרך להיחשף בעצמו למידעים שכאלו, זה חבל - אבל זה לא אומר שבגלל זה אחשוב או אכתוב אחרת.

אבל בכל זאת אני מתעקש לחזור לשאלתי מהרישא - אם אתה גם כן נחשפת לסקרים שנערכו ביומיים שלפני הבחירות, האם אתה, אישית, מאשר או מכחיש את מה שכתבתי לגבי ההיחלשות של הבית היהודי שניכרה כבר אז, לעומת התחזקות הליכוד על פני המחנ"צ?

גם זה, וגם הוויתור הוא רק במקרה שביבי היה מסכים להליכה ביחדמרובע ירוק

ומה שקרה היה הפוך.

שומר נפשו ירחק מעלון "הדור"קעלעברימבאר
הנה ציטוטים מתועבים מראיונות בעלון הנ"ל:

סערת "הדור": כששמירת נגיעה הופכת לבעיה

זו לא שיטה תמוהה וצדדית, ידועים דברי הגמראקעלעברימבאר

אל מי שהרופאים אמרו לו שאין לו רפואה עד שיבוא על אשה, שימות ואל ידבר עימה מאחורי גדר. ימוצ ואל יהיו ישראל פרוצים בעריות. גם אם לא נפסק. הגמרא מביאה עקרון מוסרי.

מעולם לא הוקעתי מי שסובר אחרת.

אז נגיד שזה לא חמור כמו ג"ע אלא קצת פחות. מה זה משנה?

חשוב לשמוע לגבי מערכת הלייזר החדשה אור איתןסביר11

לצערי הרב כמי שמכיר הרבה מקורות גלויים על הנושא הלייזר,

צריך להאמין למומחה חתן פרס ביטחון ישראל , חושף השחיתויות השנוא על המערכת,

שמוכיח בצורה משכנעת שאין סיכוי להפיל בלייזר שום דבר פרט למזל"ט, אם בכלל.

כל שאר הדוברים בקישור אינם מוסמכים בכלל בנושא ולא מגיעים לקרסוליו.

כדאי להקשיב רוב קשב כאן ל-12 הדקות הראשונות:

זה לא נגמרברגוע
ואיך נדע אם להאמין לו או שהוא לא מבלף אותנו?קעלעברימבאראחרונה

מי אמר שאין לו אינטרסים?

וגם אם הוא לא מרמה. האם הוא ד"ר לאלקטרו-אופטיקה? זה שהוא ד"ר להנדסה כללית לא אומר שהוא מבין בזה, וייתכן שהוא עצמו נפל להאמין לקונספירציה

סמוטריץ', אשריך שנתפסת על דברים כדורבנותאיתן גיל
לפוליטיקאי יצחק עמית אין מקום בחיינו הציבוריים.
שעון מקולקל שמראה פעמיים ביום תוצאה מדוייקתאיתן גיל

ופתאום מגיח רוטמן משום מקום ומתאמץ להבהיר את דברי הבוס, בניגוד לכלל הידוע מוסיף והולך.

יפה שאתה יודע לפרגןהסטורי
בכל זאת הוא אמר בתוך הדברים שלוש מילים שהיה עדיף להמנע מלהגיד אותם.

כוונתו ברורה לכל מי שיש לו שכל ישר, אבל בשלוש המילים הללו הוא נתן לצבועים באופוזיציה ובתשקואת, הזדמנות להפוך את הדברים עליו (תוך עיוות נוראי, אבל זה לא משנה. ככה זה עובד).

כשנכון לפרגן, אני מפרגןאיתן גיל

יצחק עמית גולדפריינד, מיקם את עצמו ביודעין במשבצת הפוליטית הקפלניסטית, המסוכנת ביותר, והגיע הזמן שדעת הקהל, ולמצער- הימנית, תתהפך עליו, ותסמן לו את גבולות הגזרה.

ההשתוללות שלו אינה מהיום. יריב לוין ושמחה רוטמן נבחרו כל אחד במקומו לעשות סדר במתח שבין הרשות המבצעת למחוקקת, אבל מסתבר ששניהם נתפסים יותר ויותר כאקדחי צעצוע מקולקלים שאסור שישארו בתפקידם אפילו יום אחד נוסף.

איוב ששתק נידון ליסורים.

סמוטריץ' באמצעות האמירה הבוטה שלו, אבל הנכונה והצודקת, יכול להוביל את נושא הבחירות המרכזי בעוד פחות משנים עשר חודשים.

ולהזכיר למי ששכח, שתפקידו של השופט הוא לפרש ולפרשן את חוקי הכנסת, ולא לאתגר אותה בחקיקה נגדית מתוצרת עצמית ומפרי מוחו הקודח.

כי הגיעו מים עד נפש.

אז כן, אני מברך את בצלאל.

אז לאור החדשות מהלילה אתה מוזמן לפרגן גם ל:הסטורי
טראמפ המוכר והרגיל ולהודות שהשרשורים החוזרים שלך על 'טראמפ החדש' היו דה-מורליזציה מיותרת.
לטראמפ אני לא מפרגןאיתן גיל

תקשורת הוא מבין. מאחורי החיבוקים והמחמאות לנתניהו, הוא מפעיל שני יהודונים חמדנים ואוטואנטישמים. אחד מהם הוא חתנו, בעלה של "הגיורת".

ולהם הוא מקשיב.

כשהוא יתחיל לטרנספר באמת את האויב הישמעאלי מעזה, כהבטחתו המתועדת, אפרגן לו

הוא עדיין רוצה להביא לכאן את הטורקים כדי שיתגרו בחיילי צהל, ויעשו לנו מרמרה 2, אז על מה לפרגן.

"חסיד אומות העולם" הזה לא מקבל את הנוסחה המתבקשת שעל טבח 2000 ממיטב בנינו ובנותינו צריך האויב לשלם באדמה, ובאדמה בלבד. אז על מה לפרגן.

מה פתאום להימנע?!נקדימון
לא מפיהם אנו חיים. מה שהוא אמר היה נכון ומדויק. וגם ברור מאוד.

מצעד הזעזועים שלהם לא מעניין. הם יעשו רותו בכל מקרה. אם סמוטריץ לא היה משתמש במילים הספציפיות האלה, עדיין היו עושים אייטם (עם כותרת אלימה משל עצמם) על הדיקטטורה והאיומים שיש על הדמוחארטה שלנו.

פה אני חולק עליך מכל וכל.

הוא נגע להם בקודש הקודשיםאיתן גילאחרונה

ועל זה לא יסולח לו בקפלן

די, הגזמתםסודית

תשללו תקציבים מחרדים בני 16 מהרגע שמגיע צו הגיוס הראשון, אם הם לא מוכנים להוכיח שהם לומדים.

אבל תעזבו את הילדים. איפה הייתם כששלושים מליארד שקל, מכספי משלם המיסים, זלגו לארגוני פשע ערבים.

אלה לומדים ליבה? תורמים לכלכלה? משרתים בצבא??

לא רק שנתתם את הכסף, מושחתים, גם הסרתם את מנגנוני הפיקוח שלא יזלוג לארגוני פשע. אותם ארגונים שבסוף כוחות הביטחון צריכים להילחם בהם.

סנקציות על מבוגרים זה סביר.

אבל להיות חזקים על ילדים חלשים זאת סתם אכזריות.

לפיד, הפסדת את הקול שלי.

חזרה לסמוטריץ. (עובר את אחוז החסימה?)

שמח שהתפכחתזיויקאחרונה
בכנות
יום עיון שלקעלעברימבאר

ארגון תנא דבי ישמעאל.

הרב איימן עודה: קריעת ים סוף והטבעת המצרים, הילכו יחדיו?

הרב אחמד טיבי: עיונים במשנת הרב עראפאת

הרב מנצור עבאס: התנועה האסלאמית ואנטישמיות, האמנם?

הרב עופר כסיף: בוגדים, ישמעאלים, ומה שביניהם במשנת חז"ל

הרה"ג ראאד סלאח: לקדושת המלחמה בתורת השייח זצ"ל

ח"כ איימן עודה ציטט את מאמר חז"ל

לזכותו ייאמרנקדימון
שמבין דבריו הוא מודה שאנחנו המלאכים אליהם ה' דיבר במדרש.

לגנותו ייאמר שהוא טיפש שלא יודע מה הוא מצטט.

אי אפשר לבוא אליו בטענות. הוא למדקעלעברימבאראחרונה
מיהודים שמאלנים טפשים שלא יודעים להבין מדרש
אתמול פורסם סרטון אווילי,ימח שם עראפת

ובו מתפארים השר סמוטריץ' וחבר הכנסת סוכות בהכפלת היישוב יצהר. ובכן, כתושב היישוב אני יודע היטב על איזו הכפלה הם מדברים, על בנייה בתוך תחומי היישוב בשטחים הפתוחים שבין שכונה אחת לאחרת, מגדלים שירימו את גטו יצהר לשמיים ויתנו לכפרי האוייב- בורין, מדמא, עצירה אל-קבליה, עוריף, עינאבוס, וחווארה, להמשיך בהשתלטות על השטחים סביב היישוב, לחנוק את צירי הגישה ואת המרחב הפתוח עד שיגיעו אל הגטו.

השר סמוטריץ' בחוצפתו הזכיר את עוקף חווארה. במקום לטפל בבעיה והיא מחבלי חווארה עינאבוס וביתא, שזרקו אבני על רכבים שעברו בכפר חווארה, שמו פלסטר על שטף הדם ובנו לנו "עוקף". עכשיו לא עוברים בתוך הכפר, אלא מאחוריו, בתוך כלוב מגודר משני צדדיו.

המחבלים כמובן לא התרשמו מכך שכעת הכביש מאחורי הכפר ולא בתוכו, מהמבתר אפשר לזרוק אבנים בדיוק כמו מבין הסמטאות, וכלוב הגדרות מונע מהחיילים שיגיעו לרדוף אחריהם. העוקף הוא מטווח ברווזים.

והיום, לפני כמה שעות, פגשתי חבר שלי. שלפני כמה חודשים נורה בגבו בידי שוטר מג"ב. פעמיים.

חבר הכנסת צבי סוכות, שתק.

לא מיחה, לא עורר מהומה. לא זעק על הדבר הנורא, שנערים נורים בידי שוטרים יהודים.

השר סמוטריץ', מילא פיו מים.

לא עצר את יומו, לא דפק על השולחן, לא עשה כלום.

אז שלא יספרו לי סיפורים, פוליטיקאים צבועים. לא מדובשך ולא מעוקצך אנו רוצים. לא את גטו הדיור שלכם ולא את ההרס וחורבן שאתם ממיטים על הגבעות שפורצות את הגטו הזה.

"הוו זהירין ברשות, שאין מקרבין לו לאדם אלא לצורך עצמן, נראין כאוהבין בשעת הנאתן, ואין עומדין לו לאדם בשעת דחקו".

ענית שהם מגזימים - כתבתי זאת בעצמי בהודעה לה הגבתהסטורי
תמהת האם אני חושב שהסתיימה המערכה על שטח c, כתבתי בעצמי שלא.

כל דברי התגובה שלך, מיותרים לחלוטין למי שקרא את ההודעה לה הגבת.

כבישים ביהודה ושומרון שצריכים שידרוגנ א

בס"ד

תכתבו כאן על הכבישים ביהודה ושומרון שצריכים שידרוג

אם אתם מכירים כביש שצריך שידרוג - תכתבו את מספר הכביש, ליד איזה יישוב/ עיר הוא נמצא ותפרטו את הבעיה שבכביש

תכתבו אם חסר תאורה, שוליים, עיקולים, צמתים מסוכניםנ א
מה מטרת השרשור?ברגוע
דרך עמק פסגותנ א

דרך עמק פסגות (כביש 4578) בין היישוב בית אל ליישוב פסגות
כביש ללא שוליים, חסרה תאורה לאורך הכביש, צמתים כמוקדי סיכון

כביש 465 חוצה בנימיןנ א

מתחיל בצומת המשטרה הבריטית על כביש 60 ומסתיים בצומת גבעת כח על כביש 444 (קרוב לאלעד)
עובר ליד היישובים עטרת, נווה צוף (חלמיש), בית אריה, עופרים.
כביש ללא שוליים, חסרה תאורה לאורך הכביש, עיקולים רבים, צמתים כמוקדי סיכון.

מצטרף לשאלהמרדכי
בס"ד

אני אסביר. אתמול בלילה הייתה לי שיחה מאוד ארוכה עם מקורב לחבר כנסת מהקואליציה. בין היתר הוא סיפר לי שיצא לו לנסוע בשבוע שעבר בצומת שדיברתי איתו עליה, שאני עובר בה מידי יום, שהיא מאוד פקוקה ועמוסה. הוא אמר לי שהוא גם נתקע בה, אבל מצד שני שהוא רואה שגם המאמצים הצליחו, והתחילו שם את הבנייה לרמזור והרחבת הצומת.

זה בדיוק הסיפור. לפני כמה חודשים שהייתי בכנס עם השרה מירי רגב, כשכולם קפצו לשרה, אני קפצתי על העוזר שלה ושאלתי אותו מתי יתחילו העבודות על הצומת הזאת. שראש המועצה פרסם פוסט על שדרוג כביש בקרבת מקום, הגבתי לו על אותה צומת ספציפית. ככה פועלים, לא נראה לי שרשור בפורום יעזור.

רמזור?משה
הייתי שמח למחלף, אבל גם רמזור יקל מעט מרדכי
אגב, שרשורים במקומות כאלה כן מועיליםמשה

בסוף אנשים כאלה מחפשים את השם שלהם בגוגל עם מייל התראה כמו שאתה בטח יודע. לפעמים מספיק לאזכר את השם שלהם והם רואים או הנציגים שלהם רואים.

כבר מזמן הבטיחו שיכפילו את כביש הגישה לבית אל 466נ א
בשבועות הקרובים בעז"ה יצא מכרזברגוע
ברכת "שהחיינו" במעמד החתימה בבית אל

אבל האמת היא שהוא לא עמוס, ויש כבישים יותר דחופים

אין בעיה. אבל מה עם לשדרג את דרך עמק פסגות (4578)?נ א

דרך עמק פסגות (כביש מס' 4578) - קטע הכביש מעין תות לפסגות (מסתיים בצומת יחי"ש ציון)

אין תאורה, אין שוליים, סיבובים מסוכנים, בעיות שדה ראיה, צמתים כמוקדי סיכון

מסכים שלא יזיק לשדרג אותוברגוע
אבל עוד פעם- בקושי נוסעות שם מכוניות ויש כבישים יותר דחופים
לדעתי, צריכים לעמוד על זה. הכביש הזה ספציפית הואנ א

אחד מהכבישים המסוכנים לנסיעה... במיוחד שרכב יכול להפתיע אותך באחד הסיבובים

כמה תאונות היו שם בשנים האחרונות?ברגוע
לא יודע... איזה כבישים ביהודה ושומרון אתה מכירנ א

שצריך לשדרג אותם?

מי שמכיר כבישים ביהודה ושומרון שצריך לשדרג אותם - שיכתוב כאן

מה הקשר?___
מה זה צה"ל פה? מחכים לדם שישפך כדי שיהיה דיו לכתוב את ההוראות?

כביש מסוכן, גם אם הוא נידח, חייב טיפול.

לא שאני הבנתי מה מטרת השרשור, אבל טענות לעניין בבקשה...

הקשר הוא שיש היום השקעה מטורפת בכבישיםהסטורי
אבל כיוון שהתקציב והכחות מוגבלים - מקדימים את המקומות הקריטיים יותר.
לא צריך להכפיל את 466משה

מה שצריך לעשות זה לחבר את בית אל ישירות לכביש 60. המרחק זה 300 מטר וצריך פשוט לעשות את זה ולהעביר את הש.ג למקום קצת יותר הגיוני על המפה.

זה מסוכןנקדימון
אם המטרה היא להעביר לדרג גבוה את המידע כדי ליצור תוכנית עבודה, אז עדיף להפיץ טופס שירגור רק אצלך את המידע.

אחרת, לדעתי זה מסוכן ליצור באינטרנט רשימה כזו מפורטת של מקומות שמועדים לפורענות. לא צריך לספק מודיעין גלוי חלילה.

דרך אלוןנ א

דרך אלון (כביש 458, כביש 508, כביש 578)

מתחיל בצומת כפר אדומים על כביש 1 ומסתיים בצומת מחולה על כביש 90

עובר ליד היישובים כפר אדומים, אלון, מעלה מכמש, רימונים, כוכב השחר, גוש שילה, מגדלים, מעלה אפרים, גיתית, מכורה, חמרה, בקעות, רועי, חמדת, משכיות, רותם, מחולה

כביש ללא שוליים, חסרה תאורה לאורך הכביש, עיקולים רבים, בעיות שדה ראיה, צמתים כמוקדי סיכון.

חבר, איני יודע מה המטרה שלך, אבל הדברים לא נכוניםהסטורי
ולא מועילים.

בכמעט כל דרך אלון יש שולים, על הצמתים ובעוד נקודות מסוכנות יחסית יש תאורה. הכביש עבר ועובר שדרוגים משמעותיים בזמן האחרון כולל הסדרת צומת גדעון, ריבוד מחדש של קטעים ארוכים, הוספת תאורה, שילוט מתאים ועוד.

אתה בא להוכיח את דבריי כנראהנקדימוןאחרונה
והמטרה שלך היא זדונית.
וגם כדאי שיקימו רכבת במקביל לכביש 60 🚆נ א

מעפולה ועד לבאר שבע. יחסוך הרבה בעיות עם בעיית התחב"צ ביהודה ושומרון.

אם כבר, אז רכבת מירושלים למירוןאיתן גיל

עם תחנות עצירה בכמה וכמה ישובים מרכזיים בבנימין ובשומרון.

על ההזנחה הפושעת של ארץ בנימין אנחנו משלמים ביוקר. אוי לכם מיום הדין. 

היתרון ברכבת במקביל לכביש 60 זה שזה יעזור למערךנ אאחרונה

התחבורה אל בית המקדש בשלושת הרגלים כי כביש 60 עובר בירושלים (כביש בגין 50)

אולי יעניין אותך