חברים, אשמח לעזרה בקשר לשני ציורים...יעל
ציירתי לאחרונה שני ציורים, ויש לי כמה עניינים שאני אשמח לעזרתכם
א. בציור עם השמש והים, נורא ריק לי בים ובשמש... רציתי לצבוע אותה אבל אני לא חושבת שאני מספיק טובה בשביל שיצא יפה ולא ילדותי.
והים... אני לא רוצה לצבוע כדי שהשמש תבלוט, מצד שני יכול להיות שהוא חסר...
ב. בתמונה עם האיש- השרוולים בסדר? קצת קשה לי איתם.
תודה רבה לעונים!

הנה ניסיון לצבוע את השמשיעל
אוי, הכותרת לא נשמעת טוב...

וכמובן שאם אני אשקיע נורמלי זה יהיה חלק יותר ואולי יפה.
הידיים של האיש קצת רזות וארוכות מדי..צ'וקלייט

ובציור השני יהיה מהמם לצבוע ת'ציור. הציור ממש יפה וצבעים חזקים של ים ושמש יוסיפו המווון

..שורדתתת

הזרועות - מדי רזות, בנקודת החיבור עם הכתפיים צריך להיות יותר עבה ללמטה.. ובעיקר כפות הידיים הן המוזרות, פיציות פיציות ללא שום פורפורציה. אני יודעת שהן קמוצות, ועדיין. גם במכנסיים המשולש צריך להיות יותר צר לבפנים, ואת יכולה גם להצליל שם.

בציור השני - א. האונייה - למה שלא תצבעי אותה? היא אמורה להיות ממש כהה כי היא בדיוק בשמש.

ב. השמש - את יכולה לנסות להצליל אותה מבחוץ לבפנים, (בפנים הכי בהיר) אולי תנסי קודם על צילום של הציור כדי שלא יהרס.

ג. הים - אמור להיות הכל בטיפה כהה ותמחקי אחכ סוג של פסים לרוחב מהאונייה (השמש) להמשך הים, האור של השמש על המים.

בהצלחהכן

וואו, איזו תגובה מושקעתיעל

א. תודה רבה!!

ב. את הידיים אני אתקן. את הקטע עם המשולש של המכנסיים אני לא בטוחה שהבנתי את הכוונה שלך... להרחיב כלפי פנים?

ג. את האונייה אני אצבע, תודה! השמש- רעיון מגניב! אני אנסה. תודה רבה!

ד. הים- סבבה, אני אכהה. אבל דווקא מהאונייה לא אמורים להיות פסים, לא? כי היא מסתירה את השמש...חושב

לאן התכוונת שהפסים יגיעו ומאיפה? איזו צורה הם יעשו על המים...?

סליחה שאני שואלת יותר מדי שאלותחצי חיוך

וממש תודה על התגובה!!

זה בסדרשורדתתתאחרונה

הרגשתי שאני לא מספיק ברורה.. אני ינסה להראות לך עם הידייםחושף שיניים

במכנסיים - בעמידת פיסוק יש משולש רחב. תצמידי  קצת את הרגליים- משולש בינוני. כשאדם מתפלל בד"כ ברגליים כמעט צמודות - משולש צר. זה חוץ מהקטע שבציור שלך הטלית אמורה לכסות על הקטע השפיצי של המכנסיים (דמייני איש עם טלית..).

ובים - התכוונתי איפה שציירת קצת גלים, שם יותר בהיר, בתנועות מאוזנות (לרוחב). אולי כי השמש עוברת מעל האונייה גם? עזבי. לא יודעת.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך