אני אדם שמאוד אוהב לדבר ובעלי עסוק מאוד!!! חוזר מאוחר ומותש מאוד. ויש לו עומס בעיסוקים שלו...
הוא בא ורוצה להנות מהתינוק החדש ובצדק. לא התראו כל היום...
אני גם סביב הטיפול בתינוק והבית כל היום...בקושי מצליחה להתעורר בשעה נורמלית וארוחת הבוקר שלי היא בצהריים אם בכלל. יוצא שלפעמים אני בצום עד 14:00. ונהיית עייפה גם פתאום באמצע היום. הרבה פעמים אין לי כח לבשל ואין לי ממי לקבל עזרה. גם בתשלום לא ממש בא בחשבון...
אין לנו זמן לשנינו. כמעט כל שבת יוצאים כי הרבה פעמים מופעל לחץ מצד המשפחות שרוצים שנבוא. (שזה כבר סיוט בפני עצמו, ואנחנו לא אסרטיביים)
שורה תחתונה, זמן איכות אין לנו כ"כ...שלא נדבר על הזמן הזה במובן הפיזי. אני מרגישה שהקשר שלנו ירד, ולא מצליחה להסביר את זה כמו שצריך לבעלי וזה מביא לתחושה שהוא לא מבין אותי ומזה נגזרות גם הרגשות שלא אכפת לו ממני.
וקשה לי עם זה מאוד מאוד כי יחד עם זאת יש לנו גם ירידה רוחנית שהחלה מהחתונה והצלחנו להתעלות על זה כמה שאפשר (פתחתי על זה שרשור בעבר) ואחרי הלידה שוב ירידה. כבר אובדת עצות ניסיתי להסביר לו את זה בקטע הזה הדתי כי אני יודעת שאם נתעלה על זה ונצליח להתגבר גם מבחינה רוחנית אז יהיה לנו יותר טוב ביחד. נבין יותר אחת את השני. הוא טען שאני צודקת אבל אין לו זמן..והוא צודק כי באמת הימים שלו נורא עמוסים והוא צריך גם להשלים דברים שהפסיד. והכל מתחיל בתפילה בבוקר, הוא לא מספיק לתפילה במניין...וזה סוג של 'הורג' את היום...לשנינו קשה להתעורר בבוקר. לפעמים לא שומעים שעון מעורר, הפוכים לגמרי.
אני מרגישה שאני כועסת עליו בעניין הזה של הירידה בקשר והירידה הרוחנית. אני יודעת שגם לי יש חלק בעניין אבל אין לי ספק שזה קשור גם למצבי רוח של הריון ואחרי לידה. אבל זה מביא אותי לחשוב שאולי אני אשמה וסתם מטילה הכל עליו ואז זה עושה יותר גרוע...כי סה"כ אני יודעת שאני אוהבת אותו, אבל כיוון שאין לזה ביטוי והחיים מאוד טכניים זה מגביל ומכניס מחשבות לראש. במיוחד לאחת חרדתית (מלשון חרדה) כמוני.
מה עושים?? עצוב לי זה מוריד לי את החשק...

תגובה נפלאה