אני והצדיק יוצאים כבר מספר שבועות והחלטנו להתחתן!!! =) אתמול הלכנו להורים של שנינו וב"ה ובשעה טובה ומוצלחת עשינו את זה רשמי. אממה, אמא של הצדיק חייבת לטוס לארה"ב לצורך עבודה עוד חודש וחצי בערך ולמשך חודשיים, תחזור בתחילת אלול. תכננו להתארס עכשיו כמה שיותר מהר, כדי שנוכל לארגן כמה שיותר מהחתונה לפני שהיא טסה, ולהתחתן תחילת אלול.
אתמול דיברנו והסכמנו שבאמת ארבעה חודשים זה המון זמן.. אנחנו יודעים שזה יהיה קשה והיינו מתחתנים מחר אי היה אפשר.. אבל אי אפשר חתונה בלי האמא של החתן.
אבל עכשיו זה מסתבך עוד יותר, כי סבתא שלו ( היחידה, כל שאר הסבים וסבתות נפטרו) ודוד שלו צריכים להגיע מאמריקה. הם ממילא באים לסוכות אבל לא יוכלו להישאר חודש.. אז עלתה האופציה להתחתן אחרי החגים. אחרי החגים!!!! זה עוד המון המון זמן ואנחנו לא רוצים לחכות, ובנוסף לכך זה יצא כך שאחזור ללימודים ממש ימים ספורים אחרי החתונה. אני אפספס לימודים, ויש עוד בשבוע הראשון מבחן ענק על כל החומר של כל הזשנה הזו - אני לא יכולה ללבלות את השבוע של החתונה שלי בלמידה למבחן!!!
וחוץ מזה, אם נתחתן לפני החגים נהיה יחד בחגים =)
אבל אני מרגישה אנוכית. ההורים שלו מעדיפים שנחכה קצת כי הזדרזנו להתחתן.. סבתא ודוד שלו אולי לא יגיעו.. אני מרגישה אנוכית! ואני גם ממש מרגישה שזה לא צנוע, שזה לא נכון, שזה יפגע בזוגיות וכו..
כשדיברתי איתו הוא ממש ממש הסכים, אבל עדיין הוא ממש לא יודע מה לעשות. קשה לו לבוא ולומר שלא אכפת לו אם יבואו או לא..
אז אם משיהו פה מאורס, לכמה זמן תכננת אתהחתונה מהאירוסין? האם זה אנוכי מצידי לבקש להשאיר שישאירו את תאריך החתונה באלול? מה עלינו לעשות? עד כמה זה באמת גרוע אירוסים ארוכים...?
תודה רבה לכולם