הקטע שהפכו את "סגן איתן" לאליל בערך של המגזר.נחשון מהרחברון

הבנאדם ביקש שיתנו לו שקט לא צריך לסקר כל קידום וכל חתונה שלו... לדעתי זה ממש ממש לא עושה לו טוב. שמתם לב שאין תגובה שלו? רק דובר צהל אישר את המידע... הם יודעים שהוא לא ישמח להתראיין, אז לא שאלו אפילו או יותר גרוע שאלו והוא לא הגיב.

 

למה לעשות את זה לבנאדם? זהו? אין לו חיים פרטיים יותר?

מי זה סגן איתן? ואליל של איזה מגזר?שמוליק פיין


ההוא שרץ לחפש ולנסות להציל את הדר גולדין במנהרה בצוק איתןנחשון מהרחברון

שלנו, הוא דת"ל. התארס - ראיוןם עעם ארוסתו. התחתן - שידור חי מהחתונה ופול חפירות מסביב. קודם - עוד כתבה על זה בערוץ..

 

בוא נגיד שאני שונאת שנכנסים לאנשים לחיים,אור השחר..
אבל אם יש סוג של אנשים ש*עדיף* שיהיו ה"אלילים של המגזר", זה אנשים כמוהו..
לא אליל ואני לא מרגיש חלק מהמגזר הדת"ל..שמוליק פיין

זה בעיה של המגזר הזה בכללי שהגיבורים שלו הם חיילים ולא רבנים..

ואולי הם מחזיקים מספרא וסייפא?גאהלהיותיהודיה
יש ענקים בתורה ויש חיילים בשדה הקרב, ואנחנו צריכים את שניהם.
(ולגופו של עניין, עיתונאים צריכים ליצור עניין. יש כאלו שמדווחים על גופיה חדשה של כוכב טלויזיה ויש כאלו שמדווחים על הנ"ל. כל אחד והצורך של הקוראים שלו.)
המושאי הערצה הם החיילים ועל זה היתה הטענהטוביה2
נכון מערכים רבנים וכל זה אבל זה לא אותו הואי
מצחיק שעל זה מתעצבניםנולאית
בס"ד


כשלרוב, החבר'ה כאן לא ממש מעריכים רבנים וזה בלשון המעטה......
אני מעריך רבנים שאני סומך על ישרותםטוביה2
אני מאוד מעריך את הרב אליעזר מלמד למרות שאני כמעט לא זוכר שיצא לי לקרא טור רעיוני שלו בבשבע בלי לחשוב שהוא טועה באופן יסודי באיך שהוא משקלל יתרונות וחסרונות. אני לא חושב שאני חכם ממנו אבל אני חושב שתפיסת המציאות שלנו מספיק שונה כדי שאני אוכל לא להסכים איתו על נושאים כאלו ואחרים. לדוגמה אני לא מסכים לתאוריות שלו על עבודה ערבית כי לדעתי ברכה תפונה אם יהיה הסכם ולא משנה אם יהיו שם 400 או 4000 משפחות - הם פשוט קרובים יותר מדי לשכם - אבל זה לא אומר שאני חושב שהוא ראוי לזלזול ח''ו

לעומת זאת (וזה סיפור אמיתי) 'רב אזור (שהפילו המועצה שלו לא שמה עליו קצוץ)' שהולך לרב קהילה (שמבוגר ממנו ובהחלט לא פחות ת''ח) הביתה ומסביר לו ש'התלמידים שלך חשודים על שפיכות דמים ולכן אני אוסר עליך להעביר שיעורים אצלנו במועצה' הוא חצוף ושאפילו אם היו זקוקים לא אנשי מקומו - הגמרא אומרת לא לשמוע לו. (חפשי בפרויקט השו''ת ''רב יהודה בר שויסקל') ואת בעית זקנו הארוך אפשר לפטור די בקלות.

רבנים הם בני אדם ואם הם לא מבינים זאת אז יש גבול למה שאני מוכן לכבד. כבר נתקלתי ברבנים ששקרו לי ולחברי במזיד. ואחרים שנסוגו ממלתם תחת לחץ המדינה הישראלית. ויש את אלו שחושבים שהלכות מדינה משבשות כל הלכה מוכרת (כולל שו''ע או רמ''א על מה מותר למדינה לעשות או לו). לשמחתי אני לא מכבד רבנים אלו ממש כמו שאני לא הולך לרב אלון או לרבנים אחרים שאני יודע שתורתם אומנותם במובן של מה שכתוב שאם ראית ת''ח עובר עברה בלילה -אל תהרהר אחריו ביום כי כנראה שכבר עשה תשובה (במובן של כתב אחת למה זה מותר).

אני משתדל לכבד אבל זה נכון שכאן בערוץ עולים חכוכים והרבנים כעניין עקרוני מסרבים התייחס ברצינות והיות שאני למדתי מהנסיון שהם לא אמינים במאה אחוז אז אני לא מוכן להתייחס אליהם כתורה משמים
אז ככהנולאית
בס"ד


יש הבדל בין להעריץ רבנים, להסכים איתם ולכבד אותם

יש חובה על רב, מעצם היותו רב לכבד את עצמו, לא כי הוא פלוני אלא כי הוא 'רב' והוא מייצג את התורה, וכמו שהוא מחוייב לכבד את עצמו ולו רק בשביל התואר שהוא נושא, כך גם עלינו לעשות זאת ולו רק מפאת התואר שהוא נושא,(אם הוא ראוי לתואר או לא, אפשר לא להסכים עם זה אבל הוא עדיין נושא את התואר) ברגע שמישהו מבזה רב, הוא לא מבזה את פלוני אלמוני אלא את התורה שהוא למד, את ה' בעצם.

שמעתי שיעור, לא זוכרת הכל ולגמרי מדויק אבל רוח השיעור, הימים של ספירת העומר הם אמרים להיות כמו ימי חול המועד, כי בעצם אילה ימים שאנחנו מחכים עד למתן תורה, אבל מה קרה?
באותם ימים עד ל"ג בעומר מתו תלמידיו של רבי עקיבא, למה בעצם?
אלא מפני שלא נהגו כבוד זה בזה, אז למה דווקא עכשיו?למה לא בזמן אחר? למה דווקא בימי ההכנה לקראת מתן תורה???

אלא שתלמידי רבי עקיבא, היו אנשי תורה גדולים וכשהם זילזלו אחד בשני, הם זילזלו בתורה של אחד השני, עם כמה שאולי לא מסכימים עם הרב הזה או אחר, לזלזל ולדבר בבוטות על רב כזה או אחר, זה לא פגיעה בו זה פגיעה בה'.

מי מעיז לקרוא לעצמו בן תורה אבל באותה נשימה לדרוך על התורה של אדם אחר? אפשר לא להסכים, אפשר להתנגד ממש, אבל דברו בכבוד כי האדם השני הוא בן תורה, ובתואר רב הוא מייצג את התורה ואת ה'.

כמו שאסור לרב לבזות את עצמו משום כבוד התורה שהוא מייצג קל וחומר אסור לאדם אחר לבזות אותו!

ואל תגידו שהיו רבנים שהתווכחו או החרימו אחד את השני, אף אחד כאן לא בשיעור קומה שלהם.
אני לא מבין מה את רוצה.טוביה2
זה מה שכתבתי - אני לא מעריץ תארים - אם הוא אדם הגון אז הרב מוסיף המון ואם לא אז לא ביזוי התורה זו ההתנגות המחילה של חלקם - הרמ''א פוסק להלכה שמי שיצרו גובר עליו שלפחות יעשה את זה בסתר כדי שלא יהיה חילול ה'. אין שם סייג תעודת רבנות.
נולאיתהכהניסט הנודד
שכחת דבר אחד, חז״ל כבר אמרו לנו (איני זוכר איפה) שבמקום שיש חילול ה׳ אז אין חולקים כבוד לרב.
נכון,אבלנולאית
בס"ד

ההגדרה של חילול ה', לפעמים תלויה בנקודת מבט, מה שמישהו נראה לגיטימי לגמרי זה נראה חילול ה' ולהיפך, נכון שיש פעמים שזה ברור

אבל רוב הפעמים בימינו, כשאנחנו אומרים חילול ה' על משהו שרב אומר או עושה זה נתון במחלוקת, וביזוי כבוד אותם רבנים ותלמידי חכמים הוא חילול ה' בפני עצמו.

אולייהכהניסט הנודד
יכול להיות, אבל אם אני רואה מצידי שיש פה חילול ה׳ מנקודת מבטי, אז עליי למחות גם כאשר מנקודת מבט של משהו אחר זה לא נראה כך
למחותנולאית
בס"ד

לא לבזות תלמידי חכמים ורבנים שלא חושבים כמוך בדיוק,

וסליחה טוביה, אבל זה היה לא רק עלייך הכעס אלא על הרבה מאוד מאוד פעמים ששמעתי אנשים(ועוד מהאנשים 'נוער גבעות/ימנים') מזלזלים בצורה כל כך בוטה בתלמידי חכמים ורבנים שלא מתיישבים בדיוק עם המשנה שלהם, וזה ממש לא נדיר וזה ממש מרתיח!
גם אני מדבר על למחות ולא על לבזותהכהניסט הנודד
אבל מה לעשות שלפעמים הערה שאני רואה אותה כמחאה על חילול ה׳ מישהו אחר רואה אותה כביזוי ת״ח? זה שהוא בוחר לראות כך את המצב זה בעיה שלו, לא שלי!
מה זאת אומרתנולאית
בס"ד

"הוא בוחר להיעלב"?

אולי זה להיפך, שאתה מבזה אבל קורא לזה מחאה?

היזהר בכבוד תלמידי חכמים,
בדעותיהם ההלכתיות והאידיאולוגיות.

יש הרבה רבנים שאני לא הכי מסכימה עם ההבנה שלהם של התורה, אבל יש כבוד תלמיד חכם וכבוד רב בישראל,

נכון שיש מקרים קיצונים שרבנים שכחו ממי הם קיבלו את התורה ולמה(כדוגמת הרב שי פירון עם התוכנית שלו להתבוללות 'האחר הוא אני') זה לגמרי איבוד כיוון וצפון זאת לא תורה!!
אבל עדיין יש לו הסמכה של רב ועדיין אני מאמינה שהוא רק התבלבל ואם יאפסו אותו הוא יחזור לדעת תורה.

אבל רב שפועל מתוך היהדות ומתוך דעת תורה ורוח ההלכה חייבים לכבד אותו גם אם לא מסכימים איתו.

תכלס', זה לא עניין של 'בעיני זה מחאה אבל בעיניו זה ביזוי' הרי אף אחד כאן לא טיפש ודי ברור מתי הדברים והמילים עוברים את הגבול.
לא נכוןטוביה2
רב שלא נאמן לשו''ע (כמטפורה לכללי ההלכה שנתקבלו בעם ישראל) אני לא חייב בכבודו

רב שלדעתי עבר על על ההלכה בצורה ציבורית (עאכ''ו אם הורה כך לאחר) אני לא חייב לכבדו

אני כמובן לא אומר שלא מגיע להם כבוד לכן כל עוד הרב מוכן לעמוד מאחורי דבריו בתוך גבולות בית המדרש - אני מחוייב בכבודו

רב ששולח את תלמידיו להכות את מי שלא חושב כמותו (יש באזורינו יותר מאחד כזה) או שמורה לתלמידיו לא ללכת לבית דין אם מישהו תובע עוולה שלכאורה נעשתה לו
רב כזה כל עוד לא מוכן להסביר את שיטתו (גם אם הנפגעים לא הכי מנומסים) הוא רב שראוי לבזותו

לא שכחנו שהיו פינויים שרעבנים שלחו את תלמידיהם להכות את מי שנאבק ב'צבא קודשם' וכשמישהי 'העיזה' לצעוק עליהם הם אמרו לה שתישתוק כי 'קול באישה ערווה' (ציטות מחץ של דניאלה משם 'במקום שאין איש - השתדל להיות אישה)
המקרים האחרונים שהבאתנולאית
בס"ד

הם דוגמה לכך שהרבנים אולי טעו, והם נאבקים בכול הכוח נגד דברים שמבחינתם נחשבים כחילול ה',
כלומר לדוגמה,כשרב ששלח את תלמידיו להכות מגורשים שהתנגדו לגירוש מבחינתי טעה טעות מרה אבל אני יודעת שהוא עשה מתוך מקום של תורה והלכה ואמונה שזה מה שה' רוצה.

מסכימה עם זה? לא! וכואב לי לשמוע שמשהו כזה באמת קרה, אבל רק מעצם זה שהוא עשה את זה מתוך של תורה וממקום של רצון לעשות את רצון ה' אני צריכה לכבד אותו ולמחות חזק ובחריפות, אבל עדיין בכבוד.
לזקן לבן לא קוראים תורהטוביה2
כמו שכתבתי אם הוא יביא מקור הלכתי שמתיר לתלמידיו 'להתעבר על ריב לא לו' אז את צודקת. אבל הוא מסרב לשון ומסתמך על זקנו שלא הרבה יותר ארוך משלי

נ.ב. אותו רב היה 'חצוף' ולא מתחשב בזקנים ממנו - כבר כשהיה צעיר. ואני חושב שכל הכבוד לו על זה
כשהיה תלמיד במרכז (לא המתמיד או המבוגר שבחבורה) הוא היה זה שגרר את כל הישיבה לתוך שכונה חרדית כדי לאיים על מישהו ש'ירד' על הרצי''ה - שבפעם הבאה אנחנו נהרוס לך את הבית. אני חושב שכמו שהוא לא גרם לזקנים ארוכים להפריע לו כך גם אנחנו לא צריכים. אני לא מבין איך אני אמור לרחוש כבוד לרב שהולך לרבנים מבוגרים ממנו ובפרוש לא פחות גדולים - במטרה לנזוף בהם יש התנהגות שאי אפשר להתעלם ממנה
לא דיברתי על רב ספציפינולאית
בס"ד


זאת הייתה רק דוגמה(אין לי אפילו מושג מי זה)
ודיברתי באופן *כללי* שביזוי תלמידי חכמים ורבנים שלא חושבים כמוכם אז זהו, מותר לבזות ולשלול ממנו את התואר רב ועוד מאנשים שאפילו לא עברו את השני עשורים הראשונים לחייהם.
על זה אני מתעצבנת
אל דאגהטוביה2
זה לא 'מקרה ספציפי' כמו שזה נשמע. אומנם התמקדתי באחד שאני ממש לא סובל
אבל יש כאלו שמשקרים (ושוב אני יודע מנסיון אישי), כאלו ששולחים תלמידים להכות (יותר מאחד ולא ממש מתנצלים על זה), כאלו שפוסקים לא ללכת לבית דין, וכאלו שסתם מבזים תלמידי חכמים גדולים מהם. (רק להבהרה כל המקרים שכתבתי נעשו ע''י רבני ישובים ולא 'סתם' מוסמכי רבנות)
אני חושבת שאני יכולה להבין אותםנולאית
בס"ד


בהרבה מקרים


כמו שקרה באיתמר שהרב של איתמר איים על נוער הגבעות שלא יבואו להלוויה של משפחת פוגל ה' ינקום דמם, ואם יבואו תלמידי הישיבה יתנו להם מכות,
כי הוא לא רצה שההלוויה תהפוך לתגרה או להפגנה להגיד שאני בדעותיו? אני לא יודעת, אבל אפשר להבין ולקבל אפילו.

הרבה רבנים שנגד משתמטים אידיאולוגיים/נוער גבעות/ארגוני ימין/ארגוני המקדש וכ' עושים את זה מתוך תפיסה כזאת ואחרת של התורה.

כל התורה אצלהם? הם לגמרי צודקים? לא בטוח. כל התורה אצלנו? אנחנו לגמרי צודקים? לא בטוח.

צריך באמת לזכור (ואני לא מדברת על אנשים שמתהדרים בתואר רב והולכים לגמרי נגד התורה, אני מדברת ל רבנים שנמצאים בגוונים שונים של הציונות הדתית שבאמת לפעמים טועים אבל באמת עושים דברים מתוך רצון לעשות את ישר בעיני ה'.
אז אני הנער גבעות ההוא שאויים על ידי הרב של הישיבה באיתמרדי"מ
(ולא רב הישוב)
מה שאמרת לא נכון.
א.זה היה האזכרה ולא ההלוויה
ב.הייתה לנו שיחה יפה ונעימה הוא הסביר את דעתו אני אמרתי דעתי הכל הלך כמו דיון של אנשים נורמלים ומתורבתים.
עד שבסוף לא הצלחתי לשכנע אותו שלא יביאו ניצן אלון אז אמרתי לו שיגיעו אנשים שזה מפריע להם ויפגינו נגד ניצן אלון.
ואז בתפנית חדה הוא התחרפן והתחיל לצעוק עליי שהוא ישבור לי את הידיים והרגליים.
אה, אבל עדייןנולאית
בס"ד


כנראה לא הבנתי מה קרה שם אבל בכול זאת, מה שאני מדברת עליו זה שאפילו שיש רבנים שהם בדעות אחרות ואפילו נגד ערכים שאנחנו מאמינים בהם זה עדיין לא סיבה לזלזל בהם.

הרב ליכטנשטיין זצ"ל לא היה אוהב גדול של נוער הגבעות, אבל אי אפשר בשום פנים ואופן! להגיד שהוא לא היה רב ראוי וגדול בישראל. וכך גם לגבי שאר הרבנים.
הרב ליכטנשטין באמת לא היה צבוע כמו רבנים אחרים שטוביה2 רמזדי"מ
אותו אני באמת מעריך
אני לא יודעתנולאית
בס"ד

מה ההגדרה בצבוע, אבל הרב זצ"ל הוא דוגמה לשאר הרבנים שיש לכבדם למרות שלא מסכימים איתם.
צביעות זה להטיףטוביה2
נגד משהו ולהתנהג באותה צורה כשפועים בך.
מאחר והבאת את הדוגמה של הרב רונצקי - אז אני אשתמש בה. לבן אדם אין בעיה באלימות והוא אכן לא בוחל להשתמש בה כאשר לדעתו נעשה לו עוול (אפילו אם אותו העוול הוא לא מדיד בכלים הלכתיים, ולמעשה בדין תורה ודאי שאי אפשר לגבותו). אבל כאשר מדובר בעוול לאחר (נניח הרחקת יהודים מביתם (שזה גם לא חייב תשלום לפי ההלכה) או יתרה מזאת הריסת בתים של יהודים (שזה כבר מחלוקת הלכתית ויכול להיות שחייב בנזק).) במקרים האלו הוא יטיף לאי אלימות כי 'לא פוגעים ביהודים' למרות שהוא מוכן לפגוע אם רק ימחו גם בצורה לא אלימה
הנה ההקלטהדי"מ
לא עובדחכחעחילםכ
אני אשלח לך בוואטצפ.לא יודע למה זה לא עובד...די"מ
עובד יופידי"מ


@נולאית לך זה עבד?

לא עובד אבל לא קריטינולאית
הנה הכתבהדי"מ

האזינו • הרב רונצקי: "אדאג שישברו לכם את הידיים והרגליים"

 

בתגובה לפנייתו של מורחק מנהלי שביקש מהרב רונצקי לבטל את הזמנתו של האלוף ניצן אלון לעצרת זיכרון למשפחת פוגל, איים הרב רונצקי :"אם אתם לא תסתמו את הפה שלכם... ישברו לכם את הידיים והרגלים, אני אדאג לזה" • האזינו לשיחה

הרב רונצקי (דובר צה"ל)

הערב צפויה להיערך אזכרה בישיבה הגבוהה באיתמר לחמשת בני משפחת פוגל הי"ד, שנרצחו באכזריות בידי ערבים מהכפר עוורתא בליל שבת לפני שנתיים.

בישיבה בחרו להזמין את אלוף פיקוד מרכז ניצן אלון לקחת חלק באירוע. ההזמנה נעשית על אף שאלון ספג ביקורת רבה לאחר הרצח על הצהרתו כי הרצח האכזרי הוא 'תג מחיר' של ערבים על אירועי תג מחיר של יהודים. ההצהרה קוממה עליו גם את ראשי ההתיישבות, והייתה הקש ששבר את גב הגמל ביחסים העכורים בין אלון כמפקד אוגדת איו"ש לתושבים היהודים.

מי שעוד נפגע מהזמנתו של אלון לאירוע היו המורחקים המנהליים מיהודה ושומרון, אותם גירש אלון מביתם בצו שרירותי. כששמעו כמה מהמורחקים המנהליים כי אלון הוזמן לאירוע באיתמר, החליטו לנסות ולשכנע את ראש הישיבה הרב רונצקי לבטל את ההזמנה.

אתר כיפה פרסם הבוקר הקלטה של דב מורל, צעיר שהורחק לתקופה של חצי שנה מיהודה ושומרון כשהוא משוחח עם הרב רונצקי, ראש הישיבה באיתמר. בשיחה סיפר לו מורל כי הזמנת האלוף פוגעת במורחקים. מורל גם הזכיר את אמירתו המקוממת של אלון בהקשר של רצח בני משפחת פוגל הי"ד.

האזינו לשיחה ולאיומים:

מורל

הרב רונצקי שוחח עם מורל במשך כשבע דקות, ובסופו של דבר הבהיר כי אלון יגיע לאירוע על אף התנהלותו. בתגובה השיב מורל כי יתכן ויגיעו למקום אנשים שימחו על הגעת האלוף.

בשלב זה פתח הרב רונצקי באיומים. ”... אז יחטפו מכות. אני אזמין משטרה והם יחטפו גם מכות. אתה ילד קטן. אתה חוצפן. אם אתם באים לישיבה ועושים רעש, אזמין מראש משטרה. החבר'ה של הישיבה ישברו לכם את הידיים והרגלים, אני אדאג לזה".

מורל המופתע השיב לרב רונצקי: "כך מדבר רב בישראל?" הרב רונצקי השיב: "כן. ככה. לך ישברו את הידיים ואת הרגליים. אם אתם לא תסתמו את הפה שלכם ותחללו את כבוד העצרת ישברו לכם את היידים ואת הרגליים. אם מישהו מכם יבוא לשם ויפתח את הפה שלו בזמן העצרת ישברו לו את הידיים ואת הרגליים".

מאז התמנה אלון לאלוף פיקוד מרכז, והחל לחתום בזה אחר זה על צווי הרחקה מנהליים לתושבים יהודים. אלון חתם על צווים במספרים שלא נראו לפניו. גם גיל מקבלי הצווים ירד בצורה דרסטית ותקופות ההרחקה התארכו. כך הורחקו ילדים בני 15 לתקופה של שנה, בצעד שלא נראה מאז ימי הבריטים.

בתשובה לפניית הקול היהודי חזר הרב רונצקי על האיומים בשנית: "אני חוזר על הדברים שאמרתי בשיחה. מי שיפריע לנו פה היום במשכן אהוד בנוכחות המשפחות השכולות והאורחים המכובדים, ובנוכחות ניצן אלון שהוא אורח שלנו, אז התלמידים שלנו יש להם גם דם חם והם לא פחות צדיקים מאותם חבר'ה. כמובן שתהיה פה גם "המשטרה הבריטית" שתטפל במי שמפר את הסדר".

זה מה שאמרנו על היום ירושלים אצלםטוביה2אחרונה
השיחה שלי איתו שהוא איים עליידי"מ
הישר בעיני ה?הכהניסט הנודד
או הישר בעיני השלטון?
מבחינתם זה היינו הךירח חסר

לא קראת את "דרכינו בעת הזאת", שם מוסבר בפירוט איך לא ייתכן ששלטון ישראלי לעולם לא יכול לטעות מתוקף הגדרתו?

אל תעוות את מה שאמרתינולאית
בס"ד

השילטון במדינת ישראל איבד את דרכו ואני מאוד נגד הכיוון שהם מנסים להוביל את המדינה(מדינת כל אזרחיה וכל המשתמע מכך(עידוד התבוללות, קירקוע זהותנו היהודית והפיכתה לחסרת ערך, כניעה לטרור, הפיכת התורת חיים לאוסף טקסים פרימטיביים ולסמלים מתים)


אני רק אומרת שגם אם בנושאים מסויימים יש מחלוקת זה עדיין לא סותר ומוחק את הגדולה והחוכמה שלהם בתחומי תורה נוספים.
לא מתעצבניםדי"מ
גם להעריץ רבנים זה טעות נוראית.
אוי נו באמת..די"מ
אלילים בכללי זה בעייה לא משנה מי הם
נוווו התכוונתי שמדברים עליו יותר מידי. נכנסים לחיים לא אלילנחשון מהרחברון


אבל לא רק עליונולאית
בס"ד


זה עם עוד חיילים ועוד אנשים במשך השנים, כי ככה זה, אנשים מחפשים דמויות להעריץ, להעריך, לנשוא אליהם עיינים, שהנה יש משהו לשאוף אליו או לפחות להינות מזיו אורו וצדיקותו/חוכמתו/גבורתו וכ' וברוך ה' שזה אנשים כאלה ולא דוגמנים או שחקני כדורגל.

סבבה, תלמד תדבר תזמין אותו להרצות. אבל הוא לא נהנהנחשון מהרחברון

מהחדירה לחיים הזאת

תרדו לו מהווריד.

בזה אני מסכימה, אבל מה לעשותנולאית
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

 

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

 

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.


אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".


אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת








יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

 

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה


יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים


אולי יעניין אותך