ואחרי שהייתח כל היום במיטה אני לא יכולה לישון
וחוה. אני מהפלאפון אז לא יכותה לקרוא את הכרטיס אישי שלך אבל אעשה את זה מחר מהמחשב
והכללות. אפשר לטעות בהכללות גם כשמשתמשים בהם לטובה. כמו המוני הדברים שנאמרו פה על חיילים. אני משתדלת להסתכל על בני אדם, לא על הסטטוס שלהם. כי יש חיילים שפינו לי מקום באוטובוס כי הם נחמדים, ויש חייל שירק עליי כי הוא לא. זה אפילו ךא כמו לומר משהו על פולנים, כי להיו. חייל לא נותן תכונות שוות וברורות לכל החיילים
ושירתי. את מדהימה שלי ואני אוהבת אותך
ופינג. אלף סליחות. אני אוהבת אותך ולא אתן לך ללכת
וכמעט. כמעט פתחתי את הבקבוק ושתיתי חצי ממנו. כמעט
וכמעט לקחתי אותה, אבל אחרת. כמעט
ולכתוב לא הצלחתי. מי שיצליח להוציא ממני קטע או שיר טוב יזכה בהערצתי המוחלטת
וכשהייתי ברגעים האלו החלטתי להיפטר מהפלאפון. לטמון אותו ואת כל כבליו במגירה ולשכוח מהם. אבל זה לא יקרה. אני לא מסוגלת
והוא שוב דיבר אליי. מה נראה לו, אחרי מה שהוא אמר?
זה עצוב לגלות שזה כל מה שהם מוצאים בי. זה טוב שזה ישנו, אבל למה רק זה?
ואני רוצה שמישו יתחתן או יילד
ואני רוצה מיטה נעימה ולהיות נעימה
ומחר אולי אדע את התוצאות של הבדיקות
ואולי גם אעשה בדיקת ראייה
אני קוראת את האסמסים שלי ומבינה שהשתניתי. אני כבר לא אותה ריעות רגישה. נהייתי צינית, מרחיקה.
אז היום סיימתי את לא מפסיקים אהבה באמצע. הסוף כצו כל השאר. בכלל, הספר. לא ממוצה, רעיון טוב, יומרני מעט. חבל
והתחלתי וסיימתי תוך שלוש שעות את אשמת הכוכבים. אהבתי מאוד מאוד. מצד אחד משעשע, מצד שני מרגש ונוגע, מצד שלישי מעניין ומקסים, מצד רביעי דמויות מעולות. אז ספר טוב
ואתמול ראיתי את מישהו לרוץ איתו עם אבא. הוא די טוב, נאמן למקור.
והתחלתי את הטוב שבי ואני כבר אוהבת אותו
ורק ביום ראשון אתחיל היסטוריה
ואני רוצה את זה כבר
וביום ראשון פרק של גותהאם ושישה פרקים של חברים וכשאסיים את חברים עד החופש בעזרת ה, אתחיל את עד עצם היום הזה שזו סדרה מעוצה ויפה כל כך ותודה לשירתי שהזכירה לי אותה. ראיתי בשנה שעברה את העונה הראשונה ואני נורא רוצה להמשיך
ומה עוד?
אה אם מישהו קורא את זה אני אשמח שתגידו לי
והיום שוב שמעתי וזה היה נורא. זה מזעזע. ועדיין
וזהו
לילה טוב לכם אנשים יקרים
בהצלחה בכל