..הנסיך הקטן.

לא נחמד לא נחמד לא נחמד

הייתי צריכה לדעת מראש שזה יגמר ככה. מטומטמת

אני צריכה ספריה פרטית משלי שתהיה מלאה כולה בספרים ישנים עם ריח קסום כזה ויהיה בה מלא כוכים ופינות רק שלי ואף אחד לא יפריע לי שמה ולא ייקח לי את המקום שלי.

בעצם אני פשוט צריכה בקתה מעץ ביער, ליד איזה נחל נחמד שתהיה מלאה בספרים ואני אגור שם לבד שיהיה לי כורסא שווה כזאת ושמיכה עבה שמכסה הכל וככה להישאר לנצח. וגם האלט שלי תהיה שם וגם גיטרה שאני אקנה לעצמי וגם סופרן חדש שאני אקנה בקרוב ואולי גם טנור בנוסף.

אני פשוט שותקת יותר מדי. וזה מרתיע אנשים. אין אף אחד.

בשתיקה שלי אני מרגישה את הכל הרבה יותר חזק. וזה לא מאדישות. אני לא אדישה

ואני רק רוצה שאנשים יבינו אותי בלי צורך ביותר מדי מילים, שפשוט יבינו. הבעיה היא שהם לא רוצים להבין או שאני לא באמת רוצה שהם יבינו מה שגורם שהם גמככה לא מבינים ואז זה שוב אני לבד

שוב אני נלחם, שוב אני נלחם

לכל בנאדם מגיע לעמוד על במה ושכולם ימחאו לו כפיים, רק לו. זה כלכך נכון. ובכלל פלא זה ספר יפה

קראתי שלושה ספרים היום וזה היה לי ממש מוזר, הרבה זמן לא קראתי ככה כלכך הרבה זמן רצוף. ואני מתגעגעת לזה נורא. אני מתגעגעת לתקופה שההיתי קוראת כל יום שני ספרים, שהייתי חיה רק על ספרים, שלא היה צריך כל הזמן ללמוד ולאוג לעצמך שלא תעלם, ולדאוג לכל העולם שלא ייעלם, ולחשוב כלכך הרבה.

מוזיקה. מזל שאת קיימת בעולם.

אני צריכה ללמוד לנגן על פסנתר דחוף דחוף דחוף. ועל צ'לו עוד יותר דחוף

המתכונת במחשבת גרמה לי לחשוב על עצמי הרבה, וכל הזמן רק יותר ויותר מתברר לי שאני בכלל לא בדרך הנכונה

ואולי, אולי רק ככה אנשים יבינו

ולא. החיים שלי צריכים להיות טובים. ישלי לי הורים מתחשבים וחכמים שמבינים עניין ויודעים מתי לשתוק, אחים הכי חמודים בכל היקום הזה, סבא וסבתא הכי מפנקים וחמודים ורגישים ומצחיקים בעולם וגם כמה חברות, שהן אמנם קצת אבל זה לא הכמות, זה האיכות. אבל משו עדיין מתפספס שם. אני.

ודיבור קטוע זה בכלל לא יפה. בכלל בכלל. ובריטים זה עם מתנשא

שער הרחמים

ואולי יבוא יום ונהפוך שווים

אני צריכה מישו מאוזן בחחים שלי. מישו בוגר ומבין ושכבר עבר ויכול להגיד לי גם איך לעבור. שידריך אותי בכל המבוך הזה כי אני לגמרי נאבדת פה. אני רק רוצה מישהו מבוגר שיאזן אותי, זה הכל. עטרה, עדי וליאת. זה הכל.

וליאת. אני כלכך מתגעגעת אליה וזה כבר כואב ברמה היסטרית. אז למה אני לא הולכת לראות אותה? כי אני פחדנית. ועדיין לא פתחתי את השקית של החוג. למה? כי אני פחדנית.

אוףאוףאוף. אני רוצה לחזור לעטרה עדי וליאת. זה לא בסדר שלקחו ממני שלושה אנשים בבת אחת |בוכה|

פרידות זה דבר נוראי

אם אני נעלמת תשתדלו לא לדאוג לי, ואני אשתדל לחזור.

לילה

אממ בנת שקראת ומנתקת ........חנטריש

הפסקתי לקרא היתי ילד .........

...פינג.אחרונה
עבר עריכה על ידי פינג. בתאריך א' בסיון תשע"ה 13:02

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך