היי יש לי שאלה..שולמית מילר
כמה נראה לכם תווך מחירים סטנדרטי של דיוקן בהזמנה?
אם אני רוצה לעשות משהו עם זה ולפתוח עסק צדדי?

הסתכלתי באינטרנט לראות מחירים שאנשים לוקחים והייתי בשוק!!!! הסכומים היו אסטורנומים יחסית לדיוקן פחם ושגם לא הכי מוצלח..ושלא נדבר על דיוקן צבעוני שהמחיר המינימום עבר את האלף..

לדיוקן שחור לבן בעפרון ראיתי הכי זול מתחיל 250...350 500 ו 800 לא נשמע לכם מוגזם?!
אני לא חלמתי על מחירים כאלו...זה נראה לי סחיטה
הדבר הזה :-X מה אומרים?

ועוד שאלה...
בעזרת ה אני גומרת את התיכון השנה ואני בהתלבטות מה לעשות בחיים ..מה אומרים שווה לי להמשיך באומנות או לקחת את זה כתחביב הרחוק... אני מהזה אכולת ספקות.. עצות עידודים?!
<<אני! =]
לגבי מחירים, אני לא כל כך מבינה בזה אבל נשמע לי ממש מוגזם..
אני חושבת שכדאי לך להמשיך את זה כתחביב אבל לפתח את זה, להמשיך לצייר באמת.. גם בעתיד, לדעתי צייר זה לא מקצוע, זה משהו שהולך איתך לכל הדרך..
קווה שעזרתי
ממש לא סחיטהרננה*

וספיציפית על הציורים שלך שהם מושלמות מדהימה - אנשים ישלמו בשמחה.

כשבררתי עבור חברה אצל צייר (הרבה פחות מוצלח ממך! פלסיטיקי כזה!) הוא רצה 3,000 ש"ח לדמות!...

אז תרגישי בנוח עם המחירים שכתבת.

בסך הכל זה לא לחם וחלב, זה מותרות, ומי שרוצה משלם על זה, זו אומנות.

ואם לשים אצל מישהו כסף על דבר כזה, הייתי שמה אצלך...

בקיצור ש-1000 זה ממש בסדר,

אבל את אחרי הכל עוד לא מוכרת, אז אולי תתחילי בקטן, תצברי שם במשך שנה פלוס מינוס ותתחילי להעלות מחירים.

בהצלחה!

תראי, רוב האנשים לא מוכשרים כמוך וכדי להגיע לדיוקןשוקולד לבן

לוקח להם שעות עבודה והמון השקעה..

וחלק מהעניין הוא שלא כל פעם יש בקשה לציור, אז ציור בכמה זמן מכסה את הימים שנשארו ללא עבודה

את בהחלט יכולה להצליח בתחום אם תקחי פחות כסף

רק אל תשכחי שיש גם עלות של חומרים, מס הכנסה ושעות עבודה, תוסיפי לשקלול הסופי

ובכל מקרה, תמיד כדאי להתחיל וקטן, וככל שיש יותר ביקוש אפשר להעלות את המחירים

לגבי מקצוע בשבילך- קשה מאד להתפרנס מאומנות, כי היום לרוב אין לאנשים כסף להוציא על מותרות 

ולמרות זאת לא כדאי לך לעזוב את האומנות לגמרי, כי את מאד מוכשרת וניכר שאת אוהבת את זה

אז מומלץ לך לחפש מקצוע שמתאים לך שלא יתפוס הרבה זמן, ובשעות האחרות להשקיע באומנות כתוספת הכנסה

תמיד תוכלי לעזוב את העבודה אם תראי שאת כן מצליחה להתפרנס מאומנות..

תודה על התגובות המושקעות!!שולמית מילר
בקשר לדיוקנאות... תודה הבארתם לי כמה דברים אפילו שזה עוד נראה לי מוגזם ביחס לשעות העבודה...והתוצר

אהממ בקשר לאומנות..
תמיד היה לי ברור שאני יעבוד במשהו..ובשעות הפנאי אני יצייר ויעשה מזה עבודה צדדית
אבל בשנה האחרונה זה הפך למשהו הרבה יותר מתחביב ונחשפתי לאפשרויות בעולם האמנות וכן התחוור לי כשאני בוחרת מקצוע והולכת ללימודים אקדמיים הלימודים מחייבים ויוצא שאין לי כמעט פנאי לצייר וקל וחמור לעשות עם זה משהו יותר ..מבחינת פרנסה ומקצועיות

ולעבוד באומנות זה באמת קשה צריך ליצור אוספים וסדרות של ציורים לעשות תערוכות ועד ולהשקיע כסף זה מזל .זה לא עבודה קבועה וצריך לזה שניים עד שמגיעים לפרבום ומחירות גבוהים ורווח ..בעולם הזה אומן צעיר זה אחד בגיל 32..ואני רק בת17...
אבל רק לנסות להיכנס לזה אני צריכה זמן וזה לא התאפשר לי אם אני הולכתת ללימודים אקדמיים

אז הציעו לי ללכת ללימוגים גבוהיים באנימצייה לחברות פירסום יש סטאג בסוף יש לזה פרנסה
וביקוש ויש גם זמן להתנסות עם האומנות
אז זה העניין או זה או לימוגים אקדמיים ואני בהתלבטות לכל דבר יש יתרונות וחסרונות
אפיףלו שסוג של כבר החלטתי שאני כן הולכת על האנימציה אבל אני עוד עם ספקתתת אם אני עושה את הדבר הנכון...
לכן הצעתי לך לחפש עבודה לא מחייבתשוקולד לבן

בסופו של דבר הכל תלוי אם את מסוגלת לשווק את עצמך

כי לא כל אחד מסוגל לזה צריך הרבה אומץ וביטחון עצמי, יכולת שיווק גבוהה ונכונות לנסוע למקומות, להתקשר לחנויות וכו'

וזה גם עניין של מזל, לא תמיד המוכשרים מצליחים, אלא לרוב מצליחים דווקא האנשים עם המזל הנכון, יכולת השיווק או הקשרים הנכונים, גם אם העבודה שלהם בינונית ומטה.

את מאד מוכשרת, כך שיש לך יותר סיכוי מלאמן רגיל, אבל את עדין צריכה לבדוק שיש לך את הכישורים הנכונים לשיווק, והאומץ והביטחון העצמי הדרושים כי בלעדיהם רוב הסיכויים שלא תצליחי באמת להתפרנס.

זה גם עניין של מצב כלכלי- כשהמצב הכלכלי במדינה לא טוב ורוב האנשים לא מרוויחים הרבה, קשה יותר למכור מותרות..

(אני אמנם פחות מוכשרת ממך, אבל ניסיתי תקופה למכור יצירות שלי ולא הלך לי כי אין לאנשים כסף למותרות)

אבל אם לא תהיה לך בעיה כלכלית, כי תמצאי עבודה לא שוחקת שתאפשר לך להשקיע גם בציורים, תוכלי יותר בקלות לתת לזה גם זמן ולנסות למכור בצורה לא מחייבת.

אם את לא שלמה עם עצמך ממליצה לך באמת להתייעץ עם מישהו שמכיר את שוק העבודה, את הביקוש ליצירות אומנות ואת שיטות המכירה. ככה תוכלי להגיע להחלטה נכונה.

בהצלחה!

נכון...שולמית מילר
אהממ יש לי את המורה שלי שהיא ממש בעולם הזה ומרוויחה מאד טוב מהמכירות ורוב רוב הקונים זה תיירים ..ובעיקר יודאיקה מודרני הישראלים לא בקטע בכלל...והיא מכנסה תלמידות לעולם הזה וממש מעודד ומאמינה... אין עליה! היה תערוכות מטעמה וכמה בעלי גלריות ראו את הציורים שלי והתרשמו לטובה ואחת מהם לקחה כמה ציורים שלי לגלריה ליד ממילא והיא המליצה שאני יתחיל לצייר יודאיקה בשמן כי זה הכי מוכר ואם אני רוצה להרוויח ולהכנס לשוק אני צריכה אוסף של הרבהההה ציורים ויש לי איזה חמש מסכנים בשמן וגם לא יודאיקה אז אני צריכה זמן לצייר ... ואני חייבת לצייר שהתחלתי ציור אחד
ונכון זה באמת בעיה אני לא יודעת לשווק את עצמי אני ביישנית ואין לי בטחון בדברים האלו... מקווה שיהיה טוב בעזרת ה ויהיה החלטות נכונות... ואני יצליח להתפרנס מכבוד ממה שאני אוהבת בעזרת ה..
תיארתי לעצמי שאת ביישנית, רוב האמנים האמיתים כאלה שוקולד לבן

בסופו של דבר ה' הוא המפרנס, והוא ישלח לך עבודה שתתאים לך

רק צריך להתפלל ולעשות השתדלות מתאימה- אם בללמוד מקצוע שיש בו עבודה ואם בלהשקיע בלשווק את עצמך כמו שצריך.. (או בדרכים שלא חשבתי עליהם )

בהצלחה בהכל!

ואת באמת מוכשרת, ברמה שאין הרבה עם כישרון כמו שלך. רק שלא הכל זה כשרון בחיים..

בעזרת ה שולמית מילר
לכי על אנימציה.יעל

אחותי מתפרנסת רק מזה, ומצליחה,

והיא הרבה פחות מוכשרת ממך...

יו באמת?!שולמית מילר
איזה יופי
ממש לא תחביב רחוק!!יעל

תקשיבי, זה כישרון מלחיץ הדבר הזה.

את חייבת לעשות עם זה משהו. הראיתי למישהו את הציורים שלך, והוא אמר שירדפו אחרייך...

אין לי מושג מה אפשר לעשות במקצוע כזה, אבל כנראה שבהחלט יש.

מה שאת צריכה (לדעתי) זה לפרסם כמה ציורים כדי שיתוודעו אליך. יותר מזה אני לא יכולה לעזור

בהצלחה!!

תודה רבהשולמית מילר
בעזרת ה
משהו. קודם כל את מציירת בצורה מעלפת ואמיתיתמישהי=)

לגבי מה ששאלת על לעשות מזה כסף

אני לא הייתי ממליצה

א' כי אין לזה כל כך ביקוש חוץ מחנויות תמונות

דבר שני כשתצטרכי להפוך את זה לחובה ותתחייבי

לדעתי זה יוריד לך מהכיף, וחבל..

בהצלחה עם ההחלטות, ותעדכני

את ממש יכולה לעשות מזה מקצוע..מוריוש

אבל אני לא בטוחה עד כמה אפשר לעשות מדיוקנאות בלבד.. מה שתמיד יש ביקוש זה איורים לספרים, וגם ללמד אומנות.. זה מה שהמורה שלי לציור עושה עקרונית...

זה לא בשביל להתפרנס נורמליממעל ממשאחרונה

עם הרמה שלך את יכולה להרוויח מעולה,

אבל לא כמקור הכנסה עיקרי...

לכי ללמוד מקצוע שיש לו ביקוש,

אני בטוחה שיש עוד דברים שאת אוהבת לעשות.

ואת הציור תשאירי כהשלמת הכנסה...

גם מאנימציה וקומיקס אי אפשר להתפרנס בצורה קבועה.

אח שלי מתעסק בהוצאת ספרי קומיקס וכו' 

והציירים מרוויחים פעם יותר ופעם פחות לפי ההזמנות והמכירות...

בקיצור-

לא מומלץ כעבודה קבועה

בייחוד שכמו שהתרשמתי זה בכלל לא הכיוון שלך...

כי את מציירת ריאלסטי.

אם תסתובבי קצת בין אמנים שמתפרנסים רק מהאמנות שלהם,

תראי שמעטים מאוד (אם בכלל) מסודרים כלכלית..

תיתעצי עם אנשים שמכירים אותך טוב...

כי יש לעניין זה עוד המון צדדים.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך