אבל לא על זה רציתי לשאול,
אממ אני לא ממש יודעת איך לאמר את זה שתבינו, אבל יש לי כל מיני דברים שאני פשוט לא יודעת אם זה מוזרויות שלי או שזה בגלל הבעיות קשב,
לדוגמא: אני לא רצינית וזה... אני די ילדותית, נגיד אני הולכת לגינה עם חברות אז אני עולה על כל המתקנים ומשתוללת, ונגיד אני שמה לב למלא דברים שאחרים לא שמים לב ותמיד שאני אומרת את זה אז אומרים לי כאילו איך שמת לב לזה בכלל? (אני מרותקת מחיפושיות , ציפורים, אנשים)
קשה לי לשבת, מאוד!!! בשיעור/באוטובוס/באוטו/בבית אני מנדנדת רגליים, דופקת עם הרגל על הכיסא, אני מוסחת מכל צלצול, נשימה, גיחוח, לחישה, ציפור, טריקת דלת,
ויש לי מצבי רוח מלחיצים,אני רגע אחד יכולה למות מצחוק, ושנייה אחכ עצבנית רצחחחחח
אני מאוד נקייה ומסודרת, אני אוהבת להתאפר, לשים קרמים, לקים, שיער מסודר, להריח טוב וכו...
ואני אוהבת מאוד לסדר ולנקות
אבל קשה לי לשמור על הסדר הזה, כאילו אני מנקה מסדרת והכל ויום אחרי החדר כבר הפוך!
יש לי בעיות ריגשיות...
ושאני לוקחת ריטלין התופעות לוואי היחידות שיש לי זה חוסר רעב ודכאון, אני ממש מרגישה כמו חייזר שמסתכל על כל מה שקורה מבחוץ,
אני מאוד אדישה! גם בלי הריטלין,
אני אוהבת לבשל, זה מרגיע אותי, ואני מכורהההה לשירים!!!!! אבל שאני אומרת מכורה זה מכורה! אני קמה בבוקר (ב-6) ומיד שמה שירים עד שאני יוצאת מהבית, שאני יוצאת מהבית אני עם הפון שלי שומעת שירים כל הנסיעה, בבצפר אני לא שומעת, בנסיעה חזור לבית אני שומעת שירים בפון, אני מגיעה לבית ומיד שמה שירים עד שאני הולכת לישון ואני עושה הכלללל עם השירים: תולה כביסה, עושה שיעורים, לומדת למבחנים, עושה מערכת, משחקת בפון, מדברת עם חברות/משפחה, ונרדמת עם שירים בפון (עם אוזניות) וכו...
ואני גם מנגנת על מיליוןןןןן כלים (אין לי כוח לפרט), ויש דברים שטיפה מטרידים אותי בזה...כאילו יש לי לי בעיות קשב אז איך אני בדיוק יכולה לעשות שב וללמוד למבחנים רקקקק עם שירים? (כאילו זה ממש מרכז אותי)
וגם שאני נדלקת על שיר אני יכולה לשמוע אותו בלופים שעותתתתת עד שצורחים עלי שאני יחליף כבר שיר ( לא שזה מעניין אותי, אני ממשיכה לשמוע)
אני מאודדד עקשנית (מזל שור), וכאילו אם אני רוצה משו ימות העולם ואני ישיג/יעשה אותו, ולא משנה מה יאמרו לי,
ומצד שני אני משתכנעת בקלות לא משנה מתי, כמה, למה, או על איזה נושא, וזה משגע אותי,
אני רגישה מאוד, אבל בחייםםםםם לא ראו אותי בוכה,
קיצורררר אניייי פשוטטט יצוררררררר
אבל בבקשה בבקשה אני ממש מתחננת , תעזרו לי!
Pleassss Helpppppp meeeeee