בוקרריעות.
כואבת לי הבטן והגרון יבש לי נורא ואני רוצה מקלחת
ויש המוני אנשים חמודים בעולם, באמת
אני אוהבת את המקום הזה
לא, לסלוח זו לא בושה
אבל גם לא לבקש סליחה לא
ואני כל כך מבולבלת, שאולי אתחיל לאבד קצת
ומה עושים, כשאת המבוגר האחראי, אבל הרע כל כך מושך? (נסו לענות. למעני, טוב?)
אני עדיין מחפשת את הדמות הזו, שהיא המקור. שהיא ההתחלה.
להיות מאורסת זו חוויה אדירה |מאוהב|
איך זה שכולם מתייחסים אליה כאל ילדה קטנה? אולי זה כי ככה היא מתנהגת. כואב לי עליה
אני כל כך, כל כך השתניתי. אם הייתם רואים את ריעות של כיתה ד'. בעצם כשהייתי בת אחת עשרה כל השינוי התחיל, וזה לא היה בשליטתי אבל זה היה טוב. מבינים? לרחו את הכתר למלכת הכיתה וכל המעמדות התערערו. עד אז הכל היה ברור. בת אחת היא המלכה האחראית והמרוממת, חמשת השפוטות שלה מביאות לה כל בוקר את השוקולד שלהן, וכולן ביחד מתעלמות משתיים ומציקות לארבע האחרות. בין הארבע האחרות יש רק אחת שנפגעת באמת. ריעות. האחרות יודעות להתעלם, אבל ריעות היא הבכורה, היא חלשה וקטנה ורגישה כל כך, שהיא בוכה כל יום. כי מה זה להציק? זה להשפיל, בעיקר. היסודי הייתי כמעט מושלמת. יפה, חכמה, היו לי החברות שלי. אבל ההשפלה היומית חזרה על עצמה מגן חובה ועד כיתה ה'. עד שהשפוטות החרימו את המלכה. עכשיו היא זו שבכתה בכל הפסקה, שהייתה לבד, שאכלה אוכל מגעיל ולא את השוקולדים של אחרות. ואני לא הייתי המלאך מהסיפורים, לא. אני חגגתי על זה. התחברתי לאליטה, הכוונתי אותן איך מחרימים אדם אחד, כי אני מומחית, אני יודעת, החרימו אותי עשרות פעמים. ובכיתה ו' כבר הייתי חלק מהן, אבל רק בתחום הכיתה. נתתי להן להעתיק את שיעורי הבית, אבל הן השפילו אותי פעם בכמה חודשים וזהו. ואז, באמצע השנה, הן קיבלו אותה שוב. והיא, בלית ברירה, קיבלה אותי. ואז נגמרה השנה והלכתי לחטיבה במקום אחר, כשאיתי רק שתי בנות מהיסודי. אחת שהתעלמו ממנה ולכן חייתה בשקט ובשמחה, והשניה שהציקו לה אבל זה לא הפריע לה. הראשונה הייתה החברה הכי טובה שלי. והיא בגדה בי, מבינים? ביום הראשון היא מצאה לעצמה חברה אחרת, ומאז? זהו. התהפך העולם. אני הייתי לבד לגמרי. ישבתי בהפסקות לבד, למדתי למבחנים לבד, קיבלתי ציון שהוא מתחת לשמונים בפעם הראשונה, לגמרי חבד. ובדרך חזור, בהסעה, התחיל המשבר. הייתי בוכה בשקט, שלא יראו. רואה את הבנות צוחקות יחד, ואני לבד לבד, שונה מכולן. הן עוד דיברו על דברים של ילדות, אני כבר הייתי מוכנה נפשית להקים בית. אבל פה פרחתי. לא כאן ספציפית, בכלל, מסביב. ואז נגמרה גם השנה הזו והגיעה כיתה ח'. הכל התחיל כמו בשנה שעברה, אבל איכשהו, איכשהו, גיליתי בנות חדשות. וכשהיה לשלושתינו שיעור חופשי, היינו יושבות יחד ונקרעות מצחוק. ובסוף בשנה כבר הייתי יושבת בהפסקה במרכז מעגל של עשר בנות לפחות, צוחקת ואוהבת ומלאה תקוות. וככה זה ממשיך עד עכשיו, עם לב שבור מאחורה. אבל עזבו. הלב השבור זה לא העניין בסיפור הזה. העניין הוא הילדה הקטנה ההיא בכיתה א'. מחוננת, כך שאין שום בעיות. בודדה, כך שהמבט העצוב על הפנים שלה גורם למורות להיות חברות שלה. מושפלת, כך שההיא עצמה כבר הרוס. כי שנים של השפלה עושות את זה. אני אדם ביישן, נכון. אבל ביישנים הם לא חסרי ביטחון עצמי.
וזה העניין. אל תתנו לאף אדם להגיד עליכם דברים רעים. כשזה בא מתוככם אפשר להוביל שינוי, כשזה בא מאחרים זה יכול להביא רק הרס. תשאלו את הילדה הזו, ריעות, בכיתה י', שמבחינתה כל מי שאוהב הוא מנצל או עם כוונות כלשהן מאחורה. ישנם יחידי סגולה, שגרמו לה להאמין שהם אוהבים באמת, אבל הם מעטים כל כך.
ואתם יודעים מה ילדים שחושבים שאף אחד לא אוהב אותם עושים? הם עושים הכל כדי לקבל תשומת לב. למזלי לא נפלתי עמוק להשפלה עצמית. הכאב הוא חלק מהעניין אבל יש לי כבר כלים לטפל בו. אבל הניצול. לתת לאחרים לקחת לך הכל, רק בשביל עוד חצי שעה של שיחה.
וריעות הזו אוהבת כל כך את כולם, אבל היא לא יכולה לחשוב שאוהבים אותה. אם אוהבים אותה, מה היו כל השנים האלו של ההשפלה והבדידות?
בבקשה. בבקשה אל תנצלו אותי. אני אתן לכם כל מה שתבקשו, אבל יש בכם נקודה שהיא המבוגר האחראי עליי. ואני מבטיחה לתת בחזרה, ממקום בריא ולא מנוצל.
ועכשיו אני מרגישה שספדתי את עצמי
והיום אני חוגגת לי יומולדת. נכון שאתם מכינים לי מסיבת הפתעה בערב? אני פתאום נורא רוצה את היומולדת שלי בחזרה.
לא להאמין שעבר כבר יותר מחודש
וכשרוחות קרות יסערו בחוץ
אשלח לך אש חמה
איך אנשים מבינים ממני תמיד את מה שניסיתי להסתיר?
ספר לי קצת
על רגעי הפחד
ומה עם שיעורי חלילית שלנו? הם די הלכו לאיבוד
הווצאפ יבש בשבוע האחרון
ואני צריכה אנשי קשר חדשים
ראיתי אתמול סרט חמודי ומטופש מפוצץ בקלישאות
ואנגלית זו שפה יפה וזהו זה
ובלילה בלילה היה לי קצת כיף
ואני אוהבת לספר סיפורים. אבל כשאעבור את גבול המוצר אתם תגידו לי, נכון?
והדסה. אף פעם לא חטפתי מכה מפטיש. משימה בשבילך. שמישהו יתייג אותה אני לא מצליחה
ותקשיבווו. המטען שלי יפיוף
וזהו
מי שקורא משהו מתוך זה- אני אשמח לדעתריעות.
ויש שם שאלות ששאלתי מתוך כוונה לקבל תשובותיכם
קראתי הכלחנטרישש

קראתי הכלכישוף כושל

בס"ד

אני אוהבת אותך ילדה שלי

לכל אחד מאיתנו יש עבר

הוא משפיע על מי שאנחנו

אבל הוא לא אנחנו

אל תסתכלי על ריעות של כיתה א'

עזבי אותה

תחיי איתה בשלום

אני בטוחה שאם היית נפגשת איתה היום היית מחבקת אותה ונותנת לה כמה מילים

מספרת לה כמה היא טובה

זה שכמה טיפשות השפילו אותה לא הופך אותה לשפלה

את אדם אדיר

באמת באמת

ואם מתי שהוא תרצי שאזכיר לך מי את

תגידי

כי הריעות הזאת שסיפרת את הסיפור שלה באומץ כזה עכשיו

היא לא הריעות שאני רואה מולי כל יום

היא לא ארוסתי

אני לא יודעת לענות על השאלות שלך ילדה שלי

אני יודעת רק דבר אחד

אני אוהבת אותך

וואו את מהירהריעות.
ואני אוהבת אותך
ארוסתי שלי |מאוהב|כישוף כושל

קראתיקול דממה
ואני מצטרפת לכל מה ששירה אמרה.
את מדהימה
מקפיצה מקפיצה מקפיצהריעות.
תענו לי על השאלה ששם, טוב?
קראתיהנסיך הקטן.

מנסים להחזיק חזק. אפפם לא הייתי טובה בזה

(ואם את רוצה תווים לחלית ישלי מלא)

ווי! בטח שאני רוצהריעות.
כשתסיימי ללמוד
אז אני רק צריכה למצוא דרך להעלות אותםהנסיך הקטן.

ואני אשלח לך

בהזדמנות

יש יש. תודהריעות.
קראתי.מוזיקה? מוזיקה
לא יודעת מה עושים

ומצאתי את החלילית בבית אם באלך
ואני יכולה גם להביא לך תוים

והתיוג שביקשת @גיברת פלסף.
אני כבר קונה חלילית חדשהריעות.
ותודה
ואשמח לתוים. תוים של מה?
קצת שירי א"ימוזיקה? מוזיקה
הרבה חסידי
אם אני זוכרת נכון
אני אשמח לשירי ארץריעות.
זה בבית..מוזיקה? מוזיקה
אז בזמן אחר
שאלת מה עושיםהנורמלית
כשאת המבוגר האחראי והרע כל כך מושך
אז אני אגיד לך
את חוזרת על זה בראש פעם אחרי פעם אחרי פעם
אני המבוגר האחראי אני המבוגר האחראי אני המבוגר...
כמו מנטרה
וחושבת על מי שאת אחראית עליו
ומקווה שזה יספיק
מממ. תודה. אנסהריעות.
בכיף. אני יחטיף לך גיברת פלסף.
ישש תודה!ריעות.
|מעריץ סודי|
תוך כדי נסיעה בג'יפ.גיברת פלסף.
טובריעות.אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך