הי שאלה קטנה ~לנצח~

קודם כל רק אגיד שאני עוקבת אחריכם הרבה זמן ואתם מוכשרים אחד אחד..

ולשאלה-

אני מציירת בערך 4 שנים.. ולא מספיקה בקושי לפתח את זה,

איך אתם  מוצאים זמן לצייר??  (לא ברמה של שירבוטים בשיעור, אלא להתחיל לפתוח פלטות, מכחולים, פחמים וכו'..)

אם יש למישהו עצות מנסיונו האישי, אני אשמח!

מנסיוןלאה אביטן
עבר עריכה על ידי לאה אביטן בתאריך י"א בסיון תשע"ה 07:34

תשאירי שולחן, או איזו  פינה, מה שיש לך, עם כל הציוד והציור מוכן. כך בכל רגע שיש לך זמן לשבת זה מחכה לך.

כי לפתוח ולסגור כל פעם, זה באמת את חושבת פעמיים לפני שאת מתחילה לצייר.

בהצלחה... חיוך

תאמת אין זמן....שולמית מילר
תמיד הייתי מציירת בשיעורים (חח פותחת ערכה באמצע שיעור..ויש מורות שממש זרמו עם זה ויש שלא)- חח אז היה שיעורים שהיה אפשר אז בימיים של השיעורים האלה זה היה הימיים הכי שווים(...אבל עכשיו אין שיעורים יש רק בגרויות אז ככה בין לבין אני מניחה תמיד את הצבעים שלי על השולחן בחדר זה המקום שלהם כך הם תמיד זמינים למתי שיש זמן וחשק... כי אם הם היו בארון יש מצב שהמינונים לציורים היו פוחתים....
ובגלל שאין לך זמן כולנו מפסידים!!!רננה*

מציירת רק בעפרונות כהרגלי..זה לא בעייתי בשיעור.מירי ט.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך