אני עובדת בעבודה מעורבת ויש לי כמה שאלות במיוחד אליכם הגברים
1. יש לי פרטנר שאני עובדת מולו דיי הרבה והוא נוהג כל פעם לגעת בי בטעות עם היד/ עם האצבע)במקלדת( ועוד כל מיני חיכוכים שזה ממש בקטנה אבל זה מעצבן אותי... כי כשאני ובעלי אסורים הנגיעות הקטנות האלה הם איסור מצד הרחקות ואנחנו משתדלים לא להגיע אליהם. ושזה מישו שהוא לא קשור אליי עושה אתזה זה עוד יותר מציק. התיעצתי עם בעלי מה אפשר לעשות אז הוא אמר תעירי לו בעדינות.. אני לא רוצה להעיר כי זה יצא שאני עושה מנמלה פיל ואז יהיה מצב של אי נעימות כל הזמן ולא באלי... האם אני חייבת בכל זאת להעיר? האם זה באמת בקטנה לפי ההלכה ואני לא עוברת איסור? ולמה הוא עושה את זה באמת מתמימות? הןא גם דתי ונשוי..
2. יוצא לי ולעוד כמה...כן לדבר אחד עם השני( גברים ונשים) לא רק בוקר טוב אלא מעבר ממש דברים של הבלי העולם הזה
ןכל מיני צחוקים שיש בעבודה ואני לא מרגישה רע עם זה אחד כי אני לא עושה דבר שהוא אסור זה האופי שלי ואני לא יכולה להיות קשוחה ולא לדבר ולהיות שותפה בשיחות ב. השיחות הם תמיד בגבול הצניעות ולא גולשות ח"ו למקומות לא לעניין..
אממה חברה סתם דיברה איתי וסיפרה לי שהיא מרגישה רע ושזה לא לעניין שאנחנו צוחקות עם הגברים זה גורם להם להרהורים וכו וכו .. ואני הקשבתי אבל ביטלתי את דבריה בלב. אחנו לא באולפנה ולא בגיל הטיפשעשרה מזה הרהורים? נכון אנחנו חברה צעירים אבל כולנו הקמנו משפחות צעירות ואנחנו דתיים ואין פה קטע של הרהורים לכל אחד יש את האישה/ גבר שלה וזהו...מבחינתי זה סתם שיחה מתוך שיעמום בעבודה וזהו( כמובן שכל השיחות מתבצעות במשרד ובמסגרת שעות העבודה ולא מעבר..אממה לפני יומיים יצאלי לדבר עם גבר אחד קצת מעבר הוא שאל על חיי ואני על שלו( ממש שאלות כלליות כמו מקום מגורים כמה ילדים מה הבן זוג עושה וכו וכו...( אחר כך קצת הרגשתי לא בנוח לא יודעת למה אולי כי זה היה בטלפון) הוא התקשר למשרד לבקש לדבר עם מישו מפה לדם יצא שדיברנו סתם איזה 20 דק שאף פעם זה לא קרה.. אולי אני מדמיינת אבל אני רוצה להשקיט את המצפון...אין איסור במה שעשיתי נכון? באמת שדיברנו דיבורים בעלמה..וזה לא עשה לי כלום...
והאם באמת חברתי צודקת או שאני צודקת? האם גברים נשואים צעירים מסתכלים על הנשים בעבודה ? האם יש את עניין ההרהורים כמו בגיל העשרה? האם אני תמימה...??
בבקשה תגידו לי שאני בסדר.. נכנסתי לסרטים..
ואוו יצא ארוך תודה למי שקרא עד כה!!