א. עפים על עצמכם.
ב. מחכים לשמוע מה יגידו לכם עליו.
ג. רואים את הפגמים וקצת מתבאסים.
ד. מי מסתכל בכלל.
א. עפים על עצמכם.
ב. מחכים לשמוע מה יגידו לכם עליו.
ג. רואים את הפגמים וקצת מתבאסים.
ד. מי מסתכל בכלל.

בהתחלה אני מחכה לשמוע מה יגידו,אחר כך קצת עף על עצמי, אבל עם הזמן אני מתחיל לראות את הפגמים ואז קצת מתבאס.
שולמית מילרנגשתי לצבוע ציור שכבר חודש ממתין לי, וכבר הספקתי לזהות פשלות קטנות שצורמות לי בעין שלפני חודש הרגשיו לי מושלמות.
מזל שזה עכשיו כשהציור עוד ניתן לתיקון, כי זה באמת מציק לראות ציורים שציירתי פעם וחלקים מסוימים בהם לא יצאו כמו שצריך.
אבל זה גם דבר טוב בסופו של דבר. זה נותן פרספקטיבה על כמה אני מצליח להשתפר עם הזמן.

גם כדאי להעמיד את הציור מרחוק ולהסתכל, גם רואים דברים שצריך לתקן, פורפוציות אור וצל וכל מיני
אני! =]במקום לצייר, להסתכל למחרת ואז להתבאס ולתקן מחדש אחרי שכבר עבר זמן..
שורדתתתלפרפקציונסיטים שבנינו, להסתכל על ציור שציירנו עם פשלה שכבר לא ניתן לתיקון, זה תרגיל מצויין בשבילנו לקבל חוסר שלמות.
אני פעם הייתי זורקת (לפח) מה שלא היה מושלם ולא משנה כמה זמן עבדתי על זה.
אח"כ השתפרתי טיפה והייתי גונזת אותם בארון.
וכיום שאני רואה את הבן שלי שהוא פרפקציוניסט וכמה זה מאמלל את החיים ואיך הוא זורק מה שלא יוצא לו מושלם ועושה שעות ש"ב ומוחק כל שנייה.
החלטתי להשתנות בזה. ואני מוציאה לאט לאט ציורים גנוזים (הנוף הוורוד שהעלתי פה לא מזמן הוא אחד מהם...).
עכשיו שאני מציירת, משתדלת לא לחפש שלמות אלא אותי בתוך הציור.
אם גם אתם ככה תעבדו על עצמכם...
עד פה ההרצאה
, תודה על ההקשבה ![]()
וכמו שכבר כתבתי, אני התחלתי לחבב את הפשלות בציורים שלי. זה מראה לי כמה השתפרתי מאז, וזה טוב.
למעשה, אם יהיה לי ציור ישן שאני לא אמצא בו חולשות או דברים שהייתי מתקן כיום, אז אני אתחיל לדאוג.
חשוב לדעת שאתה מתקדם.![]()

...חח סתם צרות של עשירים איך שאומרים...חחממש מזדהה עם כל מילה שכתבת כאן.
זה באמת מקשה ליהנות מיצירות מעולות כשאני כל רגע שם לב לדברים שלא יצאו לגמרי כמו שצריך או שאני הייתי משנה.
אבל עם הזמן אני מנסה להרגיל את העניים שלי לצפייה ביקורתית לחוד, ולהנאה לחוד... זה קשה אבל אין כ"כ בררה.
נ.ב. ועד היום חשבתי שאני היחיד ששם לב לפשלות ביצירות שהם לא רק שלי. זה מאוד מקל לדעת שזה לא רק דפקט אישי שלי ![]()
בבקשה גם קצת תשובה א.
אחרי שעבדתם קשה ושמעתם מה אומרים והתבאסתם על הפגמים, הגיע הזמן שתעופו על עצמכם!!
![]()
![]()
מורשהעדיין גם רואים את הטוב!
אופי ביקורתיכלפי עצמי,
דווקא בגלל שאני יודעת בדיוק מה צריך לשפר
בדמייך חיילעיתים נדירות א, אבל לא בהגזמה, רק מתלהבת מהתוצאה שיצא יפה
(האמת שעפים על עצמכם לא מתאים, כי זה יותר התלהבות והלם איך יצא יפה, אני לא באמת חושבת שאני מוכשרת גם כשאני מתלהבת אלא יותר שהיה נס והציור הצליח
)
ד ודאי שלא, אחרי שהשקעתי לא להסתכל?? 
)פינג.אחרונהאני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173