כשאתם מסתכלים על ציור שציירתם:לאה אביטן

א. עפים על עצמכם.

ב. מחכים לשמוע מה יגידו לכם עליו.

ג. רואים את הפגמים וקצת מתבאסים.

ד. מי מסתכל בכלל.

תלוי איזה ציורשולמית מילר
ובערך את כל השלבים האלו קורה לי בציור אחד! כל פעם מחדש! בכל התהליך שלו...מההתחלה עד שאני גומרת
חח אני פשוט לא סגורה על עצמי
בהחלט תלוי.מירי ט.
תמיד יש תחושת סיפוק עצמי והצלחה אחרי ציור מוצלח במיוחד.
אבל תמיד תמיד תמיד חשוב לי לשמוע חוות דעת של אנשים..
כשיש פגמים שאני שמה לב אליהם-משתדלת לתקן עד כמה שאפשר, אם אי אפשר לא נורא.
תמיד יש את הציור הבא.
בערך בסדר הזה.רול קינמון

בהתחלה אני מחכה לשמוע מה יגידו,אחר כך קצת עף על עצמי, אבל עם הזמן אני מתחיל לראות את הפגמים ואז קצת מתבאס.

הנה, זה קרה לי שוב, בדיוק עכשיו.רול קינמון

נגשתי לצבוע ציור שכבר חודש ממתין לי, וכבר הספקתי לזהות פשלות קטנות שצורמות לי בעין שלפני חודש הרגשיו לי מושלמות.

מזל שזה עכשיו כשהציור עוד ניתן לתיקון, כי זה באמת מציק לראות ציורים שציירתי פעם וחלקים מסוימים בהם לא יצאו כמו שצריך.

אבל זה גם דבר טוב בסופו של דבר. זה נותן פרספקטיבה על כמה אני מצליח להשתפר עם הזמן.

תמיד ברישום הראשוני טוב לקחת הפסקה של עשר דקות...ושולמית מילר
אז לחזור ופתאום מגלים הרבה דברים ודקויות שצריכים תיקון!! תמידדדד!! זה טיפ ממש טוב
נכוןלאה אביטן

גם כדאי להעמיד את הציור מרחוק ולהסתכל, גם רואים דברים שצריך  לתקן, פורפוציות אור וצל וכל מיני

וואי אחלה טיפ, אני אקח את זהאני! =]

במקום לצייר, להסתכל למחרת ואז להתבאס ולתקן מחדש אחרי שכבר עבר זמן..

בדיוק.. שורדתתת

ועוד דברלאה אביטן

לפרפקציונסיטים שבנינו, להסתכל  על ציור שציירנו עם פשלה שכבר לא ניתן לתיקון, זה תרגיל מצויין בשבילנו לקבל חוסר שלמות.

אני פעם הייתי זורקת (לפח) מה שלא היה מושלם ולא משנה כמה זמן עבדתי על זה.

אח"כ השתפרתי טיפה והייתי גונזת אותם בארון.

וכיום שאני רואה את הבן שלי שהוא פרפקציוניסט וכמה זה מאמלל את החיים ואיך הוא זורק מה שלא יוצא לו מושלם ועושה שעות ש"ב ומוחק כל שנייה.

החלטתי להשתנות בזה. ואני מוציאה לאט לאט ציורים גנוזים (הנוף הוורוד שהעלתי פה לא מזמן הוא אחד מהם...).

עכשיו שאני מציירת, משתדלת לא לחפש שלמות אלא אותי בתוך הציור.

אם גם אתם ככה תעבדו על עצמכם...

עד פה ההרצאה מיקרופון, תודה על ההקשבה קורץ

ציורים גמורים אני אף פעם לא זורק. אולי רק סקיצות.רול קינמון

וכמו שכבר כתבתי, אני התחלתי לחבב את הפשלות בציורים שלי. זה מראה לי כמה השתפרתי מאז, וזה טוב.

למעשה, אם יהיה לי ציור ישן שאני לא אמצא בו חולשות או דברים שהייתי מתקן כיום, אז אני אתחיל לדאוג. 

חשוב לדעת שאתה מתקדם.חצי חיוך

תמיד יש פשלות אף אחד לא מושלם...שולמית מילר
אבל שמתי לב שתמיד הפשלות שלי לרוב אף אחד לא שם לב... אליהם חוץ מימני... אז נחה דעתי בעניין

למשל אני רואה ציורים לפני כמה שנים או חצי שנה ואני רואה את כל הפשלות שאני לא ראיתי בזמנו כי העין התחדדה...
ואפרפו עין מחודדת זה לפעמיים מציק לי כי אני רואה כל שוני פיצפון בתמונה שלאו דווקה שלי.... למשל ראיתי פעם ציור שכלכך התלהבתי וזה היה פסגת השלמות בעניי והייתי בוהה בזה שעות...היום הוא נראה לי בסדר..ולא מעבר אני כבר לא נהנת מהיופי שלו... כי אני רואה את כללל הפשלות וזה מעצבן במידה מסויימת ...חח סתם צרות של עשירים איך שאומרים...חח
כל כך נכון.רול קינמון

ממש מזדהה עם כל מילה שכתבת כאן.

זה באמת מקשה ליהנות מיצירות מעולות כשאני כל רגע שם לב לדברים שלא יצאו לגמרי כמו שצריך או שאני הייתי משנה.

אבל עם הזמן אני מנסה להרגיל את העניים שלי לצפייה ביקורתית לחוד, ולהנאה לחוד... זה קשה אבל אין כ"כ בררה.

נ.ב. ועד היום חשבתי שאני היחיד ששם לב לפשלות ביצירות שהם לא רק שלי. זה מאוד מקל לדעת שזה לא רק דפקט אישי שלי צוחק

רואים את הפגמים וקצת מתבאסיםאני! =]

ב' ואז ג'מורשה

ל: אני! =) ול: תרמחית מתלהבתלאה אביטן

בבקשה גם קצת תשובה א.

אחרי שעבדתם קשה ושמעתם מה אומרים והתבאסתם על הפגמים, הגיע הזמן שתעופו על עצמכם!!

כאילו מוציא לשוןמרחף

צודקת מורשה

ג. רואים את הפגמים וקצת מתבאסים. אבל...סבבה אגוזים!

עדיין גם רואים את הטוב!

ג.טופי תות

אופי ביקורתיכלפי עצמי,

דווקא בגלל שאני יודעת בדיוק מה צריך לשפר

ג ...כ"כ..בדמייך חיי

בד"כ ב וג (לא תמיד קצת.. לפעמים הרבה מתבאסים)שוקולד לבן

לעיתים נדירות א, אבל לא בהגזמה, רק מתלהבת מהתוצאה שיצא יפה 

(האמת שעפים על עצמכם לא מתאים, כי זה יותר התלהבות והלם איך יצא יפה, אני לא באמת חושבת שאני מוכשרת גם כשאני מתלהבת אלא יותר שהיה נס והציור הצליח )

ד ודאי שלא, אחרי שהשקעתי לא להסתכל??

ג. (ואז למגירה ולעיתים לפח)פינג.אחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך