יש לי בן בן שנתיים ו7...לא יודעת איך להגיד את זה הכי נכון הוא פשוט לא אוהב אותי..כבר הרבה מאוד זמן..( אולי כבר שנה וקצת..) כל דבר רק אבא אבא אבא...ואם אבא לא יכול אז הוא בוכה...רק שהוא לא בבית בכלל הוא כאילו שוכח אותו וזורם איתי.. להלביש אותו אבא לקלח אותו אבא לישון איתו אבא אם הוא בוכה או כואב לו אבא..הכל רק אבא..אני אוויר..הדבר הכי קשה לי זה השינה הוא עושה לי את המוות הוא לא רוצה לישון אני יכולה שעתיים לשבת לידו להחזיק שיניים בסוף אני מתוסכלת וצועקת עליו ו והוא בוכה וזהו ואז הוא נרדם על אבא..
שלא תבינו זה לא שבעלי מפנק אותו...זה מה שמוזר..
אני הולכת איתו לגינה כמעט כל יום ונותנת לו דברים טעימים ומשחקת איתו בשבת והוא נהנה ממש...בעלי ממש מתעלם ממנו כי הוא עמוס בלימודים אבל עדיין משום מה הוא מפנה לי עורף ישר אחרי ושוכח הכל ולא רוצה אותי...
היום בבוקר זה הגיע לי לגרון..מיהרנו לצאת והוא רצה רק שבעלי ישים לו נעליים ובכה..בסוף אני שמתי לו למרות שהוא בכה ואמרתי לו את המשפט הכי טיפשי שיכול להיות..כאילו הוא ילד בן 20... "אתה רוצה את אבא אין בעיה..אין אמא יותר זהו אמא הולכת ולא חוזרת" הוא הסתכל עלי ולא אמר כלום...תיארתי לעצמי שהוא לא הבין ולכן גם הסכמתי לעצמי להגיד זאת..ואז כשירדנו לאוטובוס היינו עם בעלי והבת שלי..(בת שנה שדווקא להפך ממנו...היא עושה לי חיים קלים..מאוד מחוברת עליי מאוד אוהבת אותי.. לא עושה בעיות ילדה של נחת כזאת)ונתתי לו יד...ושהייתי מריכה לחצות כביש לאוטובוס שלי(בעלי של אותם במעון) הוא לא רצה לעזוב אותי...ובכה..(זה לא קורה בדכ) ולא רצה את אבא...אז חשבתי שזה בגלל מה שאמרתי לו..אז חיבקתי אותו ואמרתי לו שאני יבוא לקחת אותו שיגמר הגן..וזהו האוטובוס הגיע...הם עלו והוא עדיין בכה...וזה עשה לי צביטה כזאת בלב שמהבוקר אני נזכרת ובוכה..אני לא מצליחה להתרכז בעבודה ולא בכלום..בסהכ אמרתי לו את המדפט הזה מתוך כאב גדול כי תמיד אני מתאפקת...אמרתי אולי זה יזעזע אותו והוא יאהב אותי...אני יודעת שזה טעות גדןלה ואני מרגישה איומה!!
מה עושים עכשיו?
ומה עושים עם הקטע הזה שהוא אוהב רק את אבא והוא לא אוהב אותי???