אני יוצאת עם בחור מקסים ממשפחה טובה, עם מידות מעולות וגם מראה טוב
אני יוצאת איתו בערך חודשים והדייטים לרוב נחמדים והרבה יותר קלילים מהדייטים הקודמים שהייתי בהם. אבל למרות הכל יש בעיה הרבה פעמים כשאנחנו מדברים הוא חוזר אחרי, במקום להגיד את מה שהוא חושב, הוא מסכים איתי בהכל....גם כשאני אומרת משהו ממש מגוחך בצחוק והוא לא הבין, זה ממש לא כיף להכנס לשיחות עמוקות כי יוצא שאני מדברת לעצמי במקום לנהל דו שיח. חוץ מזה כמה פעמים הוא אמר דברים מסוימים שאמרתי בפגישות קודמות, פשוט חזר עליהם מילה במילה כאילו זה מחשבה שלו או משהו חדש שעלה לו לראש.
בגלל כל זה כבר נפרדנו לכמה שבועות וחזרנו, אחרי שדיברנו על כל הדברים והכל חוזר על עצמו שוב, חוץ מזה כל פגישה שיש לנו, לאחפה אנחנו הולכים איך היה ומה דיברנו כל המשפחה שלו יודעת, מצד אחד אני מרגישה שזה לא זה ורוצה להפרד, מצד שני לא נעים לי ממנו ומהמשפחה שלו, חוץ מזה גם בגללי נפרדנו ובגללי חזרנו, אז זה מרגיש לא בסדר להפרד ממנו שוב ככ מהר לפגוע בו...אני גם לא בטוחה שזה לא זה, כי כיף לנו ביחד ופחות או יותר אותו מתנהלים באותה הצורה בחיים.
איך יודעים אם זה זה או לא? ואם מחליטים שלא איך נפרדים בלי שהוא יפגע שוב ושכל המשפחה שלו תהיה מאוכזבת שוב...
סליחה על כל ההודעות..בעיה במחשב![]()