היי אני באמת מרגישה דפוקה וחסרת אונים
אני בת 22 נשואה שנה בערך,אנחנו גרים בשכירות מחפשים דירה לחודש הבא,סיכמנו על מחיר שבו אנחנו מחפשים
בעלי מתקשר אליי והוא אומר לי יש דירה כך וכך בואי נבדוק,אמרתי לו אבל היא יקרה ביותר 400 שח,זה ממש משמעותי בשבילנו
אז הוא עושה מה אכפת לך בואי תראי
ניסיתי להסביר לו שפשוט אין על מה לדבר מראש וזהו,אני לא באה לבדוק
הוא ממש התעצבן התחיל להגיד לי " גועל נפש" סתןמה שרוטה בשכל"ילדה מעצבנת והוא ניתק
סתם ממש בלי קשר
אני לא רגילה לזה,הייתי פשוט בשוק ושתקתי,אחרכך הוא התקשר שוב אמרתי לו טוב אני מתארגנת ויוצאת
אחרי כמה דקות הוא מתקשר אני אומרת לו עשר דקות אני בחוץ,אז הוא עושה לי זה מאוחר אל תצאי
הוא חוזר אחרי כמה דקות כולו עצבני "יא מפלצת ילדה מגעילה מה את לא יכולה רק לראות ביקשתי ממך
אני בחיים לא כיניתי אותו בכינויי גנאי כאלו גג"דפוק,דביל,מעצבן,דפקט" וזה כשהוא ממש עיצבן אותי ולעיתים ממש רחוקות
אחרכך הוא אמר טוב בואי נצא,יצאתי ראיתי תדירה ויצאנו,"מה את אומרת על הדיררה" הוא שואל.עניתי שאני צכה לחשוב על זה,פתאום הוא עושה לי יא בת אמא של כלבה, אם הייתי יכול הייתי נותן לך גט הרגע..שרוטה בשכל מפלצת..ועוד ועוד
כל השעות האלה לא החזרתי לו ופשוט שתקתי..כששאלתי אותו למה הוא מדבר אליי כך ע[ הוא ענה לי שאני באמת ככה
קיצר הוא הלך עכשיו לחבר שלו,אני ממש בסערת רגשות
אנחנו חיים די טוב,רק היום בצהריים הוא אמר לי שהוא חולה עליי ולא יותר עליי בחיים,והוא שרוף עליי וכו וכו
ותכלס ביננו יש אהבה מטורפת..בחיים הוא לא דיבר אליי כמו הערב,
אני חייבת לציין שהוא חמום מוח ואני יותר קרה ממנו
מה עושים?????ללכת ליועץ?כשאני אומרת לו את זה הוא נפגע ואמר זה בכלל לא נקרא לריב,את יודעת מה הולך אצל זוגות אחרים?לכי את אם את רוצה
פלוס מינוס זה כך מתחננת תענו לי אני אובדת עיצות
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.