שלום רב לכולם!
מבקש להתייעץ אתכם על רעיון חדש למציאות זיווג. הרעיון מגובה כבר בהסכמה של מיטב הרבנים, והשאלה אם אכן ציבור הרווקים והרווקות ירימו את הכפפה...
אז על מה מדובר?
מדובר בפעמיים בשנה, בו כל הרווקים והרווקות בציבור הדתי (בטווח הגילאים 23-30) יתכנסו ליום מרוכז בבנייני האומה \ מרכז הירידים, וזה יהיה יום בסגנון של כנס 'בניין שלם', עם המון שיעורים, סדנאות, דיונים, רבי שיח וכו' על נושא זוגיות, בחירת בן זוג ובניית בית.
כל משתתף באירוע יתחייב למלא מראש פרטים באתר אינטרנט ייעודי של הכנס, ובכניסתו הוא יקבל מדבקה (או כל סימן זיהוי אחר) עם שמו ומספר כלשהו שאותה הוא ידביק על החולצה מאחורה, ליד הכתף. כיוון שהכנס יהיה מעורב, אזי אם אשתתף, למשל, בדיון ואפגוש מישהי שאני חושב שיש פוטנציאל טוב לקשר, אני רושם את שמה והמספר אצלי בפלאפון, ובודק את הפרטים שלה במחשב בית או באפליקציה בסמארטפון, וכמובן שאוכל לשלוח מייל עם בקשה ליצירת קשר וכו'.
תראו לכם שפעמיים בשנה יש מפגש כזה, בו מגיעים אלפי רוווקים ורווקות, ויש לכולם הזדמנות לדבר אחד עם השני, להתרשם, ולבדוק פרטים לאחר מכן. כמובן שצריך פה גם שיתוף פעולה של ישיבות שישלחו את התלמידים שלהם, מכללות וכו'...
רבנים ממש גדולים שהתייעצתי איתם בירכו אותי על המיזם, והשאלה היא: האם אכן הייתם מגיעים לדבר כזה? האם זה יתפוס תאוצה ויוכל להפוך למסורת ט"ו באב מודרנית???
אשמח לתגובותיכם, ממתין לראות אם שווה לצאת לדרך...