יושבת אני עכשיו עם הבייבי הבכורה והמתוקה שלי שלא רוצה לישון!
זה ככה כמעט שלושה שבועות![]()
היא בת שמונה חודשים הקטנטונת והתחילו לצאת שיניים ומאז הילדה מטורללת!
לפני זה היא היתה נרדמת במיטה שלי עם קצת ליטופים ועכשיו אין סיכוי שהיא נרדמת לא בהנקה
אבל מה, היא גומרת אותי! יונקת ויונקת ללא הפסקה!
אני יכולה למצוא את עצמי לילה שלם מניקה אותה בישיבה במיטה (שונאת להניק בשכיבה- לא נוח לי ולא מסתדרת עם זה!) וברגע שאני מניחה אותה במיטה שלי/ שלי היא פורצת בצרחות נוראיות ומכניסה את היד לפה בעצבים שברור שכואב לה ממש!![]()
עכשיו, למה היא ערה? כי הכל טוב ויפה שהיא נרדמת רק בהנקה, ויונקת בלי הפסקה תוך כדי שינה אבל עד שהיא מוכנהההה להירדם בהנקה היא עושה לי בית ספר!![]()
אני עושה לה טקס שינה. מקלחת, הנקה, קריאת שמע והמלאך הגואל ושוב הנקה עד שנרדמת. מניחה אותה לישון ואחרי חצי שעה- שעה במקרה המדהים הגברת מתעוררת, אני מנסה לגרום לה לחזור לישון בליטופים, מתחילה לבכות, בהנקה- יונקת ויונקת ויונקת ויונקת ואז מתיישבת עלי ומתחילה לעשות צחוקים כך עד 4-5-6 לפנות בוקררררר![]()
ולא משנה אם אני נשארת איתה בחושך ואומרת לה שעכשיו ישנים וכו וכו, הילדה משתוללת! היא כבר למדה לעלות מדרגה ולהיעמד במיטה, בספה וכו' וזה מה שהיא עושה. ואמא שלה מתמוטטת!!!
ואחרי לילה כזה, היא נרדמת בסופו של דבר בהנקה ב4/5/6 לפנות בוקר וישנה עד סביבות אחת וחצי ,(תלוי מתי נרדמה) כמובן -ישנה עלי או מתעוררת כל 20 דקות/ חצי שעה או מקסימום שעה להנקה! ואני לא מסוגלת לקום לפני השעה אחת וחצי או לפני מתי שהיא מתעוררת לחלוטין כי אני שפוכהההה ומפורקתתתת ומעדיפה לישון איתה או בישיבה כשהיא על הידיים שלי או לסירוגין להתעורר להנקה... ואני גומרת לעצמי ככה את הימים!![]()
יש לציין שמהרגע שהיא קמה לפנה"צ ועד ה"טקס שינה" (אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה
) שאני עושה לה בסביבות השעה 21:00-22:00 (כי לפני זה באמת שאין טעם לאור העובדה שהיא מתעוררת לחיים בשעה אחת בצהריים
) היא ישנה עוד פעם אחת אפשרי אפילו למשך שעתיים ויונקת בערך כל שלוש שעות. כך שההנקה המטורפת הזאת זה בלילה ובבוקר- מתי שהיא עושה את השנת לילה שלה...
אוקיי, אז עכשיו ממי שהצליחה לקרוא עד כאן ולהבין אותי למרות הבלבול, החירפון והעייפות המטורפת שלי
אשמח לשמוע מהההה עושים למען ה'? מוכנה לעשות הכלללל חוץ מלתת לה לבכות!

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...