בס"ד
אני חושב אם טוב לשלושתכם ביחד(לך לו ולקודמת שיצא איתה) אז תמשיכי במיוחד אם הוא בחור טוב ואולי יהיה נס
והוא בעזרתך או בדרך כל שהי יצא מזה או לא
אבל דעתי שזה לא נכון לצאת עם מישהי כשאתה מסובך עם עצמך, אני כן חושב שלבן יכול להיות רגש לכמה בנות(שלפי דעתי
אני חושב שזה שונה מבנות, אני לא אומר שזה בסדר פשוט מציין עובדה).
הדרך הכי טובה זה טיפול פסיכולוגי ואין בזה שום בושה, יש לי חבר טוב שעשה את זה וזה עזר לו ממש(למרות שזה עולה הרבה כסף), יש גם רבנים שהם יודעים לייעץ בנושאים אבל ללא ספק הבחור צריך קודם כל להסגר על עצמו לפתור את הבעיות שלו
כי מגיע לך ולכל אחת שלבן זוג יהיה רגש כלפי הצד השני (אני אישית פחות מאמין שזה משהו שבא עם הזמן, למרות שכמובן זה
מתחזק עם הזמן אבל חייב להיות בסיס עוד לפני), ואף אחד לא יכול להגיד שזה ישתנה, ואני לא חושב שאת רוצה מישהו שיש לו בעיה עם הרגש שלו. חשוב לי לציין אני לא חושב שהוא לו מתאים לך ואולי אפילו מתאים מאוד פשוט המצב שבו הוא נצמא לא הוגן ולא מוסרי להמשיך במצב כזה מצד שלו (ואם את כהבוגר ואחראי כמו שבדרך כלל בנות בזוגיות כי אנחנו לא מתבגרים אף פעם(: רואה את הבעיה אז אולי מומלץ לקחת הפסקה/לחתוך) , לכן הייתי ממליץ לקחת הפסקה עד לפחות שהוא יסגר על עצמו ולפי דעתי זה יותר טוב לשניכם, אני חושב שהוא גם יעדיף להתחתן עם מישהי שהוא אוהב ואפשר לשתף אותו במה שאת מרגישה בדבר.
אגב יש איסור להתחתן אם הבן לא יכול לקיים מצוות "ואהבת" וכו'... אגב אני גם הייתי במצב דומה אחרי קשר עם מישהי
שהרגשתי שיש לי רגש חזק כלפיה לא יצאתי עם בנות כחצי שנה עד שהייתי מוכן.
המון בהצלחה ואני בטוח שיש עוד הרבה בנים שישמחו לצאת איתך, שיפתחו בקלות רגש כלפיך(: