הבית היהודי VS הליכודמרדכי
בס"ד

במקום לפתוח את הדיון הזה בכמה שרשורים שונים, ננסה לרכז את זה באחד.

ואזרוק גם טענה/שאלה לפתיחת הדיון-
נכון שראש הממשלה ושר הביטחון הם זה שיוצרים את המציאות הבעייתית, הרס בתים והקפאת בניה ביו"ש, אבל בהסתכלות על כלל המפלגה נראה שבליכוד יש יותר נאמני ארץ ישראל שמחזקים את ההתיישבות כמו אלקין, אקוניס, לוין, דנון, חזן, רגב ועוד. בשבועות האחרונים הושמעו יותר קולות מצד חברי הליכוד יותר מהבית מאשר הבית היהודי (ששם בלט בעיקר סמוטריץ וגם הרב בן דהן שהגיע למחות על ההקפאה).

אז אולי אם אלו 2 האופציות שווה לחזק את הימין במפלגת השלטון ולא את הבית היהודי? או שאולי הם כבר מכינים את השטח לפריימריז הבא במפלגה.

דיון פורה ובעיקר מכבד אחד את השני. בהצלחה.

---
אין בהודעה זאת הבעת דעה אישית!
שאלה לתומכי הליכודהכהניסט הנודד
איך אתם תומכים בראש ממשלה ש: א) מצר את רגלי היהודים בהר הבית מקום מקדשינו ומונע מהם להתפלל שם. ב) חתום על הרס של עשרות בתים ביו״ש. ג) הצביע בעד גירוש אלפי יהודים בגוש קטיף וצפון השומרון. ג) חתום על הקפאת הבנייה ביו״ש ובירושלים. אתם לא רואים איך הוא עובד עליכם בעיניים?! הבהרה: איני מתומכי בנט והבית היהודי, בבחירות האחרונות הצבעתי ל׳יחד׳.
הר הבית?רוני פוני
מצביע יחד (ז"ל) יקר, לפני שאתה תוקף את ביבי על הצרת צעדי יהודים בהר הבית, נסה להיזכר בבקשה בתגובות בתוך מפלגתך כאשר היה נסיון להכניס את ברוך מרזל לרשימה. הדבר האחרון שאפשר היה להגיד אז על יחד, שזרקה את מרזל רק כי הוא "קיצוני ועולה על הר הבית", זה שהר הבית והריבונות בו חשובים לה.
זה אך ורק כי רבני הקו התנגדו, זאת ממש לא דעת המפלגה!מרדכי

או שיש "דעת המפלגה" או שדעת הרבנים היא דעת המפלגה !חכמת ישישים

או שיש "דעת המפלגה" או שדעת הרבנים היא דעת המפלגה !  גם התורה אומרת "אחרי רבים לרעות" וכו'. אי אפשר לאחוז בחבל בשני הקצוות גם יחד.

אני אסבירמרדכי
בס"ד

דעת המפלגה היא של הרב מאזוז. אלא שרבני הר המור הם הרבנים של יוני שטבון והם אלו שעשו את הכל על מנת לפוצץ את המו"מ בין המפלגות ואחת הטענות בין היתר היו הר הבית, אבל אם זה לא היה הר הבית זה היה משהו אחר.

אפילו נערכה פגישה בין הרב מאזוז לרב טאו שם הרב מאזוז הבהיר שהוא מעדיף את מרזל מאשר את תמיכתם. בסוף, כשהם לא הצליחו הם החזירו את יוני להיות מספר 2.

לכן אין לי שום תלונה נגד יוני
א. הוא הקשיב לרבותיו, שגם אם אני ממש לא מסכים איתם, אני מחזיק בגישה שצריך ללכת על פי הרבנים.
ב. זה לא הוא שלא רצה את 'עוצמה יהודית'.
ג. הוא הכניס את הרב קובי יקיר (8) למרות שהוא עולה להר הבית ויוני ידע על כך (הרב יקיר אמר לי זאת בעצמו).
רגע, לא אמרו שהמפלגה מורכבת מועדת רבנים שיהיו בה גםותן טל

רבנים דתיים לאומיים, ובין היתר רבניו של יוני שטבון מספר 2 במפלגה?

או שבעצם אתה מודה שזה היה "סתם" והמפלגה בפועל זה הרב מאזוז, ולשום רב אחר אין באמת כוח ב"מפלגה" אלא רק "מבחוץ"?

אגב - כיום כבר יש ועדת רבנים כזאת כמו שהבטיחו או עדיין לא? אני שואל ברצינות כי אני גם יודע שאתה פעיל רציני במפלגה... האם קמה ועדת הרבנים המשולבת חרדים - דתיים לאומיים, של המפלגה?

למה הם צריכים כרגע וועדת רבנים?מרדכי
בס"ד

ברגע שהם יתחילו לעבוד יעשו גם את זה.
הם תנועה, לא? תנועה בלי קשר למפלגה - לא ככה? זה מה שהם אמרו.ותן טל

תנועה צריכה שתהיה לה דרך. את הדרך מתווים הרבנים.

לא ככה? שואל ברצינות.. לפני הבחירות אמרתם לנו "עדיין אין ועדה כי הכל חדש ובקושי יש זמן" סבבה - אבל עכשיו עברו הבחירות. נכון, לא נכנסתם - אבל זה ב-ד-י-ו-ק הזמן לבנות את התנועה ואת ועדת הרבנים ולהתכונן לבחירות הבאות..אם לא עכשיו אימתי?

אשמח שתעדכן אותי כשוועדת הרבנים תתחיל להתגבש ושתעביר לי הדלפות ממקורות מוסמכים לגבי השמות שיהיו בה

אחרי שיחזירו חובות, יקימו תנועהמרדכי
מה הקשר בין חובות כמפלגה להקמת תנועה? לא יכולים לעשותותן טל

שני דברים במקביל?

יש מספיק תומכים, כמו שהבנתי...

הקשר הוא פשוט - לא פותחים דבר חדש לפני שמכסים את הישןמרדכי
בס"ד

הרי אתה בעצמך זעקת פה על החובות של יחד ועכשיו אתה שואל למה מחכים קודם לכסות את החובות??

קוראים לזה סדר עדיפויות מתוקן.
אני מתפקד לכוד (לא מצביע לכוד כל עוד ביבי שם ).דעתי שעםירושליםםםםם

50000 אנשי ימין ממצביעי יחד והבית היהודי יתפקדו לליכוד תהיה לזה בעזהת ה' השפעה גדולה . במקום לדון על ביבי , בוא נעיף אותו ואת יעלון מהנהגת הליכוד . יש בליכוד את דנון , לוין , אלקין , מיקי זהר , ועוד שיוכלו לבנות בהתיישבות . גם את פייגלין ניתן להחזיר לשם . בקיצור הדרך להראות לביבי ובוגי את הדלת החוצה היא דרך התפקדות ללכוד . 

ראש הממשלה ביבי נתניהו לא הצביע בעד הגירוש בגוש קטיף!!!shira935

כיף להתווכח עם עובדות?netanel
לדעתי ההבדל הוא כזהיוני
אנשי הליכוד יכולים לצאת נגד ראש מפלגתם כמחלוקת פנימית, יכולה לקרות בכל מפלגה..
אבל הבית היהודי ובראשם נפתלי בנט שהתחייב ללכת לימינו של נתניהו לא יכול לצאת נגדו כי זאת בגידה בהסכמים ביניהם.

אנשי הליכוד יוצאים נגד ראש מפלגתם- לגיטימי
אנשי מפלגה שותפה שיוצאים נגד ראש הממשלה- פחות

ותכלס, ה"השפעה מבפנים" של מפלגת השלטון יותר אפקטיבית מה"השפעה מבפנים" של הקואליציה.
נתניהו יותר מושפע מאיומים מבפנים של חברי מפלגתו מאשר חברי הקואליציה שיכול להחליף/ לשנות יותר בקלות...
ונפתלי בנט מאיים על ביביnetanel
בנוגע לבתי דריינוף
סוף סוף יש כוח לציבור שלנו!
נפתלי לא להיכנע! זה המבחן שלך תוכיח שאתה שווה משהו!!"

תפרוש מהממשלה אם יהרבו הבתים
שמתי לב שאצלך דוברת הגירוש הפרחה הערסית מירי רגבפני האדמה

מוגדרת בזו הלשון - "נאמנת ארץ ישראל ומחזקת ההתיישבות"

בעיני היא אחת שבאמת חזרה בתשובה. אבל לא על זה הדיוןמרדכי
חברי כנסת בליכוד יש להם הרבה פחות השפעה מאשרותן טל
חברי כנסת ממפלגה אחרת בקואליציה (וזאת הסיבה שכחלון בנה בנתיים מפלגה נפרדת. הוא רוצה לבנות עצמו חזק פוליטית מחוץ לליכוד ולנתניהו המאיים, עד שיעבור עידן נתניהו ויוכל להתמודד על ראשות הליכוד...)
ורעשים וקולות ומחאות למיניהן לא ממש מרשימות אותי למען האמת. אני יודע שאנשי עשייה ממעטים בדיבורים ובקריאות למיניהן ומשקיעים יותר בעבודה השקטה מתחת לפני השטח...
ואין הכי נמי שאנשי הליכוד גם רוצים למצב עצמם טוב לקראת הבחירות הבאות - וכשהם רואים את ההצלחה המטאורית של מירי רגב ניתן להבין את התנהלותם
..
נקודת המוצא היא שהבית היהודי היא מפלגה מיותרת.פייקסמול

הראשון שזיהה הוא מיודענו משה פייגלין. הבעיה היא שהכוח הפוליטי שצבר הופנה פרסונאלית נגד נתניהו ולא לביסוס גוש פוליטי מוביל. אפשר להמשיך את הניתוח הזה אבל לא זה הנושא שבשבילו נפתח השרשור.

ולענייננו, צריך לפרק את הבית היהודי ולהעביר את הכוחות החיוביים שבו למערך כוחות משמעותי, ובשום אופן לא לצד הליכוד, ובודאי שלא שתי מפלגות שמתישות זו את זו. .

התכלית של הבית היהודי היא ביקורת נגד ראש הממשלה, לשם ביקורת, ולשם הסתה, ולא לקידום איזשהו אידיאל או רעיון ממשי. בנט מוביל הקו מסיבות אישיות נטו, ולשם נקמה במשפחת נתניהו שהעיפה אותו מהלשכה. ומכל מקום את זה הוא למד ממשה פייגלין ועכשו הגיע תורו ללכת הביתה, כמו משה פייגלין.

הבית היהודי תמך בהרבה דברים חשובים, שהובילו אחרים, אבל בכל הכבוד לא זכור לי משהו ממשי שביצע בפועל, באמצעות נציגיו הנבחרים.

ושוב דיבורים ללא הוכחותnetanel
כל כך הרבה שטויות וקישקושים שקשה להחליט מאיפה להתחיל.ותן טל
אז פשוט לא נתחיל וניתן לגולשים להינות מהודעה רצופת שטויות ושנאה אישית לבנט ולמפלגתו.
חיים טובים, מצביע מרץ יקר
ותן (טל) לי הסבר אחד אינטלגנטי בשביל מה צריך את הבית היהודיפייקסמול

אחד בלבד.

אל תתאמץ יותר מידי.

בלי הבית היהודי לא היו עושים פוגרום בבית אל ?

אני מניח שלא. חובת ההוכחה ההפוכה עליך.

תן לי חצי סיבה מדוע הבית היהודי לא מניח מכתבי התפטרות על שלחן הממשלה.

מחכה להם איזו עשיה? חחחה.

יאללה הבית היהודי. החוצה מהפוליטיקה הישראלית. 

הטובים ישתלבו במקומות ראויים, והרעים יסעו לרעננה.

אני לא אתן לך כלום כי אני חכם. אני לא צריךותן טל
להאכיל עוד ועוד שונאים.
כאשר אדם בא באמת במטרה להבין וללמוד ולהקשיב יש לי סיבה להתאמץ. אתה, מטרתך היא נטו להיכנס בבנט ובבית, ונטו להציק לתומכיהם מסיבה כלשהיא. כל מילה שנגיד לך אפילו לחור הראשון לא תיכנס, ככה שהיא אפילו לא תצטרך לצאת מהצד השני. אתה תחזור שוב ושוב על מנטרות ועל שטויות בלי שום ביסוס, ובלי רצון או יכולת לבסס. וזה כבר ניכר מהמון הודעות שלך. הן נטו כדי לזרוע ריב ומדון ואני לא אשתתף בחגיגה הזאת. אתה רוצה לשפוך עוד ועוד ג'ורה כאן על הבית - תאלץ לעשות זאת לבד ובלי תגובה מצידי. מתישהוא לאנשים ימאס ממך והם יפסיקו להתייחס כשיראו שהכל באוויר.
כל טוב תהנה לך במלאכתך...
אודה ולא אבוש שלא ציפיתי לתשובה כל כך חכמה וכל כך עניינית.פייקסמול

בשמחות.

זו נבלה וזו טריפהא-לרועי

אין באמת הבדל בין נפתלי בנט וזאב אלקין, או בין איילת שקד וציפי חוטובלי.

הטקטיקה לא משנה,  אבל אם לחשוב רגע בתור מישהו שלא יודע מה קורה בשטח ומאמין למה שמוכרים לו על "מפלגות ימין" אז אני דווקא חושב שעדיף להתפקד לליכוד ולסחוב אותה ימינה (כמו שפייגלין עשה). אבל לא שאני חושב שזה ישנה משהו אם דני דנון יהיה במקום השני או העשירי, או אם הבית היהודי יקבלו 8 או 10. שתי המפלגות הוכיחו שהם יידבקו לכיסא בלי שום קשר לערכים ולקמפיין.

הבעיה לדעתך היא הנהגת המפלגות או החברים עצמם?מרדכי
גם וגםא-לרועי

מה אומר חבר הכנסת במקום ה-12 לא באמת משנה. גם כי אין לו כוח, וגם כי ברגע שהוא ייבחר גבוה יותר פתאום הוא יצטרף לחונטת "מה שרואים מכאן" וישנה את זמירותיו. המטרה בהתפקדות למפלגה זה כדי להשיג כוח השפעה על דרך המפלגה.

המטרה של מי שמתפקד לליכוד או לבית זה כדי להשפיע על המפלגות האלו לעמוד בהבטחות שלהם להתנהג כמפלגות ימין (בזבוז זמן לדעתי, אבל זה נושא אחר). למפלגת השלטון יש יותר מרחב לשנות את ההתנהלות מאשר למפלגה שמפחדת שיעיפו אותה מהקואליציה אם היא תעיז להיות ימנית, ולכן עדיף להתמקד בלצבור השפעה במפלגת השלטון.

זה לא יעיל ולא יעבוד, אבל אם השאלה היא הליכוד או הבית אז לדעתי עדיף להשקיע איפה שיש סיכוי להשפיע יותר - הליכוד.

אם בנט "ידבק" לכיסא למרות הריסת הבתיםnetanel
אז אתה צודק!
אבל אם הוא יפעיל לחץ מבפנים (כמו שהוא עושה עכשיו) ויצליח אז אני רוצה שתודה בטעות
יפעיל לחץ מבפנים?הכהניסט הנודד
אתה זוכר מתי המפד״ל (הגלגול הקודם של הבית היהודי) אמרה אנחנו משפיעים מבפנים? כשהם יכלו להפיל את ממשלת הרשע של שרון ימ״ש ולמנוע את גירוש יהודי גוש קטיף וצפון השומרון!!!
לא סתם כתבתי "ויצליח"netanel
לא זה ולא זהשירוש16
אבל אם כבר בוחרים באחד מהם- אז עדיף את הליכוד.
נכון מאוד נבחר בליכוד!!!!netanel
נבחר בבוגי שממש עכשיו מתכנן איך להרוס את הבתים באמצע הלילה
נבחר במפלגה שתמכה בשחרור רוצחים (הליכוד) ולא במפלגה שהתנגדה לשחרור רוצחים (הבית היהודי)
נבחר במפלגה שיזמה וביצעה את ההתנתקות
נבחר במפלגה שמקפיאה את הבנייה כבר 5 שנים, ואז כמובן נאשים את בנט בהקפאה. למרות שבנט בכלל לא היה בבית היהודי כשיזמו את ההקפאה!
וכמובן שכל שנה אנחנו נצעק על ההקלות שנותנים לערבים לרגל הראמדן ,ונאשים את בנט! למרות שזה ביבי ובוגי ששולטים! (כי הצבענו ביבי "להציל את הימין")
כמובן שנשכח הכל לפני הבחירות ונעמוד בתל אביב ונצעק "ביבי" "ביבי"!!!
העיקר לא בנט!!!!!!!!!!!
אם משהוא אחד שאני הכי שונאת- זה צביעות.שקר.והעמדת פניםשירוש16
ליכוד ידוע כמפר תורה וחוקיה.
ובנט עושה את זה בעקיפין.
ביבי הוא חילוני ואני לא מצפה ממנו כלום.
בנט הוא נראה לעין כדתי אבל מאחורי הקלעים הוא מדבר נגד התורה היהדות והמסורת.
כל מה שאת אמרת זה דעה אישית שלךnetanel
אני מסכים איתך שמבחינה דתית בנט הוא חפיפניק
אבל בנט לא מתיימר להיות רב או דתי הדוק
מצטער להגיד לך אבל הרבה מהציבור הדתי לאומי הוא כמו בנט מבחינה דתית
אז להגיד שבנט "צבוע" "שקרן" זה סתם למצא תירוצים
דרך אגב לא התייחסת למה שכתבתי! את פשוט זורקת האשמות ולא טורחת להגיב לנאמר
כל אחד אומר את דעתו האישיתשירוש16
אף אחד לא מיתמר לדעת מה הכי טוב למדינה.
כל אחד מביע את דעתו האישית.
ואגב-
אתה בכלל לא התייחסת למה שכתבתי בתגובה הראשונה שלי.
סתם כתבת שם דברים בלי קשר לעמדה שאני הצגתי.
איזה הודעה?!netanel
שאמרת שעדיף את הליכוד?
אלא מה?שירוש16
אני הבאתי את העדפה האישית שלי.
אתה הכנסת לוויכוח את כל תחלואי הליכוד.
אז מה הקשר ביניהם?
הבאתי רשימה ארוכה של מקריםnetanel
שמראה את ההבדל בין הליכוד לבית היהודי!
ואת העדיפות של הבית היהודי על הליכוד
אתה מוזמן לחזור טיפה אחרונית ולראות כמה ביטויים הזוייםשירוש16

של בנט.

שרק ביגללם כדאי לא להצביע עבורו.

זה מה שיש לך להציע!netanel
"ביטויים"
חחחח מצאת משהו נגד בנט! כיף לך!
"הביטויים" של בנט ממש משתווים לנזק שהליכוד עשה למדינה
שאלו פה את דעתי האישית. של ליכוד מול הבית היהודי.שירוש16

מה שאני הצבעתי בפועל לא מוזכר בשום מקום בפורום.

מה הקשר?netanel
אני הבאתי רשימה של מעשים
ואת מביאה כמה "ביטויים" עלובים!
מה עדיף?!
עדיף בנ"א שלא צבוע.שירוש16

להגיד: תצביעו לי כי אני אייצג את הקהל הדתי.

אבל בסופו של דבר ההתנהלות מנוגדת למוסר התורה- זה שקר וצביעות. זה מבלבל. 

כמו שתעדיף להשקיע את הכסיף שלך בבנק אמין אבל תנאי השימוש שלו מנוגד לצרכים שלך מאשר לקחת בנק שידוע כצבוע ושקרן אבל יותר נוח לך להשתמש בו מסיבות אחרות.

ק"ו מדינה.

אני מעדיפה את החוסר התאמה החלקי של הליכוד לשאיפות שלי.

מאשר אדם צבוע שהיום אומר כך ומחר פועל אחרת.

אני לא סומכת על ביבי. וכל מי שמתעסק איתו יודע שהוא לא נאמן לתורה ולשומריה.

אז כולם יודעים שלא סומכים עליו בכל מה שקשור ליהדות, מסורת ותורה.

אצל בנט זה שונה. כולם בטוחים שבגלל שהוא דתי ניתן לסמוך עליו יותר בכל מה שקשור לדת. אבל זו טעות.

וכל ה"אמירות" שלו- מוכיחות עד כמה הוא לא יודע מהם "ערכים יהודיים ומוסריים" .

אני לא סומך עליו מבחינה דתיתיnetanel
הוא טוב לימין הרבה יותר מהליכוד!
סבבה. אז שיציג את עצמו כימני. לא כדתי.שירוש16

זה שהוא מכריז על עצמו כ"דתי" מאוד מטעה.

הוא כן דתי!!! אבל "חפיפניק"netanelאחרונה
בנט אף פעם לא טען שמבחינה דתית המפלגה שלו היא כמו "האיחוד הלאומי"
למילה "דתי" אין הגדרה!
וליידע כללי
יש מלא דתיים שמבחינה דתית הם כמו בנט!
אז בנט לא עובד על אף אחד!
את בוגי צריך היה לזרוק בפריימריז, רק שהטפשים הצביעו לומשה

כל השרים הבכירים של הליכודnetanel
ימכרו אותנו אם יצתרכו
ראה ערך גוש קטיף
מחילהמרדכי
בס"ד

הראשון להביע את התנגדותו לשחרור רוצחים ואף הודיע שהוא יתפתר היה דנו (=ליכוד). במשך חודש הוא התחנן בפני הבית היהודי שיצטרפו אליו ורק אז הם גם הודיעו. מייד אח"כ התחיל מבצע צוק איתן שביטל את הפעימה הרביעית.

לגבי ההקפאה, היא גם לא חדשה, היא כבר מהקדציה הקודמת שבה אורי אריאל היה השר הממונה על התפקיד. פעם הוא אמר שיש פעם הוא הכחיש שיש. בנט הכחיש כל הזמן, ועדיין מכחיש (רק שבוע שעבר הוא כתב 'צאו ליו"ש ותראו את הבניה).

אהה ואני ממש מסכים שהנהגת הליכוד היא בעייתית וגרועה, אבל אני מודה שלשאר חברי המפלגה אני מתחבר יותר ואני כן חושב שהם בניגוד לראשי מפלגתם, בהחלט מבצעים את תפקידם טוב. למרות שחוטובלי דווקא כן מאכזבת אותי, ועכשיו אני מבין למה כמה אמרו לי שהם שוקלים שלא יצביעו לה בפריימריז
מצטער אבל חוץ ממרדכי אף אחד לא הגיב למה שכתבתיnetanel
לגבי שחרור הרוצחים-בנט התנגד בהצבעה (אני לא מבין מה היה בעייתי בהתנהלות שלו)
בנט תמיד אמר שהוא יתנגד עוד לפני שדנון "התחנן"
אני רוצה קישור למשפט "צאו ליוש ותראו את הבנייה"
חיטוט קצר בהיסטוריה בדף של דנון מאותה תקופה מראה אחרתמרדכי
בס"ד

כמו כן היו מודעות בעלונים והעיתונים ובאנרים שקוראים לבנט וליברמן להצטרף לדני דנון. הרבה מאמץ עשו בשביל שזה יקרה, ואני זוכר את זה בוודאות שכך היה.

קישור:
http://www.srugim.co.il/?p=121219
הוא טוען שאין הקפאה מוחלטתnetanel
הוא לא אומר שאין הקפאה בכלל
(למרות שלפי דעתי הוא צריך להשפיע הרבה יותר בנושא ההקפאה)
לגבי שחרור הרוצחים לי זכור שבנט הבהיר בכל מקום שהוא ומפלגתו יתנגדו
ולמה הוא אומר את זה?מרדכי
בס"ד

בכדי לענות לי, לך ולכל מי שקורא לו לפעול נגד ההקפאה.

בנט אכן הצהיר על זה אבת אחרי לחץ חזק.
לגבי דנון-מרדכי
בס"ד

אגב- תיקון, מה שגרם בסוף לביטול הפעימה הרביעית הייתה החטיפה של גלעד, נפתלי ואייל.
עכשיו הבנתי אותך!!!netanel
דנון קרא לבנט לפרוש מהממשלה! לא להצביע נגד! בנט בכל שלב אמר שהוא יצביע נגד
בנט הצביע נגד כל עוד היה רוב בעדיוני
פרישה מהממשלה הייתה הצבעה נגד ממשית!

תפסיקו לרדת על בנטפייקסמול

הוא אוהב מה שהרבה מאוד אנשים אוהבים- כסא של מיניסטר.

בנט בחיים לא היה מצביע בעד שחרור רוצחים!netanel
מעבר לעובדה שזה נגד האידיאולוגיה שלו.זה יהיה הסוף הפוליטי שלו!
ודרך אגב במשך כל הזמן לא ידעו אם יהיה רוב או לא
זה היה תלוי בליברמון שנתן חופש הצבעה ואז הצביע בעד
חשבתי שזה מובן למה כוונתי. סליחהמרדכי
רק תמיהה - מבצע צוק איתן ביטל את הפעימה הרביעית?? הפעימהותן טל

הרביעית התבטלה לפני פסח של אותה שנה, לאחר כשבועיים בעקבות כך ובעקבות עוד דברים, כל המשא ומתן התפוצץ באופן מוחלט. רק לאחר כחודשיים נחטפו הנערים, מבצע שובו אחים ואז מבצע צוק איתן - אז איך פתאום "מבצע צוק איתן ביטל את הפעימה הרביעית??

מה גם שהרבה יותר מזה - מבצע שובו אחים, בהצעתם החכמה של סטרוק ובנט, החזיר לכלא הרבה ממשוחררי שליט בצעד נדיר בקיומו - החזרת עונש לאדם שכבר חנו אותו. זה צעד די נדיר, ואתה לא יכול להצביע על מקרים רבים שעשו את זה - וכאן עשו את זה, בזכות מי? מי הציע את הרעיון? בדיוק..סטרוק מהבית היהודי...

אז נכון שראש הממשלה היה צריך להיות זה שיאשר את זה, אבל להגיד שאם סטרוק לא הייתה מציע ובנט לא היה לוחץ, ראש הממשלה היה חושב על זה לבד - זה חוכמת הבדיעבד. אפילו לא דנון לא הציע את ההצעה הזאת. רק הבית.

לפעול בכל המישרים במקום לטחון מיים.hamedinai
אפשר ללמוד מהשמאל, שהיה להם את מרץ ומפלגות הערביות, ולא הסתפקו בזה וקיבלו שליטה מלאה על מ. עבודה ויש עתיד, יד בבג"ץ, וגם בליכוד ובית היהודי יש להם השפעה מסויימת. הם לא מפספסים שום הזדמנות לקרוא לערבים המתגוררים בארץ ישראל בשם פלסטינים, וכן הלאה.

אותו דבר בואו לא נפספס אף הזדמנות...

מה שכל אחד יכול לעשות משהו מועיל, לפרסם את סיסמת השלום והשוויון של הימין:

ערב הסעודית לערבים, ארץ ישראל של עם ישראל!
מכה של המוסלמים, ירושלים של היהודים!
שלום על ישראל ושלום על בני ישמעאל.
לא משנה למי מצביעים ,חייבים להתפקד לליכוד ולהעיף את ביביירושליםםםםם

ואת בוגי. הם נמאסו מזמן. צריך לקדם את דנון , לוין ואלקין לראשות המפלגה. לדעתי גם בנט צריך לעבור ללכוד.

אתה חרש?רלה
עבר עריכה על ידי אלהר בתאריך י"ד באב תשע"ה 23:18

אני מבין שלא שמעת את בנט, שקד, יוגב, ואריאל!?

חשיפה הבוקר בידיעות אחרונות -מרדכי
בס"ד

גם הבית היהודי אחראים להקפאת הבניה!
נו.....netanel
זה מוכיח שביבי אשם בהקפאה!!!
ואם הבית היהודי היו עם יותר כוח אז יכלו למנוע את זה
וממתי אתה מאמין לכל מילה שנכתבת באידיוט אחרונות?ותן טל

רק כאשר זה נוח לך אתה מביא אותם, אתה לא מסכים? כאשר הם כותבים על מליון ואחד נושאים אחרים אתה לא מאמין כמעט למילה אחת שיוצאת מפיהם...

בכל מקרה באישורו כעת בממשלה של 300 יחידות הדיור, תרצה או לא תרצה זה "קידום תוכניות בנייה".

אי אפשר לקרוא לכל הדברים שמתרחשים בין אם בשטח ובין אם באישורים "הקפאת בנייה" - כי אז אני לא יודע איך יקראו להקפאה אמיתית... בפועל בשטח גם בונים (כן כן, "Cנייה ישנה, שמענו", וגם כמו שרואים מעת לעת (לא מספיק, נכון, אבל עדיין..) נותנים אישורים פה ושם...

בקיצור, אם מישהו רוצה להסביר את הסתירה הזאת ולא בתירוצים שכבר שמענו אלף פעם, הוא מוזמן. הוא מוזמן להסביר לי איך גם בונים בפועל, גם מפרסמים אישורים בפועל (מאישור לבנייה ועד הבנייה עצמה לוקח טונות של זמן אז אל תגידו לי "אם אישרו אז למה לא בונים מיידית את מה שאישרו? - בשום מקום בארץ לא עובר יומיים וגם לא חודש מרגע שמאשרים מתווה כלשהו לבנייה ועד שהדחפורים בשטח. בשום מקום) - וגם קוראים לזה "הקפאה".

כי אני כבר מבולבל

אבל כמובן, אם רצונכם לקדם את האינטרסים והפרסום של ידיעות אחרונות שאתם כל כך אוהבים - תפאדלו...

ראשי המועצות אומרים שישמרדכי
בס"ד

הם אלו שמתעסקים בזה בפועל והם אומרים שהם לא מצליחים להשיג אישורי בניה חדשים על קרקעות חדשות. נכון שהם מצליחים פה ושם להשיג אישור לבנייה, אבל בפועל יש הקפאה ואין בניה.

אני מכיר הרבה בניה, אבל הכל זאת קרקע שאושרה כבר לפני הרבה שנים ורק חיכתה שיבנו עליה, אבל על קרקע חדשה (הרחבת יישוב לדוגמה ולא שכונות קיימות שמשלימים אותן) לא ניתן לקבל אישור.
עוד לא כתבת אם חזרת בתשובה על תמיכה במי שמגדיל את תקציבירושליםםםםם

הלהטבי"ם. 

מילואימניק - מי אוהב אותך יותר מבנט? 🥰🥹צדיק יסוד עלום

וואי וואי וואי תאמין לי להכנס לים עם כרישים עם בשרקעלעברימבאר
מדמם פחות מסוכן מלפתוח שרשור על בנט בפורום אקטואליה😂
אין לי אלוהיםצדיק יסוד עלום
בנט זה אחוקעלעברימבאר
גם לבנט שלג דאשתקד
הוא מנסה לשחד אותנו להצביע לו?!נקדימון
הוא אוהב אותך והוא תמיד מתפאר בךצדיק יסוד עלום

רואה בך רק ת'נקודות הטובות

עצום את העיניים תשכח את העבר

תתמסר אל החיבוק החם

לאיש יש שיגעון גדלותנקדימון
הוא מתפאר בעצמו.
הנוכל שידע לספר לנו איך לנצח מגיפה מגיח שובאיתן גיל

ומביא לנו תכנית איך להחזיר את כספי הבית היהודי שנעלמו

אה, לא.

הוא גם זכור כמתווך האגדי שבין רוסיה לאוקריינה שגבתה עד עכשו מיליוני קורבנות משני הצדדים, ועוד לא רואים את התחתית.

שומר נפשו ירחק מן הכיעור ומן הדומה לו.

איך לנצח מגרפהימח שם עראפת

חחחח אתה מאמין לנוכל הלאומי?זיויק
בנט גימטריה 61צדיק יסוד עלום

61 מנדטים לא טועים

חמוץ 🥒

..קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ח בטבת תשפ"ו 21:14

..

עם הכוילל בנט זה 62, ככה שגם אם סילמן תפרוש לו, עםקעלעברימבאר
האברכים החרדים הוא יצליח להקים קואליציה
אם רק היה ניתן להקים קואליציה באמצעות גימטריות...שלג דאשתקד
הכל אפשרצדיק יסוד עלוםאחרונה

טראמפ החדשאיתן גיל

אל תגידו שלא אמרתי לכם.

הוא עובד אצל מדינות המפרץ ולא אצלנו

לשיטתם, ספיחי הפלת משטר האייטולות האירני יציפו דרישות לדמוקרטיה בכל מדינות האזור, ויסתיימו בהפלת המשטרים הסונים- כולם.

מסתבר שגם באירן עצמה אחוז התומכים בהחזרת יורש העצר, אינו גבוה בלשון המעטה.

ממש מאכזבזיויק
טרטמפ פקה פקהאיתן גילאחרונה

אמר טרנספר, אז אמר.

אמר לאירנים לצאת להפגין, אז אמר ושלח אותם לתליה.

ויש עוד כהנה וכהנה.

המפגינים באיראן שואלים אתכם למה אתם לא עוזרים להם.זיויק
מה תענו?
תוסיף לשאלהoo

אנשים אומללים מצפון קוריאה

או ממדינות מסוימות באפריקה

או נשים במדינות מוסלמיות קיצוניות

ועוד

התשובה היא שהם לא מעניינים את בעלי הכוח

מה שמעניין את בעלי הכוח זה הון ושלטון

לאדם הפשוט אין הרבה מה לעשות 

לא דומה כי כאן יש אינטרס ישראלי גדולזיויק
ישראלoo

נצלה הזדמנות בסוריה

כנראה שמי שאמור לעקוב אחר הזדמנות באירן ערני למצב

זה שמתו אלפי מפגינים לא אומר בהכרח שזו ההזדמנות

יכול להיות שעדיין מסוכן להתערב

צודקתזיויק
גם בסוריהשלג דאשתקד

מתו מאות אלפים וישראל לא התערבה. היא התערבה הרבה יותר מאוחר בנסיבות אחרות לגמרי.

(סתם מציין עובדה)

זה הענייןoo

ההרוגים לא מענינים אף אחד (בעמדת כוח)

רק אינטרסים

לכן ההתערבות באירן (אם תהיה) תהיה רק כשהתועלת תעלה על העלות

(כמו ההתערבות הגלויה הקודמת)

נכוןזיויק
ומה ההסבר? מתי יגיע אינטרס שכשזה?
אינטרסoo

אמריקאי/ ישראלי

1. להשמיד/ להפחית איום צבאי

2. להחליף לממשל ידידותי/ פחות עוין

לא חושבת שהפגנות אלימות זו הזדמנות מספקת

היו הפגנות דומות בעבר (לא עוקבת אחרי העוצמה המדויקת בעבר/ בהווה)

טראמפ יכול להרשות לעצמו לאיים ולעשות מעצמו צחוק

הוא בעמדת כל יכול

זה שהוא איים לא בהכרח אומר שיהיה משהו עכשיו או עתידי

טובי המומחים מתלבטים בנושאזמירות
מאמר הבוקר במקור ראשון

האינטרס עכשיו הוא לא להתערב במחאותברגוע
מדינות העולם מלאות בדיקטטורות עם מנהיגים מושחתיםזמירות

והתנהלות אכזרית מול האזרחים המשוועים לחיים אחרים.  

אירן היא רק עוד אחת מהן.  

במדינות רבות האוכלוסייה סובלת מדיכוי זכויות אדם, רבים נמצאים בעוני קיצוני, ורדיפה פוליטית.

קוריאה הצפונית, אריתריאה, אפגניסטן, סוריה, סין, אירן, תימן, ועוד ועוד.

עזרה וסיוע יעיל הוא רק ברמות הבינלאומיות.  

אין לי f16ברגוע
כי הם לא פלסטיניםאני:)))))
תסביריזיויק
היא מתכוונת לצביעות העולמיתזמירות

איפה כל אלו שהפגינו והרעידו עולמות נגד ישראל במלחמתה בעזה, בגלל הסבל שנגרם לאזרחים הפלסתינים, כאשר השלטון האיראני טובח באזרחים שלו?

איפה כל אלו שצרחו “זכויות אדם” בעזה, כשבאיראן השלטון יורה, תולה ומענה את העם שלו?

מוסר שלא עקבי הוא לא מוסר — הוא פוליטיקה.

מי שבאמת נלחם על זכויות אדם — לא בוחר קורבנות לפי אג'נדה.

במה בדיוק אני יכול לעזור להם?הסטורי
זיויק הוא זה ששואל. ומבקש מאחרים לענותזמירות

כמו המראיינים באולפנים.

התפקיד שלהם רק הוא רק לשאול…

לא לספק תשובות ופתרונות 

שהם טועיםנקדימוןאחרונה

מי כמוהם יודע כמה קשה ומסובך להפיל משטר.

זה יקרה, טראמפ יתקוף - איראן לא תוותר לעולם.

מה שקורה כרגע זה שהקואליציה של החירות מתארגנת לקראת המהלך הגדול. העם הפרסי צריך להיאזר בגבורה, ולדעת, שאוהבי החירות והאדם מכינים כרגע את המלאכים שישחררו בעז"ה את העול הנאצו-איסלאמיסטי שמכחיד אותם. אל תתיאשו!

למה הממשלה כל כך כנועה לטראמפ בעזה? יש בזה הגיון?זיויק
סמוטריץ' הוציא הודעה אבל מה מעבר?
למה המפדל ( מפלגה פייק דתית לאומית) לא בממשלהאיתן גיל

מוקדש באהבה ל- @הסטורי

כי ב- 30 השנים האחרונות היא ניהלה משאים ומתנים קואליציוניים שלא בתום לב. היא משכה זמן על דרך השגרה, ובהמשך ניסתה לחמוד תיקים שבינתיים הובטחו לשותפות אחרות.

כאז גם היום. הים אותו ים, והיורשים מפטירין כאשתקד.

זה כל הסיפור על רגל אחת שבגינו ש"ס מגרדת את המנדט השנים עשר, וסמוטריץ' את הרביעי.

לא חינוך יהודי, לא שבת, לא כשרות, לא תריג מצוותאיתן גיל

רק ג'ובים עוד ועוד.

זרח וורהפטיג מתהפך בקברו.

חחחברגוע
באמת הבאת את ש"ס בתור דוג' למפלגה אידאולוגית שלא מחפשת ג'ובים?
אובססיה, כבר אמרנו?הסטורי
המפד"ל לא קיימת, אבל הציונות הדתית בממשלה והיא מובילה.

היא מובילה את החינוך היהודי - תשאל כל ראש ישיבה בציבור (שמעתי באוזני מכמה וכמה), כל ראש אולפנה, כל מנהל בית ספר.

היא מובילה את יישוב ארץ ישראל - בזמן שאתה מקשקש על אנטנות, יהודה אליהו מקים עוד ארבע חוות.

היא מובילה את שמירת שבת - כולל קידום הכלכלה על ידי לדוגמא פתיחת הבורסה עד שעתיים לפני שבת.

היא מובילה ואתה באובססיה וכפיות טובה מקשקש כאן בפורום. בהצלחה.

חיפאים סוחרים בבורסה בתל אביב עד שעתיים לפני שבתאיתן גיל

וחוזרים הביתה במקרה הטוב כעבור 4 שעות

בשעת ברכת המזון בכל בית יהודי.

"יהדות ליברלית".

הרב קוק מתהפך בקברו.

למה שיקח להם 4 שעות מת"א לחיפה?ברגוע
בכלל 'סוחרים' נוכחים היום בבורסה?הסטורי

אני לא מבין גדול בבורסה, אבל ככל הידוע לי כמעט כל המסחר היום הוא ווירטואלי, זה לא שבשביל לקנות/למכור מניות צריך להגיע פיזית.

נשמח לתגובת המבינים:

@משה

@אריק מהדרום

@פשוט אני..

מה פתאום?אריק מהדרום
הכל באפליקציה בלחיצת כפתור, אפילו המאמץ של לחיצת הכפתור נחסך מאיתנו, בטח שלא להגיע לתל אביב בשביל זה.
יישר כחהסטורי
מ.ש.ל

@איתן גיל, תתאמץ לבסס את ההשמצות המגוכחות שלך, לפחות על איזשהו רקע מציאותי...

כדאי שתטריח את עצמך לבורסהאיתן גיל

לפעם אחת- לפחות.

במקום לקשקש...

וכך זה עובד: עמך ישראל שקונה ומוכר מניות בסכומים קטנים, נותן הוראות דיגיטליות לנציג שלו בבנק או בבית ההשקעות.

ואפילו אין לו דריסת רגל בבורסה.

ויש את הסוחרים והמשקיעים הבינוניים והכבדים שנפגשים בבורסה וסוגרים עסקאות/ קומבינות בארבע או בשש או בשמונה עיניים.

כמו עם סיעת הציונות הדתית בכנסת.

שאל את סמוטריץ', הוא מבין בזה.

תקשיב לעצמךהסטורי

כמה וכמה ענו לך שאנשים לא צריכים להגיע פיזית.

אם אתה מדבר על פגישות שמתקימות ב'מתחם הבורסה', הן יכולות להתקיים בכל מקום אחר.

(וכפי שענו לך, מגיעים מרמת גן לחיפה בהרבה פחות זמן)

מתי היית לאחרונה במתחם הבורסהאיתן גיל

ספר לנו ממקור ראשון איך זה עובד.

קרא שוב מה שכתבתי קודם.

לא הסוחריםברגוע
אבל כן יש עובדים שצריכים להיות שם.

בכ"מ המסחר נגמר בשעה שתיים, ככה שאין סיבה שלא יספיקו לחזור הביתה לשבת.

למה זה אמור להיות שונה מכל מקום עבודה אחר?אריק מהדרום

למה נסיעה מתל אביב לחיפה אמורה לקחת 4 שעות?

למה אמורים להיות שם עובדים מחיפה?

למה אתה שואל אותי?ברגוע
כבר 30 שנים שהמסחר לא מתנהל במקום פיזיפשוט אני..

וב-4 שעות מגיעים לאילת, לא לחיפה

אם אתה כל כך מודאגהסטורי
תפסיק את האוטובוסים לשכונות/ערים חרדיות, שמגיעים רבע שעה לפני שבת. אין שום אופציה שהנהג מגיע לחניון ואז עובר לרכב שלו ומגיע הביתה לפני השקיעה.
אכן כךאיתן גילאחרונה

כשהערתי למישהו שהוא פלש לתחום חילול שבת דאורייתא הוא ענה לי שיש עוד 4 דקות עד כניסת שבת.

נבל ברשות התורה.

מידע חדש על המרגל הסודי, ואשמת המשטרה בטבחסביר11

סיכום חלקי של הראיון המצ"ב-

א. כמה סימים נדלקו? 3000  ולא עשרות כפי שפרסמו .

מתי נפתחו? ארבעה -5 ימים לפני הטבח, ולא בחמישי כפי שטוענים.

גם המשטרה ידעה אז על פתיחת הסימים, ואיפשרה את כל הפעילות ומסיבת הנובה,

כלומר גם המשטרה אשמה בטבח הנובה.

ב. גם בלון התצפית של הקמ"ג בדימונה זיהה את הפעילות החשודה מספר ימים לפני הטבח, והודיע לכל מי שצריך ,

והכל הושתק .

תחליטו האם זה לא מריח כמו בגידה.

ג. כידוע המרגל הסודי עו"ד א' , שנצ"מ  אבי וייס אמר/אומר וכותב את שמו  הפרטי -

מנע את שחרור רוב/כל החטופים שהיו בתחילת המלחמה מתחת לשיפאא, הוא הוכנס לבור הפיקוד על ידי קצין בכיר מאחים לנשק.

זאת מכיוון שידידנו א' העביר למפעיליו את תוכניות הפעולות המיוחדות שישראל הכינה כדי לפרוץ לשם ולשחרר אותם -ודי מהר הועברו החטופים למרחבי העיר ומאות/אלפי הק"מ של המנהרות,

ונוצרה סאגת החטופים בגללו.

ד.הוא עקב אחר:

1 פעילות מדינת ישראל באוקראינה ,במיוחד אחר גופי המודיעין של ישראל שם ,

ודיווח  מן הסתם למפעיליו .

סיפור הכיסוי נקרא לב כחול ,שהוא כביכול סיוע ליהודי אוקראינה. חלק מסיפור הכיסוי שלו נחסף על ידי כתבת הארץ.

2. פעילות והתנהלות מערכת המשפט בישראל, וזאת עשה  כנראה בהיותו מתמחה במשרד עורך דין שהיה אחד המשנים של היועמ"שית ,שהוא נקי כפיים ולא קשור לבעיה כלשהיא.

3. ניסה להשפיע על התקשורת בישראל  ובמיוחד על עיתון /אתר ישראל היום, כנראה כדי  שהתכנים יהיו בצורה המתאימה למפעיליו.

ד.עו"ד בכיר סירב לטעון עבורו שאיננו שפוי כדי לפטור אותו מאימת הדין,

ומאז הוא מיוצג על ידי עורכי דין שהם אנשי הפצ"ריה והשבכ (בשירות מילואים), כנראה כדי להשיג את התוצאה הרצויה- שחרור מלא בטענת אי שפיות, וכך יוכל להמשיך בחייו.

אי-שפיות היא כידוע הטענה שבה צפויים לשחרר את הפצ"רית עצמה, והעולם יחזור לנהוג כמנהגו.

ה. 75 קצינים בכירים שעמדו איתו בקשר, בהם שני אלופים ,וכל השאר תא"לים ואל"מים ,לא נחקרו .

התרשמותי האישית מדבריו של נצ"מ אבי וייס היא שהמרגל הסודי עו"ד א' עבד עבור ה cia והעביר לו את המידע. (כמובן אולי אני טועה).

הראיון כאן:

הרצי שלנואיתן גיל

הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד

כ"ה בטבת תשפ"ו / 14.01.26

הסתיימה עדותו של הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד. העדות נמשכה כשש שעות.

אם התכשיט הזה צח כשלג, על מי היה לו ללכלך במשך כשש שעות

א. שליטת INSS בויקיפדיה. ב. ויקיפדיחה ודברי חרטהסביר11

מי שמנסה לכתוב נתונים על הנפגעים בעזה בויקיפדיה (לפחות בתקופה שבדקתי) מקבל חלון קופץ  שמתריע בפניו שהגוף המוסמך לכתוב על זה בויקיפדיה הוא רק מכון INSS

הפנים האמיתיות של inss:

כשהשוויתי בעבר את מספרי הפצועים האמיתיים לעומת נתוני ויקיפדיה מצאתי פער גדול.

ויקיפדיחה: לצערנו המורים שולחים את התלמידים להביא חומר לעבודות, מפלטפורת ההסתה והשקרים ויקיפדיה.

לארי סנגר ,מייסד של הויקיפדיה,הביע חרטה לאורך השנים על הקמתה, וביקר את השינוי בגישה של ויקיפדיה והפיכתה ל"אפלה" או מוטה, והוא מביע תמיכה בפרויקטים אלטרנטיביים ששואפים לשמר את המודל המקורי של ידע חופשי, אך ללא הטיות.

הביקורת מתמקדת בהטיה פוליטית (בעיקר בכיוון השמאל( וניהול לא תקין של הקהילה.

בהמשך/מחר אשלח מקרה שקרה לי עם המנהלים הישראלים שם

קטע מה שכתבת על INSSמשהאחרונה

מעניין. צריך לבדוק את זה יותר.

אולי יעניין אותך